Şimdi Ara

Klasörün Adına Brünen Virüs?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi sabahlar arkadaşlar.Başlıkta da belirttiğim gibi bu sorunla karşı karşıyayım.KİS 2009 Yüklü pc'de.Bi klasöre girmek için tıkladığımda kis uyarı verdi bende izin ver deyince sayısız tane belgelerim klasörü açıldı ve açılmaya da devam etti.Sonra bunu kis ile blockladım.Gizli klasörleri aktif ettiğimde virüsün çalışma sistemini çözdüm.Gireceğim klasörün adında başka bir klasör oluşturuyo ve boyutu her zman 1,34 mb oluyo.Asıl klasörüde gizli hale getiriyo(atıyorum asıl klasörün boyutu 14 gb).Ben elimle silsemde bu belirli bi süre sonra tekrar oluyo. Bunun çözümü nedir arkadaşlar???

• Temizlemek için : PC'nizi kapatıp açın, Windows logosu çıkmadan önce yani daha yeni yeni pc açılırken (bios ekranından sonra) F8'e basın (birkaç kez basmak gerekebilir). Güvenli modda açmayı seçin. Bilgisayarım > Araçlar > Klasör Seçenekleri > Görünüm >
    • Bilinen dosya türleri için uzantıları gizle > ticki kaldır
    • Gizli dosya ve klasörleri göster > seç
    • Korunan işletim sistemi dosyalarını gize (önerilen) ticki kaldır - gelen uyarıyı (evet) onayla, Uygula, Tamam.
    (Daha sonra) Bu işlemi eski haline getirmek için Varsayılanı Yükle seçiniz, Uygula, Tamam.

Klasörün Adına Brünen Virüs?

Gizli klasörler için yukardaki yöntem olmazsa linkdeki gizliklasör adlı dosyayı çalıştırınız.
    bittorrent.exe, win32, copy.exe, sxs.exe, autorun.inf virüsleri için çözüm!! TIKLA
    Not: Bilgisayarınızda framework 2.0 kurulu olmalıdır.
    Mevcut antivirüs yazılımınızla; Virüsü bu şekilde silmeyi deneyin. Birde bu virüsler sistem geri yükleme nottası kayıtları içinde saklanmayı çok severler. Bu nedenle; Sistem Geri Yükleme'yi kapalı duruma getirmek için,
    • Başlat>Ayarlar>Denetim Masası>Sistem'i tıklayınız
    • Sistem Özellikleri iletişim kutusundan Sistem Geri Yükleme sekmesini seçiniz.
    • Sistem Geri Yükleme'yi kapat onay kutusunun seçili olmasına (kutuya tilki koy) dikkat ediniz.
    (Daha sonra) Bu işlemi eski haline getirmeyi unutmayalım. Yoksa geri yükleme yapamazsınız.
    Örneğin; NOD32TR ve SuperAntiSpyware önereceğim. Güncelledikten sonra bilgisayarınızı güvenli modda açıp taratınız.

HijackThis Loglarınızı kendiniz inceleyin[Virüs temizlik][resimli anlatım] konusunu inceleyin.
    Virus mu? Dediklerimi yapın her türlü virüs rootkitden kurtulun... konusunu inceleyin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.