Şimdi Ara

Kızların yaşadığı zorlukları anlayabiliyorum. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
5
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kadınların zorluk çektiği erkekler beğenmedikleri erkeklerdir açık söylüyorum gece sokakta arkasından kıvanç tatlıtuğ gibi adam takip etse hoşuna gider internetten burak özçivit gibi bir adam resim atsa gidip arkadaşlarına bu çocuk beni takip ediyor resim attı diye mutlu olmazsa adam değilim geçin bu ayakları kadınlar tatlı su kurnazıdır feminist takılırlar ama feminizm'in kadın erkek eşitliği olduğunu bilmezler onlar için feminizm erkek düşmanlığıdır içten iç'e her zaman erkeklere düşmandırlar kimisi babası yüzünden kimisi abisi yüzünden kimisi eski sevgilisi yüzünden kimiside ona bakmayan beğenmeyen erkek yüzündendir.
    Ryzen 7 5800X3D | ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO | ASUS ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti OC Edition | GSKILL Trident Z RGB Led 32GB (4x8) DDR4 3200MHz CL14 | Samsung 970 Evo Plus 500gb M.2 | KINGSTON 240gb Hyperx Savage SSD | WD Caviar Black 1 TB/7200 |
    NZXT Kraken x62 | PHANTEKS Eclipse P400S Tempered Glass | BenQ XL2430T 24" 144Hz | LOGITECH G502 | STEELSERIES Rival600| Logitech G810 Orion Spectrum | Monster Abra A5 V15.2.2 |
  • Emsal ve daha yüksek refah seviyesinde ülkelerle karsilastirildiginda Türkiye, kadinlarin en rahat yasayabilecegi ulkelerden biridir. Ulke icerisinde bolge bolge keskin degisiklikler olsa da bati taraflari icin bu net sekilde soylenebilir. Kuzey Avrupa, Almanya, Rusya gibi ülkelerde su gibi hatunlarin cektikleri ve halen toplumda bulunduklari konum goz onune alindiginda bu topraklar uzerinde yasayan kadinlarin konusmaya hakki oldugunu düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dentex Dentex -- 17 Haziran 2018; 21:45:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadın erkeğin kanını emen, her türlü hakka ve pozitif ayrımcılığa sahip olduğu halde mağdur edebiyatı yapmaya devam eden, yalana doymayan, ortalıkta güçlüyüm diye gezinip asalak gibi yaşamaktan zerre utanmayan, bir erkekle anlaşmazlık yaşaması durumunda istediği gibi cinayet işleme hakkına sahip olan ve cezai sorumluluğu olmayan tek tük istisnalar haricinde vücudundan başka sermayesi olmadığı için mecburen onu sergileyen zararlı bir varlıktır. Fırsat verirseniz kanınızı emer zerre de utanmaz mağdur ayağına yatar.

Tanım: Meriç ve kezban turnusolü başlık...

Orijinalden alıntı: ınfiniti red bull racing

Kadın erkeğin kanını emen, her türlü hakka ve pozitif ayrımcılığa sahip olduğu halde mağdur edebiyatı yapmaya devam eden, yalana doymayan, ortalıkta güçlüyüm diye gezinip asalak gibi yaşamaktan zerre utanmayan, bir erkekle anlaşmazlık yaşaması durumunda istediği gibi cinayet işleme hakkına sahip olan ve cezai sorumluluğu olmayan tek tük istisnalar haricinde vücudundan başka sermayesi olmadığı için mecburen onu sergileyen zararlı bir varlıktır. Fırsat verirseniz kanınızı emer zerre de utanmaz mağdur ayağına yatar.

Tanım: Meriç ve kezban turnusolü başlık...
    Aynen zaten 10 kadından 9 u sırf erkek diye cinayet işliyor ya ülkede...

VW Suran 2010, HYUNDAI TUCSON 2016/AUTOMATIC x.... Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.....x ***Tanrı, iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır; Yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı'yı kullanırlar.(Giordano Bruno)***
  • Eger sen gercekten erkeksen senin cinsiyetin dunyadaki yasiyan butun erkeklere bir hakarettir ! Cinsiyeti erkek olan bir hayvan bile senin su yazdiklarini bir idrak etse senden midesi bulanir !

Lutfen erkeklere hemcinslerim deme ! Cabuk git o iki bacaginin arasindaki organi kestir diger erkeklerden bir farkin olsun

Orijinalden alıntı: X_S!nS!

Eger sen gercekten erkeksen senin cinsiyetin dunyadaki yasiyan butun erkeklere bir hakarettir ! Cinsiyeti erkek olan bir hayvan bile senin su yazdiklarini bir idrak etse senden midesi bulanir !

