Şimdi Ara

Klasik oyun bırakma konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lolu bırakma kararı aldım..cok uzatmak istemıyorum ama biraz yazıcam herhalde..önemli 2 etken var bırakmamda..1.si ve önemli olan sabah finalim vardı dereceli atayımda biraz eğleneyim dedim

ilk lobbyde kaybetceğimizi hissettim cıktım..her zamanki sorunlar..2.de sıcrasız teemo(heal+tutustur) solo,deli oldum sıcra al falan diye..lobbyde ilk aldıgı icin ct yedi pant aldılar..pantta sıcra+ısınlan almıstı lanede ezer diye dusundum genede teemo sonucta heal+tutustur faktorude var..neyse butun mac teemo sovdum sıcra almadı diye ilk gankı yedi jungledan ve öldü..sonra ve dahası bende adc oynuyordum..botta 2 de 2 alırken pant ısınlandı 2 de 2 aldım ama öldüm pantha..bu arada supum malphtı(ap rünlü) doran kalkanıyla basladı onada sövdüm..tabi her zaman ki yalanlar ben plat smurfum falan demeye basladı sup itemi almayan malp..

ondan sonraki macta ise 5/0/5 giderken gragasla ks attıgım gerekcesiyle ölümüne feedleyen veled..bununda söylediği şey aynıydı plat smurfum..

sonuc oyun eglence değilde sıkıntı veriyor bana daha çok..hiç sövmeyen ben bu sıcra almayan oyunun baslıca seylerini yapmayan insanlara deli gibi sövdüm..

2.etken olan boş zamanımı öldürmeyi gecelere kadar uyku duzenmi bozmasını hic birşey yapmama sebep olmamasını geçtim..

oyunu bırakmadan 2-3 özel oyun atıcam egomu tahmin etme amaclı herhalde, plat smurflere inat ..plat vs ile sihirdar vadisinde bi top lane kapışması yapıcam...
    o kadarda kötu oldugumu dusunmuyorum..isterseniz aranızdan biri macımı izleyip abi sen bu ligi hakediyorsun desin ağzımı açmam :)

her lanede oynadıgım 4-5 hero vardır en az mainde jungle...heleki jungle oldugumda karsı orman cıkıslarını vs totemlerim oyunun kontrolunu alırım yok abi inadına satmak isteyenlere deli oluyorum..ranked pek fazla atmadım toplamda 100 maç falandır..

22 yaşındayım ligde s4 bu arada

edit:
     Klasik oyun bırakma konusu

ilk özel maçımı attım karşıma plat 3 arkadaş geldi..2/0 basladı fiora ve 2/0 baslayan fioraya zorlandım ama akıllı oynarak bir süre sonra öne geçtim..solodan kacıp bottan ittirmeye basladı..ss ni almamışım onun .s ..solo baron yapmaya calıstı yapamadı..cizmesiyle birlikte baya kactı,sıkıldım bende, kacacaksan böyle cıkalım dedim..aynı andan cıktık daha sonra..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi llAkabell -- 7 Şubat 2015; 0:54:12 >

• Bukadar zamanı emeği ve parayı moba yerine mmorpgye harcasak Kral oluruz burada aldıgımız hazzın 3-5 mislini pvp pvede alırızda.Işte Kolaya kacıoz.
  • Takma kafana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 gün sonra görüşürüz.

• finaller bitsin görüşürüz
  • quote:

Orijinalden alıntı: MRTFR

15 gün sonra görüşürüz.

Son zamanlarda gideceğim konusu açanlardan geri döneni görmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: İronik Adam

quote:

Orijinalden alıntı: MRTFR

15 gün sonra görüşürüz.

Son zamanlarda gideceğim konusu açanlardan geri döneni görmedim.

http://forum.donanimhaber.com/m_100970886/f_/key_do%25E7ent%252Bkangal//tm.htm#100976436

Buyur hemen göstereyim daha dün ki örnek.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yazının hepsini okuyacaktım fakat "sövdüm" kısmını görünce okumayı bıraktım. Bu oyunda flame yaparak bir yere gelemezsin. Oyun içinde başkaları ile ilgilenme, yazı yazma hatta chati hiç kullanma. Ben all chati bile kullanmıyorum. Kendi takımımda çok ve boş konuşan, küfür eden birisi olursa ignorelayıp geçiyorum. Oyundaki pingleri kullanarak takımındakiler ile anlaşabilirsin. İyi oynadığını düşünüyorsan zaten Silver'da çok durmazsın. Üstelik iyi AD Carry oynadığını düşünüyorsan. İyi forumlar.
  • çekilişe katılıyorum

• 22 yasinda sövüyosun

Hll qnq

Duo atin ev arkadasinla, bot pre rahat olun plat smurf falan yazarsiniz :d

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shadouspan kullanıcısına yanıt
    sık olan birşey değil 40 maçta 1 kere oluyor ama..adc oynamıyorum main jungle
  • ilk özel oyun macımı attım toplamda 3 tane atacagım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi llAkabell -- 30 Aralık 2014; 16:04:12 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.