Şimdi Ara

kızların artık keko ortamcı tiplerden hoşlandığından kesin olarak eminim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • önceden pek inanmıyordum buna belki de inanmak istemiyordum ama şu an emin oldum hoşlanmanın ötesinde bir seyler hissettiğim kızla konuşuyordum bu aralar kız kitap okuyan kültürlü biriydi düşünceleri falan tam keko meko ortamcı olan tipler ile alakası olmayan biriydi cok konuşanı sevmem diyordu felsefe seviyordu bilmem ne karıştı biraz ama siz anladınız

ulan kız geçenlerde yaptığı 1-2 aylık flört/sevgilisinin fotosunu attı benim isteğim üzerine herifi görseniz bildiğin ortamcı lan :d her ortamda alfa takılmaya çalışan tipler var ya arabaya binip manitacılık yapalım birader yha.ss tarzı konuşan herif la bildiğin çektiği pozdan giyim tarzından duruşundan belli bildiğin düz ortamcı keko :d

yok abi evrimsel olarak gerçek bu milyon yıl önce grubun alfası olan domine eden zeka yerine gücü ön planda olan tipler grubun kızlarını elde ediyordu öncelik bu alfadaydı önce bu iliskiye giriyordu şimdi de bi kız ne kadar kültürlü olsun düşünce yapısı ne kadar modern olsun yine içsel olarak bunlar ortamcı keko tipleri seviyor değişmez bu artık eminim bundan keko olacaksın ortamcı olacaksın ağzın laf yapacak Zeki olmayacaksın klişe şeyleri konuşacaksın hep alfa takılacaksın sert olacaksın bilmem ne

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Keko Kızların Ortamcı Erkeklere Yönelik Artan İlgisi

Son zamanlarda, "keko" olarak bilinen sosyal medya ünlülerine benzeyen erkeklerin kadınlar arasında popülerlik kazandığı gözlemleniyor. Ortamcı erkekler olarak tanımlanan bu kişiler, belirgin bir sokak kültürü görünümüne ve davranış biçimine sahiptir.

Bu gözlemin nedenleri kesin olarak bilinmese de, bazı uzmanlar aşağıdakiler gibi faktörlere işaret ediyor:

• Sosyal Medyanın Etkisi: Sosyal medya platformları, ortamcı erkeklerin görünürlüğünü ve erişimini artırdı.
    • Geleneksel Erkeklik Rolüne Müdahale: Ortamcı erkekler, geleneksel erkeklik normlarına meydan okuyan bir alternatif sunuyorlar.
    • Kadınların Güçlenmesi: Kadınlar artık daha bağımsız ve kendi kararlarını daha çok kendileri veriyor, bu da onları ortamcı erkeklerin özgüvenli ve iddialı tavırlarına karşı daha açık hale getirebilir.

"Keko kız" terimi, bu yeni erkek tipine ilgi duyan kadınları tanımlamak için kullanılıyor. Keko kızlar, ortamlarda ilgi çeken ve gösterişli bir görünüme sahip erkekleri çekici bulabiliyor.

Ancak, bu eğilimin kalıcı olup olmayacağını veya yalnızca geçici bir moda olup olmadığını yalnızca zaman gösterecektir. Keko erkeklerin çekiciliklerinin altında yatan psikolojik nedenleri anlamak için daha fazla araştırmaya ihtiyaç vardır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bu gerçeği aslında lisede bi kızda anlamıştım kız kültür abidesi biriydi düşünceleri falan herkes gibi değildi giyimi hareketleri vs bi duruşu olan biriydi anladınız işte ya sonra bunun asık olduğu erkeği öğrendik lan böğürdüm gülmekten çocuğun 2 lafından biri namusuma lan kardeş hayırdır lan kardeş gel takılak ortamlarda gardaşşş vs

millete zorbalık da yapardı güçsüz kişilere gidip Tokat tekme vs atardı :dddd buna asık olmus

