< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2AE10949E -- 18 Haziran 2018; 9:3:36 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2AE10949E -- 18 Haziran 2018; 9:3:36 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
amac statulue erkekleri çekip guzel bir yaşam surmektir tabi bu esnada tonlarca erkeklede uğraşmak zorunda kalıyorlar ama neticesinde onlarda çıkarının peşinde insan bencil bir varlıktır insan doğası böyledir çıkar herşeyden önce gelir kadın-erkek farketmez bu yuzden fazlada başkalarını duşunme bu kadar |
Feministler bile kendi masalını senin kadar benimsememiştir Nasıl yiyorsunuz hayret Dişinin rolüne doğadaki hayvanlardan tut Bugüne kadarki insanlik tarihinde bir bak İki cinsiyet eşit değildir Dişiler yaşamlarını sürdürebilmek için erkeğe ihtiyaç duyar
|
50 tane paragraf yazmış halen mericlik amacım değil diyor
![]() |
Boş yapma lan !
İsteyen istediğini giyebiliyor,böyle suni konular üzerine saçma sapan konular açacağına git hukuksal alanda kadınlara yapılan pozitif ayrımcılıkla ilgili konu aç,en azından somut bir temele dayalı olur. Senin gibileri gördükçe erkek olduğum için utanıyorum,sizler var olduğunuz sürece erkekler toplumda ve hukuksal mecrada daha çooook ezilir. |
Kadınların zorluk çektiği erkekler beğenmedikleri erkeklerdir açık söylüyorum gece sokakta arkasından kıvanç tatlıtuğ gibi adam takip etse hoşuna gider internetten burak özçivit gibi bir adam resim atsa gidip arkadaşlarına bu çocuk beni takip ediyor resim attı diye mutlu olmazsa adam değilim geçin bu ayakları kadınlar tatlı su kurnazıdır feminist takılırlar ama feminizm'in kadın erkek eşitliği olduğunu bilmezler onlar için feminizm erkek düşmanlığıdır içten iç'e her zaman erkeklere düşmandırlar kimisi babası yüzünden kimisi abisi yüzünden kimisi eski sevgilisi yüzünden kimiside ona bakmayan beğenmeyen erkek yüzündendir.
|
Taciz olunca kimseye anlatamıyorlar mı
![]() "Cinsel taciz olaylarında kadın beyanı esastır." Ee bu ne demek? Erkekleri iplemiyoruz. Erkek bir şey yapmasa bile içeri atıyorlar. Geçenlerde Adana daki olayı hepimiz biliyoruz. O gencin suçu neydi? 250 gram için meriçlik yapanlara ACIYORUM. Günlük Red Pill |
Hepsinde sonuna kadar haklısın şöyle birşeyler okumayalı ve dinlemeyeli çok uzun zaman oldu valla helal olsun. Biraz düşünen, empati yapabilen ve çevresini inceleyen herkes bunları görebilir. Kadın-erkek haktır , eşitliktir vs. geçtim insan olarak bakın cevrenizdekilere yeterli
|
Çok doğru yazmışsın kardeşim. EMPATİ yoksunu insanlar bunu anlayamaz, empati yoksunu insanlar da topluma gerçekten faydalı bireyler olamaz
![]() Bu konuyu konuşanlara da meriçlik vs. diye tepki gösterenler de genelde kadın duşmanı ezikler oluyor benim gözlemime göre. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2AE10949E -- 17 Haziran 2018; 10:35:51 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2AE10949E -- 17 Haziran 2018; 11:39:59 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız.
|
|
http://www.vivacom.bg/bg/residential/ceni-i-uslugi/internet/domashen-internet https://www.vodafone.ro/serviciifixe/client-nou Kıyaslayaca hiçbir ülke yok bu bir soyğunhttps://www.starnet.md/ro/services/internet
|
|