Şimdi Ara

Kızların yaşadığı zorlukları anlayabiliyorum. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
5
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aklı sıra beni psikolojik olarak ekarte etmeye çalışıyo "Erkek değilsin" , "Sen bir hiçsin" diye İyi güldüm sabah sabah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Guest-2AE10949E

Geçen bayram kurban kestirdik bizzat kendim gittim kesime sıkıntı yok erkek seni

En son sen cevap vericen demi egoist.Her cevapta ayrı rezil olmana rağmen hala erkeklik naraları atıyorsun.Sanırsın kendisi tam bir alfa.Sorsam bütün gün oturup evde kurtlar vadisi falan izliyosundur erkekliğini kanıtlamak için

Alıntıları Göster
    Sen degil kurban kesmek bir tavaya et koyup onu bile kizartip yiyemezsin kokusu seni bayiltir

Sen beni rezil ettigini falan mi zannediyorsun ? Bu konuda sana karsi goruste olanlarin daha once bu konuya benzer actigi topiclere, yorumlara bak benden istedigin kaynagin kralini orda goruceksin

Kurtlar Vadisini sen biraz olsun izleseydin simdi kadinlari haksiz bir sekilde bu kadar kayiran bir adamin suratina tukururdun ! Sen hayal dunyasinda ki kaliplara insanlari uydurmaya devam et !

Erkek bir kopek disi bir kopegide kadinlarida genellikle isirmaz ! Senin kokunu alan bir kopekte buyuk bir ihtimalle seni isirmicaktir ! hadi kopek saldirilarindan yirttin !

• quote:

Orijinalden alıntı: X_S!nS!

Sen degil kurban kesmek bir tavaya et koyup onu bile kizartip yiyemezsin kokusu seni bayiltir

Sen beni rezil ettigini falan mi zannediyorsun ? Bu konuda sana karsi goruste olanlarin daha once bu konuya benzer actigi topiclere, yorumlara bak benden istedigin kaynagin kralini orda goruceksin

Kurtlar Vadisini sen biraz olsun izleseydin simdi kadinlari haksiz bir sekilde bu kadar kayiran bir adamin suratina tukururdun ! Sen hayal dunyasinda ki kaliplara insanlari uydurmaya devam et !

Erkek bir kopek disi bir kopegide kadinlarida genellikle isirmaz ! Senin kokunu alan bir kopekte buyuk bir ihtimalle seni isirmicaktir ! hadi kopek saldirilarindan yirttin !

Alıntıları Göster
    Aylarca devam ederim bu tartışmaya hiç sıkıntı yok

Kurbanı ben kesmedim zaten mesleğim kasaplık falan değil.Kaynak dediğin kulaktan kulağa aktarılan hikayeler.Madem çok biliyosun sen at linkini faydalanalım.

Kadınları kayırmadığımı hala anlamamışsın.Gerçekten bi problem var beyninde.Okudğunu anlayamıyorsun.Hadi onu da geçtim kadınları hangi cümlemde kayırmışım bana alıntı yapar mısın bir sonraki mesajda?

• Kadın erkek eşitliği diye bir şey yoktur.

Çünkü kadınla erkek eşit yaratılmamistir.

Kadınlar duygusaldır erkekler mantiksaldir. Kadınlar narin erkekler kabadır. Bunun gibi binlerce farklılık varken kadınla erkek eşittir diyenler benim gözümde yobazdır.

Kadın erkek eşit haklara sahip olabilir, sosyal statüde yer alabilirler bu farklı birşeydir.

Benim kız düşürme gibi bir amacım yok ama bence siz kadınlardan karşılık alamamanızın hıncını buralarda kadınlara saydırarak çıkarıyorsunuz.Yanında kendinizi özgür hissettiğiniz arkadaşlarınız yarın obürgün kız için sizi satarsa konu açarsınız burada

Alıntıları Göster
    Ucan hollandalı bende bundan bahsdecektim.konu sahibi arkadas sanirim kız düsürme derdinde,yani kızlara ben sizi cok iyi anliyorum ,arkanizdayim diyor!arkadas sanirim daha once hicbir disi varliktan kazik yememiş.

Evet insanlarla hayvanlar arasinda fark vardir elbet ama surec ayni surec.

Bir belgeselde izledim,dişi ile erkek hayvan çiftlestikten sonra disi erkeği yiyordu :)

Elbette tum insanlari ayni kefeye koyamazsiniz ama , fazla guvenipte ipi de salmamak gerekiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: 2ekmek1sut

Ucan hollandalı bende bundan bahsdecektim.konu sahibi arkadas sanirim kız düsürme derdinde,yani kızlara ben sizi cok iyi anliyorum ,arkanizdayim diyor!arkadas sanirim daha once hicbir disi varliktan kazik yememiş.

Evet insanlarla hayvanlar arasinda fark vardir elbet ama surec ayni surec.

