Şimdi Ara

Kızlara Rezil Olduğunuz Anlar (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.268
Cevap
350
Favori
108.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kütüphanede haber sitelerine bakıyordum orada frikik haberi vardı bende actim. Bir kızda bana baktı dedi ki "sen boyle şeylere mi bakıyorsun ?" dedi ve ben yerin dibine girdim .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende anlatayım bir tane

Geçen sene oldu bu olay.Okulun son günleri,hoşlandığım kız,kardeşim gibi sevdiğim arkadaşım ve bir kız daha sıraları birleştirdik konuşuyoruz.Bende de kulaklık takılı,arkadaş telefonu aldı ''hacı bi faceye girecem'' dedi.Kulaklığı çıkarttı.İşte bende hoşlandığım kızla gitar hakkında falan konuşuyorum (5 yıldır falan gitar çalıyorum,sınıfın en iyi müzisyeniyim,ayrıca okulunda ) neyse işte kızla konuştum falan kız kalktı sıradan o sırada kendi kendime fear of the dark'ı mırıldanıyordum.Arkadaş kulaklığı bana geri verdi ve ben telefonu elime almadan en yüksek seste Master of Puppets açtı (i.ne ).Ben aynen böyleyim

-Fear of the dark...(içimden mırıldanıyorum)

-Fear of the daaananırırınn!!!?!?!?(aniden bağırıyorum )

Tüm sınıfa ve ''o'' kıza rezil oldum

• quote:

Orijinalden alıntı: WienerBlut.

6. sınıftaydı galiba tenefüs zili çalmıştı bizde sınıfa doğru çıkıyorduk. Sonra birden neden koşuyorduk hatırlamıyorum önümdede galiba 8.sınıfa giden bir kız çıkıyordu merdivenlerden ben merdivenlerden koşarak çıkarken ayağım birden merdivenin basamağına takıldı ve reflex olarak ellerimi öne atmıştım o sıradada kızın poposuna resmen kolummu diyeyim elimmi diyeyim resmen girmişti. Kız tiptip baktı sonra oda koşarak kaçmaya başladı oda utandı bende acayip şekilde utanmıştım acayip rezil olmuştum...

Önce şok oldum bu mesajı görünce , ulan dedim eskiden bu sözlükte varmıydım diye düşündüm, yok dedim ben wiener kelimesini daha ilk duyuyorum.

Kadar arkadaşıyız anca ben bunu rezillikten saymıyorum.
  • Güzel hikayeler :)
  • UP
  • reserve
  • Yalnız dikkat ettiyseniz herkes ortaokul anılarını anlatıyor. DEMEK Kİ HERKES LİSELİ !
  • quote:

Orijinalden alıntı: Righte0us

Yalnız dikkat ettiyseniz herkes ortaokul anılarını anlatıyor. DEMEK Kİ HERKES LİSELİ !

Kızlara Rezil Olduğunuz Anlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ithilien Rangers

quote:

Orijinalden alıntı: Righte0us

Yalnız dikkat ettiyseniz herkes ortaokul anılarını anlatıyor. DEMEK Kİ HERKES LİSELİ !

Kızlara Rezil Olduğunuz Anlar

• Okul takımında basketbol oynuyordum. Okulun kızlarıda izliyrdu. Maça başladık , pas geldi pota da tam önümde az artisleneyimde kızlar bişey der belki diye topu havadan ve sert attım girdi zannettim bida topa bakmadım. Sonra birden top kafama çaptı. Meğer potanın ucuna deyip geri gelmiş. Çok feci rezil olmuştum
  • Benimde ilkokul da 2 de felan arkadasım bir gegirmisti tüm sınıf ona bakmıştı hoca birşey dememişti ama.

Maksat konu uplansin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet günceel :D
  • ilkokul zamanlarımdı kaçıncı sınıf hatırlamıyorum bile, tenefüste bahçe merdiveninin üstünde boşta bir basket topu gördüm, topu görmemle koşup tekme atmam bir oldu ( keşke atmasaydım ), basket topu havada giderken başka biri tarafından atılmış fubtol topuyla havada çarpışarak toplardan biri beden hocasının kafasına diğeride din hocasının kafasına, ayakkabım ise müdürün camından içeri girdi. O anda kahkaha sesleri ve bağırma sesleri bir anda çıktı, olayı yalanlamak ne oldu ben bişey görmedim diye bağırdım arkadaşa o sırada müdür camdan çıkarak ayakkabımı göstererek " bu hayvan kimse kapıdan girerek yanıma gelsin dedi" işte benim bittiğim an o andı
  • quote:

Orijinalden alıntı: brobiy

ilkokul zamanlarımdı kaçıncı sınıf hatırlamıyorum bile, tenefüste bahçe merdiveninin üstünde boşta bir basket topu gördüm, topu görmemle koşup tekme atmam bir oldu ( keşke atmasaydım ), basket topu havada giderken başka biri tarafından atılmış fubtol topuyla havada çarpışarak toplardan biri beden hocasının kafasına diğeride din hocasının kafasına, ayakkabım ise müdürün camından içeri girdi. O anda kahkaha sesleri ve bağırma sesleri bir anda çıktı, olayı yalanlamak ne oldu ben bişey görmedim diye bağırdım arkadaşa o sırada müdür camdan çıkarak ayakkabımı göstererek " bu hayvan kimse kapıdan girerek yanıma gelsin dedi" işte benim bittiğim an o andı

hocam başka bişey dileseniz olacakmıi yani şansında bu kadarı

• Gecen kuruyemisciden iki tane 5 litrelik su aldim yere koydum. Parami verdim. Her sey guzel. Tam o sirada iceri birileri giriyodu. Egildim sulari aldim. Bi dogruldum. Zaart etti bi an anlamadim. Ben de korktum. Sonra cikip disardan iceri dogru bi baktim ki millet yerlerde yatiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zero bulls

olay geçen sene başıma geldi... boxerlarım ve kıyafetlerimin büyük çoğunluğu yıkanmıştı ancak kurumamıştı o günde dershaneye gidecektim kıyafetlerim ıslak olduğu için adidas eşofman altı ve beyaz bi t-sihrt ve mont giyip gitmiştim neyse dershaneye gittim sınıfa girdim oturdum hoca derse girdi sabah ilk ders tabi sınıftakiler ilk derse gelmezler genelde o günde az kişi gelmişti ama çoğunluğu kızdı hatta yanlış hatırlamıyorsam 4 erkek 7 kız vardı neyse hoca ders anlatmaya başladı sonra kapıya vurdular 6 tane kız derse girmek istiyor 3 tanesi misafir öğrenciymiş bunlar geldiler benim oturduğum sıranın önüne oturdular (sanki başka yer yok açık mert korkusuz ) neyse bunlar açık saçık şeyler giyinmişler kızlardan biri saçınıda at kuyruğu yapmış böyle bembeyaz tenli bi hatun ben tüm ders boyuncu bu hatunu izledim durdum tabi çavuş ayaklandı neyse o ara zaman geçmiş ben hiç fark etmedim zamanın geçtiğini zil çaldı herkes ayaklandı tabi bende ayağa kalktım bizim çavuş dimdik sonra kız arkasını döndü pencereler sınıfın en arkasındaydı ordan dışarıya bakmak için o arkasını döner dönmez gözleri bir anda çavuşun olduğu yere doğru çevrildi ben onun gözlerini görünce neye bakıyo lan bu diyip bende baktım bakmaz olaydım kızılay çadırı çoktan kurulmuş yardıma muhtaçları bekliyor sonra hemen yerime oturdum zaten misafir öğrenci olan kızlar o dersten sonra bi daha dershaneye uğramadılar

• Hiç unutman 10 sene oluyor, sınıfın en güzel kızıyla falan okul bahçesinde yıkık park vardı orda oyun oynuyorduk, parktı demirlerde akrobasi yapayım derken yanlışlıkla kızın ağzına tekme atmıştım kız ağlaya ağlaya sınıfa çıktı hocaya şikayet etmişti hoca da kulağımı çekti hatırladığım kadarıyla. Kız bir daha bana bakmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: cureshat

1.80 boylarında da bir kız arkadaşım vardı ellerim seninkinden çok büyük demişti bende ona sanırım boyla alakalı bir şey insanların boyu uzadıkça başka yerleri de uzar büyür demiştim bu cümleden sonra ortamda acayip bir sessizlik oldu, çaktırmamaya çalıştım ama göz göze gelince haykırarak gülmüştük

Buna koptum. En güzel anılardan biri.

• kızla köprüde yürüyoruz kenarda dilenciler falan var , dilencilerden birisi ilk önce hadi delikanlı Allah tuttuğunu altın etsin dedi para istedi sonra kıza dedi hadi küçük Karşılaştırma yapmak değilde amacım kız 163 mü ne ben 193üm , kardeşim gibi gözüküyordu yanımda
  • buda benden arkadaşlar.
    yaklaşık 1 ay önce kızlarla bowling oynamaya gittik.2 kız 2 erkek tabi bu kızlardan birindende ben hoşlanıyorum.neyse başladık oyuna oyunun son anlarına doğru sıra bana geldiğinde ben topu hızla lavutların üzerine göndermek için tam hızlı bir şekilde harekete geçtiğim anda parke ile arka taraftaki halı fileks zemin arasındaki ufak çıkıntıya ayağım takılmasıyla yerlere uzandım. düşüş esnasındada elim yandaki topların bulunduğu ufak yerin plastik parcasına çarptı ve hem orası kırıldı hemde elim kesildi.tabi sonra erkekliğe bok sürdürmemek için hiç birşey olmamış gibi ayağa kalkıp oyunuma devam ettim.
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.