Şimdi Ara

Kızların yaşadığı zorlukları anlayabiliyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
5
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üst edit 3: Gerçekten 90 küsür cevabın nerdeyse hepsi aynı.Her gelen "sen erkek düşmanısın" diyor.Hakaret etmiyorum fakat anlamıyorsunuz.Demek istediğim şeyi konu başından beri 50 kere yazdım hala ama hala anlamıyorsunuz.Ya size diyorum ki kadınların zorluklarını anlamam,erkekleri gömdüğüm anlamına mı geliyor? Neden ısrarla çarpıtıyorsunuz ki? Başka bir başlık açın orada da erkek haklarını savunayım belgelerle.İğrenç bir forum oldu burası gerçekten.Hayatında bir tane kadınla iletişim kurmamış insan "yoo boton kodonlor nofoko posondoo" diye ahkam kesiyor.Nafaka peşinde olanlar var evet bu doğru bunu reddetmiyorum.Genelleme yapmanızı anlamıyorum.Günde kaç kere The Red Pill izleyip geliyosunuz şu foruma?

Üst edit 2: Konunun başlığı "Kızların yaşadığı zorlukları anlayabiliyorum".Sanırsın ki " kızları savunuyorum,feministim,erkekler ölsün,erkeklerden nefret ediyorum" yazmışım gibi konuşuyorsunuz.Zamanında The Red pill muhabbeti de yapmıştık forumda.O zaman da erkek haklarını tartışmıştık.Sanki bir sorundan bahsedince karşı tarafın sorunlarını görmezden gelmek zorundaymışız gibi kafa yapınız var.Kardeşim ben erkeklerin problemlerini de düşünürüm kadınların problemlerini de.Birini savununca diğerini atmak zorundamıyız? Bu nasıl bir algı?

Üst edit: Günümüz Türkiyesinde insanlarımızın tartışma yaparken "çarpıtma" dışında birşey kullanmamasının kanıtıdır bu konu.Konunun amacı sadece EMPATİ yapmaktı.Yaptığım empatiden dolayı erkek haklarını savunmadığım,meriç olduğum,kızlara şov olsun diye yazdığım vs iddia edildi.Sosyal medyada bir kız "erkeklerin işi de zor ya hallerinden anlıyorum" dese hemen "kaldı mı böyle kızlar ya? Aşık oldum" vs. dersiniz.Peki biz neden empati yapınca zorunuza gidiyor? Mesele egonuz bence.Kendinizi üstün görüyorsunuz.Sürekli "benle ilgili şeyler olsun,benim sorunlarımdan bahsedilsin" istiyorsunuz.Ben genel olarak buradan söylüyorum erkek haklarını da sonuna kadar savunuyorum.Burada da savundum,başka forumlarda da Youtube gibi platformlarda da,gerçek hayatta da.Büyük yazayım belki çarpıtmak yerine anlarsınız KADINLARIN SORUNLARINA EMPATİ YAPMAK ERKEK HAKLARINI GÖRMEZDEN GELDİĞİM ANLAMINA GELMİYOR.

Amacım meriçlik değil.Gerçekten zor yaşadıkları şeyler.Normal hayat yaşamıyorlar.Etek giymek istersin herkes sana o. gözüyle bakar.Kapalı giyersin kezban derler.Konuştuğun her erkek sana potansiyel ilişki gözüyle bakar.Normal insanlar gibi internette takılmak isteseler günde en az 10 kişinin mesajıyla tacize uğrarlar.(Direkt olarak organının fotosunu atan şerefsizler bile var).Yolda giderler orasını burasını dikizlerler.Sonra da karşı cinsin giyimini doğru bulmuyormuş ve kendini haklı göstermek için "cık cık cık" yaparlar.

