Şimdi Ara

Kızların zengin erkek istemesini anlıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben güzel bir kız olsam 35 yaşına kadar zengin erkek arardım zengin olsun diger tüm özellikleri de ortalama olsun yeter.

Güzel kızlar sizi anlıyorum. Güzel evlerde oturmak güzel arabalara sahip olmak dinlediğince gezmek ve para sıkıntısı çekmemek istiyorsunuz.

Fakir fukara ile evlenip ay sonunu nasıl getireceginizi düşünmek istemiyorsunuz.

Bodrumda yazliginiz olsun şehrin lüks semtinde yaşayın güzel arabaya binin istediginiz gibi yurt dışına çıkıp dünyayı gezin falan

Haklısınız yani.

Diğer erkeklerin size bunu yüzünden laf söylemesine izin vermeyin onlar size hakaret eder eder ama en küçük bir umut verseniz köpeğiniz olurlar. Yanınızdaki zengini kıskanıyorlar hepsi bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• çok farkı var. o kadın sana değil parana aşık oluyor işte. çirkinler için hayat böyle. hiçbir zaman sevilme duygusunu yaşayamayacaklar. toz pembe hayal dünyalarınızdan çıkın artık. gerçeği ne kadar çabuk kabul ederseniz o kadar iyi. ha dersinki ben kendimi kandırarak da hayattan zevk alabilirim, orası ayrı tabi
  • kesinlikle dogru

• HAKLILAR Dİ Mİ SENİ EZİK?
    MİLLET SABAH AKŞAM DERS ÇALIŞSIN ÜNİ SINAVIDIR O SUDUR BU SUDUR UĞRAŞSIN STRESTEN KAFAYI YESİN AMA O KARILAR SADECE ANALARINDAN GÜZEL DOĞDULAR DİYE BU ADAMLARIN TÜM EMEKLERİNE KONSUNLAR XD
    NE EZİK İNSANLAR VAR YA ANLIYORMUŞ BİR DE ACAYİP TAV OLDUM
    ZENGİN OLUP DA BÖYLE GOLD DIGGER LARLA EVLENEN AĞIR LOSERDIR
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jaqenn

HAKLILAR Dİ Mİ SENİ EZİK?
    MİLLET SABAH AKŞAM DERS ÇALIŞSIN ÜNİ SINAVIDIR O SUDUR BU SUDUR UĞRAŞSIN STRESTEN KAFAYI YESİN AMA O KARILAR SADECE ANALARINDAN GÜZEL DOĞDULAR DİYE BU ADAMLARIN TÜM EMEKLERİNE KONSUNLAR XD

Alan razı satan razı

Adamların tüm emeklerinr konsunlar diyorsun. Adam zorla evlenmiyor kızla kendi istegiyle evleniyor.

Adamı savunmak sana mı düştü

Bunu yaptığın için asıl ezik sen oluyorsun bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F31FE8CB4 -- 3 Nisan 2018; 17:50:10 >

• Sanki sen ben o biz istemiyoruz bodrumda yazlığımız, mercedesimiz, villâmız olmasını.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Parandan dolayı evleniyor kadın seninle ya böyle bir şeyi kabul edebiliyorsanız hava hoş tabi ama eziklik işte belli
  • quote:

Parandan dolayı evleniyor kadın seninle ya böyle bir şeyi kabul edebiliyorsanız hava hoş tabi ama eziklik işte belli

Tipinden dolayi evlenmresiyle parandan dolayi evlenmesi arasında hiç bir fark yok.

Bak seni yaşın küçük anlamazsin ama yine de anlatayım.

Evliligin uzun yillar yurumesinin temel gereksinimi karşılıklı saygıdır. Seninle tipinden dolayı evlenen bir kız zamanla saygısını yitirir. Ama paran için evlenen kız hic bir zaman saygısını yitirmez. Para güç demektir. Güç saygi uyandırır. Emin ol zengin biriysen kızın gözünde cogu yakışıklı erkekten daha seksi durursun. Kadınların doğası da böyledir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F31FE8CB4 -- 3 Nisan 2018; 17:56:0 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Böyle kadınlara pirim verip birde haklısınız diyerek ne kadar aciz olduğunu göstermişsin. Ve bu duruma katılan insanlarında beyinlerinden şüphe ederim.
  • Adam aslinda büyük bir tespit yapmış. Adam haklı insan tipini değiştiremez mesela ama zengin olma ihtimali her zaman vardır. Kız ha tipine bakmış ha parana biri genetik olarak gelen bir sans öbürü kendi kazandığın ne farkı var?

