Şimdi Ara

Kızlara Rezil Olduğunuz Anlar (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.268
Cevap
350
Favori
108.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: tangmuch

Ankarada üniversitede öğrenciyken yurtta kalıyordum. Ve henüz eve taşınmıştık. Evde elektrik, doğalgaz ve eşya hiç bir şey yoktu. sadece arkadaşlarımdan aldığım 2 battaniye vardı. başka yastık dahi yoktu. Kız arkadaşım ise kocaelinde öğretmenlik yapiyordu. Eve taşındığımı duyunca gelmek istedi, evde eşya olmadığını söylememe, 1 hafta sonra gelmesini söylememe rağmen sürpriz yaparak geldi. Arkadaşlarımın evine götürmek istemedim, orada rahat rahat yiyişemeyiz diye. Ankaranın soğuğunu bilen bilir evde o kış gününde ısınacak hiç bir şey yok. altımıza inceceik bir battaniye serdik, üstümüzede incecik diğer battaniyeyi. O kadar soğukki battaniyenin altında donuyoruz. İkimizinde kafası battaniyenin içerisinde çok soğuk çünkü. Ben yorgunlukla ve uyku sersemi usulca bıraktım gazımı ses çıkmadı ama beni bile uykumdan uyandıracak kadar ağır bir kokusu vardı. birden uyandım hemen kız arkadaşımın gözlerine baktım belki uyumuştur kokuyu farketmemiştir diye. ama ne yazıkki o koku hastayı yatağından kaldıracak kadar ağırdı. Gözgöze geldik. kokudan benzi solmuş, gözleri kızarmıştı. yinede bir şey demedi ama Bana öyle anlamlı gözlerle baktı ki unutamam. 2 hafta sonrada benden ayrıldı zaten.

Edit: Gülüyorsunuz ama o an duyduğum utancı tarif edemem. Kızla daha 1. ayınızdasınız birbirini tanıma, evliliğin balayısı gibi. Hep canımlı cicimli günler. Sabah kalkar kalkmaz ilk otobüsle memleketine dönmesinide bu olayla ilişkilendirsem mi bilmiyorum.

Neresi usta Dikmen falan mı biraz yüksekte kaldığından soğuk olur oralar. Komedi ya gül gül öl. :D

• Arkadaşımın başına gelmişti..

Mevsim kış, ortaokuldayız. kızlı erkekli teneffüs arası ayakta konuşuyoruz. biri komik birşey anlatıyordu. malum arkadaşında soğuklardan dolayı burnu tıkalı. en son herkes gülerken bu da bir güldü pir güldü :) vücudundaki tüm sümük-mukoza ne varsa yallah dışarı fırladı.

Herkes bir tarafa kaçışıyordu, ezilenler mi dersiniz, çığlık atanlar mı.. :D

O çocuğa ne mi oldu :) Hala yaşıyor maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NK_Ultra

Memlekette ne biçim osuran insanlar var arkadaş ya!

• Güzel konuymuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olay geçeli 1.5 saat falan oluyor konuyu görmüşken yazayım belki sonra okur gülerim..

Sinemadayız Ya aşk olmasaydı filmini izliyoruz kız arkadaşımla.Buraya kadar herşey gayet normal..Ben filmi izlemiyorum kız arkadaşıma bakıyorum , filmi beğendinmi diyordum o da bi an kafasını çevirince kafa kafaya tokuştuk...
  • Sınıfın ortasında erkekler donumu indirmişti butün kızlar totomu görmüştü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yaşayan Canlı

Sınıfın ortasında erkekler donumu indirmişti butün kızlar totomu görmüştü

aynısı banada oldu indireni dövemedim benim 3 katımdı

• quote:

Orijinalden alıntı: Keep on rising

Olay geçeli 1.5 saat falan oluyor konuyu görmüşken yazayım belki sonra okur gülerim..

