Şimdi Ara

Kızlara Rezil Olduğunuz Anlar (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.268
Cevap
350
Favori
108.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Lise'de servisten hoşlandığım bir kız vardı,muhabbetimiz de vardı. Bununla yine sıkı bir muhabbetten sonra servis benim evin önüne geldi. Kapı ağzına doğru ilerledim, kız o sırada bir şey sordu, kapının ağzında durup onu cevaplıyordum. Tam o sırada i.ne diye tabir ettiğimiz bir eleman ''Hadi la insene'' diyerek beni dışarıya ittirdi ve pantolon kapının kenarındaki vida gibi bir şeye takılınca pantolon cep kısmından paçaya kadar komple yırtıldı. İçimdeki kırmızı don ve yüzümdeki şaşkın ifadeyle doğru eve koştum. Kızla o günden sonra pek konuşmadık.

Yine lise zamanlarından bir rezillik;

Sevgilimle sahil'de dolaşırken bir banka oturma kararı aldık. Löp diye oturduk banka. Otururken üzerinde bir şey yoktu. Temizdi. Aradan 1-2 saat geçti ben yayıldıkça yayıldım tabi banka. Sonra sinemaya gitmek için kalktık,Lan böyle arkamda bir ağırlık var. Elimi arkaya bir attım, eyvah ki ne eyvah. Köpek b.kuna oturmusuz. Bankın üzerinden silmisler b.ku ama aralarda kalmıs demekki. ''Ulan ya çamura oturmusum'' dedim kıza. Ondan sonra bir ıslak mendil aldık. Banktan destek alarak domaldım, sevgilim de sildi arka tarafı. Sildik ama leş gibi kokuyor,köpek pisiliği bu boru mu. Sinemeda d.tü yan tarafa çevirip oturdum, millet snıf snıf yapıp ''Lağım mı patladı yaa'' diye söyleniyor. Kızın parfümünü aldım o bölgeye 3-4 kere sıktım ama daha berbat bir koku yaptı. Sinema,yemek, bilardo derken arkada kahverengi bir lekeyle gezdim gün boyunca. B.ka öglen 12 gibi oturup kızdan da aksam 7 gibi ayrılınca iyice bünyeye sinmis oldugundan eve gidince 2-3 kere yıkanmak zorunda kaldım. Bir daha da hiç banka oturmadım

• 9.sınıftayız 10.sınıflarla sınıf maçı yapıyoruz.Ben defansta duruyordum ve bizi izleyen bütün 9.sınıf kızları Hepsi sahanın dışında oturuyorlar.Tam o anda kaleye doğru bir şut geldi ve ben (aklımca hava atıcam ya) havaya zıpladım tam gelen topa yarım vole vuracaktım ki topu ıskaladım pattt diye sırt üstü bir düşmüşüm bütün kızlar bana gülüyodu çook rezil olmuştum maça devam edememiştim.

• quote:

Orijinalden alıntı: samibatu

quote:

Orijinalden alıntı: Tangmuch

Ankarada üniversitede öğrenciyken yurtta kalıyordum. Ve henüz eve taşınmıştık. Evde elektrik, doğalgaz ve eşya hiç bir şey yoktu. sadece arkadaşlarımdan aldığım 2 battaniye vardı. başka yastık dahi yoktu. Kız arkadaşım ise kocaelinde öğretmenlik yapiyordu. Eve taşındığımı duyunca gelmek istedi, evde eşya olmadığını söylememe, 1 hafta sonra gelmesini söylememe rağmen sürpriz yaparak geldi. Arkadaşlarımın evine götürmek istemedim, orada rahat rahat yiyişemeyiz die. Ankaranın soğuğunu bilen bilir evde o kış gününde ısınacak hiç bir şey yok. altımıza inceceik bir battaniye serdik, üstümüzede incecik diğer battaniyeyi. O kadar soğukki battaniyenin altında donuyoruz. İkimizinde kafası battaniyenin içerisinde çük soğuk çünkü. Ben yorgunlukla ve uyku sersemi usulca bıraktım gazımı ses çıkmadı ama beni bile uykumdan uyandıracak kadar ağır bir kokusu vardı. birden uyandım hemen kız arkadaşlarımın gözlerine baktım belki uyumuştur kokuyu farketmemiştir die. ama ne yazıkki o koku hastayı yatağından kaldıracak kadar ağırdı. Gözgöze geldik. kokudan benzi solmuş, gözleri kızarmıştı. yinede bir şey demedi ama Bana öyle anlamlı gözlerle baktı ki unutamam. 2 hafta sonrada benden ayrıldı zaten.

