Şimdi Ara

Kızların yaşadığı zorlukları anlayabiliyorum. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
5
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: All Hail The King

Feministler bile kendi masalını senin kadar benimsememiştir Nasıl yiyorsunuz hayret Dişinin rolüne doğadaki hayvanlardan tut Bugüne kadarki insanlik tarihinde bir bak İki cinsiyet eşit değildir Dişiler yaşamlarını sürdürebilmek için erkeğe ihtiyaç duyar
    Benim dediğim şey erkeğe ihtiyaç duyup duymamaları değil.Kadınların günlük hayatta maruz kaldığı kalıplar ve sınırlamalar.İsterseniz bir daha okuyun yazdığım şeyleri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Guest-2AE10949E

Benim dediğim şey erkeğe ihtiyaç duyup duymamaları değil.Kadınların günlük hayatta maruz kaldığı kalıplar ve sınırlamalar.İsterseniz bir daha okuyun yazdığım şeyleri.

Alıntıları Göster
    Eksik yazmışım Demek istediğim kendilerini açıp kendilerini bir erkeğe yamamak hemen hemen hepsinin yaptigi Zor durumda olduklari yok hepsi yaptiklarinin bilincinde Yukarida bir arkadas soylemis zaten Ayriyetten de bunun disinda bir marifetleri de yok yaratilis olarak amaclari uremek oldugu icin o konuda kendilerini gosteriyorlar Biraz bilimsel olun duygularina yenilen mericler yuzunden bugun feminizm yukseliste

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustyCohle -- 13 Ocak 2021; 19:59:17 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

Orijinalden alıntı: All Hail The King

Eksik yazmışım Demek istediğim kendilerini açıp kendilerini bir erkeğe yamamak hemen hemen hepsinin yaptigi Zor durumda olduklari yok hepsi yaptiklarinin bilincinde Yukarida bir arkadas soylemis zaten Ayriyetten de bunun disinda bir marifetleri de yok yaratilis olarak amaclari uremek oldugu icin o konuda kendilerini gosteriyorlar Biraz bilimsel olun duygularina yenilen mericler yuzunden bugun feminizm yukseliste

Alıntıları Göster
    Bunu söyleyebilmeniz için dünyayadaki 3 milyar kadının hepsini tanımanız lazım.Sizin dediğiniz gibiler benim çevremde var elbette ama tanıdığım bütün kadınlar kesinlikle böyle değil.Kadınlar kendilerini açıp yamıyorsa sırf kız düşürmek için kas yapan erkeklere ne diyeceksiniz? Bunların sayısı da bir hayli fazla.Ne olursa olsun bu tarz şeyler cinsiyetle alakalı değildir,karakterle alakalıdır.Bu tarz dar kalıplardan ve düşüncelerden bir an önce kurtulmanız dileğiyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: RustyCohle

.
    Benim kız düşürme gibi bir amacım yok ama bence siz kadınlardan karşılık alamamanızın hıncını buralarda kadınlara saydırarak çıkarıyorsunuz.Yanında kendinizi özgür hissettiğiniz arkadaşlarınız yarın obürgün kız için sizi satarsa konu açarsınız burada

Benim kız düşürme gibi bir amacım yok ama bence siz kadınlardan karşılık alamamanızın hıncını buralarda kadınlara saydırarak çıkarıyorsunuz.Yanında kendinizi özgür hissettiğiniz arkadaşlarınız yarın obürgün kız için sizi satarsa konu açarsınız burada

Alıntıları Göster
    Homca senden iyi senarist olur

Yanlız tekrar hatırlatmakta fayda var, burası ekşi değil, burası instagram değil, burası donanımhaber konu dışı, hakikaten boşa vaktini harcıyorsun.Başka yerlere başlık açsaydın bir iki kız belki yazardı bir şeyler.