Beyler düşünsenize 70 yaşındaki amcalar bile poponuza bakıyor.Sizi düşünüp mastürbasyon yapıyor.Geceleri sokağa rahat çıkamıyorsunuz.Biri arkanızdan sessizce yürüdüğü zaman sürekli tecavüz korkusuyla yaşıyorsunuz.Ayrıca başınıza gelen olayları da kimseye anlatamıyorsunuz aileniz/eşiniz bir olay yaşamasın diye.Bir işe giriyorsunuz 50 yaşındaki 3 çocuklu patron size yavşıyor,işten çıkıyorsunuz ama nedenini söyleyemiyorsunuz.

Biliyorum günümüzde kadınların daha çok avantajlı olduğu konular var kesinlikle.Ama kadınlar hala yeteri kadar özgür ve erkeklerle eşit değil bence.Laf atandan tut,bakkalın bile para üstü verirken elini okşamasına kadar sözlü/fiziksel taciz olayları dönüyor.Buradaki tek erkek çocuk olan DH ergenleri beni anlamaz belki ama kız kardeşi/sevgilisi/eşi olanlar anlayacaktır.

Demek istediğim o ki siz kendinizi ve erkek çocuklarınızı böyle yetiştirmeyin.Kendi kadınlara ezdirmesinler ama laf atmanın/fiziksel temasın taciz olduğunun da farkında olsunlar.Evlenip çocuk yapıp sonra da facebookta kızlara cinsel ilişki teklif etmesinler.60 yaşına geldiğinde 18 yaşındaki kıza cinsel istek duymasınlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2AE10949E -- 18 Haziran 2018; 9:3:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kadın doğasında teşhircilik vardır
    amac statulue erkekleri çekip guzel bir yaşam surmektir
    tabi bu esnada tonlarca erkeklede uğraşmak zorunda kalıyorlar
    ama neticesinde onlarda çıkarının peşinde
    insan bencil bir varlıktır insan doğası böyledir çıkar herşeyden önce gelir
    kadın-erkek farketmez bu yuzden fazlada başkalarını duşunme bu kadar
    Boş yapma lan !

İsteyen istediğini giyebiliyor,böyle suni konular üzerine saçma sapan konular açacağına git hukuksal alanda kadınlara yapılan pozitif ayrımcılıkla ilgili konu aç,en azından somut bir temele dayalı olur.

Senin gibileri gördükçe erkek olduğum için utanıyorum,sizler var olduğunuz sürece erkekler toplumda ve hukuksal mecrada daha çooook ezilir.
    Kadınların zorluk çektiği erkekler beğenmedikleri erkeklerdir açık söylüyorum gece sokakta arkasından kıvanç tatlıtuğ gibi adam takip etse hoşuna gider internetten burak özçivit gibi bir adam resim atsa gidip arkadaşlarına bu çocuk beni takip ediyor resim attı diye mutlu olmazsa adam değilim geçin bu ayakları kadınlar tatlı su kurnazıdır feminist takılırlar ama feminizm'in kadın erkek eşitliği olduğunu bilmezler onlar için feminizm erkek düşmanlığıdır içten iç'e her zaman erkeklere düşmandırlar kimisi babası yüzünden kimisi abisi yüzünden kimisi eski sevgilisi yüzünden kimiside ona bakmayan beğenmeyen erkek yüzündendir.
    Taciz olunca kimseye anlatamıyorlar mı

"Cinsel taciz olaylarında kadın beyanı esastır." Ee bu ne demek? Erkekleri iplemiyoruz. Erkek bir şey yapmasa bile içeri atıyorlar. Geçenlerde Adana daki olayı hepimiz biliyoruz. O gencin suçu neydi?

250 gram için meriçlik yapanlara ACIYORUM.

Günlük Red Pill
  • kadinlar giyim konusunda kimi takiyorlar ? havalarin isinmasiyla basladilar soyunmaya !