Lutfen erkeklere hemcinslerim deme ! Cabuk git o iki bacaginin arasindaki organi kestir diger erkeklerden bir farkin olsun
    Profil resmine bakınca anlaşılıyp zaten kültür seviyen.Al bu da benim sana yaptığım bir genelleme olsun

İmzandan bahsetmiyorum bile.Anlaşılan o ki hala ergenlikten çıkamamışsın.Tavsiyem o şehirden çıkıp biraz modern yerlere gitmen dünyayı tanıman.Kendi kafanda bir dünya kurmuş onda yaşıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2AE10949E -- 18 Haziran 2018; 5:57:57 >

Orijinalden alıntı: Guest-2AE10949E

Profil resmine bakınca anlaşılıyp zaten kültür seviyen.Al bu da benim sana yaptığım bir genelleme olsun

İmzandan bahsetmiyorum bile.Anlaşılan o ki hala ergenlikten çıkamamışsın.Tavsiyem o şehirden çıkıp biraz modern yerlere gitmen dünyayı tanıman.Kendi kafanda bir dünya kurmuş onda yaşıyorsun.

Alıntıları Göster
    Sen daha beni tanimiyosun bile ama ille laf sokacan ya belden assagi vuruyon aklin sira ama yemezler !

Senin erkeklerle ayni cinsiyeti paylasman butun erkeklere bir hakarettir ! Kendini yumusacik olmussun gelip burda milleti yumusatmaya kalma zira bizdeki testosteron orani oldukca yuksek !

Elimde imkan olsa sana futbol maci bile izlettirmem ! Lutfen erkek sporlarini falan sakin izleme ! git bale, dans videolarina falan bak

• quote:

Sen daha beni tanimiyosun bile ama ille laf sokacan ya belden assagi vuruyon aklin sira ama yemezler !

Senin erkeklerle ayni cinsiyeti paylasman butun erkeklere bir hakarettir ! Kendini yumusacik olmussun gelip burda milleti yumusatmaya kalma zira bizdeki testosteron orani oldukca yuksek !

Elimde imkan olsa sana futbol maci bile izlettirmem ! Lutfen erkek sporlarini falan sakin izleme ! git bale, dans videolarina falan bak

Alıntıları Göster
    Peki sen beni tanıyor musun ki erkekliğimi sorgulayabiliyorsun? Sen bana burada "yumuşak" diye hakaret ederken belden aşağı olmuyor değil mi? Empatiden yoksun barbarlar gibi yaşamayı testosteronla bir tutuyorsan zaten problemin ne olduğu bellidir.

• quote:

Peki sen beni tanıyor musun ki erkekliğimi sorgulayabiliyorsun? Sen bana burada "yumuşak" diye hakaret ederken belden aşağı olmuyor değil mi? Empatiden yoksun barbarlar gibi yaşamayı testosteronla bir tutuyorsan zaten problemin ne olduğu bellidir.

Alıntıları Göster
    Ya seni kadinlarin icerisinde buyutmusler yada sen sonrada kadinlasmaya baslamissin ! Erkek gibi erkek olan kadinlari haksiz bir sekilde bu kadar kayirmaz ! Ben o yumusak kelimesini hakaret anlaminda soylemedim ! Erkek dedigin biraz sert olur senden sertlik adina bir sey kalmamis resmen bir kadin gibi dusunuyorsun

bu kadin milletinin bir araya geldigi zaman erkeklere ne bicim hakaret yagdirdigini, Toplum icerisinde erkeklere hakaret edip assagilamayi ne kadar sevdigini pek gormemissin galiba ! Dedigim gibi cinsiyeti erkek olan bir sinek bile su dusuncelerini idrak etse seninle ayni cinsiyeti paylastigina utanir ! Ben gercekten etrafta senin gibi erkeklerin olmasindan son derece rahatsizim senin gibi tipleri toplatip farkli bir bolgede yasatmak lazim cunki ne oldugun belli degil ! Erkegim diyorsun ama vajinasi olan bir canlinin psikolojisine sahipsin !

Git kadinlardan erkekler adina ozur ve iki bacaginin arasindakini erkek oldugum icin utaniyorum diyerek kes ! Karanliga kufur edecegine bir mum yak

Bir gun hapise falan dusersen seni kadinlar kogusuna atmasinlar dikkat et !

