Şimdi Ara

Kızlarla takılırken arkadaşını ezen tipler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
10.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
95 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaş ortamında aşırı sosyal ciğeri beş para etmez insanlar kendini savunamayan tipleri eziyor
    Eskiden bende öyle ezilen bir tiptim ama şimdi karşılık vermeyi öğrendim kimse laf söyleyemiyor

Örnek olarak eğer karşınızdaki sizi ezmek isteyip laf söylediğinde 2 kat sert çıkıp ciddi konuşun sorun çözülüyor
  • Hayır herşeyi geçtim de şu yanında kız varken görmezden gelenlere ne demeli. Kız yiyoz sanki biz. Hey Allah'ım. Sonrada dersin surda gördüm seni diye. Aaa niye gelmedin der.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimseye yüz vermeyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu kız erkek karışık ortamda değil erkek erkeğe olan ortamlarda yapanlarda var. İlkokul hariç geriye kalan tüm zamanlarda böyle birkaçtane *********(güzel hakaret içeriği) kişi çıkıyor mutlaka. Fakültemde birkaçtane hemde sınıfımda var a dediğimi z yapıp söylüyorlar bağırarak hemen. Birgün ana habere arkadasını evire çevire dövüp camdan aşağı attı fakültede biri diye haberlere çıkabilirim
  • Hiç kız arkadaşım olmadı böyle yapsam olur mu?
  • Herşeyin önemlisi kendisini her ortamda(kız mız farketmez) ezdiren tipler

• baslıktakı tıpler cevremdede var bıldıgım ne varsa basıyom kufurlerı zaten tıp yok kız daha cok soguyor bızden
  • İlk okul yıllarımda rap müzik yapıyorum diye kız arkadaşlarının yanında benim hakkımda salak salak espriler yapıyorlardı yok işte; ye yo falan diye ve bende onlara diss atıyordum sonra arkadaşlarına rezil olup tamam aga nerden bulaştık sana diyolardı.

Kısaca ağzının payını verdinmiydi dut yemiş bülbül gibi olup kıçlarına baka baka yiyorlar kamiller 😁

• Kadınlar o bahsettiğiniz tiplerin ne kadar basit ve değersiz olduğunun farkında, yarın aşağıladıkları çocuğu kızla el ele görüp başka limanlara yelken açarlar.
  • Danışıklı döğüş olduğu ve ustruplu yapıldığı taktirde desteklediğim harekettir.

Ancak daha profosyoneli ve doğrusu "arkadaşın" "yürüdüğü" kızın olduğu ortamda arkadaşın seni gömerek prim yapması değil, onun farkını konuşturduğu hikayeleri anlatarak senin arkadaşını parlatmandır. "Bu şerefsiz de böyle kral adamdır" modu.

Mesnetsiz, boş yere gömmeler karşı tarafın da antipatisini toplar. Buna rağmen buna ilgi duyan kız psikolojik sorunlar yaşamaktadır. En basitinden hayatında kendini aşağılayan bir erkek vardır. "Daddy issues" diyorum. Bu tarz kızlardan koşarak uzaklaşmak lazım gelir.

Kız gördü mü etrafındakileri gömen arkadaşlar olduğunu sadece "duyuyoruz". Hakikaten, hiç denk gelmedim böyle dallamalara. Denk gelseydim eline verir yollardım.

Ankara bübeliğinde bir saf taraf var hala sanırım. Tanışılan yeni bir grup kız içinde bir arkadaşın birini beğenir mesela. Hemen döner arkadaşın: "Gençler, kimse Döndever'e yazmıyorsa ben yazıyorum." der. O noktada itiraz etmezsen o genç, o arkadaş tayfasında, o kıza dokunanı yakar. O noktadan sonra iyi bir arkadaş olarak Döndever'e yazmazsın. Ortak arkadaşlar arasında beğenen 3'üncü kişiler olursa onu da uyarırsın, "Hakkıcan 3 aydır yazıyor ona." falan diye. O noktadan sonra Döndever'in ve arkadaşlarının yanında Hakkıcan'ı yüceltmek asli görevin olur.