Orijinalden alıntı: X_S!nS!

kadinlar giyim konusunda kimi takiyorlar ? havalarin isinmasiyla basladilar soyunmaya !
    Senin gibileri takıyolar hemen soyunmak diyerek farklı yerlere çekmişsin mesela

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2AE10949E -- 17 Haziran 2018; 10:35:51 >

Orijinalden alıntı: gren

kadın doğasında teşhircilik vardır
    amac statulue erkekleri çekip guzel bir yaşam surmektir
    tabi bu esnada tonlarca erkeklede uğraşmak zorunda kalıyorlar
    Bu kafayla nasıl yaşayabiliyorsunuz anlamıyorum.Yarın obürgün senin eşine de "teşhircilik yaptı da evlendi şimdi sefasını sürüyo" derseler ne yapacaksın merak ediyorum.

• Hepsinde sonuna kadar haklısın şöyle birşeyler okumayalı ve dinlemeyeli çok uzun zaman oldu valla helal olsun. Biraz düşünen, empati yapabilen ve çevresini inceleyen herkes bunları görebilir. Kadın-erkek haktır , eşitliktir vs. geçtim insan olarak bakın cevrenizdekilere yeterli

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2AE10949E

Bu kafayla nasıl yaşayabiliyorsunuz anlamıyorum.Yarın obürgün senin eşine de "teşhircilik yaptı da evlendi şimdi sefasını sürüyo" derseler ne yapacaksın merak ediyorum.

Alıntıları Göster
    evlenince bazı erkekler keyfinden eşlerini kapamıyorlar

neyse acımaya devam et sen kızlara

evlenince bazı erkekler keyfinden eşlerini kapamıyorlar

neyse acımaya devam et sen kızlara

Alıntıları Göster
    Acımıyorum kadınlara,zira seni gibiler yüzünden kadınların acınacak durumda olduğu lanse ediliyor.Kadınlara özgürlük ve eşitlik istiyorum sadece olay o.Kadınlar artık bir kalıba sokulmasın,onlarda bizim gibi dışarıda tek başlarına rahat dolanabilsin istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2AE10949E -- 17 Haziran 2018; 11:39:59 >

Orijinalden alıntı: Guest-2AE10949E

Acımıyorum kadınlara,zira seni gibiler yüzünden kadınların acınacak durumda olduğu lanse ediliyor.Kadınlara özgürlük ve eşitlik istiyorum sadece olay o.Kadınlar artık bir kalıba sokulmasın,onlarda bizim gibi dışarıda tek başlarına rahat dolanabilsin istiyorum.

Alıntıları Göster
    tamam işte sen özgurluk ver onlara bırak evlenincede teşhir ettir oraya buraya yolla

kızlar arayıştalar neticesinde bunun yoluda doğalarında gizli zeten

bakma oyle ağladıklarına boşyere kimse birşey yapmaz onlarda çıkarcı tum insanlar gibi

her ilişkide alışveriştir surekli sen verirsen batarsın sonunda ki neticesin böyle çok erkekte var sömurten her dedğine okey diyen

• Üstteki yorumları beğenen insan görünümlü mahlukatlara sesleniyorum.Troll yaptığınızı sanıyorsanız,muzipliğin de yeri,zamanı var.Eğer gerçekten öyle düşündüğünüz için yorumları +lıyorsanız bu kafa yapınızla zaten gelişemezsiniz.Ortaçağda kalmışsınız siz zaten.Muasır medeniyet seviyesine ulaşmanız için yontulmanız lazım.

tamam işte sen özgurluk ver onlara bırak evlenincede teşhir ettir oraya buraya yolla

kızlar arayıştalar neticesinde bunun yoluda doğalarında gizli zeten

bakma oyle ağladıklarına boşyere kimse birşey yapmaz onlarda çıkarcı tum insanlar gibi

her ilişkide alışveriştir surekli sen verirsen batarsın sonunda ki neticesin böyle çok erkekte var sömurten her dedğine okey diyen

Alıntıları Göster
    Senin dediğin karaktersiz,bencil olanlar.Ki bunun da cinsiyetle alakası yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: -Batarang-

Böyle yapınca düşüyor mu ?
    Amacım düşürmek olsaydı bu foruma mı yazardım bu cümleleri?