• quote:

Ya seni kadinlarin icerisinde buyutmusler yada sen sonrada kadinlasmaya baslamissin ! Erkek gibi erkek olan kadinlari haksiz bir sekilde bu kadar kayirmaz ! Ben o yumusak kelimesini hakaret anlaminda soylemedim ! Erkek dedigin biraz sert olur senden sertlik adina bir sey kalmamis resmen bir kadin gibi dusunuyorsun

bu kadin milletinin bir araya geldigi zaman erkeklere ne bicim hakaret yagdirdigini, Toplum icerisinde erkeklere hakaret edip assagilamayi ne kadar sevdigini pek gormemissin galiba ! Dedigim gibi cinsiyeti erkek olan bir sinek bile su dusuncelerini idrak etse seninle ayni cinsiyeti paylastigina utanir ! Ben gercekten etrafta senin gibi erkeklerin olmasindan son derece rahatsizim senin gibi tipleri toplatip farkli bir bolgede yasatmak lazim cunki ne oldugun belli degil ! Erkegim diyorsun ama vajinasi olan bir canlinin psikolojisine sahipsin !

Git kadinlardan erkekler adina ozur ve iki bacaginin arasindakini erkek oldugum icin utaniyorum diyerek kes ! Karanliga kufur edecegine bir mum yak

Bir gun hapise falan dusersen seni kadinlar kogusuna atmasinlar dikkat et !

Alıntıları Göster
    Anlamayacaksın değil mi? Anlamayacaksın.100 kere yazdım hala anlamıyorsun.101. yazıyorum.Sana diyorum ki FEMİNİST DEĞİLİM,SADECE EMPATİ YAPIYORUM.VE EMPATİ YAPMAM ERKEKLERİ AŞAĞILADIĞIM,ERKEK HAKLARINI GÖRMEZDEN GELDİĞİM ANLAMINA GELMİYOR.

Kadınları kayırmam için "mahkemelerde kadınlara üstünlük verilsin ya" ayarında bir söz söylemem lazım.Kadınların üstünlüğü gibi birşey demiş olsam kayırdığımı iddia et ben empati yapmaya çalışıyorum sen nerenle okuyosan yazıyı artık bilemiyorum.

Ayriyeten organını kes diyorsun da sen de biraz kitap oku,modern dünyayı keşfet,bi temiz hava al,sakinleş,empati kurmayı öğren.Bu bağnaz kafa yapısıyla anca kendini zehirlersin.

• quote:

Anlamayacaksın değil mi? Anlamayacaksın.100 kere yazdım hala anlamıyorsun.101. yazıyorum.Sana diyorum ki FEMİNİST DEĞİLİM,SADECE EMPATİ YAPIYORUM.VE EMPATİ YAPMAM ERKEKLERİ AŞAĞILADIĞIM,ERKEK HAKLARINI GÖRMEZDEN GELDİĞİM ANLAMINA GELMİYOR.

Kadınları kayırmam için "mahkemelerde kadınlara üstünlük verilsin ya" ayarında bir söz söylemem lazım.Kadınların üstünlüğü gibi birşey demiş olsam kayırdığımı iddia et ben empati yapmaya çalışıyorum sen nerenle okuyosan yazıyı artık bilemiyorum.

Ayriyeten organını kes diyorsun da sen de biraz kitap oku,modern dünyayı keşfet,bi temiz hava al,sakinleş,empati kurmayı öğren.Bu bağnaz kafa yapısıyla anca kendini zehirlersin.

Alıntıları Göster
    yahu bu kadin milleti gidip nerde bir barzo, kiro varsa gidip onlarin onunde vucudunu teshir ediyo ondan sonra elin sapigi gidip bir yerlerde suc isliyo !

Kadin mahkemede sirf nafaka almak icin kocam es cinsel, benim ters iliskiye girmek istedi, siddet uyguluyor gibi igrenc iftiralar atar, disarida kizin birine bakarsin tecavuzcu, sapik var diye ortaligi bir birine katar, yine bu kadin milleti erkegin kendisine hizmet etmesi icin yaratildigini falan dusunur !

Empati yap diyosunda sen hic meyhanelere gittin mi ? oraya dusen adamlarin en % 80'i kadin yuzunden ! Feminist yuruyuslerini falandami izlemedin ?

millete piyango cikar bizede sen ciktin !

• quote:

yahu bu kadin milleti gidip nerde bir barzo, kiro varsa gidip onlarin onunde vucudunu teshir ediyo ondan sonra elin sapigi gidip bir yerlerde suc isliyo !

Kadin mahkemede sirf nafaka almak icin kocam es cinsel, benim ters iliskiye girmek istedi, siddet uyguluyor gibi igrenc iftiralar atar, disarida kizin birine bakarsin tecavuzcu, sapik var diye ortaligi bir birine katar, yine bu kadin milleti erkegin kendisine hizmet etmesi icin yaratildigini falan dusunur !

Empati yap diyosunda sen hic meyhanelere gittin mi ? oraya dusen adamlarin en % 80'i kadin yuzunden ! Feminist yuruyuslerini falandami izlemedin ?

millete piyango cikar bizede sen ciktin !