Unutulmaması gereken en önemli konu: Bir kızın gönlünü kazanmak arkadaşlarının gönlünü kazanmaktan geçer. Döndever'in en sevdiği 4 arkadaşı için Döndever'e en uygun erkek arkadaş adayı imajını çizersen, hepsi seni, karakterini, tavrını severse ve seni arkadaş olarak seviyorlarsa bil ki Döndever'in gönlünü elbet alırsın.

--------------

Peki neden "Döndever"?

Yıllar önce, yer kabuğu yeni soğumuşken, henüz biz neandertaller yere çıplak ayakla basamaz iken, lisedeydim. Kızlı erkekli bir grupla Kızılay'da dersaneye yürürken, dersanelerden birinden bir kız camdan sarkıp bana: "Seni seviyorum Fahrettin! Aşkım benim!" diye bağırdı. Ben de havaya heyecanla bakıp, ellerimi açıp, "Döndever, ben de seni seviyorum! Yıllardır söyleyemiyordum!" diye cevap verdim. Hem bizim grup, hem camdaki kızın arkasındaki kız grubu yerlere yattı gülmekten. Muhtemelen o kıza bir sene "Döndever" diye hitap etmişlerdir.

Anlayamayanlar için: Dön de ver.

Zeka, bir erkek için en ilgi çekici atraksiyondur. Doğru kullanın. Yerinde ve zamanında...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyin-ZST -- 2 Ağustos 2017; 23:9:55 >

• Kardeşim o tipler inan kızlarla nasıl konuşacağını bilmeyen, kızları etkilemeyi bilmeyen ve hayatında çok fazla kız arkadaşı olmamış kişiler. Ben de tanık oluyorum bi tiplere. Asla samimiyet kurmadığım kşiler bunlar. Kız için babasını bile satar bu tipler. Özgüveni düşük karaktersiz kişiler bunlar.
  • Karı görünce kıçı başı oynayan adamla işim olmaz
  • Öylesi lüzumsuzlara sekteri cekin o an arkadasligi da bitirin

• Ya şimdi hazırlığın kantinindeyiz. Çok samimi olmadığım bir oğlan ama tanıyorum. Bir nevi mecburiyetten selam verdim. Yanında kız arkadaşı var, böyle ağzını yaya yaya gözünü kaydıra kaydıra değişik bir şekilde konuşuyor. Neyse kız yanından gitti. Çenesini tuttum, senin çenenin dedim :D neyse gerisi forma uygun değil, kız arkadaşının yanında bir şey söylemek yakışmaz ama kız yoksa da hakettiğini vereceksin lavuğa, yoksa kendilerini bir halt zannediyorlar.
  • Sadece bu tipler değil,sevgili yapınca sizi satan ikinci plana atan arkadaşlarınızla da ilişkinizi kesin.Herkes gider gerçek arkadaşlar kalır yanınızda (anne,baba ayrı)

• Hayır o değil.Madem kızla buluşacaksın neden beni çağırıyorsun.Hadi çağırdın beni neden defetmeye çalışıyorsun değil mi?Kendini kullan at bardak gibi hissediyor insan.

• quote:

Orijinalden alıntı: adnansetek

Helal olsun hocam

İyi daha kimse şikayet etmemiş

yorumu çok merak ettim
  • Kocasının yanında gevşeyen karılar gibi.

• Veritabanı çalma algoritması düşünürken nereye geldim ben

• quote:

Orijinalden alıntı: Uberior

Kesinlikle ben de. Tiksiniyorum bu mahluklardan. Boost felan alıyorlar herhalde kızların yanında Böyle biriyle karşılaşırsanız direkt olarak ağzının payını veriniz, laflarınızı sakınmayınız. Susacak olursanız daha çok tepenize binecek.

Peki o kisi patronunsa ne olacak

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.