Gözlerimden yaş geldi

o koku hastayı yatağından kaldıracak kadar ağırdı.

• Biz voleybol oynuyorduk 6 kız 6 erkek filan, sonra top bana doğru geldi. Ama o kadar iyi bir pozisyon ki dayanamadım vurduk sımacı kızın kafaya tok tabi yere düşüyordu son anda engel olduk. O zaman utanmıştım gizliden gizliye gülerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cool Storm -- 6 Eylül 2012; 12:19:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

En seviyeli şekilde anlatacağım gerçektir.

Kızın evine gittim. Bir süre sonra yatağa geçtik. Yiyişiyorduk işte sonra ben yatarken kız üstüme yani karnıma doğru bir oturdu sessizce saldım dışarı farkında olmadan ama varya kokuyu aldı mı bilmem hiçbirşey demedi. Ben koku felan almadım ilginçtir . Soğuk ter döktüm .

• arkadasa morno linki atarken kıza yolladım bayağı bi tartıştık
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLcN.

quote:

Orijinalden alıntı: oryuken

lise 1 deyim ozamanlar avuca sığmıyoruz uçuyoruz kaçıyoruz falan.okul sırasında otururken de ereksiyon olurdum her ders ama hoca da tahtaya kaldırırdı ceketin önünü iliklerdim herseferinde yaz olurdu ceketi çıkarırdık haliyle ozamanlar büyük sıkıntı olurdu bikeresinde önümde oturan kız aniden arkasını döndü ve gördü beni o halde gözleri dehşete büründü.makaraya vurdum bende hocaya söylese naparım benim sıra arkım gülmekten yerlere yatıyor.o günden sora kız sürekli arkasını dönüp bakıyordu hep de yakalıyordu

• arkadaşa bişi sorucaktım mesaj attım cevap verdi çavuşu tokatlıcam sonra mesaj at dedi biraz zaman geçti o arada kızın biriyle konuşuyordum benim arkadaşa boşalamadın mı? diye mesaj atıcaktım yanlışlıkla kıza yolladım sonra kıza açıklama yapmam biraz uzun sürdü
  • Efsane konu ya sabahtan beri gülüyorum
  • yaş 21 ünideyiz daha ilk olacak(kızda biliyor milli olmadığımı) ve anlaştık sabah 6 da bana gelecekti ve milli olacaktım. heyecan dorukta, öğrenci evi bana ait oda. arkadaşa gittim söyledim durumu anlattım. kondom varmı dedim geciktiricili bir kondom verdi ve bana "olm masturbasyon yap hemen final yaşama" dedi. bende sabah kalktım sobayı yaktım 5 te. duş aldım alırken 2 tek attım hazırlandım falan. neyse kız geldi yiyişmeye başladık (bu arada kızında o malum gününden 2 gün sonrası) falan ama bir sorun var ufaklık hala uyuyor ve uyanmayada niyeti yok. bendede heycan dorukta oda etkiliyor, dedim neyse kızı kıvama getireyim elimi attım oraya, sonra bir salaklıkta peşine yaptım elimi burnuma yaklaştırdım ki o nasıl bir koku bu seferde işe tiksinme eklendi ve her taraf enkaz oldu kondomda pakedinde kaldı. kız durumu anladı ama ben kızdan tiksindim 2 ay boyunca kız fırsat arasada ben kaçtım. o günü unutamam

• Güzelinden bir tane de ben anlatayım

İlkokul beşteyiz ve komşu kızıyla okula beraber gidip geliyoruz genellikle. Babam bana bir koli kekstra bir de çubuk kraker almış her gün okula giderken bunlardan birer tane yerdim. O gün biraz fazla götürdüm okulda baya tıkındım gidiyoruz eve doğru kızla. Mideyi çok fena şekilde bozmuşum bağırsaklarım sanki birbirine giriyor kıvranıyorum ama çaktırmamaya çalışıyorum bir yandan da. Dedim en iyisi yavaş yavaş salıyım nasıl olsa açık hava bir şey olmaz. Ulan önce hafiften salıyordum ama osuruk bir anda kendini afedirsiniz boka dönüştürdü. Bir baktım inceden inceye sıçıyorum isal olmuşum Öyle bir raddeye gelmiş ki hani durduramıyosun da dedim yapacak bişey yok doldurdum kaseyi leş gibi kokuyorum ama okul pantolonumun arkası kahverengi olmuş rengi çıkmış. Kız da anladı tabi o günü hatırlayınca gülüyoruz hala