Sinemadayız Ya aşk olmasaydı filmini izliyoruz kız arkadaşımla.Buraya kadar herşey gayet normal..Ben filmi izlemiyorum kız arkadaşıma bakıyorum , filmi beğendinmi diyordum o da bi an kafasını çevirince kafa kafaya tokuştuk...

• quote:

Orijinalden alıntı: samibatu

quote:

Orijinalden alıntı: Tangmuch

Ankarada üniversitede öğrenciyken yurtta kalıyordum. Ve henüz eve taşınmıştık. Evde elektrik, doğalgaz ve eşya hiç bir şey yoktu. sadece arkadaşlarımdan aldığım 2 battaniye vardı. başka yastık dahi yoktu. Kız arkadaşım ise kocaelinde öğretmenlik yapiyordu. Eve taşındığımı duyunca gelmek istedi, evde eşya olmadığını söylememe, 1 hafta sonra gelmesini söylememe rağmen sürpriz yaparak geldi. Arkadaşlarımın evine götürmek istemedim, orada rahat rahat yiyişemeyiz die. Ankaranın soğuğunu bilen bilir evde o kış gününde ısınacak hiç bir şey yok. altımıza inceceik bir battaniye serdik, üstümüzede incecik diğer battaniyeyi. O kadar soğukki battaniyenin altında donuyoruz. İkimizinde kafası battaniyenin içerisinde çük soğuk çünkü. Ben yorgunlukla ve uyku sersemi usulca bıraktım gazımı ses çıkmadı ama beni bile uykumdan uyandıracak kadar ağır bir kokusu vardı. birden uyandım hemen kız arkadaşlarımın gözlerine baktım belki uyumuştur kokuyu farketmemiştir die. ama ne yazıkki o koku hastayı yatağından kaldıracak kadar ağırdı. Gözgöze geldik. kokudan benzi solmuş, gözleri kızarmıştı. yinede bir şey demedi ama Bana öyle anlamlı gözlerle baktı ki unutamam. 2 hafta sonrada benden ayrıldı zaten.

Gözlerimden yaş geldi

Aynen ya benim de gözümden yaş geldi hele de "ama ne yazik ki o koku hastayı yatağından kaldıracak kadar ağırdı" cümlesini okuyunca gülmekten kırıldım

• Zagreb'de 4 ay geçirmiştim bundan 3 yıl önce. 21 yaşındaydım ve o döneme kadar hiç yurtdışına çıkmamıştım. İngilizce eğitimi de almamıştım.

Yani ingilizcem oyunlardan, filmlerden kendi kendime öğrendiğim seviyede.

2. ayın sonlarıydı o dönem çok hoşlandığım bir kızla tanıştırdı beni arkadaşlarım iş yerindeki. O da Hollandalı'ydı ve genel Hollandalı kızlar gibi İngilizcesi oldukça iyiydi.

Espri yaprak vs. yavşamaya çalışıyordum. Arada lafı geçti arakdaş gurubu vs. tarzında. Bende "Beni komik adam diye çağırırlar" babında "They generaly call me as the funny guy" diyeceğim.

"They generally call me as the funny gay" dedim.

Güldü ilk.

Sonra "Gay as happy?" dedi

Ben de "well generally" demiştim.

Gülmeye devam etti.

Sohbet ederken ileride bir kaç defa daha geçti gay lafı. Arkadaşına bir şeyler söyleyip bana bakıp gülmüşlerdi.

Sonraki gün kafamda yeniden canlandırırken sohbeti farketmiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guguk Cuckoo -- 6 Eylül 2012; 18:48:38 >

