Şimdi Ara

Kızlara Rezil Olduğunuz Anlar (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.268
Cevap
350
Favori
108.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bi aralar dans kursuna gidiyordum (salsa)
    Salsa eşli yapılır. Benim karşımdada italyan bi kız vardı işte oynuyoz filan sonra bi ara durduk işte benim küçük oğlan rahat durmadı,
    Kaşınıyo filan işte bende o sıra dalgınlık üzeri kaşıdım kız baktı bana gülmeye başladı ama Çaktırmadı herkeze
    Ve işin garip yani ben bunları yaparken başından beri kızın elini hiç bırakmamıştım. Kızı tuttuğum elle yaptım bide bu işi
    Daha sonra zaten sevgilim olmuştu kendisi
    Tamamı başımdan geçmiştir hala utanırım ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oğuzhan_007 -- 17 Mart 2013; 12:39:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Crystal Castles

süper konu aynen devam

lise 3'deyken ingilizce dersindeyiz. hoca bizi pek sıkmaz zaten, adam kafasına göre 5-10 dk ders işleyip sonra biri serbest bırakıyor.
    neyse hoca girdi derse, ilk 10dk normal ders işledi, ses çıkaran yok tabi. dersi bitirdi adam, tamam şimdi serbestsiniz, gidin test falan çözün dedi.
    ben de başladım tabi çözmeye, tüm sınıf çözüyor zaten, çözmeyenleri de hoca uyarıyor sert bi dille açtım fizik soru bankamı, rastgele gelen bi testi çözdüm. yan sırada da diğer arkadaşlar matematik-kimya falan çözüyorlar. neyse aradan 15 dakika falan geçti, ve sınıfın sessizliği bi anda bozuldu...
    yan sıradaki kız çözemediği matematik sorusu için beni yanına çağırdı. ne yaparsın, seve seve gittim tabi yanına. "bak, bu soruyu yapamadım, çözüp bana anlatabilir misin" acaba gibi şeyler söyledi. tamam dedim ben de. aldım soruyu, 2-3 dakika baktım. yok arkadaş çıkmıyor. soru dünyanın en kazık sorusuydu bana göre.
    ve en sonunda pes edip bıraktım kitabı... sonra kitabı alıp kızın yanına gittim ve ona soruyu çözemediğimi söyledim. o an cidden bunu nasıl söyleyeceğimi bilemedim, ellerim titriyodu. fakat sonunda başardım. kız da fazla tepki vermedi nedense, iyi tamam başkasına sorarım falan dedi. tamam dedim ben de ve sırama geçip fizik çözmeye devam ettim

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlarla basketbol oynamaya gitmiştik. Yanımızdan Grup halinde kızlar geçiyodu bende kuul bir atış yapayım dedim topu öyle bir attımki çemberden sekti kafama dank etti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _-_bluedragon_-_

quote:

Orijinalden alıntı: crazymania56

quote:

Orijinalden alıntı: Unborucable

la liseye giderken pantolan almaya gitmistik arkadasla,kiz benim fermuari filan cekmeye calisti ama o cekene kadar malum olay oldu fermuar kapanmadi tabi,bende fermuari cekmeden once benim ufakligin bedenini biraz kucultmeniz lazim dedim,kiz kizardi bozardi bende neyse o zaman WC nerde diye sordum,kiz ufak mi buyuk mu dedi,ben ilk basta anlamadim nasil yani dedim,kiz yine bozardi,arkadas ensem tuttu disari cekdi beni yoksa orada manyak seyler olabilirdi

OHAA

• sevgilime yanlışlıkla arkadaşımın attığı travesti fotoğrafını atmıştım

( kanka bak çok güzel kız deyip beni kandırma amaçlı attığı fotoğraf)
  • 10.sınıfta İstiklal Marşı sonrası arkadaşı kovalıyordum havada yağmurluydu kovalarken metal bir şeye bastım ve bütün okulun önünde düştüm düştüm derken öyle düşmek değil uçtum resmen utancımdan yerden kalkamadım
  • arkadaşlarla birbirimize horozumuzun fotoğraflarını atıyorduk mms varken arkadaşa atayım derken konuştuğum kıza atmıştım
  • devam devam
  • Hocanın odasıyla amfi yanyana telefona dalmışım yürürken ilk kapıdan girdim. A pardon hocam yanlış oldu dedim ve arkamı döndüğümde kızlar çok fena şekilde gülüyordu. Bir anlığına utandım
  • Bir kız arkadaş vardı ve bana mezuniyet kıyafeti bakacağını söyledi. Şu mağazaya girelim geçende beğendim birşey sana da göstereyim de dedi. Bende tamam girelim dedim. Gittik mağaza içine aldı kıyafeti sonra soyunma kabinine girdi. Sonra sırtında fermuar varmış giysinin. " x az gelir misin burayaaa " diye bağırdı bana. Bende kapıda " ne oldu ? " dedim. " Kapıyı açıyorum ve fermuarı kapa " dedi . Giysi de böyle seksi birşey . Beyaz bir elbise ve beni gerçekten tahrik edecek cinstendi . Bu hafiften bi kapıyı açtı bende bi heyecan başlamaz mı elim ayağım titremeye başladı. Birde benden kısa kız . Arkasına geçtim . Ben fermuarı kapattım fakat gözüm , aklım başka yerlerde . Dalmışım gitmişim . Sonra bi ses duydum " kapanmadı mı hala " diye birde gülmez mi ben " haa evet evet kapanmış ilginç " dedim . Kız gülmeye başladı. Yüzüm birden bir kızardı. Önde de ayna var kendimi gördüm. " Bu ne hal len x " dedim kendime . Kız " iyi misin " deyip durdu gülerek . Çok utanmıştım çok .

