Şimdi Ara

klasör şifreleme programına ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sağ tık ile şifrele ve tekrar sağ tık ile şifre çöz diyebileceğim basit bir klasör şifreleme programına ihtiyacım var

aradığım özellik sadece o sağ tuşla şifrele ve sağ tuşla şifre çöz barbar klasör kilidinde eskiden oluyordu fakat şimdi şifre çöz kızmı yokoldu programı çalıştırmak gerekiyor folderlock pc security falan denedim fakat o kadar basit değiller bu aradığım özellikte bildiğiniz bir program varmı yardımlarınız için şimdiden sağoluın

1. program : file securer

2. ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 3 Eylül 2007; 8:34:34 >

• BCArchive , Folder Acces bunları kullanabilirsin

• sorunum arama yapmak değil arama yapıyorum zaten fakat aradığım özellikte programa ihtiyacım var herhangi bir programa değil

handsome teşekkürler deniyorum

bc archive işimi görmedi sağ tık olayı tamam fakat yeni bi dosya oluşturuyor ve programın ekranından işlem yapılıyor diğerini deniyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 2 Eylül 2007; 13:27:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: nihat1551

sorunum arama yapmak değil arama yapıyorum zaten fakat aradığım özellikte programa ihtiyacım var herhangi bir programa değil

handsome teşekkürler deniyorum

birşey değil
  • handsome ın dediği programların hepsi söylenmiş ve link verilmiş benim yazdığım konularda
  • bc archive işimi görmedi sağ tık olayı tamam fakat yeni bi dosya oluşturuyor ve programın ekranından işlem yapılıyor diğerini deniyorum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    aynı dosyaları bulma programı
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • folder access i denedim tam aradığım program sağ tıkla şifrele ve çöz yapabiliyor fakaaat

klasörü şifreledikden sonra dosyaya tıklayınca açmadı verdiği uyarı program kullanılıyor açamazsın gibisinden bişey ... görev yöneticisinden programı sonlandırdım dosya açıldı

başka program önerisi olan varmı yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 2 Eylül 2007; 13:48:27 >
  • o konuyu bulamadım ama arkadaş şöyle diodu word e kaydetmiştim
    Birçoğunuz bilirler "Folder Lock" tipi progRamlarla gorunmesini istemediğiniz klasörleri gizleyebilirsiniz. Şimdi size vereceğim kod ile, yardımcı program kullanmadan bu işi küçücük bir .bat dosyası ile yapacağız.

Masaüstüne sağ tıklayın. "Yeni Metin Belgesi Oluştur" u seçin. Aşağıda vereceğim kod u Copy/paste şeklinde açmış olduğunuz notepad dosyasına yapıştırın

cls
    @ECHO OFF
    title Folder Locker
    if EXIST "Control Panel.{21EC2020-3AEA-1069-A2DD-08002B30309D}" goto UNLOCK
    if NOT EXIST Locker goto MDLOCKER
    :CONFIRM
    echo Are you sure u want to Lock the folder(Y/N)
    set/p "cho=>"
    if %cho%==Y goto LOCK
    if %cho%==y goto LOCK
    if %cho%==n goto END
    if %cho%==N goto END
    echo Invalid choice.
    goto CONFIRM
    :LOCK
    ren Locker "Control Panel.{21EC2020-3AEA-1069-A2DD-08002B30309D}"
    attrib +h +s "Control Panel.{21EC2020-3AEA-1069-A2DD-08002B30309D}"
    echo Folder locked
    goto End
    :UNLOCK
    echo Enter password to Unlock folder
    set/p "pass=>"
    if NOT %pass%== BURAYA PASSWORD YAZILACAK goto FAIL
    attrib -h -s "Control Panel.{21EC2020-3AEA-1069-A2DD-08002B30309D}"
    ren "Control Panel.{21EC2020-3AEA-1069-A2DD-08002B30309D}" Locker
    echo Folder Unlocked successfully
    goto End
    :FAIL
    echo Invalid password
    goto end
    :MDLOCKER
    md Locker
    echo Locker created successfully
    goto End
    :End

Şimdi yukarıda kırmızı ile belirttiğim kısma klasörü kullanıma açmak için gerekli passwordu yazacaksınız. İstediğiniz bir passwordu ekledikten sonra
    dosyayı kaydedin. Normal olarak txt olarak kaydedecek. Uzantısını bat a çevirmek gerekiyor. Bunun için ;

Başlat
    bilgisayarım
    C yi tıklayın
    Yukarıdan Araçlar---->Klasör seçenekler--->Görünüm ---> "Bilinen dosya türleri için uzantıları gizle" nin yanındaki tik i kaldırın ve Tamam deyip çıkın.

Masaüstüne döndüğümüze Yeni Metin Belgesi.txt şeklinde hazır olan dosyamıza mouse ile 1 kere tıklayarak ne isim vermek istiyorsanız verin ve sonuna .bat ekleyerek kaydedin ----> dosyaismi.bat şeklinde.