• senden beklemezdim asla ya :d 2 gram umut vardı içimde o da yok oldu ortamcı bir tip olmadığı icin benle öylesine konuşuyormuş belliydi zaten

• Sana tavsiyem kızları bırakman. Kendi hayatına odaklan. İlla vardır başka sıkıntıların. Dersler olur iş olur maaş olur vs. Onlara odaklan. Ha bir kıza aşık olursun o zaman acil kıza.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • icgudusel olarak seviyorlar. bizden daha erkek o tipler. testosteronlari daha yuksek. daha korumacilar. kadinlar onlari koruyabilecek saglam sevecek koydu mu yapistiracak sert guclu erkekleri sever. bu dediklerimde o kekolarda var. rus kizlari bile antalyada bu kekolar tarafindan goturuluyor. dunyanin en guzel kizlari yani dusun. bu kekolarin amerikadaki karsiligida siyahi gangsta tiplerdir. goturmedikleri kiz yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14A7C28F5 -- 25 Şubat 2022; 21:45:23 >
  • bizi seven kimse yok la saka maka

• Anormal zirve kullanıcısına yanıt
    hayatım yok başka sıkıntılarım da benim elimde olmayan sebepler hayat bazıları icin hiçbir azim sonucu güzelleşemiyor malesef

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • highest in the room kullanıcısına yanıt

hayatimda kiz eli tutmadim. gayet medeni efendi bir erkegim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14A7C28F5 -- 25 Şubat 2022; 21:48:57 >
  • ben bu hayata ait değilim onu anladım kesin olarak

• highest in the room kullanıcısına yanıt

medeniyet bizi mahvetti. erkeği öldürdü. keşke hayati doruklarda yasayan serseri vahsi bir erkek olsaydim

• Testosteron bıçakla gezip 50 kişi çakal sürüsü gibi takılmak mı keşke teke tek çıplak elle çıkabilecek kadar yürekli olsalar da testosteron kelimesini lügatlarına yeniden yazsam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K????? K?? -- 25 Şubat 2022; 22:1:28 >
  • Damarıma bastın al benden de o kadar p!ç olmak gerek (: geri hikaye awq

• Konudan ayrı olarak cidden kızlar keko ve keko gibi olan erkekleri seçiyorlar artık nedense. Bir de bu ara madde kullanan erkekler moda oldu. Nerede madde kullanan varsa mutlaka güzelde bir sevgilisi oluyor. O kıza sen yazmak istesen yada konuşmak istesen anında küfür yer engellenirsin. Ben anlamıyorum bu işi. Ara sıra Müge Anlı ve Esra Erol izlerim o programlarda da öyle tipleri bir görseniz. Adam bildiğin keko konuşmasını bilmiyor hatta bazen madde satanlar çıkıyor yayına sevgililerini bir gör bu ne diyorum ya. Bunlara mı kalıyor bu kızlar diyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ByKayseriLi38

Konudan ayrı olarak cidden kızlar keko ve keko gibi olan erkekleri seçiyorlar artık nedense. Bir de bu ara madde kullanan erkekler moda oldu. Nerede madde kullanan varsa mutlaka güzelde bir sevgilisi oluyor. O kıza sen yazmak istesen yada konuşmak istesen anında küfür yer engellenirsin. Ben anlamıyorum bu işi. Ara sıra Müge Anlı ve Esra Erol izlerim o programlarda da öyle tipleri bir görseniz. Adam bildiğin keko konuşmasını bilmiyor hatta bazen madde satanlar çıkıyor yayına sevgililerini bir gör bu ne diyorum ya. Bunlara mı kalıyor bu kızlar diyorum.

Keşe ruhen leş gerek.

facebook2001AsİsTaYlA

• nerede ayı öküz ve türevi var onlarla takılıyor

sonra kafasına kaldırım taşı yiyince ama o iyi çocuktu

olm biz arkadaş olmaktan kaçınıyoruz adamlarla 50 kg kız evinde kalıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.