Şimdi Ara

Kızların erkeklere göre aldatmaya daha meyilli olduğu doğru mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir arkadaşım diyor ki kızlara hiç güvenmem, seni parmağında oynatır. Sen, o seni çok seviyor ve asla böyle bir şey yapmaz sanarsın ama ne cindir onlar bilmezsin dedi.

Kız arkadaşım felan yok da, ne bileyim, kafama takıldı işte. Sizin fikriniz nedir?

Arkadaşa göre evli olan, çocukları olan kadın bile aldatmaya eğilimlidir, yeter ki fırsatını bulsun. Ama ülkemizdeki inanç sistemi ve kültürel getiriler kadınların bunu yapmasını biraz engelliyor. Siz ne diyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buckstabu -- 10 Ocak 2012; 6:35:25 >

• bu tür şeyleri kafana takıp paranoya üretme kardeşim.

tüm kadınlar aynı değildir.

sadık olanları mevcut olduğu gibi.

diğer tür kadınlarda mevcuttur.
  • Cok cok nadır olarak duzgun kadın bulabılırsın onlarda evlenmıs ve duzgun bır aıle kurmuslardır. Cogu evlı kadın bıle ılk fırsatta aldatır.

Ama kafaya takma cunku bundan 10 yıl sonra sende ılk buldugun fırsatta esını unutup guzel bır kızla gecenı gecırdıkten sonra ancak eve vardıgında esını hatırlarsın.
  • Bu kadar erkek zinayı kolaylıkla yapabiliyorsa bii düşünmek lazım örnek eskişehir!!
  • Bu eskisehirde neler oluyor ya. Herkes hergece grupmu takiliyor ne yapiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne sandın açıkta çavuş görmesinler indirirler bodruma....
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

Bu eskisehirde neler oluyor ya. Herkes hergece grupmu takiliyor ne yapiyor.

• %100'u oyledir demiyorum ama geneli oyle. Amerikaya gelen cok Turk kizi ile tanistim. Neden Turk kizi ornegi veriyorum, Turkiye'deyken boyle bi havalarda, sevdiginin sacinin teline kiymaz havalarindalar ya :). Neyse 100'den fazla Turk kizi ile tanistim burda. Neredeyse hepsinin yapmadigi hic birsey kalmamis. Ilk once gelir gelmez hepsi buranin unlu flort sitesine uye olurlar ve ispanyol aramaya baslarlar. Artik buranin havasindan mi dir nedir, her hafta baska bir erkekle yatiyolar. Gecenlerde Arab cafesine gidip iki icip birde nargile icelim dedik. Bizim masanin yaninda bir kiz gogusler disarda ortalik mali :) gelen para takiyo, bunun kafa bi dunya. Ortaliklarda perisan oldu :) Sonra biz Turkce konusunca geldi aaaa siz Turkmusunuz. Basladi anlatmaya, yanindada bi adam yok bundan hamile kaldim cocugu dusurmeye calisiyorum icerek yoksa anam babam keser beni :) . Ondan oncede baskasindan hamile kalmis ve aldirtmis. Yani cogu boyle oluyor Turk kizlarinin. Iclerinde bazi seyleri bastirarak yasayamamanin ezikligi ile cok pis hirs yapip sizi uyutup bi guzel isler cevirebilirler...

• Kızlar mı erkekleri parmağındaq oynatacak Sadece geri zekalı olanları oynatırlar.Kızlar bi kere çok duygusal kandırmak aşırı kolay benim için öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

Bu eskisehirde neler oluyor ya. Herkes hergece grupmu takiliyor ne yapiyor.

sorma aga şehrin yarısı üniversiteli
  • Eskiden millet ergenliğe girdiği gibi evlenirmiş ama şimdi durumlar öyle değil. Artık evlilik yaşı en erken 25 oldu. Bir insanın da o zamana kadar temiz kalabilmesi için ya çok büyük bir iradeye sahip olması yada fırsatını bulamaması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SyLVanasS

Kızlar mı erkekleri parmağındaq oynatacak Sadece geri zekalı olanları oynatırlar.Kızlar bi kere çok duygusal kandırmak aşırı kolay benim için öyle

Katılmıyorum. Tamamen kıza bağlı, tanıştığınız kızlar sanırım son derece duygusal ve yüzeysel insanlar.

quote:

Orijinalden alıntı: Pritz21

%100'u oyledir demiyorum ama geneli oyle. Amerikaya gelen cok Turk kizi ile tanistim. Neden Turk kizi ornegi veriyorum, Turkiye'deyken boyle bi havalarda, sevdiginin sacinin teline kiymaz havalarindalar ya :). Neyse 100'den fazla Turk kizi ile tanistim burda. Neredeyse hepsinin yapmadigi hic birsey kalmamis. Ilk once gelir gelmez hepsi buranin unlu flort sitesine uye olurlar ve ispanyol aramaya baslarlar. Artik buranin havasindan mi dir nedir, her hafta baska bir erkekle yatiyolar. Gecenlerde Arab cafesine gidip iki icip birde nargile icelim dedik. Bizim masanin yaninda bir kiz gogusler disarda ortalik mali :) gelen para takiyo, bunun kafa bi dunya. Ortaliklarda perisan oldu :) Sonra biz Turkce konusunca geldi aaaa siz Turkmusunuz. Basladi anlatmaya, yanindada bi adam yok bundan hamile kaldim cocugu dusurmeye calisiyorum icerek yoksa anam babam keser beni :) . Ondan oncede baskasindan hamile kalmis ve aldirtmis. Yani cogu boyle oluyor Turk kizlarinin. Iclerinde bazi seyleri bastirarak yasayamamanin ezikligi ile cok pis hirs yapip sizi uyutup bi guzel isler cevirebilirler...

Aynen. Ben de ABD'deyim. Yaşım 18. Bir Türk kızı geldi, 22 yaşında. İstanbul'da erkek arkadaşı var. 7/24 yavşıyor bana. Karşılık vermediğim halde daha çok üzerime geliyor. "Kendine yapılmasını istemediğini başkasına yapma" ekolünden geldiğimden kız güvende şimdilik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buckstabu -- 11 Ocak 2012; 3:02:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

Eskiden millet ergenliğe girdiği gibi evlenirmiş ama şimdi durumlar öyle değil. Artık evlilik yaşı en erken 25 oldu. Bir insanın da o zamana kadar temiz kalabilmesi için ya çok büyük bir iradeye sahip olması yada fırsatını bulamaması lazım.

+5
  • Kız erkek diye ayırım yapmak hata olur. Kişilik meselesi
  • insanlar çeşit çeşit herkes farklı şimdi bişey diyemessin.

erkekler vücuda kadınlar beyine bakar genelde.

bi kadın güzel olduktan sonra zeka kapasitesi yada çok çirkef igrenc olması önemli değil bi erkek için

kadın içinse tam tersi , çirkin olması önemli değil , önemli olan duygusal tatmin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheJudgé -- 11 Ocak 2012; 3:11:29 >
  • Kadının erkeğe göre daha meyilli olduğunu varsayalım.

Kadının seçme şansı var. Her önüne gelenle beraber olmaz. Kalabalık grupları içinde kendine bir hedef belirler ve ona doğru gider. Erkeğin seçme gibi bir niyeti bile yok. Şöyle düşünelim: 100 erkekten sadece birisi o kadının ilgisini çekiyor. Kadın bir yolunu bulup, o erkeğe rengini belli eder. Toplamda bir davet vardır. 100 kadının olduğu bir toplumu düşünelim. Erkeğin derdi sadece seks olduğunu için çoğunlukla kiminle olduğunun bir önemi yok. O nedenle 100 kişiye de teklif eder. Toplamda 100 teklif olur. Kısacası, kadın daha meyilli olsa bile erkeğin bu tavrı bu eğimi bastırır.
  • Erkek daha çok aldatır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uygurca

Kadının erkeğe göre daha meyilli olduğunu varsayalım.

Kadının seçme şansı var. Her önüne gelenle beraber olmaz. Kalabalık grupları içinde kendine bir hedef belirler ve ona doğru gider. Erkeğin seçme gibi bir niyeti bile yok. Şöyle düşünelim: 100 erkekten sadece birisi o kadının ilgisini çekiyor. Kadın bir yolunu bulup, o erkeğe rengini belli eder. Toplamda bir davet vardır. 100 kadının olduğu bir toplumu düşünelim. Erkeğin derdi sadece seks olduğunu için çoğunlukla kiminle olduğunun bir önemi yok. O nedenle 100 kişiye de teklif eder. Toplamda 100 teklif olur. Kısacası, kadın daha meyilli olsa bile erkeğin bu tavrı bu eğimi bastırır.

ancak bu kadar bilimsel olur tebrikler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.