Bak facebook'a takıl oralarda çok kadın kız var.
    Anakart:Gigabyte Z77m-d3h---İşlemci:İntel i5 3570k---SSD:Samsung 840 EVO 120 gb---GPU:Evga GTX960 SuperSC ACX 2.0+ GDDR5 4GB---Ram:Gskill Ripjawsx 8gb (2x4gb) ddr3 1600 mhz ram cl9 (1.5 volt)---HDD:WD Caviar Green 3.5" 1TB---Audio:???---Ses sistemi:Edifier DA5000pro---Kasa:Corsair Carbide 200r---PSU:OCZ Modxtream Pro 80+ 700W

Xiaomi MI 6 128 gb

• Arkadaşlar ilerde aile kurarsanız eşinizin arkasından sizin burda söylediğiniz ifadeleri kullanırlarsa hiç zorunuza gitmeyecek mi? Teşhirci deseler,kendini adama yamamış deseler siz öyle susacaksınız sanırım.

Bunu söyleyebilmeniz için dünyayadaki 3 milyar kadının hepsini tanımanız lazım.Sizin dediğiniz gibiler benim çevremde var elbette ama tanıdığım bütün kadınlar kesinlikle böyle değil.Kadınlar kendilerini açıp yamıyorsa sırf kız düşürmek için kas yapan erkeklere ne diyeceksiniz? Bunların sayısı da bir hayli fazla.Ne olursa olsun bu tarz şeyler cinsiyetle alakalı değildir,karakterle alakalıdır.Bu tarz dar kalıplardan ve düşüncelerden bir an önce kurtulmanız dileğiyle.

Alıntıları Göster
    Hormonlar ve İçgüdüsel sebeplerle böyleler tabi bunlar normale göre az miktarda ise daha aklı başında oluyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: EmuMaster

Homca senden iyi senarist olur

Yanlız tekrar hatırlatmakta fayda var, burası ekşi değil, burası instagram değil, burası donanımhaber konu dışı, hakikaten boşa vaktini harcıyorsun.Başka yerlere başlık açsaydın bir iki kız belki yazardı bir şeyler.

Bak facebook'a takıl oralarda çok kadın kız var.

Alıntıları Göster
    Buradaki kız nüfusunu bildiğim için buraya yazıyorum zaten.Kızların olduğu forumlardada kızları eleştiriyorum.Amacım karşı cinsi etkilemek değil,hemcinslerimin yanlış davranışlarını düzeltmek.Benim tek tavsiyem kadın da olsun erkek te olsun insanları genellememeniz.Her insan ayrı bir karaktere sahiptir.Cinsiyetinden,dininden,dilinden,ırkından dolayı kalıplara sığdıralamaz.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustyCohle -- 13 Ocak 2021; 19:59:8 >

Orijinalden alıntı: RustyCohle

.
    Ben de onu söylüyorum zaten,siz de ileride iyi bir kadınla karşılaşabileceğiniz umudunu taşıyorsunuz.Ben genellemelere karşıyım.Kalıplara karşıyım.Eşitlik peşindeyim sadece o kadar.Hayatınızdan memnunsanız güzel,istediğiniz gibi bir insanla karşılaşırsınız umarım

• Açık giyinme meselesinin bu kadar basit olduğunu sanmıyorum. Şahsi fikrime göre bu durum kadınların erkekler üzerinde güç kurmak istemesinden kaynaklanıyor ve kadınlar bunu farkedecek kadar benliklerinden haberdar değil. Güç meselesi hayatın her alanında aktif durumda ama dünyanın en zeki varlıkları olarak bazı şeyleri iyileştirebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi There goes your life -- 17 Haziran 2018; 13:22:12 >

"Cinsel taciz olaylarında kadın beyanı esastır." Ee bu ne demek? Erkekleri iplemiyoruz. Erkek bir şey yapmasa bile içeri atıyorlar. Geçenlerde Adana daki olayı hepimiz biliyoruz. O gencin suçu neydi?

250 gram için meriçlik yapanlara ACIYORUM.