Bir belgeselde izledim,dişi ile erkek hayvan çiftlestikten sonra disi erkeği yiyordu :)

Elbette tum insanlari ayni kefeye koyamazsiniz ama , fazla guvenipte ipi de salmamak gerekiyor

Alıntıları Göster
    Allah'ım... İlk mesajdan beri diyorum ki derdim kız düşürmek olsa niye bu foruma yazayım bunları? Hadi forumu da geçtim bu bölümde ne işim olur? Kadınlardan kazık yiyince hepsi çok kötü leş yaratıklar mı oluyor? Ayriyeten erkeklerin kazık atanı yokmu? Ne kadar cinsiyetçi örümcek kafalı insanlarsınız

• zorluklardan bahsedip giyim kuşamı konuşmak? nasıl bir zihniyet seninki...asıl zorluk erkeklerdedir en ağır işlerde erkekler çalışır eve bakmak geçindirmek zorunda olan erkektir...kız evde otursa kimse bir şey demez ama erkek evde otursa herkes laf eder...evlenirsin sonra boşanmaya kalkınca erkek nafaka öder hemde ÖMÜR BOYU!...evlenirsin masrafların yarısından çoğunu erkek öder...taciz konularında kadının beyanı esastır...kadın-erkek yaratılıştan bu yana eşit değildir sosyal haklar olarak eşit olabilir ama onun dışında eşitlik yoktur.

Allah'ım... İlk mesajdan beri diyorum ki derdim kız düşürmek olsa niye bu foruma yazayım bunları? Hadi forumu da geçtim bu bölümde ne işim olur? Kadınlardan kazık yiyince hepsi çok kötü leş yaratıklar mı oluyor? Ayriyeten erkeklerin kazık atanı yokmu? Ne kadar cinsiyetçi örümcek kafalı insanlarsınız

Alıntıları Göster
    Bu foruma neden yazayim diyorsunuzda bu forum da sadece erkeklermi var.

Alıntıları Göster
    Sen once yazilanlari oku sinra cvp ver....

Kızların yaşadığı zorlukları anlayabiliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: yorgun şair

zorluklardan bahsedip giyim kuşamı konuşmak? nasıl bir zihniyet seninki...asıl zorluk erkeklerdedir en ağır işlerde erkekler çalışır eve bakmak geçindirmek zorunda olan erkektir...kız evde otursa kimse bir şey demez ama erkek evde otursa herkes laf eder...evlenirsin sonra boşanmaya kalkınca erkek nafaka öder hemde ÖMÜR BOYU!...evlenirsin masrafların yarısından çoğunu erkek öder...taciz konularında kadının beyanı esastır...kadın-erkek yaratılıştan bu yana eşit değildir sosyal haklar olarak eşit olabilir ama onun dışında eşitlik yoktur.
    Konunun her yerine aynı şeyi yazdım yine yazıyorum.Erkek sorunlarını reddetmiyorum.Bunlara da değiniyorum zaten.Bıkmayacağım,yazmaya devam edeceğim.

• Sanırsın hepsi evlenip boşandı nafaka ödüyo.Bu forumum yaş ortalaması malum.Daha ciddi bir ilişki bile yaşamadı %80 iniz gelip burda nafaka muhabbeti yapıyorsunuz.Devamını caps lockla yazıyorum belki kafanıza girer. EVET GÜNÜMÜZDE NAFAKA İÇİN ERKEKLERİ KANDIRAN BİR ÇOK KADIN VAR.EVET TÜRKİYE'DE ERKEK OLMAKTA KOLAY DEĞİL.FAKAT DEMEK İSTEDİĞİM (10.000 KERE YAZDIM) EMPATİ. DEMEK İSTEDİĞİM EMPATİ,EMPATİ,EMPATİ.VE SIRF EMPATİ YAPTIM DİYE BENİ ERKEK DÜŞMANLIĞIYLA SUÇLAYAMAZSINIZ.YERİ GELDİĞİNDE ONU DA SAVUNURUM.HER GELEN AYNI ŞEYİ SÖYLÜYOR.1 TANE CÜMLE OKUYOSUNUZ BÜTÜN YAZDIKLARIMI OKUMUYORSUNUZ SONRA ERKEK DÜŞMANI OLUYORUZ.

Cok yakin tanidigim lisede sevgili yapti cocuk okumayıp ise gidiyordu. ama bu cocugu, yemeginden tut telefon parasina kadar her sekilde sömürdü, sonra okul bitti .

Kiz üniversiteye uzak illerden birine gitti o sirada hala oglandan para yardimi alip evlilik vaadleri veriyordu.

Sonra kizin okulu bitti ve atandi. Atandiktan sonra atandigi yerde memur bir aday bulup evlendi. Ve vaadlerde bulundugu cok gikini cikarmadan evlenisini izledi.

Evet arkadaşlar ustteki ornekten sonra her ilgi duydugum kiz icin 2 hatta 3 kere düşünüyorum

Orijinalden alıntı: Osvajac

Kadınlar hakkında agzimin payini almama ve herkese supheyle yaklasmama sebep olan olayi yaziyorum;

Cok yakin tanidigim lisede sevgili yapti cocuk okumayıp ise gidiyordu. ama bu cocugu, yemeginden tut telefon parasina kadar her sekilde sömürdü, sonra okul bitti .

