Şimdi Ara

Kızlara Rezil Olduğunuz Anlar (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.268
Cevap
350
Favori
108.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zero bulls

olay geçen sene başıma geldi... boxerlarım ve kıyafetlerimin büyük çoğunluğu yıkanmıştı ancak kurumamıştı o günde dershaneye gidecektim kıyafetlerim ıslak olduğu için adidas eşofman altı ve beyaz bi t-sihrt ve mont giyip gitmiştim neyse dershaneye gittim sınıfa girdim oturdum hoca derse girdi sabah ilk ders tabi sınıftakiler ilk derse gelmezler genelde o günde az kişi gelmişti ama çoğunluğu kızdı hatta yanlış hatırlamıyorsam 4 erkek 7 kız vardı neyse hoca ders anlatmaya başladı sonra kapıya vurdular 6 tane kız derse girmek istiyor 3 tanesi misafir öğrenciymiş bunlar geldiler benim oturduğum sıranın önüne oturdular (sanki başka yer yok açık mert korkusuz ) neyse bunlar açık saçık şeyler giyinmişler kızlardan biri saçınıda at kuyruğu yapmış böyle bembeyaz tenli bi hatun ben tüm ders boyuncu bu hatunu izledim durdum tabi çavuş ayaklandı neyse o ara zaman geçmiş ben hiç fark etmedim zamanın geçtiğini zil çaldı herkes ayaklandı tabi bende ayağa kalktım bizim çavuş dimdik sonra kız arkasını döndü pencereler sınıfın en arkasındaydı ordan dışarıya bakmak için o arkasını döner dönmez gözleri bir anda çavuşun olduğu yere doğru çevrildi ben onun gözlerini görünce neye bakıyo lan bu diyip bende baktım bakmaz olaydım kızılay çadırı çoktan kurulmuş yardıma muhtaçları bekliyor sonra hemen yerime oturdum zaten misafir öğrenci olan kızlar o dersten sonra bi daha dershaneye uğramadılar

• Kızın biriyle konuşuyoduk lisedeyken kız nişanlım ayağı çekmeye başlamıştı daha sevgili falan olmadan yolluydu hafif sonra arkadaş naptın o kızı dedi o sırada bu mesaj atmış cevaplaya bastım okumadan hiç sonra yazdım işte "kanka napıyım ya uğraşıyorum kız fena o.. çıktı nişanlım ayağı çekmeye başladı yüzsüz neyse 2gün sonra "diye bi gönderdim mesajı farkın değilim tabi daha sonra mesaj geldi kızdan bundan sonra daha dikkatli olmalısın diye

Olayı kıvırana kadar canım çıkmıştı nekadar kıvıramasamda kız inanmış gibi yapmıştı ve mutlu birkaç gün geçirmiştik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LivinLaVida -- 7 Eylül 2012; 13:09:29 >

• Güncel arkadaşlar
  • Lise 1'deydik ders coğrafyaydı. projeksiyondan konu işliyoruz sınıf karanlık ve sessiz arkadaşta ifine biriydi aniden kulağıma saç tokası sıkıştırdı bende hafiften zıpladım olduğum yerden. totonun sıradan ayrılmasıyla zaoorrt diye bi ses çıkmıştı herkes bana bakıyo biz arkadaşla kendimizi zor tutuyoruz bi yandan koku gelicek birazdan onu bekliyorum neyse çok menzilli bi koku olmadı heralde sadece arkadaş aldı sonra pantolon yırtıldı falan dedim millete de yemediler heralde
  • Yaklaşık 8 sene önceydi.Annemle bir yere gitmiştik her yerde domino taşlarının resimleri felan var. Neyse ertesi gün annemden para alıp domino taşı almaya gideceğimi söyledim. Aynı dükkana gittim, dükkan da züccaciye gibi bir yer işte dikiş nakışla alakalı şeyler var. İçerde bir sürü kız ve kadın vardı, onları beklerken kadın arkada benim beklediğimi gördü ve bana ne istediğimi sordu. Ben de domino taşı alacağımı söyledim. Kadın anlamadı "domino taşı mı?" diye soruyor. Ben de kem küm edip açıklamaya çalışıyorum. O sırada kadın çaktı durumu ve bana "bizdeki domino iplik markası" dedi hepsi gülmeye başladı. Ben de "he tamam o zaman" diyip çıkmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-22CDD422-5 -- 9 Eylül 2012; 15:58:29 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kilbox -- 10 Eylül 2012; 16:10:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Pringles

quote:

Orijinalden alıntı: fthzgr

quote:

Orijinalden alıntı: Levopron

Neyse 1 tane daha anlatayım; ortaokuldaydim hoslandigim bi kiz vardi onu görünce kendimi kaybediyordum konusurken saçmalamaya basliyodum fln bigün bunu koridorda hocayla konusurken gördüm gittim yanlarina hemen bende konuya atladim fln nese konusuyoruz iste ben tabi kizi görünce yine saçmalamaya basladim otomatikman kiza hava olsun diye hocayla kankamla konusur gibi konusuyodum baya bi konustuktan sonra en sonundada s.k.tr ordan demistim hocaya oda sen hocanla nasil konusuyosun dedi kizin önünde basti tokadi basti tokadi benim yanaklar kipkirmizi oldu pancar gibi sonra kendime geldim tabi bida ne hocanin suratina bakabildim nede kizin suratina

kamil

söylenebilecek tek kelime

öyle demeyin hocam ozamanlar gençlik ateşi işte daha sonradan soyledim ama hocaya mezun olcuktan sonra o da olur öyle zamanlarda biz neler gördük dedi

• quote:

Orijinalden alıntı: Ithilien Rangers

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fthzgr

quote:

Orijinalden alıntı: Levopron

Neyse 1 tane daha anlatayım; ortaokuldaydim hoslandigim bi kiz vardi onu görünce kendimi kaybediyordum konusurken saçmalamaya basliyodum fln bigün bunu koridorda hocayla konusurken gördüm gittim yanlarina hemen bende konuya atladim fln nese konusuyoruz iste ben tabi kizi görünce yine saçmalamaya basladim otomatikman kiza hava olsun diye hocayla kankamla konusur gibi konusuyodum baya bi konustuktan sonra en sonundada s.k.tr ordan demistim hocaya oda sen hocanla nasil konusuyosun dedi kizin önünde basti tokadi basti tokadi benim yanaklar kipkirmizi oldu pancar gibi sonra kendime geldim tabi bida ne hocanin suratina bakabildim nede kizin suratina

kamil

söylenebilecek tek kelime

öyle demeyin hocam ozamanlar gençlik ateşi işte daha sonradan soyledim ama hocaya mezun olcuktan sonra o da olur öyle zamanlarda biz neler gördük dedi