Şimdi bu oluşturduğumuz .bat dosyasını, harddiskinizde kullanacağınız yere kOyun. Mesela d:

Dosyaya tıkladığınızda, koymuş olduğunuz klasörde "Locker" isimli bir klasör oluşturacak. Bu sizin gizli olarak kullanacağınız klasör. Gizlemek istediğiniz dosyaları bu klasörün içine taşıyın ve tekrar oluşturduğumuz dosyaismi.bat isimli dosyaya tıklayın. "Are you sure u want to lock the folder? y/n" şeklinde sorduğunda "Y" dedinizmi locker isimli klasör görünmez olacaktır. Tekrar kullanmak istediğinizde dosyaismi.bat a tıklayın parola soracak. Parolanızı girin ve Locker isimli klasör tekrar görünür olacaktır...

• ashampoo privacy protector
    işini görür (kesinlikle denendi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetmetingülcan -- 2 Eylül 2007; 14:10:18 >
  • File Securer yüklüyorsun şifreyi yazıyorsun sonra klasöre sağ tıklıyor Lock diyorsun olay bitiyor...
  • bak ben bunu kullanıyorum vede çok memnunum kesinlikle tavsiye ederim.sağ tıkla ve dosyayı şifrele ister adını değiştir istersen birdaha geri kurtarılamayacak şekilde sil ama şifreleme özelliği çok iyi sorunsuz vede en önemlisi yasal ücretsiz yani.
    buradan indirebilirsin.hayırlı pazarlar.
    http://www.axantum.com/AxCrypt/Downloads.html
    quote:

sağ tık ile şifrele ve tekrar sağ tık ile şifre çöz diyebileceğim basit bir klasör şifreleme programına ihtiyacım var

aradığım özellik sadece o sağ tuşla şifrele ve sağ tuşla şifre çöz barbar klasör kilidinde eskiden oluyordu fakat şimdi şifre çöz kızmı yokoldu programı çalıştırmak gerekiyor folderlock pc security falan denedim fakat o kadar basit değiller bu aradığım özellikte bildiğiniz bir program varmı yardımlarınız için şimdiden sağoluın

• 3 yıldır sorunsuz kullandığım bir program var elimde sağ tık kilitler ve açar. Gayet sade ve şatafatsız görüntüsünün yanında şifrelediği klasöredeki dosyalara dos altından dahi ulaşmak mümkün değildir. Aynısını google da bulamadığım için buraya atıyorum.

http://rapid share.com/files/52869967/wfl2_install.exe.html
  • I am who I am yardımların iin minnettarım fakat senin söylediğin son tercihim olsun aradığıma göre beya zahmetli bir iş dosya oluşturma falan yinede çok saol

mehmetmetingülcan programın fulunu ne kadar aradıysam bulamadım

ayhankara buda aradığım program değil sağ tık da bisürü seçenek var sanada teşekkürler

spydevil şu an dediğini indiriyorum deneyeceğim

edit : sptdevil tam aradığım program çok teşekkürler

birde erkanın verdiğini denicem bakalım hangisi daha kullanışlı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 2 Eylül 2007; 17:09:26 >

• quote:

Orjinalden alıntı: erkan7307

3 yıldır sorunsuz kullandığım bir program var elimde sağ tık kilitler ve açar. Gayet sade ve şatafatsız görüntüsünün yanında şifrelediği klasöredeki dosyalara dos altından dahi ulaşmak mümkün değildir. Aynısını google da bulamadığım için buraya atıyorum.

http://rapid share.com/files/52869967/wfl2_install.exe.html

harika bir program tam aradığım özellikte fakat progreamı ilk açtım şifre sordu şifre girdim sonra bi klasörü şifreledin boş bi klasörü şifre çöz dedim ama girdiğim şifreyi kabul etmio programıda kaldıramadım ölece kaldım registry den kayıtlarını sildim setupdan tekrar yükleme yapmıyor resim çıkıyor ölece kaldım aslında tama aradığım programdı neden böyle yaptı

• Acaba kurarken gidiğin şifreden farklı bir şifremi girdin?
    Tekrar kurarken reg kayıtlarıyla birlikte program files klasöründeki "mt4 medilab" klasörünüde sil hatta birde restart yap öyle kurmayı dene.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erkan7307

Acaba kurarken gidiğin şifreden farklı bir şifremi girdin?
    Tekrar kurarken reg kayıtlarıyla birlikte program files klasöründeki "mt4 medilab" klasörünüde sil hatta birde restart yap öyle kurmayı dene.

aynılarını yaptım sağ tıkda halen lock görünüyor şunu düzeltsem tam aradığım program

acaba yanlışmı girdim girerken
  • O zaman program tamamen temizlenmemiş, uninstall ettikten sonra registry temizliği ve düzenlemesi yapan bir program kullanmak lazım örn;Tune up utilities ya da crap cleaner gibi.
  • hijack this olmazmı

edit : registry mechanic ile taratıyorum bakalım ne olcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 2 Eylül 2007; 20:15:54 >
  • quote:

hijack this olmazmı

edit : registry mechanic ile taratıyorum bakalım ne olcak

tüm yolları denedim işe yaramadı bende önceden aldığım imagemi geri yükledim ve programı tekrar kurdum bu sefer şifreye çok dikkat ettim ve doğru girdiğime eminin kilitle dediğimde yine yanlış dedi

içinde ş içeren şifre girdim acaba türkçe karakterimi algılayamadı anlamadım.... tamda aradığımdı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.