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kömüş -- 6 Eylül 2012; 13:18:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 9888

quote:

Orijinalden alıntı: Asitliği Düzenleyici

Bende yazayım 1 tane.

Evde otur otur canım sıkıldı dedim AVM'ye gideyim.Neyse giyindim gidiyorum.Otobuse sınıf arkadaşım nilgün bindi.(Kendisinden lise hayatım boyunca hoşlanmışımdır.) Hemen beni gördü tabi.Nasılsın felan derken ben ineceğim yere geldim hop oda geldi bende burada ineceğim dedi.İndik beraber ben teknosa'ya girdim o da aynı avm de kuaföre gelmiş.Sıra varmış biraz teknosada takıldık ardından bu kuafore girdi.Bana ben x saatte çıakcağım beklersen birlikte gideriz dedi.Peki dedim.Neyse bu çıktı biraz yürüdük 1-2 takıldık felan kız da bana yanaşıyo tabi.Otobuse bindik yerlerde çukurlar var otobus zıpladıkça benim bağırsaklar harekete geçiyo.Yav resmen soğuk terler döküyorum.En son dayanamadım çukurda bi verdim abi gazı.Pat pat pat resmen otobusun motor sesini bastırdı.Yanımdaki kız hahahhaahahaha diye yarılıyo ben kıpkırmızı oldum.Benim burada inmem lazım dedim.Eve 5km var daha.İndim saldım rahatladım 5km eve kadar antalya sıcağında yürüdüm.Rezillik diz boyu okula bi anlatsak yerlerdeyiz yani.Neyse kız olur böyle şeyler dedi.Buna da açıldım ben nasıl olsa rezil olduk diye.İlk murun kırın etti sonra ayarttım bunu.Bunlar İstanbula taşındılar.Ama ben Akdeniz Tıp'ı kazandım oda kazanmış tıp'ı.Bu sayede tekrar kaynaşıp evlenmeyi düşünüyorum.Buda böyle bir anımdır

.Akdeniz tıbbı kazanmak için ne kadar çalıştınız.

sadece düzenli çalıştım çok inek bir tipleme değildim zaten konunun mantığını kavrarsan ygs de çıkanlar çocuk oyuncağı gelecektir.lys de ise bilgini konuşturuyorsun formullere felan iyi bakman lazım.en önemliside daha önce çıkmış soruları çöz her sene değiştirip soruyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Lise'de servisten hoşlandığım bir kız vardı,muhabbetimiz de vardı. Bununla yine sıkı bir muhabbetten sonra servis benim evin önüne geldi. Kapı ağzına doğru ilerledim, kız o sırada bir şey sordu, kapının ağzında durup onu cevaplıyordum. Tam o sırada i.ne diye tabir ettiğimiz bir eleman ''Hadi la insene'' diyerek beni dışarıya ittirdi ve pantolon kapının kenarındaki vida gibi bir şeye takılınca pantolon cep kısmından paçaya kadar komple yırtıldı. İçimdeki kırmızı don ve yüzümdeki şaşkın ifadeyle doğru eve koştum. Kızla o günden sonra pek konuşmadık.

Yine lise zamanlarından bir rezillik;