bastı tokadı bastı tokadı

• Okuldan servisle geliyordum servis evin oraya yaklasmadan 5 m önce kapıyı açtım ve kosarak ınerım dedım ve takla atmıstım
  • Lise sondayım, Bursa Erkek Lisesinde okuyorum yıl 1999. matematikten sorumluluk sınavına girecem. Bursa erkek Lisesi Bursanın Heykel Semtinde , bizim ev ise yalova yolu civarında yani mesafe yaklaşık 5 ila 7.5 km arası .. dedim bu sefer otobüse binmeyeyim maksat yeşillik olsun bu seferde bisikletle gideyim . alelacele evden çıkınca sınav stresinden olsa gerek, paltoyuda ters giymişim farkında değilim .. yola çıkmadan önce bizim mahallede yeni açılan bi lahmacun salonuna girip dedim karnımı bi doyurayım.. bol soğanlı 4 tane lahmacun yedim neyse bindim bisiklete yola çıktım hava soğuk buz gibi .. soğuktan sümüklerim akmış , yüzüm kıpkırmızı , lahmacunlardan dolayı ağzımda leş gibi kokuyor.. tam okula çıkarken maksem caddesi üzerinde ilkokulda aynı sınıfta okuduğum adı XXXX olan kızı gördüm ... ilerden bana bağırıp aaaaaaaa er..... ne işin var senin burda dedi yıllardır görmediğim bi kız en son ilkokul 5 te görmüşüm üzerinden yıllar geçmiş kız baya güzelleşmiş neyse sonra beni öpmeye kalkıştı . ve öptüde , öptükten sonra kızın yüz ifadesi değişti nedeni lahmacunlar olabilir bi yandan da sümükler akıyor paltoyu ters giymişim yani vel hasıl berbat bi karşılaşmaydı muhtemelen benden tiksinmiştir ben o dönem biraz langırozdum , vurdumduymaz , gamsız bi çocuktum .. bu durumu o an için çok önemsemedim ama yıllar sonra ne kadar iğrenç bi adam olduğumu anladım ama iş işten geçti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skullmonkeys -- 10 Eylül 2012; 22:44:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: addidas_85

Bende üniversite 1. sınıfta olmuştu;

Bizim arkadaşa flash diski vermiştim, ş*re*fsiz gitmiş zorno izlemiş, bu arada da benim usb ye virüs bulaşmış, flashı ne zaman pcye taksam çıplak kadın resmi çıkıyordu, format da atamıyorumdum internet kafelerde (program vardı), birgün ödev var pcden kontrol edeceğim, çıktım okulun labaratuvarına, normalde kasalar hep sağ da olur ya bizim okulda soldaydı, bende el alışkanlığıyla pcnin başına geçip flashı taktım, elim mouse da ve resim çıkınca hemen kapatacağım, tabi aradan 30-40 snye geçti hala tık yok, sonra yandaki pcnin başındaki kız seslendi ve dönüp ekrana baktığım an yerin dibine girdiğim anla aynıydı

ağladım bildiğin ağladım gülmekten allah cezanı vermesin

• Okulda yaşadığım en komik anımı anlatayım bende;

O zamanlar 7. sınıfa gidiyorum ders matematik bir anda kapı çaldı içeri sosyal bilgiler öğretmeni girdi.Hoca da bayan 55'li yaşlarda sınıfın erkekleri çıksın özel konuşucam kızlarla dedi. Bizde dışarı çıktık tuvaletlerde sınıfın yan tarafında girdik yüzümüzü falan yıkadık.Ondan sonra sosyal bilgiler hocasıda sınıftan çıkıyordu tam hoca ilede bayağı yakınız bir espiri yapayım dedim.

Ben: Hocam Allah'ın izniyle abdestimizi aldık içeri giriyoruz dedim.
    Hoca: Cünübün abdesti tutmaz oğlum dedi.
    Sınıf: Herkez yerlerde.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: addidas_85

Bende üniversite 1. sınıfta olmuştu;

Bizim arkadaşa flash diski vermiştim, ş*re*fsiz gitmiş zorno izlemiş, bu arada da benim usb ye virüs bulaşmış, flashı ne zaman pcye taksam çıplak kadın resmi çıkıyordu, format da atamıyorumdum internet kafelerde (program vardı), birgün ödev var pcden kontrol edeceğim, çıktım okulun labaratuvarına, normalde kasalar hep sağ da olur ya bizim okulda soldaydı, bende el alışkanlığıyla pcnin başına geçip flashı taktım, elim mouse da ve resim çıkınca hemen kapatacağım, tabi aradan 30-40 snye geçti hala tık yok, sonra yandaki pcnin başındaki kız seslendi ve dönüp ekrana baktığım an yerin dibine girdiğim anla aynıydı

ağladım bildiğin ağladım gülmekten allah cezanı vermesin

Sen asıl kızın bakışını görecektin, inan hala gözümün önünde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Pasha37

