Şimdi Ara

Kjaer Satış Fiyatı Eleştiri !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
2.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaşlar Beşiktaş gitti 30 yaşında ve piyasa değeri 6.50 Milyon Euro olan Marceloyu 7.50 Milyon Euro gibi gayet iyi bir rakama sattı.

Eğer biz gidip henüz 28 yaşında olan yani savunma için en olgun yaşta olan ve piyasa değeride 11 Milyon Euro gibi bir rakam olan Kjaeri piyasada söylenen 7-8 Milyon Euro gibi rakamlara verirsek bence yönetim işi derhal bıraksın.Ki transfer piyasası artık berbat oyuncuların bile 30-40'dan başladığı bir dönemdeyken.

Bu sözü geçen düşük rakamlara sizlerinde yorumlarınızı bekliyorum..

• Marcelo her ne kadar kötü oynasalarda clde maça çıktı. Kjaer ise sadece uefa. Burada olay cl piyasası.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kjaer Fenerde değil de Lyon, Porto gibi sıçrama takımlarında olsaydı şuanda net 35-40 ederdi.

Fener'in Kjaer'i böyle bir takıma kiralaması gerekirdi.Çok geç kalındı.
  • Sevilla 10 m€ önermiş. Maaşı fazla gelmiş kjaer'in. Kjaer de farkı fener tamamlasın demiş :D İyi valla hem gitmek iste hemde para iste. Ohh ne ala.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sommet de la montagne

Marcelo her ne kadar kötü oynasalarda clde maça çıktı. Kjaer ise sadece uefa. Burada olay cl piyasası.

Hocam senin bu dediğin genç oyuncular için geçerli.Yani daha açık konuşuyum genç yeteneklere Avrupa Kulüpleri talip olurken birde Şampiyonlar Ligi performansına bakalım acaba üst düzey turnuvada ne yapıyor derler.

Kjaer'de ise böyle bir durum yok.Adamın zaten geçmişinde Roma , Lille , Wolfsburg var.Hatta parladığı dönem Real Madrid vs transfer olması bekleniyordu.Bunların dışında Danimarka Milli Takımınında kaptanı.Yani diyeceğim oki böyle CV'si olan adamın bu yaştan sonra kimse Şampiyonlar Ligi performansına bakmaz.Ki zaten adam Avrupa Ligindede oynadı.

Son noktayı koymak gerekirse eğer 7-8 Milyon Euro gibi rakamlara satarsak bu tamamen yönetim başarısızlığı olur.

• Türkiye ligine fazla olan 3 futbolcudan biri Kjaer, derhal satılmalı. Bizim neyimize Kjaer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeasme

Kjaer Fenerde değil de Lyon, Porto gibi sıçrama takımlarında olsaydı şuanda net 35-40 ederdi.

Hocam artık bu algınında kırılması lazım.Bizim kulüplerin artık yavaştan bu Abdullah Avcı , Şenol Güneş , Aykut Kocaman gibi sistem hocalarıyla Avrupa Kupalarında iş yapıp iyi rakamlara satış yapmamız lazım.5 para etmez Hollanda Liginden bile 27 Milyon Euro'luk satış yapılıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre Mor

quote:

Orijinalden alıntı: Jeasme

Kjaer Fenerde değil de Lyon, Porto gibi sıçrama takımlarında olsaydı şuanda net 35-40 ederdi.

Hocam artık bu algınında kırılması lazım.Bizim kulüplerin artık yavaştan bu Abdullah Avcı , Şenol Güneş , Aykut Kocaman gibi sistem hocalarıyla Avrupa Kupalarında iş yapıp iyi rakamlara satış yapmamız lazım.5 para etmez Hollanda Liginden bile 27 Milyon Euro'luk satış yapılıyor.

Bizim takımlar defansı 2 yıl kurtarsın diye adam alıyor, kar etmeye çalışmıyor.

Futbol artık tamamen ticarete döndü, birilerinin gözünü açması lazım.

• Antalya sivas bolu vs degil ki o takimlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yönetimin aldığı nadir kaliteli oyunculardan biri,

biz genelde bi dünya para verilip alınan ama daha sonra 1 tane talibi çıkmayan gönderemediğimiz oyunculara alışığız sonrası FFP
    saçma sapan oyunculara avrupalı takımların ödediği özellikle Premier lig takımlarının ödediği paralara bakıldığında, 10 M biraz az gibi
    ama yönetim fenerbahçeyi öyle bi duruma sokmuş ki finansal olarak, mecbur kabul edecekler

kjaeri 10 a satıp o parayla yine çok akıllıca işler yapsalar gam yemem de,
    şimdi 32-33 yaşında bi oyuncu bulup ona 6 m bonservis öder bunlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi he_man -- 27 Temmuz 2017; 11:6:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: he_man

yönetimin aldığı nadir kaliteli oyunculardan biri,

biz genelde bi dünya para verilip alınan ama daha sonra 1 tane talibi çıkmayan gönderemediğimiz oyunculara alışığız sonrası FFP
    saçma sapan oyunculara avrupalı takımların ödediği özellikle Premier lig takımlarının ödediği paralara bakıldığında, 10 M biraz az gibi
    ama yönetim fenerbahçeyi öyle bi duruma sokmuş ki finansal olarak, mecbur kabul edecekler

kjaeri 10 a satıp o parayla yine çok akıllıca işler yapsalar gam yemem de,
    şimdi 32-33 yaşında bi oyuncu bulup ona 6 m bonservis öder bunlar...

