Şimdi Ara

Kızlara Rezil Olduğunuz Anlar (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.268
Cevap
350
Favori
108.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gülmekten öldüm yaw
  • Daha bugun yasadim ya. Kimseyi takmiyorun okulda ama bana inanilmaz guzel ve cekici gelen bir kiz var onun yaninda daha dikkatli davraniyorum. Kiz 10'a gidiyor galiba ben de 11 ama ilk sene kaldigimdan bir yas fazladan hesaplayin. Kiza kod ad olarak Scarlett Johansson diyorum cok benzedigi icin Kizla konusmuslugumuz yok ama kesismisligimiz var İste tarih sinifina cikiyoruz baktim merdivenlerde bizim Kubra diyr bi arkadas bekliyo, "off gecsene lan" seklinde bi tavir yaptim kollari gogsumde baglayip bi dondu ki Kubra degilmis Scarlett Johanssonmis Kiz acayip bi tepki verdi, noluyo salak dermis gibiAyni giyinmisler neredeyse anlayamadim, Kubrayi az kalsin dovuyordum ulan hep senin yuzunden diye Ama tabii ki de boyle olduysa da hayirlisi olmustur, elhamdülillah problem yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: myhero14

arkadaşlarla birbirimize horozumuzun fotoğraflarını atıyorduk mms varken arkadaşa atayım derken konuştuğum kıza atmıştım

Bence kiz arkadasina atman sinif arkadasina atmandan daha normal bir durum nispeten yani

• quote:

Orijinalden alıntı: Sabitfikir

quote:

arkadaşlarla birbirimize horozumuzun fotoğraflarını atıyorduk mms varken arkadaşa atayım derken konuştuğum kıza atmıştım

+111 Yarıldım nasıl yırttın.

dehşet-ül vahşet olay

• quote:

Orijinalden alıntı: TwiSTaNiC*

quote:

Orijinalden alıntı: ThunderGamer

quote:

Orijinalden alıntı: Tangmuch

Ankarada üniversitede öğrenciyken yurtta kalıyordum. Ve henüz eve taşınmıştık. Evde elektrik, doğalgaz ve eşya hiç bir şey yoktu. sadece arkadaşlarımdan aldığım 2 battaniye vardı. başka yastık dahi yoktu. Kız arkadaşım ise kocaelinde öğretmenlik yapiyordu. Eve taşındığımı duyunca gelmek istedi, evde eşya olmadığını söylememe, 1 hafta sonra gelmesini söylememe rağmen sürpriz yaparak geldi. Arkadaşlarımın evine götürmek istemedim, orada rahat rahat yiyişemeyiz die. Ankaranın soğuğunu bilen bilir evde o kış gününde ısınacak hiç bir şey yok. altımıza inceceik bir battaniye serdik, üstümüzede incecik diğer battaniyeyi. O kadar soğukki battaniyenin altında donuyoruz. İkimizinde kafası battaniyenin içerisinde çük soğuk çünkü. Ben yorgunlukla ve uyku sersemi usulca bıraktım gazımı ses çıkmadı ama beni bile uykumdan uyandıracak kadar ağır bir kokusu vardı. birden uyandım hemen kız arkadaşlarımın gözlerine baktım belki uyumuştur kokuyu farketmemiştir die. ama ne yazıkki o koku hastayı yatağından kaldıracak kadar ağırdı. Gözgöze geldik. kokudan benzi solmuş, gözleri kızarmıştı. yinede bir şey demedi ama Bana öyle anlamlı gözlerle baktı ki unutamam. 2 hafta sonrada benden ayrıldı zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: shipp12

Bugun dersteyiz son 10 dk ve hoca bizi serbest bıraktı. Bizim sınıftaki 5-6 kız en arkalarda toplanıp sohper etmeye basladılar, benim oturduğum yerde kızlara azıcık uzağı (Bu kızlar bi film hakkında konusuyorlar ancak hangi film bilmiyorum)

Her neyse bunlara sohpet ederken o gruptaki Ayşe adındaki kızı çağırdım

Ben: Ayşe hangi film hakkında konusuyorsunuz?

Ayşe: Gajına mı gajıni mi diye bişey söyledi. (Tabi ben ne dediğini anlamadım)

Ben: Ne ? Vajina mı?

Ayşe: Oha terbiyesiz!!