Alıntıları Göster
    Anlattığınız olaylarla ilgili kaynak bekliyorum.Öyleymiş böyleymişle gelmeyin.Ayriyeyen öyle kadınlar var zaten bunu üst mesajlarda da söyledim.Biliyorum öylelerinin olduğunu ona karşıyım zaten.Ben diyorum ki genelleme yapmayın,erkek için de mesela kadınlar der ki "bütün erkekler aynısınız,ayısınız" vs. O zaman da erkekleri savunurum.Genelleme yapmayın diyorum hala kadınları üstün gördüğümü iddia ediyorsun.İşte bu yüzden kitap oku dedim sana gerçekten anlamıyorsun okuduğunu.

• quote:

Anlattığınız olaylarla ilgili kaynak bekliyorum.Öyleymiş böyleymişle gelmeyin.Ayriyeyen öyle kadınlar var zaten bunu üst mesajlarda da söyledim.Biliyorum öylelerinin olduğunu ona karşıyım zaten.Ben diyorum ki genelleme yapmayın,erkek için de mesela kadınlar der ki "bütün erkekler aynısınız,ayısınız" vs. O zaman da erkekleri savunurum.Genelleme yapmayın diyorum hala kadınları üstün gördüğümü iddia ediyorsun.İşte bu yüzden kitap oku dedim sana gerçekten anlamıyorsun okuduğunu.

Alıntıları Göster
    Bak senden insanlik adina rica ediyorum

Lutfen sagda solda ben erkegim diye dolasma !

• quote:

Bak senden insanlik adina rica ediyorum

Lutfen sagda solda ben erkegim diye dolasma !

Alıntıları Göster
    Kafandaki o erkeklik tabularını söylesene bi

İstediğim hiçbir şeyi cevaplamadın,kanıt gösteremedin.Tek bildiğin "erkek değilsin" diye tekrarlayıp durmak.Senin gibi birine cevap bile verilmez ,çünkü daha okuduğun şeyleri anlamıyorsun.Üzüldüğüm nokta senin gibilerin şöyle ortamlarda söz sahibi olması,oy kullanabilmesi vs. Ama ben yine de umut taşıyorum.Belki bir gün kitap okumayı deneyebilirsen okuduğunu anlamak neymiş öğrenirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2AE10949E -- 18 Haziran 2018; 7:16:43 >

• quote:

Kafandaki o erkeklik tabularını söylesene bi

İstediğim hiçbir şeyi cevaplamadın,kanıt gösteremedin.Tek bildiğin "erkek değilsin" diye tekrarlayıp durmak.Senin gibi birine cevap bile verilmez ,çünkü daha okuduğun şeyleri anlamıyorsun.Üzüldüğüm nokta senin gibilerin şöyle ortamlarda söz sahibi olması,oy kullanabilmesi vs. Ama ben yine de umut taşıyorum.Belki bir gün kitap okumayı deneyebilirsen okuduğunu anlamak neymiş öğrenirsin.

Alıntıları Göster
    sabahlari cig yumurta ic, git biraz et ye soyle biraz erkeklik hormonlarin calissin ERKEK gibi dusunmeye baslarsin

cocuklugunuz kadin programlari izlemekle mi gecti anlamiyorum ki ?

• quote:

sabahlari cig yumurta ic, git biraz et ye soyle biraz erkeklik hormonlarin calissin ERKEK gibi dusunmeye baslarsin

cocuklugunuz kadin programlari izlemekle mi gecti anlamiyorum ki ?

Alıntıları Göster
    Yazdığım şeylere verdiği cevaplara bak

Muhafazakar,kapalı bir toplumda yetişip üstüne de kendini geliştirmeyince böyle olunuyor en büyük timsalisin.

• Adama kanıt göster diyorum,çiğ yumurta ye diyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2AE10949E -- 18 Haziran 2018; 7:23:15 >

bari dediklerimi yapta icinde bir seyler kalmissa tekrar dirilir o erkeksi ozelliklerin ! otururken bacak bacak ustune atmayida unutma sakin

Sen ruhunu kaybetmissin icindeki erkeklik hisleri olmus ! senin onunde kurban kesseler ona bile donup bakamazsin koca bir hiç olmussun sen

bari dediklerimi yapta icinde bir seyler kalmissa tekrar dirilir o erkeksi ozelliklerin ! otururken bacak bacak ustune atmayida unutma sakin
    Geçen bayram kurban kestirdik bizzat kendim gittim kesime sıkıntı yok erkek seni

En son sen cevap vericen demi egoist.Her cevapta ayrı rezil olmana rağmen hala erkeklik naraları atıyorsun.Sanırsın kendisi tam bir alfa.Sorsam bütün gün oturup evde kurtlar vadisi falan izliyosundur erkekliğini kanıtlamak için

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.