Şimdi Ara

kızzzzzzzzzzzzzz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bİ KIZDAN HOŞLANIYORUM , KIZ BENİM ONDAN HOŞLADIĞIMI BİLİYO AMA TIK YOK

KIZLA AYNI SERVİSTEYİZ VE KIZ IN TEL İ VAR AMA Bİ İŞE YARAMIYOOO
    YARDIMM

• eyvah ! bana okul servisi deme sakın!
  • eee neyi bekliosun?tel var bi işe yaramıo diosun kullanmaz isen yaramaz bunun ne yardımı olur ya gidip söliceksin yada bekliceksin o sana sölicek oda biraz zor o zaaman bekliceksin kız başkasıyla cıkcak
  • Sana bi tek sölemesi kalmış herşeyden eminsin madem konuş kem küm etmede nasıl yaparsan yap gerisi gelir.. Yani bu işide yapamzsan sen hiçbi kızı ayarlayamazsın...
  • yaa baba kız sürü halinde dolaşıyo

mal mal kızlar yaa

daha benden haberi yok iken bi kızı göndermiştim
    acaba bi çıktığı var mı dıye ama kız çıktığım yok ve kimseyle çıkmayı düşünmüyorum demişti yaaa

kızla okul bahçesinde konuşabilirmiyiz dedikçe kız yok yazılı var yok bişi deyip duruyo.

Terslese yine ii bide gülerek cok tatlı bi şekilde söylüyo o bakımdan insan bi hoş oluyo.

• Sende okul çıkışı git bu seferde bahane sallarsa onu unut.. Tahminim Lisedesin yani önünde uzun seneler var neler gelcek geçcek olmazsada sallama yani dünyada erkekler değerli varlık yani az olan taraf bunun keyfini çıkar kızlar zaten seni bulur..
  • kız gülerek böle diosa naz yapıyodur anlasana git teklifi et yoksa kızı baska biri götürür benden sölemesi

kızın bir de telf. no su var diosun tama işte bu iyiye işaret daha ne bekliosun cok itici bişi olsan sana telf. no sunu vermez fazla beklemeden bu işi bitir

he bir de unutmadan bu donanimhaber den kız hakkında fikir almaya kalkısan erkeklerin bi de sonunu biraz arastır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • git kızım yanına deki :

" tatlım biz birbirimiz için yaratılmışız yani öleki 3 yaşımdan beri sana aşığım gel okul çıkıında bişeyler içelim hem laflarızz"

artık o bişeyler içme kısmında senin yaratıcılığın konuşcak
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hasanyilmazaga

git kızım yanına deki :

" tatlım biz birbirimiz için yaratılmışız yani öleki 3 yaşımdan beri sana aşığım gel okul çıkıında bişeyler içelim hem laflarızz"

artık o bişeyler içme kısmında senin yaratıcılığın konuşcak

zuhaaaaaaaaaaaaaaaaa

• quote:

Orjinalden alıntı: smyrna17

he bir de unutmadan bu donanimhaber den kız hakkında fikir almaya kalkısan erkeklerin bi de sonunu biraz arastır

iyi fikir
  • beyler neymiş erkeler dh den yardım alınca iyi şeyler olmamışmı gerçi o sözleri ben teker teker sarfedemem mimkinn dill o kadar romanık deılız duygusalız ama tek diyicem senden çok hoşlanıyorum gibi vs devamı var ama yazmıyım çekindim şimdi
  • ... bak bıe sey omm dogaclama nabarsan yap galıı
  • Bence ne söyliyiceksen söyle ama kesinlik ona muhtaç olduğun havasına sokma kızı rahat ol kabul ederse eder etmesse cehennemin dibine kadar
  • ahh bizim serviste de var birisi kızla arkadaş olmaya çalışıyorum sonra teklif etmey düşünüyorum bakcaz artık kıza kendimi bi sevdiriyim önce
  • yaa öff kızlar bole telefonlardan hoşlanmazlar. git söyle yiyecek deilya.

tabii benımle cikarmisin gibi salakca sey soyleme arkadas ol sonra duygularini söyle
  • kızın IN TEL i varsa bu iş olmaz (iğrencim)
  • Muahaaahhaahhahaha
    quote:

Orjinalden alıntı: hetfield

kızın IN TEL i varsa bu iş olmaz (iğrencim)
  • quote:

Orjinalden alıntı: kersoz2003

Muahaaahhaahhahaha
    quote:

Orjinalden alıntı: hetfield

kızın IN TEL i varsa bu iş olmaz (iğrencim)

Ya bi de öyle bi başlık atmışsın ki, "kızsızlık başıma vurdu" gibi hava vermiş.
    Gerçekten dalga geçmiyorum. kolay gelsin.

• Herkesin derdi de aynı be Ben teklif ettim, arkadaşımdı ama sonra kızdı bana, konuşmadı uzun süre, şimdi bana karşı yumuşadı, barıştık.
    Ben aşk romanı yazmaya başladım.Doğum gününde hediye edeceğim
    Çok zor bişey ama aşk insana her şeyi yaptırıyor işte.Hem zaten yazmayı düşünüyordum çoktandır

Benim gibi şiirden romandan uzak bi adam nasıl yazacaksa...
    Ama gene iyi gidiom ha, ben bile şaşırdım kendime. Elinize ulaşır bakarsınız bi gün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gary fx -- 25 Kasım 2005, 17:11:09 >

• arkadaşlar git duygularını söyle diyosunuz daa,
    biraz konuşabilirmiyiz dedim kız bana ''ŞEY İÇİNSE BEN DÜŞÜNMÜYORUM'' dedi.
    EE insan apışıyooooo

bende biraz kızı azarladım ama napalım insan kendini alamıyoo

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.