Şimdi Ara

Kizlarin %90'i Makyaj Guzelidir.(Uyari)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • En yakin ornegi komsumun kizi arada bize yemek getiriyor makyajsiz halini goruyorum diyorum bu kiz kim :D meger makyaj surmemis cok cirkindi kizdan biktim.
    Makyajli hali ise evrim geciriyor sanki baska birisi.

Kizlarin %90'i makyaj guzelidir dikkat edin makyajsiz haline ona göre çikin

Benim için saf güzellik önemli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kizlarin %90ı guzel degil ki hocam guzellerin %90 nakyaj guzeli olabilir ama

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kizlarin %90'i Makyaj Guzelidir.(Uyari)
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoNickMan

Kizlarin %90ı guzel degil ki hocam guzellerin %90 nakyaj guzeli olabilir ama

Erkeklerde de ayni şekil %90'imiz kötu.Ama kizlarin neredeyse hepsi guzellik icin her turlu seyi yapiyorlar disarda hepsi guzel geliyor bize aslinda guzel felan degiller hepsi full makyaj makyaji gitsin taniyamazsin

• İnsanın doğal hali güzel. Makyaj insanı daha da çirkinleştiriyor. Doğal çirkinliği makyaj güzelliğine tercih ederim

• yuz nakli gibi bir sey. yuzu tamamen alci gibi birseyle sivayip uzerine yeni yuz ciziyorlar resmen. kaslarinin hepsini aldirip dovme gibi bir sey ile kalici kaş ciziyolar. artik o sivanin alcinin altinda ne kadar kirisiklik, sivilce, siyah nokta, gozenek varsa evlendikten sonra gun yuzune cikar

• Keşke bizde birşeyler sürüp yakışıklı olabilsek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • göz ve dudak yeterli bence gerisi kandırmacadır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YuriBoyaka -- 26 Haziran 2017; 11:32:54 >
  • Günaydın.

• Artık toplumlarda kadınların vazgeçilmesi ''makyaj'' hatta makyajın erkek modası da başladı.Hal böyle olunca ne kadar sevmeseniz de (ki bende aşırı makyajlı kadınlardan tiksiniyorum) gerçeklerle yüzleşiyoruz.Bunun sebebi toplum mühendisliği mi diyeyim,kozmetik sektörünün yeni stratejisi mi diyeyim,insanların engellenemeyen tüketimi mi diyeyim bilemedim.
  • 5 sene önce kızların %70 i ölüyordu popüler kızları kovalardık en iyileri. şimdi en ölüsü bile güzel oldu 5 yılda kızlar evrim atladı. giyim ve makyajda devrim yaptılar zaten. biz erkekler ise iyice kadınsı giyinmeye başladık.
  • Evleneceğim hatun makyajsız güzel olmalı, diğerleri makyaj yapabilir umrumda olmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hertürlü yalarun

• tuba büyüküstün güzel bir örnek

makyajsız hali de süper
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.