Sevgilimle sahil'de dolaşırken bir banka oturma kararı aldık. Löp diye oturduk banka. Otururken üzerinde bir şey yoktu. Temizdi. Aradan 1-2 saat geçti ben yayıldıkça yayıldım tabi banka. Sonra sinemaya gitmek için kalktık,Lan böyle arkamda bir ağırlık var. Elimi arkaya bir attım, eyvah ki ne eyvah. Köpek b.kuna oturmusuz. Bankın üzerinden silmisler b.ku ama aralarda kalmıs demekki. ''Ulan ya çamura oturmusum'' dedim kıza. Ondan sonra bir ıslak mendil aldık. Banktan destek alarak domaldım, sevgilim de sildi arka tarafı. Sildik ama leş gibi kokuyor,köpek pisiliği bu boru mu. Sinemeda d.tü yan tarafa çevirip oturdum, millet snıf snıf yapıp ''Lağım mı patladı yaa'' diye söyleniyor. Kızın parfümünü aldım o bölgeye 3-4 kere sıktım ama daha berbat bir koku yaptı. Sinema,yemek, bilardo derken arkada kahverengi bir lekeyle gezdim gün boyunca. B.ka öglen 12 gibi oturup kızdan da aksam 7 gibi ayrılınca iyice bünyeye sinmis oldugundan eve gidince 2-3 kere yıkanmak zorunda kaldım. Bir daha da hiç banka oturmadım

Konu hortlamis, bizde uplayalim bakalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Paşabahçede çalışıyorum, abmalaj bölümündeyim 100 kişi varsa o bölümde çalışanların %80i bayan çoğunlukta genç ağırlıklı,
    Her grupta sadece 2 erkek bulunuyor toplam grup sayısı 12.

Neyse konuya gelelim, işe ilk başladığım anlar WC izni istedim sorumlu grup şefinden izin verdi, gittim ihtiyacımı gördüm birde sigara yaktım, sigara içtiğim için geç kaldığımı düşünerek bizim çalışma alanına doğru depar atmaya başladım, ben yerimi almak için kenardaki kutuların üzerinden atlayıp geçmeyi düşündüm ve yaptımda sonra 100 lerce kutunun üzerine düştüm (boş) herkes başladı kahkaha atmaya ben birşey olmamış gibi 1 2 sn de ayağı kalktım hemen işimi yapmaya devam ettim

edit: ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahimscare -- 6 Eylül 2012; 13:44:51 >

• Aga öğretmenler günüydü.Bu öğretmen sınıfta hep belaltı vururdu.ulan vakit intikam vaktidir dedim bakkal mustafa abi den şaka boku aldım hediye paketi şeklinde hocaya sundum öğretmenler odasına girdi.açtı eline döktü kokladı.Gerisini hatırlamıyorum.En son yerdeydim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 9888

quote:

Bende yazayım 1 tane.

Evde otur otur canım sıkıldı dedim AVM'ye gideyim.Neyse giyindim gidiyorum.Otobuse sınıf arkadaşım nilgün bindi.(Kendisinden lise hayatım boyunca hoşlanmışımdır.) Hemen beni gördü tabi.Nasılsın felan derken ben ineceğim yere geldim hop oda geldi bende burada ineceğim dedi.İndik beraber ben teknosa'ya girdim o da aynı avm de kuaföre gelmiş.Sıra varmış biraz teknosada takıldık ardından bu kuafore girdi.Bana ben x saatte çıakcağım beklersen birlikte gideriz dedi.Peki dedim.Neyse bu çıktı biraz yürüdük 1-2 takıldık felan kız da bana yanaşıyo tabi.Otobuse bindik yerlerde çukurlar var otobus zıpladıkça benim bağırsaklar harekete geçiyo.Yav resmen soğuk terler döküyorum.En son dayanamadım çukurda bi verdim abi gazı.Pat pat pat resmen otobusun motor sesini bastırdı.Yanımdaki kız hahahhaahahaha diye yarılıyo ben kıpkırmızı oldum.Benim burada inmem lazım dedim.Eve 5km var daha.İndim saldım rahatladım 5km eve kadar antalya sıcağında yürüdüm.Rezillik diz boyu okula bi anlatsak yerlerdeyiz yani.Neyse kız olur böyle şeyler dedi.Buna da açıldım ben nasıl olsa rezil olduk diye.İlk murun kırın etti sonra ayarttım bunu.Bunlar İstanbula taşındılar.Ama ben Akdeniz Tıp'ı kazandım oda kazanmış tıp'ı.Bu sayede tekrar kaynaşıp evlenmeyi düşünüyorum.Buda böyle bir anımdır

.Akdeniz tıbbı kazanmak için ne kadar çalıştınız.

sadece düzenli çalıştım çok inek bir tipleme değildim zaten konunun mantığını kavrarsan ygs de çıkanlar çocuk oyuncağı gelecektir.lys de ise bilgini konuşturuyorsun formullere felan iyi bakman lazım.en önemliside daha önce çıkmış soruları çöz her sene değiştirip soruyorlar.