Hala utanıyorum, hayatımda ilk defa bu kadar utanıyorum... of of.. siz siz olun uykulu iken kimseyle sohpet etmeyin

arkadaş bi düzgün 'sohbet' yazamamışın, sohper,sohpet :D

• quote:

Orijinalden alıntı: elementalko

quote:

Orijinalden alıntı: Heikki

quote:

Orijinalden alıntı: _-_bluedragon_-_

Cok güzel şeyler var bir tanede ben anlatıyim ilk okuldayken sağlıkcilar gelmiş dişlere tırnaklara falan bakıyorlardi sonrada karnımızi açıp kalp atışmızi mi biseyi kontrol ediyolrdi neyse sira bende kis olduğu icin biraz kalın giyinmistim karnımı açmak icin kemeri falan açmıştım tabi bu arada kızlı erkekli sırada bekleyenler coktu daha neyse hemşire mi ne bilmiyorum kadin beni muayene etti ben kemeri takmayi unutmusum pantolon yerdeymis haberim yok benim icimde içlik falan var ama tenefusde arkadaşlarla biraz güreşmistik o sırada iclik yırtılmış külotda yırtılmış nasil olduysa pantolonun yerde oldugunu unutmuşum arkamı döndüm bir kiz bana gülüyor niye güldüğünü anlamadan bende güldüm sonra bir baktım benim çavuş yırtık yerden kiza bakıyor kızda çavuşa pantolonumu nasil çektiğimi anlamadan ordan kaçtım sonradan bu konu ile ilgili birsey demedi allahtan

Oha lan bu kadar uydurulur karnını açmak için kemeri açmış pantolonu indirmiş onu açık unutmuş içlik yırtıkmış kilot da yırtıkmış

Senin yorumuna koptum

• quote:

Orijinalden alıntı: Sabitfikir

quote:

+111 Yarıldım nasıl yırttın.

telefonu kapattım hemen sonra açınca interneti kapatıp mesajı sildim...

• quote:

Orijinalden alıntı: SeçmeceKarpuz

quote:

Bence kiz arkadasina atman sinif arkadasina atmandan daha normal bir durum nispeten yani

kız arkadaşım değil konuşuyodum kızla daha :D
  • Manitayla kamerada konuşurken , gecenin 1i , babamda içerdedeki odada donla yatıyor sadece hava sıcaktı baya.. Kızla konusurken babamın tam aradan geçmesi , kamerada orayı gösteriyordu. Kız koptu , kıza belli etmemek için bende güldüm

Bizim sülale ateşlidir felan diye geçiştirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LightningRaven -- 10 Mayıs 2013; 17:01:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Cengiz Abazaoğlu

quote:

Orijinalden alıntı: ali25

marmaris de 2 arkadad barlar sk yuruyoruz beachclup adinda bir bardan 2 tane sarisin mayolu kiz cokti.bizde arkalarindan yavas yavas yuruyum muhabet ediyoruz .ben arkadasa dedim ki olm bunlar kesin rus su kalcalara bak sabaha kadar s...n dedim arkadasta olm dur takip edelim bir bara girince asiliriz gotururuz dedi kizlar dondu sapikmisiniz siz sizin ablaniz kizkardesiniz yokmu gidin polis cagiriz diyince o anda yer yarillsa girerdim o kadar rezil olduk

Gördümde bu kadar abazasını ilk kez gördüm.

Nick mesaj uyumsuzluğu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Cengiz Abazaoğlu

quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Bir kız arkadaş vardı ve bana mezuniyet kıyafeti bakacağını söyledi. Şu mağazaya girelim geçende beğendim birşey sana da göstereyim de dedi. Bende tamam girelim dedim. Gittik mağaza içine aldı kıyafeti sonra soyunma kabinine girdi. Sonra sırtında fermuar varmış giysinin. " x az gelir misin burayaaa " diye bağırdı bana. Bende kapıda " ne oldu ? " dedim. " Kapıyı açıyorum ve fermuarı kapa " dedi . Giysi de böyle seksi birşey . Beyaz bir elbise ve beni gerçekten tahrik edecek cinstendi . Bu hafiften bi kapıyı açtı bende bi heyecan başlamaz mı elim ayağım titremeye başladı. Birde benden kısa kız . Arkasına geçtim . Ben fermuarı kapattım fakat gözüm , aklım başka yerlerde . Dalmışım gitmişim . Sonra bi ses duydum " kapanmadı mı hala " diye birde gülmez mi ben " haa evet evet kapanmış ilginç " dedim . Kız gülmeye başladı. Yüzüm birden bir kızardı. Önde de ayna var kendimi gördüm. " Bu ne hal len x " dedim kendime . Kız " iyi misin " deyip durdu gülerek . Çok utanmıştım çok .

