Şimdi Ara

Uzantısı .assets Olan Bir Dosyanın Açılması ve Büyük .assets uzantılı dosyaların parçalanması

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dostlarım, Shoppe Keep 2 adlı oyunun Türkçe yamasını yapmayı düşünüyorum. Oyunun dosya konumunda bulunan .assets uzantılı dosyayı hangi unpackerle açabilirim?
    Ayrıca bu dosya 2GB'dan büyük olduğu için Notepad++ dosyayı açmayı reddediyor. Bunun için bir çözümünüz var mı?
    (Dragon Unpacker, UnityAssetsExplorer, ExtractNow ve Universal Extractoru denedim ve başarısız oldum ama boyuttan kaynaklı mı yoksa uzantıdan mı anlayamadım.)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moirann -- 13 Mayıs 2018; 14:48:57 >



  • Arşivin sürümüyle uyumlu bir UnityEX programını indirirsen dosyaları açıp geri paketleyebilirsin. Ancak çıkardığın arşivdeki tüm bileşenleri düzenlemek için unity engine kullanmayı bilmen lazım. Her çıkardığın arşivi gerektiğinde 3.parti yazılımlarla düzenleme şansın yok.

    http://forum.zoneofgames.ru/topic/36240-unityex/
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KarapathiaN

    Arşivin sürümüyle uyumlu bir UnityEX programını indirirsen dosyaları açıp geri paketleyebilirsin. Ancak çıkardığın arşivdeki tüm bileşenleri düzenlemek için unity engine kullanmayı bilmen lazım. Her çıkardığın arşivi gerektiğinde 3.parti yazılımlarla düzenleme şansın yok.

    http://forum.zoneofgames.ru/topic/36240-unityex/
    assets dosyasını unityex ile export ettim, düzenledim işim bittiken sonra tekrar nasıl assets dosyası olarak kaydedeceğim bulamadım.




  • mrkurtbey M kullanıcısına yanıt
    Export ettiğin dosyalardan sadece düzenleyeceklerini sakla, ancak çıkardığı klasörde saklamalısın, diğer dosyaları sil. Sonrasında aynı programdaki import butonuyla düzenlediğin dosyaları hızlı bir şekilde assets'in içine import edebilirsin. Diğer dosyaları saklarsan hepsini import etmeye çalışır, bu boşuna zaman ve efor kaybı olur.
  • Evet oyun türkçeleştirme işlemi yapıyordum söylediğin şekilde oldu. Fakat yinede bazı kısımları %3-4 kısmı kadarı oyun içinde ingilizce olarak görünüyor hala neyle alakalı olabilir.
  • mrkurtbey M kullanıcısına yanıt
    O dosyaları ya düzenlememişsindir ya da düzenlesen bile düzgün import etmemişsindir. Sebebi hakkında net bir şey diyemem.
  • ben bu toolu kullanıyorum reign of king çevirisi için "resource.assets" i açmtım.
    http://s2.dosya.tc/server8/p3ogml/64bit.rar.html
  • Bu arada bende birşey sormak istiyorum .assets dosyasın açtım gerekli txt dosyaları dişarı export ettim, değiştirdiklerimi içeri import ettim ama halen daha -oyun- ingilizce dosyaları değiştirmeme rağmen yine ingilizce gösteriyor, fransızcaya ekledim, fransızcayı seçtim, yine fransızca.... İmport ettiğim dosyayı tekrar export edince, çevirilerim gözüküyor... import ederden birşeyi atlıyorum galiba... Birisi detaylı şekilde anlatırsa çok sevinirim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.