Teşekkür ederim..Lise 2 ye geçtim de.Sorayım dedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: fthzgr

quote:

Orijinalden alıntı: Levopron

Neyse 1 tane daha anlatayım; ortaokuldaydim hoslandigim bi kiz vardi onu görünce kendimi kaybediyordum konusurken saçmalamaya basliyodum fln bigün bunu koridorda hocayla konusurken gördüm gittim yanlarina hemen bende konuya atladim fln nese konusuyoruz iste ben tabi kizi görünce yine saçmalamaya basladim otomatikman kiza hava olsun diye hocayla kankamla konusur gibi konusuyodum baya bi konustuktan sonra en sonundada s.k.tr ordan demistim hocaya oda sen hocanla nasil konusuyosun dedi kizin önünde basti tokadi basti tokadi benim yanaklar kipkirmizi oldu pancar gibi sonra kendime geldim tabi bida ne hocanin suratina bakabildim nede kizin suratina

kamil

söylenebilecek tek kelime

• quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

benimde vardır mutlaka lise hayatında çok makara yaptık zaten sadece makara yaptık. ama hatırlamıyorum şimdi.sizinkiler iyimişte bazıları csb.

ve liseliler size bir tavsiye vereyim değerini bilin olm şuanlarınızın gerçekten öyle bir ortamı birdaha bulamayacaksınız.orda herkes saf herkes birbirini tanıyor.bir sürü makara felan gerçekten çok güzel anılarım var lisede.sizinde olsun ot gibi sırf ders çalışmayın tabi benim gibi sadece makara da yapmayın sonra uğraşırsınız öss için. ikisinin ortasını bulun ve sınıftan herkesle geçinmeye çalışın kimseyle kavgalı olup ipleri koparmayın çok arayacaksınız birbirinizi. lise4 tekiler özellikle bitsin bu lisede kurtulsam diye söyler hep ama öyle değilmiş işte üniversiteye geldik herşey bombok herkes çakal türlü türlü yerlerden insanlar gelmiş hepsi çıkarcı. velhasıl kelam yapabildiklerinizi lisede yapın çok geç olmadan.ne olur diye korkmayın zaten lise orası.

+1

Hazır girmişken bende anlatayım bir kaç bir şey

Lise 2'de iken bando takımına yazılmıştım.O zaman gır gır şamata hazırlandık.30 Ağustos için stada gittik.Yerimizde bekliyoruz törenin bitmesini.Belki bilenler vardır.Durduğunuz yerden protokole kadar yürünür.Daha sonra stattaki herkes yürüyüşü yaptıktan sonra bando takımı da gider.Ama bizim olmadı malesef.
    Ben en ön sıradaydım.Protokole geldiğimde çok güzel bayan vardı.O sırada uygun adım yürümeye başladık tabi.Ben bayana tekrar baktığımda durdum.Arkamdakiler de beni farketmedi zincirleme kaza oldu.Davullarla ziller birbirine karıştı.Herkes kahkaha atıyor.

Daha sonra tekrar sıraya girip töreni bitirmiştik.
    -----

Yine lise 2'deydim.Okuldaki tahta kaleminin mürekkebi bitmiş.Canım sıkılmıştı.Hocaya ben doldururum dedim.Demez olaydım.
    Öğretmenler odasına gittim.Odada tüm güzel hocalar duruyor.Yaşları 23-24.Tabi ergenius dönemindeyim o zamanlar.
    Dolabı açtım mürekkebi buldum orada.Kalemin arkasını açtım doldurmaya başladım ama hocalara bakarken dalmışım.Mürekkep doldu taştı.Masalar mürekkep içinde.Sonra hocanın seslenmesiyle kendime geldim.Kıkır kıkır gülüyorlardı.Ben kıpkırmızı olmuştum.

-----

Lise'de eşek şakaları çok yapılır bilirsiniz.Sınıf anlaşmış.Pantolonu yandan çekerek yırttılar.Güldük eğlendik ama eve gitmesi de var.Annemi de çağıramıyorum.Mesafe çok uzak.
    Ders bitti eve gidiyordum.Tam çarşının göbeğinde pantolonun ucu takıldı.Altımda sadece boxer var.O an slow motion gibi.Kalp seslerimi bile duyabiliyordum.Kızlara baktım,yerlere yatmışlar.Ceketi belime bağlayıp eve gittim hemen.