İffete tecavuz eden zatın bakışları gibimi yaptın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Citizen

Ofiste toplantı odası doluydu, ben de yemek yemek için mecburen merdiven aralığına geçtim, yangın merdiveninin çıkışına. Lahmacun söylemiştim. Bizde merdiven aralığı sigara içme yeri gibi bişey. Ama alt kattaki ofisin tuvaletleri de aynı yerde. Oturacak yer yok, ben de ayakta yemiyim diye çömelip yemeye başladım.

2-3 lahmacun götürdüm o şekilde. Tam sonuncusunu yiyordum ki yaslandığım kapı açıldı, ben yere kapaklandım. Meğer tuvalette biri varmış, içerden güzeller güzeli bi hatun çıktı. Oluşan görüntü hoş değildi, yere çömelmiş hatta kapaklanmış lahmacun yemeye çalışan bir adam.

Son Kısım İyiydi

• quote:

Orijinalden alıntı: Yiğit Alp Demirkıran

quote:

Ofiste toplantı odası doluydu, ben de yemek yemek için mecburen merdiven aralığına geçtim, yangın merdiveninin çıkışına. Lahmacun söylemiştim. Bizde merdiven aralığı sigara içme yeri gibi bişey. Ama alt kattaki ofisin tuvaletleri de aynı yerde. Oturacak yer yok, ben de ayakta yemiyim diye çömelip yemeye başladım.

2-3 lahmacun götürdüm o şekilde. Tam sonuncusunu yiyordum ki yaslandığım kapı açıldı, ben yere kapaklandım. Meğer tuvalette biri varmış, içerden güzeller güzeli bi hatun çıktı. Oluşan görüntü hoş değildi, yere çömelmiş hatta kapaklanmış lahmacun yemeye çalışan bir adam.

Son Kısım İyiydi

• quote:

Orijinalden alıntı: Marge Simpson

quote:

Orijinalden alıntı: Yiğit Alp Demirkıran

quote:

Son Kısım İyiydi

şans mı şansızlık mı

• Sınıfın ortasında ayakkabımın bağcığı çözülmüştü, eğildim düzeltiyordum baktım arkadan biri gliyor kalkayım ilerde bağlayayım dedim, demez olaydım. Kalkmamla beraber sınıftaki kızlardan birini belinden süstüm :(
  • ilkokulda kız arkadaşım yakın bi arkadaşım ve onun sevgilisi kızılayda dolaşıyoruz fantasy land denen atari salonu var onun önünden geçerken arkadaşıma dedimki aa hadi girelim bi kaç oyun atalım koşarak girdim rahat 3-4 dk atari oynadım arkamdalar sanıyorum telefonumun çalmasıyla irkildim -oğlum nerdesin yemek yiyoz biz
  • 2-3 ay önce okulda masa tenisi oynuyodum yerlerde yeni yıkanmış o yüzden yavaş yavaş oynuyoduk her neyse top tam forehand vurmalık yani bizim tabirle çakmalık geldi tam kendimi gerdim topa vurdum tam o sırada ayağım kaydı yüz üstü yere kapaklandım hay a*ına k*yim dedim o sırada hoşlandığım kız ordan geçiyomuş terbiyesiiz diyip gitti
  • her zamanki gibi yurtta takıldığımız gecelerden biriydi.arkadaşı sınıftan kız arkadaşları kafeye davet etmiş buda sıkıldı şekile girdi felan oğlum noldu dedim sıkıldım dedi kızlar çağırdı felan dedi gidelim kafeye takılırız az kafa dağıtırız dedi tabi kız lafını duyduk ya bende atladım hemen tabi gidelim olur dedim işin ucunda kız var dedimyemin ediyorum çocuktan önce giyindim hazırlandım ayakkabıları giydim arkadaş geldi gittik kafeye artık ne bekliyosam sanki adrianayla buluşacak gibi neşelenmiştim.bildiğin sınıfında ne kadar kezban varsa toplanmış gelmiş gibiydi o değil bide kız sordu hangi yurtta kalıyosunuz diye benimde aklım o geceki fener maçına takılmıştı soruyu yanlış anlamıştım.(hangi takımı tutuyosun der gibi ) kezoşa fenerbahçe yurdu dedim hani rezil olunurda kezban diye nitelendirdiğim bi varlığa rezil olmak çok değişik gelmişti bana. zaten mekandada fazla durmadım hesabı arkadaşa kitledim yarım saat sonra kaçtım mekandan (çok bile dayandım)

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.