Şimdi Ara

Kızlarla takılırken arkadaşını ezen tipler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
10.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
95 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aşağılama amaçlı espriler, ortamda sivrilme çabaları, ego kasmalar falan yapan tipler var. Bunlar hakkında hiç iyi şeyler düşünmüyorum. siz?

• Allah'tan arkadaş ortamında böyle bir kazma barınmadı. Barınsa da ortamda burnunu kırarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle ben de. Tiksiniyorum bu mahluklardan. Boost felan alıyorlar herhalde kızların yanında Böyle biriyle karşılaşırsanız direkt olarak ağzının payını veriniz, laflarınızı sakınmayınız. Susacak olursanız daha çok tepenize binecek.
  • Karaktersizlerdir sende eziceksin ve ya yüzüne söyliceksin

• Bilinçli bir kız varsa karşısında ağzının payını verir zaten

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle biei ARKADAŞ'ım olamaz ki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle adamlar seni yarı yolda bırakır arkadaşım şayet böyle bir arkadaşın varsa bağını kopar kafan rahat etsin.Unutma kimseyi çekmek zorunda değilsin , bazen bağları kesmek gerekiyor.Bağları kesmedikçe ezilmeye devam edersin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • The Tenth Doctor kullanıcısına yanıt
    +1 seni şikayet edip banlattıracak da adam değildir ayrıca hocam

• Tam bir krinç.

• Birde ezik tipler var, sınıfın havalı erkekleriyle takılınca hemen değişip eski arkadaşlarını satan tipler var. Sonra o havalı arkadaşları onu satınca yıne eskı arkadaşlarının yanına gelıyorlar.
  • Lisede 2 kişi bunu bana yapmaya çalıştı ikisini de susturup rezil etmiştim. Sonra da ilişkimi kesmiştim. Bu tip insanların bir özelliği yoktur örneğin sen çok iyi gitar çalarsın yemek yaparsın falan muhabbet açarsın o tip basit aşağılık insanların anlatacak bir hikayesi , özelliği olmadığı için mecbur sağı solu ezmeye çalışırlar o yüzden siz de onu ezin boş ver.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angaralı_06

+1 seni şikayet edip banlattıracak da adam değildir ayrıca hocam

Eyvallah hocam

• The Tenth Doctor kullanıcısına yanıt
    Helal olsun hocam

İyi daha kimse şikayet etmemiş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

Birde ezik tipler var, sınıfın havalı erkekleriyle takılınca hemen değişip eski arkadaşlarını satan tipler var. Sonra o havalı arkadaşları onu satınca yıne eskı arkadaşlarının yanına gelıyorlar.

Benim hiç arkadaşım yok ben ne yaparım?
  • quote:

Birde ezik tipler var, sınıfın havalı erkekleriyle takılınca hemen değişip eski arkadaşlarını satan tipler var. Sonra o havalı arkadaşları onu satınca yıne eskı arkadaşlarının yanına gelıyorlar.

Bu anca amerikan filmlerinde olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fuujitsu F kullanıcısına yanıt
    Valla orta okuldayken boyle bır arakdaşım vardı. Hep bizim grupla takılırdı, sonra bu şımardı değişti sattı bizi. Lisede de bir tane böyle biri vardı. Tek tğk arada cıkıyor.
  • Benimde arkadaşım azdı, şimdi de az. Bence ıyı boyle kafam rahat.
  • quote:

Benimde arkadaşım azdı, şimdi de az. Bence ıyı boyle kafam rahat.

yok hani diyorsunuz ya kızları görünce değişen arkadaş öyledir böyledir diye hiç arkadaşı olmayanlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Benim az falan değil hiç arkadaşım yok :D Hiç(0) hemde 3 senedir.
  • arkadaş felan değildir o eğer çevrenizde varsa böyle birisi en kısa zamanda arkadaşlığınızı kesinki dahada ileri gidemesin
  • Kardeşim yaş kaç ona göre tavsiye vereceğim.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.