Kızlara hava atmak için ucan tekme savurruken pantolnum fermuarın altından arka tarafdakı kemerın oldugu yere kadar yırtlmstı onume arkma her tarafıma don gomlek baglayıp eve gittgimi hatırlıyorum otbusdede herkezın gozu bndeydı bı an pantolonumun yırtık oldugunu unutup fame oldgumu dusunmye baslamstım ama uzun surmedı bu hayal not lıse 3 deydım

iş yerindeyim yeminle gülmekten gözümden yaşlar geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: Nikopoll

quote:

Orijinalden alıntı: Pasha37

Kızlara hava atmak için ucan tekme savurruken pantolnum fermuarın altından arka tarafdakı kemerın oldugu yere kadar yırtlmstı onume arkma her tarafıma don gomlek baglayıp eve gittgimi hatırlıyorum otbusdede herkezın gozu bndeydı bı an pantolonumun yırtık oldugunu unutup fame oldgumu dusunmye baslamstım ama uzun surmedı bu hayal not lıse 3 deydım

iş yerindeyim yeminle gülmekten gözümden yaşlar geldi

Güldürdüysek ne mutlu:)

• quote:

Orijinalden alıntı: jowood1

quote:

Orijinalden alıntı: erosbos

quote:

Orijinalden alıntı: jowood1

bundan 10-12 yıl kadar önce ben boy gelişimi için orta son sınıfta iken üni hastanesine kontrole gidiyorum babamla beraber. doktor yanındakilerle beraber benim ufaklığı topları fln ölçmeye başladı, yanında iki asistan bayan doktor ben ve babam. allahım ne zor bir durum. yaklaşık 5-10 dk elliyor asistanlar. ölçüyor, çektiriyor, ellerindeki bilyelerle benimkileri kıyaslıyorlar fln. bu böyle 3 ayda bir 1 yıl devam etti. bi yandan elliyor kızlar diğer yanda babam babamın yanında kalkmasın da mahcup olmayım diye ne krizler geçiriyorum. aklıma geldikçe gülerim kendime :)

neyin boyunun gelişimi bu ya?

kendi boyum da nedense hormonal gelişim mi nedir ufaklığı da ölçtüler...

oyyyhhşşş

• bu konuyu ne zaman okusam neşeli hale geliyorum.keşke daha öncelerde açsaymışım daha çok an çıkardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: HighLine

Okulda yaşadığım en komik anımı anlatayım bende;

O zamanlar 7. sınıfa gidiyorum ders matematik bir anda kapı çaldı içeri sosyal bilgiler öğretmeni girdi.Hoca da bayan 55'li yaşlarda sınıfın erkekleri çıksın özel konuşucam kızlarla dedi. Bizde dışarı çıktık tuvaletlerde sınıfın yan tarafında girdik yüzümüzü falan yıkadık.Ondan sonra sosyal bilgiler hocasıda sınıftan çıkıyordu tam hoca ilede bayağı yakınız bir espiri yapayım dedim.

Ben: Hocam Allah'ın izniyle abdestimizi aldık içeri giriyoruz dedim.
    Hoca: Cünübün abdesti tutmaz oğlum dedi.
    Sınıf: Herkez yerlerde.

bizimde orta 1 de konu olduğu zamanlar hoca erkekleri çıkartmıştı acaba ne konuştuklar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zahitder -- 15 Ağustos 2013; 8:43:45 >

• Ben şimdi anlatacağım olayda rezil olmadım ama yinede anlatacağım

Lise 1 de kütüphanede ki bilgisayardan inci sözlüğe bakıyorum tabi o zamanlar güzel gelirdi boyle siteler birisi swf paylaşmış bende merak ettim açtım açmaz olaydım. Bir kadın adamın üstünde zıplıyor. O birkaç saniye nasıl terledim anlatamam. O anda kütüphanede dolu scrabble turnuvası vardı. Ama kimse gormedi. Kötü olanda o swf yi iki kez açmış olmam .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.