-----

Aklıma geldi.Bir gün yine törendeyiz.Ben trampet çalıyordum.O an ki gazla elimdeki baget (elde tutulan sopa) fırladı gitti.Almam imkansız.Düzeni bozmamam lazım.O gün tek baget ile töreni yaptık.

------

Bu olay 2 sene önce oldu.

O gün ygs sınavına girecektim.Ama kahvaltı yapamadım çok.1 dilim ekmek yemişimdir belki.Heycanlıyım çok.
    Sınıflara gittik.Sınav başladı.Ama sınav zamanı karnım sürekli gurulduyor.Kendimi sıktıkça daha da gurulduyor.Arkadan da salmam cabası.
    Millet anladı durumu.Etrafına bakmaya başladı.Ben kıpkırmızı olmuştum.

• Lise 2'deydim beden dersinde hoca işi varmış izin verdi istediğinizi yapın diye, millet kafasına göre takılıyo biz top oynamaya başladık neyse maç bitti ben okulun arka tarafına gideyim dedim giderken bir baktım 6-7 kız oturmuş çimenlere, benim kanka Hamitte karşılarında ayakta dikeliyo kakara kikiri yapıyolar, altında kırmızı bir şort burhan altıntop gibi bi sağ bacağının üstünde duruyo bi sol bacağının, kıçı sağa sola oynayıp duruyo, o an şeytan kanıma girdi şort resmen indir beni diye bağırıyo, bilirim hamit hep altına mavi slip don giyer, dur şunu bir rezil edeyim dedim, arkasından yavaşça eğilerek yaklaştım kızlar beni gördü ama ne yapacağımı anlamadılar, elimi sortun iki tarafına yaklaştırdım o an ki heyecanımı parmaklarımın ucunda bile hissedebiliyodum ve gülmemek için dudaklarımı ısırrıyodum ama yapmam gerekiyodu oraya kadar gelmişken geri dönemezdim, şortun uçlarından tuttum ve bir anda aşağıya indirdim, önce bir çığlık sesi duydum ardından gözlerimi açtığımda ilk gördüğüm şey hamitin kıllı sağ ve sol lopları olmuştu, öylece karşımda duruyolardı kokusunu bile duyabiliyordum meğer ben şortu çekince donda inmiş aşağıya, o çığlıktan sonra bir anlık bir sessizlik oldu ardından kızlar kahkahayla karışık çığılık atarak kaçışmaya başladılar, tabi bu arkadaşın siyah kuşak bir tekvandocu olduğunu düşünürsek benimde orda durmam pek mantıklı olmazdı, o an attığım deparı olimpiyatlarda atsam ilk üçe girerdim herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: evo5558

bundan 4 sene önce falandi, sakaryada iki kiz arkadaş birde onlarla beraber kafeye gelen bi çocuk vardı, ben çocuğu ilk defa görüyorum, neyse aynı masada iki kız kendi aralarında konuşuyo bende çocukla muhabbet ediyorum, cümle arasında 'yasa dışı drag' diceğime 'yasa dışı y*rak' dedim, ben biraz kızardım çocukda bozuntuya vermeden gülüyor, ben kızlara baktım konuşmaya devam ediyorlar, ya duydular duymamazlıktan geldiler yada duymadılar, duyup duymadıklarını hala merak ederim.

hocam buna benzer bir olayı bende yaşadım ama Allah'tan ben kızla samimiydimde rezil olmadım, muhasebecilik yapıyorum çalıştığım işyerine yeni bir stajer çocuk başladı ikide bir durup çekleri soruyo bana, bende en sonunda dayanamayıp "ulan sanane elalemin çekinden çünkünden" dedim, dedim ve öyle kaldım yanımda ki kız çoktan gülmeye başlamıştı bile, üstüne bir de çocuğa bağırdım "milletin içinde çük dedirttin bana" diye o an kız kahkahayı bastı zaten, artık işi fırlamalığa verdim "cık cık cık" der gibi "çük çük çük" dedim ve kızın sandalyeden kendini atışını izledim

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.