• of yıgılcam yere şimdi gülmekten
  • üniverste yılları kızlı erkekli karışık oturuyoruz sadece iki çift var. çiftlerden biri benim, sevgilimde yanımda. o an sessizlik oldu ve bende içimden kimin ilişkisi daha uzun diye sormak geldi ve aynen şu şekilde sordum "hadi kiminkisi daha uzun dedim" ve kahkahalar patladı. uzun sürede unutulmamıştı ve kızarmıştım gerçi rezillik bir durum değildi
  • Uzun eşşek oynarken pantolonumun yırtılması 3 kez başıma geldi
  • olay geçen sene başıma geldi... boxerlarım ve kıyafetlerimin büyük çoğunluğu yıkanmıştı ancak kurumamıştı o günde dershaneye gidecektim kıyafetlerim ıslak olduğu için adidas eşofman altı ve beyaz bi t-sihrt ve mont giyip gitmiştim neyse dershaneye gittim sınıfa girdim oturdum hoca derse girdi sabah ilk ders tabi sınıftakiler ilk derse gelmezler genelde o günde az kişi gelmişti ama çoğunluğu kızdı hatta yanlış hatırlamıyorsam 4 erkek 7 kız vardı neyse hoca ders anlatmaya başladı sonra kapıya vurdular 6 tane kız derse girmek istiyor 3 tanesi misafir öğrenciymiş bunlar geldiler benim oturduğum sıranın önüne oturdular (sanki başka yer yok açık mert korkusuz ) neyse bunlar açık saçık şeyler giyinmişler kızlardan biri saçınıda at kuyruğu yapmış böyle bembeyaz tenli bi hatun ben tüm ders boyuncu bu hatunu izledim durdum tabi çavuş ayaklandı neyse o ara zaman geçmiş ben hiç fark etmedim zamanın geçtiğini zil çaldı herkes ayaklandı tabi bende ayağa kalktım bizim çavuş dimdik sonra kız arkasını döndü pencereler sınıfın en arkasındaydı ordan dışarıya bakmak için o arkasını döner dönmez gözleri bir anda çavuşun olduğu yere doğru çevrildi ben onun gözlerini görünce neye bakıyo lan bu diyip bende baktım bakmaz olaydım kızılay çadırı çoktan kurulmuş yardıma muhtaçları bekliyor sonra hemen yerime oturdum zaten misafir öğrenci olan kızlar o dersten sonra bi daha dershaneye uğramadılar

• sınıfta sevdiğim kız ve arkadaşlarıyla ayakta konuşurken birden bu kız koluma girdi o anda ön farları omzuma değmez mi ben bi gülmeye başladım hepsi gördü güldüğümü ama sormadılar ne olduğunu kim bilir ne yorumlamışlardır keşke sorsalardı
  • 8 sene once falan sanirim, 7.sinifa gidiyordum ve yeni amortisorlu bianchi bisiklet almistim. 2 kiz arkadas ve kankamla geziyoruz sokaklarda, eski bisikletimi kaydiriyodum ama 2 freni birden sıkıyodum anca oyle oluyodu. Yeni bisikletin frenleri saglammis tabi, ben kaydirayim derken 2 frenide ayni anda sıktım ve takla attım. Reziloldum bayagi ama bana birsey olmadi

• Plajda şezlongda yatarken birden yanımda eşek arısı dolaşmaya başladı birden yerimden bir fırladım kaçtım biraz yandaki kızlar kahkahayı bastı.
  • Cok iyi bir kiz arkadasimla ayakta konusurken arkadan bizim abazanlardan biri kizi bi itekledi kiz ustume resmen uctu tutayim derken fena yerlerden tutmusum bunu yerde kiz ustumde ve ellerim oradayken fark etmistim. Eh unutmadilar bizimkiler tabi

• Marmara Forumda Kız arkadaşımla otruruyorum, D&R de kahve içiyoruz. Konuşurken elimi kolumu çok kullanırım o anda konuşurken elim kahve bardağına çarptı ve tüm kahve üstüme döküldü. Kıza karşı utanmıştım kalktı peçete almaya gitti herkes bana bakıyordu bende o an durumu kendime çevirdim ve sanki o dökmüş gibi bir mimik yaptım Yalnız Maviden aldığım siyah kot kahveyi hiç belli etmedi emdi :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetalWave -- 7 Eylül 2012; 9:15:28 >
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.