Günlük Red Pill

• Keşke erkeklerin yaşadığı zorlukları da anlayabilseydin. Otobüste bir kadına yanlışlıkla çarptığında acaba taciz iftirası,tecavüz iftirası atar mı diye dolmuşa, metrobüse korkuyla binen erkekler, sevgilisinden ayrılınca bunu yediremeyip sahte taciz , sahte tecavüz bildiren kızlar, "kadın beyanı esastır" kanunu yüzünden kızlarla bırak sevgili olmayı arkadaş bile olmak istemeyen erkeklerin durumu, hiçbir kanıt olmadan masum erkeklerin 80-90 yıl taciz ve tecavüz beyanlarıyla hapse atılması(ki bunların büyük bir çoğunluğu iftira), taciz ve tecavüz iftirası attığı ortaya çıkan kızlara hiçbir ceza verilmemesi, sürekli serbest bırakılmaları, kadın adama şiddet uyguluyor, bıçaklıyor, öldürüyor ve kadın zanlı serbest bırakılıyor.Bu haberler sadece 3. sınıf ismi duyulmamış internetten gazetecilik yapan medyalarda paylaşılıyor. Ana akım feminist medyada hiç yer bulmuyor, paylaşılmıyor, insanlar da kadınlar hep mağdur oluyor zannediyor.Erkeklere yönelik işlenen , kadınların işlediği suçlarda insanların haber alma hakları engelleniyor, haber yapılmıyor.Erkeklerin sorunları bin kat daha fazla.
    Erkek çocuğuna sahip olanlar, erkek çocuklarının korunması gerektiğini bilir.Ailelerin kızlarına, taciz ve tecavüz iftirası atmamalarını öğretmesi gerekir.

Ayrıca yazında bir yerde yazdığın cümle saçmalığın danikası.
    "bakkalın bile para üstü verirken elini okşamasına " Bu sadece içi boş, muhtemelen hiç yaşanmamış bir feminist propaganda. Bakkalın işi gücü yok kızın elini okşayacak.Para verirken elinin değmesi normal,nasıl elini okşayacak, böyle bir şey mantıken mümkün değil bir kere.Bu cümleyi "erkeğe şiddete evet" başlıklı bir yazı yazan, feminist sayfada görmüştüm.Bu kadar yüksek bir erkek nefreti olan bir kadının erkek bakkala gitmesi bile anormal.Erkek nefes alsa taciz etti, aldığı nefesi üstüme doğru üfledi diyecek kadar nefret ve kin sahibi kişilerdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cross Thread -- 17 Haziran 2018; 14:22:24 >

• Boş yapma lan !

İsteyen istediğini giyebiliyor,böyle suni konular üzerine saçma sapan konular açacağına git hukuksal alanda kadınlara yapılan pozitif ayrımcılıkla ilgili konu aç,en azından somut bir temele dayalı olur.

Senin gibileri gördükçe erkek olduğum için utanıyorum,sizler var olduğunuz sürece erkekler toplumda ve hukuksal mecrada daha çooook ezilir.

Orijinalden alıntı: Angry Man

Taciz olunca kimseye anlatamıyorlar mı

"Cinsel taciz olaylarında kadın beyanı esastır." Ee bu ne demek? Erkekleri iplemiyoruz. Erkek bir şey yapmasa bile içeri atıyorlar. Geçenlerde Adana daki olayı hepimiz biliyoruz. O gencin suçu neydi?

250 gram için meriçlik yapanlara ACIYORUM.

Günlük Red Pill
    Müthiş algı yaratıyorsunuz.Hukuki olayı kastetmiyorum ya psikolojik olayları kastediyorum.Ayrıca her olay aynı değil.Ben bizim yaşadığımız zorkukları savunmuyor muyum sanıyorsunuz?