Orijinalden alıntı: Guest-707F72300

Bu mesaj silindi.
    Neden her kadını aynı kalıba sokuyorsunuz ki? Öyleleri yok mu? Var,kabul ediyorum.Ama erkeklerin de çıkarcı olanları yok mu? Bütün erkekler mükemmel de kadınlar da mı problem var? İnsanları genellemeyin,bir gün karşınıza kimin çıkacağını bilemezsiniz.

• Feministler bile kendi masalını senin kadar benimsememiştir Nasıl yiyorsunuz hayret Dişinin rolüne doğadaki hayvanlardan tut Bugüne kadarki insanlik tarihinde bir bak İki cinsiyet eşit değildir Dişiler yaşamlarını sürdürebilmek için erkeğe ihtiyaç duyar

• Yazdıklarının erkeklere göre olan versiyonu ; Skinny fit pantolon giymek istersin herkes sana **** gözüyle bakar. Arkadaş anlamda konuşmaya çalıştığın her kız sana yavşak gözüyle bakar. Efendi bir şekilde internetten konuşmak istersin seni karaktersiz yavşaklarla aynı sınıfa atarak mesajına cevap vermezler ya da egoist şekilde cevap verirler. Yolda gidersin yanlışlıkla 1-2 saniye bir kızın bacağına bakarsın hemen tacizci damgası yersin. Tipsiz bir erkek isen bu dediklerimi ekstra daha fazla yaşarsın. Bunlar sadece kadınlara özgü yaşanan olaylar değil. Erkeklerde bunun bir başka benzerini yaşıyor. O yüzden bu konuyu tartışmaya bile gerek yok.
  • Bunu medeniyetle anlatamayız ki açık saçık giyineni var giyinmeyi unutanı var sonrada bakma tamam bizden istenen bakmamak ama sor bakalım nasıl olacak bu şuna benziyor açık saçık giyinmiş demekki bakmalıyım erkek olarak kendimizi dizginlemeli bakmamalıyız ern azından gayret göstermeliyiz
    http://www.vivacom.bg/bg/residential/ceni-i-uslugi/internet/domashen-internet https://www.vodafone.ro/serviciifixe/client-nou Kıyaslayaca hiçbir ülke yok bu bir soyğunhttps://www.starnet.md/ro/services/internet
  • 50 tane paragraf yazmış halen mericlik amacım değil diyor

Orijinalden alıntı: The Loner

Yazdıklarının erkeklere göre olan versiyonu ; Skinny fit pantolon giymek istersin herkes sana **** gözüyle bakar. Arkadaş anlamda konuşmaya çalıştığın her kız sana yavşak gözüyle bakar. Efendi bir şekilde internetten konuşmak istersin seni karaktersiz yavşaklarla aynı sınıfa atarak mesajına cevap vermezler ya da egoist şekilde cevap verirler. Yolda gidersin yanlışlıkla 1-2 saniye bir kızın bacağına bakarsın hemen tacizci damgası yersin. Tipsiz bir erkek isen bu dediklerimi ekstra daha fazla yaşarsın. Bunlar sadece kadınlara özgü yaşanan olaylar değil. Erkeklerde bunun bir başka benzerini yaşıyor. O yüzden bu konuyu tartışmaya bile gerek yok.
    Evet haklısınız,erkekler de bu problemleri yaşıyor.Dişileri savunduğum bu sorunları görmezden geldiğim anlamına gelmiyor ki.Ben isterim ki toplum normlarını bırakalım,insanları kalıplara sığdırmayalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: cakiyyyy

50 tane paragraf yazmış halen mericlik amacım değil diyor
    Birader amacım meriçlik olsa %98'i erkek üye olan bir forumda neden böyle birşey yazayım?

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.