• çalışsın eller

• Ona dün gece resmini öpüpte yattım dedim. O da gülerek iyi baska birsey etmedin dedi. Gerci bi rezillik yok. Aradan 2 ay gecti daha goremiyorum onu. Simdi yaticam ama resmini öpüp...

• marmaris de 2 arkadad barlar sk yuruyoruz beachclup adinda bir bardan 2 tane sarisin mayolu kiz cokti.bizde arkalarindan yavas yavas yuruyum muhabet ediyoruz .ben arkadasa dedim ki olm bunlar kesin rus su kalcalara bak sabaha kadar s...n dedim arkadasta olm dur takip edelim bir bara girince asiliriz gotururuz dedi kizlar dondu sapikmisiniz siz sizin ablaniz kizkardesiniz yokmu gidin polis cagiriz diyince o anda yer yarillsa girerdim o kadar rezil olduk

• quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Bir kız arkadaş vardı ve bana mezuniyet kıyafeti bakacağını söyledi. Şu mağazaya girelim geçende beğendim birşey sana da göstereyim de dedi. Bende tamam girelim dedim. Gittik mağaza içine aldı kıyafeti sonra soyunma kabinine girdi. Sonra sırtında fermuar varmış giysinin. " x az gelir misin burayaaa " diye bağırdı bana. Bende kapıda " ne oldu ? " dedim. " Kapıyı açıyorum ve fermuarı kapa " dedi . Giysi de böyle seksi birşey . Beyaz bir elbise ve beni gerçekten tahrik edecek cinstendi . Bu hafiften bi kapıyı açtı bende bi heyecan başlamaz mı elim ayağım titremeye başladı. Birde benden kısa kız . Arkasına geçtim . Ben fermuarı kapattım fakat gözüm , aklım başka yerlerde . Dalmışım gitmişim . Sonra bi ses duydum " kapanmadı mı hala " diye birde gülmez mi ben " haa evet evet kapanmış ilginç " dedim . Kız gülmeye başladı. Yüzüm birden bir kızardı. Önde de ayna var kendimi gördüm. " Bu ne hal len x " dedim kendime . Kız " iyi misin " deyip durdu gülerek . Çok utanmıştım çok .

İffete tecavuz eden zatın bakışları gibimi yaptın.

• quote:

Orijinalden alıntı: ali25

marmaris de 2 arkadad barlar sk yuruyoruz beachclup adinda bir bardan 2 tane sarisin mayolu kiz cokti.bizde arkalarindan yavas yavas yuruyum muhabet ediyoruz .ben arkadasa dedim ki olm bunlar kesin rus su kalcalara bak sabaha kadar s...n dedim arkadasta olm dur takip edelim bir bara girince asiliriz gotururuz dedi kizlar dondu sapikmisiniz siz sizin ablaniz kizkardesiniz yokmu gidin polis cagiriz diyince o anda yer yarillsa girerdim o kadar rezil olduk

Gördümde bu kadar abazasını ilk kez gördüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Bir kız arkadaş vardı ve bana mezuniyet kıyafeti bakacağını söyledi. Şu mağazaya girelim geçende beğendim birşey sana da göstereyim de dedi. Bende tamam girelim dedim. Gittik mağaza içine aldı kıyafeti sonra soyunma kabinine girdi. Sonra sırtında fermuar varmış giysinin. " x az gelir misin burayaaa " diye bağırdı bana. Bende kapıda " ne oldu ? " dedim. " Kapıyı açıyorum ve fermuarı kapa " dedi . Giysi de böyle seksi birşey . Beyaz bir elbise ve beni gerçekten tahrik edecek cinstendi . Bu hafiften bi kapıyı açtı bende bi heyecan başlamaz mı elim ayağım titremeye başladı. Birde benden kısa kız . Arkasına geçtim . Ben fermuarı kapattım fakat gözüm , aklım başka yerlerde . Dalmışım gitmişim . Sonra bi ses duydum " kapanmadı mı hala " diye birde gülmez mi ben " haa evet evet kapanmış ilginç " dedim . Kız gülmeye başladı. Yüzüm birden bir kızardı. Önde de ayna var kendimi gördüm. " Bu ne hal len x " dedim kendime . Kız " iyi misin " deyip durdu gülerek . Çok utanmıştım çok .

sen fırsatı tepmişsin kardeş. konu ordan nerelere nerelere gelirdi..

• 7.sınıfta benden hoşlanan bir kız vardı. Ders boş(son derse doğru sınav var) herkes harıl harıl çalışıyor. Bizimkiler arkada metin2 mi knight mı ne konuşuyorlar. Kız bana bakmaya başladı ben de karşılık verdim, tenefüse çıktık, kızın yanına gidecektim dedim tuvalete gideyim üstüme başıma çekidüzen vereyim. Bir baktım kafamda beyaz beyaz silgi parçaları. Öyle az da değil. Kızara kızara bi hal olmuştum. Allahtan ders bitmeden hemen önce atmışlar tozları, en azından kızla çıktık 1-2 ay (hafta da olabilir hatırlamıyorum).

• quote:

Orijinalden alıntı: myhero14

arkadaşlarla birbirimize horozumuzun fotoğraflarını atıyorduk mms varken arkadaşa atayım derken konuştuğum kıza atmıştım

+111 Yarıldım nasıl yırttın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• kopmalık bir konu

Bende anlatıyım 8. sınıfta sevdiğim bir kız vardı.Onunla beraber köpeğimi gezdiriyoduk sonra adam çocuk parkının ortasına mıçtı tabi kapıcıda görmüş geliyo temizle diye kızın önünde köpek mıçmığı temizledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naykimayki -- 20 Nisan 2013; 16:51:19 >
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.