Hocam 10 Milyon Euro olsa yine dua edecem.Dönen rakamlar 6-7 taş çatlasın 8 Milyon Euro.Gerçekten gülünç rakamlar

• Marcelonun geçen sene oynadığı oyun kalitesi Kjaer i 2 kere tokatlar

Avrupa oynamayan oyuncuya prim vermez
  • Marcelo'ya Lyon'dan başkası o parayı vermezdi. Bizim taraftara kalsa sattırmayacaktı, o kadar etmezdi. Lyon'un ihtiyacı vardı ve bizle yaptıkları maçtaki performansı ve muhtemelen analiz için önceki maçlardaki performansı dikkatlerini çekmiştir.
    En pahalı stoper transferi, normal transferin yarısı iken, Kjaer'in en üst seviye takımlara transferi gibi bir imkan yokken, Türkiye şartları malumken kimse 10'dan fazla vermez.
  • Marcelo transferi zaten sorgulanması gereken tipik Bjk transferlerinden.Daha geçen seneye kadar adını bilenin olmadığı 30 yaşında adama kimse o kadar para vermez.Lyon maçındaki performansı neydi ben göremedim ? Lacazette kazması yerine herhangi bir forvet olsa iki maç da 5'lik olurdu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3-4 milyondan fazla etmeyecek Marcelo 7.250 ye satıldı Şampiyonlar Liginin nasıl bir vitrin olduğunu burdan anlayabiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenerbahçe Taraftarı

3-4 milyondan fazla etmeyecek Marcelo 7.250 ye satıldı Şampiyonlar Liginin nasıl bir vitrin olduğunu burdan anlayabiliriz

Hocam madem Şampiyonlar Ligi diyorsunuz bende size şunu söylemek istiyorum.Beşiktaş 6 maçta 14 gol yedi Şampiyonlar Liginde ve savunmanın bel kemiğide Marceloydu.Yani olay şuraya geliyor yukarıda bir arkadaşında dediği gibi Lyondan başka kimse almazdı Marceloyu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İzole Bant

Marcelo transferi zaten sorgulanması gereken tipik Bjk transferlerinden.Daha geçen seneye kadar adını bilenin olmadığı 30 yaşında adama kimse o kadar para vermez.Lyon maçındaki performansı neydi ben göremedim ? Lacazette kazması yerine herhangi bir forvet olsa iki maç da 5'lik olurdu

Tarafsız olmak gerekirse öyle.O maçın hakkı penaltılara gitmesi değildi Lyon inanılmaz goller kaçırdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenerbalcı

Marcelonun geçen sene oynadığı oyun kalitesi Kjaer i 2 kere tokatlar

Avrupa oynamayan oyuncuya prim vermez

Abartma istersen.Avrupa desen hatırlatmak isterimki Manchester United'li , Feyenoord'lu gruptan lider çıktık.Hadi Şampiyonlar Ligi desen 6 maçta 14 gol yediniz.Eee olay yine @[Eren] kardeşimin dediğine geliyor.Lyondan başka kimse o parayı vermezdi.
  • quote:

quote:

Marcelo transferi zaten sorgulanması gereken tipik Bjk transferlerinden.Daha geçen seneye kadar adını bilenin olmadığı 30 yaşında adama kimse o kadar para vermez.Lyon maçındaki performansı neydi ben göremedim ? Lacazette kazması yerine herhangi bir forvet olsa iki maç da 5'lik olurdu

Tarafsız olmak gerekirse öyle.O maçın hakkı penaltılara gitmesi değildi Lyon inanılmaz goller kaçırdı.

Tarafsız falan değilsin. Ağlamaya devam edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daxteroy

quote:

quote:

Tarafsız falan değilsin. Ağlamaya devam edin.

Dostum ne ağlamasından bahsediyorsun.Bana şu forumda 1 tane taraflı mesajımı göster kendimi süresiz banlatacağım.O derecede iddaalıyım.Sen tarafsızlığın konusunda kendine güveniyormusun ? Biraz öz eleştiri yapmayı öğrenin ve kendinizi Barcelona gibi görmeyi bırakın.Karşınızdaki her Fenerbahçeliyide kendiniz gibi sanmayın.

Geçen sene Lyon maçında sırf Lacezette 3 tane %100'lük karşı karşıya kaçırdı.İkisi direkten döndü.Aynı şekil Dinamo Kiev 6 tane attı.Mesela sizin Fikret Orman madem bu kadar akıllı efsane olabilecek adriano - marcelo - pepe - gökhan dörtlüsünü niye bozuyorki.Tosiclemi başarı yakalayacaksın.Aynı şekil bizde Kjaer'i satarsak Avrupada Neustadterlemi başarı sağlayacağız.Kulüplerimizin bu kadar yanlışı varken sırf sataşmak için çocuk gibi ağlamaya devam edin gibi laflar kullanmayı bırakın.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.