Şimdi Ara

klavyeye çay döküldü bazı tuşlar basmıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • logitech mk220 klavyeyeme çay döküldü ve simdi bazı tuşlar basmıyor. Klavyeyi söküp, filmi ve tuslari sicak suda yikadim. Duzelme olmadi. Filmin uzerindeki iletken boyalari kontrol ettigimde bir noktada renk degisimi fark ettim. Multi metre ile olctugumde bu kismin iletkenligini kaybettigini gordum. Iletken boya alip bu kisimlara paralel hat ceksem. Klavyem duzelir mi? yoksa elektronik kisimlarinda bozulmus olmasi mumkun mu? Yeni klavye fiyati iletken boyanin 20 kati.

    Yardimlariniz icin tesekkur ederim.

    Guncelleme: iletken boya sorunu cozdu. fakat kuruyana kadar iletkenlik ozelligi gostermiyor. Kurumasi ise tum gece suruyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phoenixugur -- 25 Ocak 2020; 1:7:4 >



    _____________________________
  • Sıcak suyla yıkamasaydın keşke. Çünkü yüksek sıcaklık hassas bölümlere daha çok etki eder. Sabunlu ıslak bez ile ve sonrasında da sadece ıslak ve kuru bez ile işlem yapmalıydın. Başıma çok geldi :) O yüzden yazıyorum. Çok sorun oluyorsa bence bir klavye al derim.
    _____________________________
  • Çayda şeker varsa sorun olabilir. Şekerleşme sonucu yapışkan bir tabaka kalabiliyor ve teması engelliyor. Diğer türlü iletken kısım kuruduktan sonra düzelmesi lazım genelde.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
    Sen öldüğün gün bende öldüm canım anneannem...
  • Guncelleme, Cinden aldigim iletken boya 1 ay sonra geldi. Ilk basta surdugumde hic bir ise yaramadi. Kurusun diye 1 saat bekledim degismedi. Ise yaramaz birsey almisim diyip koseye atip uyudum. Sabah kalktigimda klavye duzelmis idi. Iletken boyada ucuza kactigim icin kurumasi tum gece surdu ve kuruyana kadar iletkenlik ozelligi gostermedi.

    Su an klavyem cok guzel calisiyor. Tum yorum yapanlara tesekkur ederim.
    _____________________________
  • phoenixugur P kullanıcısına yanıt
    Harika bilgi, her gün yeni birşeyler öğrenmek insanı mutlu ediyor,

    Keşke işlemi yaparken ufak bir video kaydı alma şansınız olsaydı ve paylaşma şansınız olsaydı çünkü pek kaynak yok bunun ile ilgili ve çok klavye çöpe gidiyor bu yüzden.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • parcapincik kullanıcısına yanıt

    Keske oyle yapsaymisim. Fakat cokta zor birsey degil. Kalemle cizgi cizer gibi murekkebi mevcut yanik hattin uzerinde yada yanina cekiyorsunuz.

    _____________________________
  • Hala aynı klavyeyi kullanıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • phoenixugur P kullanıcısına yanıt

    Maşallah  

    _____________________________
    Gaassaray değil Galatasaray!
  • Helal olsun 7 sene önce yapılan işlem şaşırttı beni şuanda artık öyle bir noktadayız ki çalışacağını bilsek bile boş ver yenisini al mantığı ile bakıyoruz.

    _____________________________

    Külahin } sat yine } lakin yokuncul } olma nâmerde
    Yeter ki } kelle sag olsun } külah lazim degil } merde
    Basimizdan hiç } hevâ-yi } zülf-i yâr } eksik degil
    Pek yüce yerdedir } onun için, } rûzîgâr } eksik degil
    Sultan III: Ahmed ve Sultan III. Mustafa

    MCP { MCSA { MCSE { CCNA
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.