Orijinalden alıntı: Cross Thread

Keşke erkeklerin yaşadığı zorlukları da anlayabilseydin. Otobüste bir kadına yanlışlıkla çarptığında acaba taciz iftirası,tecavüz iftirası atar mı diye dolmuşa, metrobüse korkuyla binen erkekler, sevgilisinden ayrılınca bunu yediremeyip sahte taciz , sahte tecavüz bildiren kızlar, "kadın beyanı esastır" kanunu yüzünden kızlarla bırak sevgili olmayı arkadaş bile olmak istemeyen erkeklerin durumu, hiçbir kanıt olmadan masum erkeklerin 80-90 yıl taciz ve tecavüz beyanlarıyla hapse atılması(ki bunların büyük bir çoğunluğu iftira), taciz ve tecavüz iftirası attığı ortaya çıkan kızlara hiçbir ceza verilmemesi, sürekli serbest bırakılmaları, kadın adama şiddet uyguluyor, bıçaklıyor, öldürüyor ve kadın zanlı serbest bırakılıyor.Bu haberler sadece 3. sınıf ismi duyulmamış internetten gazetecilik yapan medyalarda paylaşılıyor. Ana akım feminist medyada hiç yer bulmuyor, paylaşılmıyor, insanlar da kadınlar hep mağdur oluyor zannediyor.Erkeklere yönelik işlenen , kadınların işlediği suçlarda insanların haber alma hakları engelleniyor, haber yapılmıyor.Erkeklerin sorunları bin kat daha fazla.
    Erkek çocuğuna sahip olanlar, erkek çocuklarının korunması gerektiğini bilir.Ailelerin kızlarına, taciz ve tecavüz iftirası atmamalarını öğretmesi gerekir.

Ayrıca yazında bir yerde yazdığın cümle saçmalığın danikası.
    "bakkalın bile para üstü verirken elini okşamasına " Bu sadece içi boş, muhtemelen hiç yaşanmamış bir feminist propaganda. Bakkalın işi gücü yok kızın elini okşayacak.Para verirken elinin değmesi normal,nasıl elini okşayacak, böyle bir şey mantıken mümkün değil bir kere.Bu cümleyi "erkeğe şiddete evet" başlıklı bir yazı yazan, feminist sayfada görmüştüm.Bu kadar yüksek bir erkek nefreti olan bir kadının erkek bakkala gitmesi bile anormal.Erkek nefes alsa taciz etti, aldığı nefesi üstüme doğru üfledi diyecek kadar nefret ve kin sahibi kişilerdir.
    Madem benim yazdığım yaşanmamış,senin yazdığının doğru olduğu kanısına nasıl varacağız? Günümüz Türkiye'sinin problemi bu.İnsanların kutuplaşması.Bir tarafı savunun illa diğer tarafı atıyoruz sanıyorsunuz.Ben kadınlara "EMPATİ" yapıyorum ve bu davranışım erkek sorunlarını anlamadığım anlamına gelmiyor.Bu tıpkı şuna benziyor : Atatürkçü Chp liler,Atatürkü sevmek için tek şartın Chp li olmak olduğunu sanıyorlar ya sizde öylesiniz.Kızları savunmak,empati yapabilmek için illa ki feminist,meriç olmak gerekmiyor.Yeri geldiğinde ben bu forumda erkek haklarını da dibine kadar savundum.Ayrıca o çok söyleyip durduğunuz belgeseli de izledim hatta çeken kadının projelerine,konuşmalarına da baktım bahsettiği konularda hak verdim birçok sitede.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-14D640FEB

Boş yapma lan !

İsteyen istediğini giyebiliyor,böyle suni konular üzerine saçma sapan konular açacağına git hukuksal alanda kadınlara yapılan pozitif ayrımcılıkla ilgili konu aç,en azından somut bir temele dayalı olur.

Senin gibileri gördükçe erkek olduğum için utanıyorum,sizler var olduğunuz sürece erkekler toplumda ve hukuksal mecrada daha çooook ezilir.
    SEN EZİLİRSİN! Önce üslubunu düzelt hadsiz adam.Kanunen isteyen istediğini giyebiliyor ben burada psikolojik çıkarım ve empati yapıyorum.7/24 forum köşelerinde algı yaratmaktan ciğeriniz çürümüş sizin,gözleriniz kör olmuş.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.