• Bu tiplerin bazıları kullanılıp atılıyor sonra da ağlıyorlar hani, bu beni mutlu ediyor.
    Ve zengin olduktan sonra ben de aynısını yapacağım.Bu da benim hakkım.

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevengeRain -- 3 Nisan 2018; 18:19:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hyuga kojiro

Adam aslinda büyük bir tespit yapmış. Adam haklı insan tipini değiştiremez mesela ama zengin olma ihtimali her zaman vardır. Kız ha tipine bakmış ha parana biri genetik olarak gelen bir sans öbürü kendi kazandığın ne farkı var?

çok farkı var. o kadın sana değil parana aşık oluyor işte. çirkinler için hayat böyle. hiçbir zaman sevilme duygusunu yaşayamayacaklar. toz pembe hayal dünyalarınızdan çıkın artık. gerçeği ne kadar çabuk kabul ederseniz o kadar iyi. ha dersinki ben kendimi kandırarak da hayattan zevk alabilirim, orası ayrı tabi
  • yasal fahişelikten bi farkı yok
  • Henry Rollins kullanıcısına yanıt
    Hayır yalan ,pierre woodman dünyanın en çirkin adamı,kel göbekli kıllı bir herif,adam tekme tokat kadın dövüyor,adamın dünyada götürmediği kadın kalmadı,herifin 7000 den fazla bakire kız deldi. Avrupa da kadınlar bu adama tapıyorlar,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okumuş zengin adam sırf güzel diye lise mezunu kızla evlenmez.

Ama babadan zengin veya okumayip zengin olan vs. evelnir okumamış kızla.

• quote:

HAKLILAR Dİ Mİ SENİ EZİK?

genelde çirkin karılar kafesliyor zengin herifleri. güzelleri işi bitene kadar kullanıp kenara atıyorlar
  • Sonra da o evlendiğin zengin herif seni aldatıp dövünce zırlardın lol.
    Senin yakaladığın fare kadar benim kedi dikmisligim var sen hangi sarkıyi caliyorsun kadın erkek ayirmiyorum, insanın doğası budur insan cikarcidir. Kara kaşına kara gözüne vurulduğu kişiden daha yakisiklisini bulunca ona gidecek. Hatta zengin bir herif yeşil yakarsa topuklarinı k*cina vura vuraa koşacak o herife. Sen istediğin kadar seviliyorum diye meriçlik kas. Sen masturbasyonuna devam et seviliyorum diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterkame -- 5 Nisan 2018; 0:16:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hyuga kojiro

Senin yakaladığın fare kadar benim kedi dikmisligim var sen hangi sarkıyi caliyorsun kadın erkek ayirmiyorum, insanın doğası budur insan cikarcidir. Kara kaşına kara gözüne vurulduğu kişiden daha yakisiklisini bulunca ona gidecek. Hatta zengin bir herif yeşil yakarsa topuklarinı k*cina vura vuraa koşacak o herife. Sen istediğin kadar seviliyorum diye meriçlik kas. Sen masturbasyonuna devam et seviliyorum diye

tipsizin tekiyim hocam seviliyorum diye övünmedim ki zaten. para için gelen kadın daha zenginini bulsa anında tekmeyi basacak işte. ama sırf başka biri daha yakışıklı diye seni terketmesi o kadar kolay olmayacak. çünkü seni sen olduğu için sevmiştir en azından. madem tipsiz hiç sevilmeyen birisisin ne diye bunu savunuyorsun dersen de, gerçek bu. işime gelmiyor diye inkar edecek değilim.

Mesajımı okumadinmi sen diyorum ki ya daha iyi tipi olan için yada parası olan herif için o ilk tipini beğendiği sözde "aşık " olduğu adami bırakır hemde ilk fırsatta, yeterki öyle bir fırsat bulsun. Ha fırsat bulamazsa nolur? Seni seviyorum askm goygoyuna devam eder. Yani hipotezin pek guclu değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterkame -- 5 Nisan 2018; 1:34:54 >
  • Zengin olan akli basinda erkeklerde boyle kezbanlarla evlenmek yerine "leasing" yapmayi tercih ederler ki yabanci kadinlar hem kat ve kat daha guzel, hem de Turk kezbani gibi trip ve naz manyagi degiller. Harbiden evlenecek kadar gerizekali olanlari da avukatlari durdurur ve kallavi bir evlilik sozlesmesi imzalatir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.