Kiz üniversiteye uzak illerden birine gitti o sirada hala oglandan para yardimi alip evlilik vaadleri veriyordu.

Sonra kizin okulu bitti ve atandi. Atandiktan sonra atandigi yerde memur bir aday bulup evlendi. Ve vaadlerde bulundugu cok gikini cikarmadan evlenisini izledi.

Evet arkadaşlar ustteki ornekten sonra her ilgi duydugum kiz icin 2 hatta 3 kere düşünüyorum
    Senin su anlattiginda madur olan kadin olsaydi butun kadinlar bir araya gelip erkeklere lanet yagdirirlardi ama madur olan erkek oldugu icin kadinlar assagilayici bir ses tonuyla cocukta bukadar beyinsiz olmasaydi diyip konuyu kapatirlardi

• Çünkü Türkiye cinsel ayrımcılığın yüksek olduğu ve bu konuda sürekli geriye giden bir ülke.2008'de dünya turu atan İtalya barış gelinini hatırlarsanız Türkiye'de tecavüz görüp öldürülmüştü.dünyada kadınların mutlu olduğu ülkeler sıralamasında 2007'de 51inciyken, 2015'te 76ıncılığa gerilemişiz.hergün de daha geri gidiyoruz.tabularla yasaklarla haremlik selamlık yetişen nesille bu iş yürümez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 18 Haziran 2018; 10:5:35 >

Sanırsın hepsi evlenip boşandı nafaka ödüyo.Bu forumum yaş ortalaması malum.Daha ciddi bir ilişki bile yaşamadı %80 iniz gelip burda nafaka muhabbeti yapıyorsunuz.Devamını caps lockla yazıyorum belki kafanıza girer. EVET GÜNÜMÜZDE NAFAKA İÇİN ERKEKLERİ KANDIRAN BİR ÇOK KADIN VAR.EVET TÜRKİYE'DE ERKEK OLMAKTA KOLAY DEĞİL.FAKAT DEMEK İSTEDİĞİM (10.000 KERE YAZDIM) EMPATİ. DEMEK İSTEDİĞİM EMPATİ,EMPATİ,EMPATİ.VE SIRF EMPATİ YAPTIM DİYE BENİ ERKEK DÜŞMANLIĞIYLA SUÇLAYAMAZSINIZ.YERİ GELDİĞİNDE ONU DA SAVUNURUM.HER GELEN AYNI ŞEYİ SÖYLÜYOR.1 TANE CÜMLE OKUYOSUNUZ BÜTÜN YAZDIKLARIMI OKUMUYORSUNUZ SONRA ERKEK DÜŞMANI OLUYORUZ.
    Belki dediginiz gibi %80i bekar evli bile degil nafaka olaylarini anlatip one surerler fakat gorunen koy klavuz istemiyor gardaş.

• Şu klibi mustafa sandal çekseydi ya da serdar ortaç, topun ucuna koyarlardı.

Heralde bi tek tarkan'a laf edilmeyebilirdi.

Bahsi geçen klip;

Anakart:Gigabyte Z77m-d3h---İşlemci:İntel i5 3570k---SSD:Samsung 840 EVO 120 gb---GPU:Evga GTX960 SuperSC ACX 2.0+ GDDR5 4GB---Ram:Gskill Ripjawsx 8gb (2x4gb) ddr3 1600 mhz ram cl9 (1.5 volt)---HDD:WD Caviar Green 3.5" 1TB---Audio:???---Ses sistemi:Edifier DA5000pro---Kasa:Corsair Carbide 200r---PSU:OCZ Modxtream Pro 80+ 700W

Xiaomi MI 6 128 gb
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmuMaster

Şu klibi mustafa sandal çekseydi ya da serdar ortaç, topun ucuna koyarlardı.

Heralde bi tek tarkan'a laf edilmeyebilirdi.

Bahsi geçen klip;

Bu ne bicim klip yahu ? bu ne igrenc bir klip kadin resmen nefret kusuyo ! bu klibi dedigin gibi bir erkek cekseydi insanlar haklari mahkemesine sikayet ederlerdi

• Öyle bir kadın yok moruk,parası olmayan bir adamla evlenen kadın elinde hiçbirşey olmadığı için evlenmiştir.Her kadın paraya tapar.

Orijinalden alıntı: All Hail The King

Feministler bile kendi masalını senin kadar benimsememiştir Nasıl yiyorsunuz hayret Dişinin rolüne doğadaki hayvanlardan tut Bugüne kadarki insanlik tarihinde bir bak İki cinsiyet eşit değildir Dişiler yaşamlarını sürdürebilmek için erkeğe ihtiyaç duyar

işte tam olarak bu,idrak edemeyenler utansın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Sicaklar artti karisini kizini ciplak gezidirip modern oldugunu zannnedn gavatlar mantar gibi cogaldi.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.