Şimdi Ara

Kızlara Rezil Olduğunuz Anlar (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.268
Cevap
350
Favori
108.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Einstein'ın Dili

quote:

Orijinalden alıntı: Asitliği Düzenleyici

Bende yazayım 1 tane.

Evde otur otur canım sıkıldı dedim AVM'ye gideyim.Neyse giyindim gidiyorum.Otobuse sınıf arkadaşım nilgün bindi.(Kendisinden lise hayatım boyunca hoşlanmışımdır.) Hemen beni gördü tabi.Nasılsın felan derken ben ineceğim yere geldim hop oda geldi bende burada ineceğim dedi.İndik beraber ben teknosa'ya girdim o da aynı avm de kuaföre gelmiş.Sıra varmış biraz teknosada takıldık ardından bu kuafore girdi.Bana ben x saatte çıakcağım beklersen birlikte gideriz dedi.Peki dedim.Neyse bu çıktı biraz yürüdük 1-2 takıldık felan kız da bana yanaşıyo tabi.Otobuse bindik yerlerde çukurlar var otobus zıpladıkça benim bağırsaklar harekete geçiyo.Yav resmen soğuk terler döküyorum.En son dayanamadım çukurda bi verdim abi gazı.Pat pat pat resmen otobusun motor sesini bastırdı.Yanımdaki kız hahahhaahahaha diye yarılıyo ben kıpkırmızı oldum.Benim burada inmem lazım dedim.Eve 5km var daha.İndim saldım rahatladım 5km eve kadar antalya sıcağında yürüdüm.Rezillik diz boyu okula bi anlatsak yerlerdeyiz yani.Neyse kız olur böyle şeyler dedi.Buna da açıldım ben nasıl olsa rezil olduk diye.İlk murun kırın etti sonra ayarttım bunu.Bunlar İstanbula taşındılar.Ama ben Akdeniz Tıp'ı kazandım oda kazanmış tıp'ı.Bu sayede tekrar kaynaşıp evlenmeyi düşünüyorum.Buda böyle bir anımdır

Murun kırın'dan sonrasini okumadim

niye okusaydın gardaş

• konuya devam

• quote:

Orijinalden alıntı: kick down

öldüm gülmekten bende bi keresinde lise sondayken dersanede cama kafa atmıştım camdan dışarıya kafamı çıkarıcaktım camda pırıl pırılmış anasını satıyım bi soktum kafayı çaaat diye millet altına sı...ıyodu gülmekten

Koltuktan yere yuvarlanıyodum az daha...
  • Kızlara hava atmak için ucan tekme savurruken pantolnum fermuarın altından arka tarafdakı kemerın oldugu yere kadar yırtlmstı onume arkma her tarafıma don gomlek baglayıp eve gittgimi hatırlıyorum otbusdede herkezın gozu bndeydı bı an pantolonumun yırtık oldugunu unutup fame oldgumu dusunmye baslamstım ama uzun surmedı bu hayal not lıse 3 deydım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThunderGamer

quote:

Orijinalden alıntı: Tangmuch

Ankarada üniversitede öğrenciyken yurtta kalıyordum. Ve henüz eve taşınmıştık. Evde elektrik, doğalgaz ve eşya hiç bir şey yoktu. sadece arkadaşlarımdan aldığım 2 battaniye vardı. başka yastık dahi yoktu. Kız arkadaşım ise kocaelinde öğretmenlik yapiyordu. Eve taşındığımı duyunca gelmek istedi, evde eşya olmadığını söylememe, 1 hafta sonra gelmesini söylememe rağmen sürpriz yaparak geldi. Arkadaşlarımın evine götürmek istemedim, orada rahat rahat yiyişemeyiz die. Ankaranın soğuğunu bilen bilir evde o kış gününde ısınacak hiç bir şey yok. altımıza inceceik bir battaniye serdik, üstümüzede incecik diğer battaniyeyi. O kadar soğukki battaniyenin altında donuyoruz. İkimizinde kafası battaniyenin içerisinde çük soğuk çünkü. Ben yorgunlukla ve uyku sersemi usulca bıraktım gazımı ses çıkmadı ama beni bile uykumdan uyandıracak kadar ağır bir kokusu vardı. birden uyandım hemen kız arkadaşlarımın gözlerine baktım belki uyumuştur kokuyu farketmemiştir die. ama ne yazıkki o koku hastayı yatağından kaldıracak kadar ağırdı. Gözgöze geldik. kokudan benzi solmuş, gözleri kızarmıştı. yinede bir şey demedi ama Bana öyle anlamlı gözlerle baktı ki unutamam. 2 hafta sonrada benden ayrıldı zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: wRei

Yanlışlıkla içine bibişimi yaptım

Fena güldüm

• Benimki 7.sınıf okuldayız işte beden dersindeyiz zaten bizim okulun da halısahası var bizim beden hocası değişiğin tekiydi.neyse işte bu dedi ki kızlar-erkekler maç yapın ilk ben kaleye geçtim daha maçın başı bizim erkekler cool olmak için koşmuyor oynamıyor ama ben kaleciyim neyse 5-6 tane kız(takımın hepsi) rahatça ceza sahasına geldi ama ayaklarında topu çok açtılar bana iyice yaklaştı top ben de dedim uzanıp alayım tam o anda iki kız takıldı birbirine benim üzerime doğru düşüyorlar tabi benim elim ayağım birbirine dolaştı afalladım dondum kaldım işte o sırada zincirleme kaza olmasınmı kızlar teker teker önüme düşüyor tam o sırada şişman olan bana çarpıp beni dvirmesin mi çok kötü bir pozisyona geldik neyse çok geçmeden kurtuldum da bizim arkadaşlar anırıyor bedenci pis pis sırıtıyor kızlar ayrı bir alem zaten çok fena rezil olmuştum hemen kolumu tuttum acımış numarası yaparak kendimi lavaboya zor attım iki üç hafta sonra da o şişman kız adım çıkmıştı

• erken boşalma.

not: sadece bir kız. -lar eki yok.
  • 8. sınıf beden dersindeydik, hoca ters mekik çektiriyordu. bende hiç beceremem, uzaktan izledi beni sonra yanıma gelerek heyt bee alman p*rnocusu gibisin demişti
  • benimde vardır mutlaka lise hayatında çok makara yaptık zaten sadece makara yaptık. ama hatırlamıyorum şimdi.sizinkiler iyimişte bazıları csb.

ve liseliler size bir tavsiye vereyim değerini bilin olm şuanlarınızın gerçekten öyle bir ortamı birdaha bulamayacaksınız.orda herkes saf herkes birbirini tanıyor.bir sürü makara felan gerçekten çok güzel anılarım var lisede.sizinde olsun ot gibi sırf ders çalışmayın tabi benim gibi sadece makara da yapmayın sonra uğraşırsınız öss için. ikisinin ortasını bulun ve sınıftan herkesle geçinmeye çalışın kimseyle kavgalı olup ipleri koparmayın çok arayacaksınız birbirinizi. lise4 tekiler özellikle bitsin bu lisede kurtulsam diye söyler hep ama öyle değilmiş işte üniversiteye geldik herşey bombok herkes çakal türlü türlü yerlerden insanlar gelmiş hepsi çıkarcı. velhasıl kelam yapabildiklerinizi lisede yapın çok geç olmadan.ne olur diye korkmayın zaten lise orası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 6 Eylül 2012; 5:36:52 >

• hatunun dizine yatmış uyukluyordum yana dönerken zort diye ses geldi bildiğin saldım yani noluyor olduk neyse midemden geldi dedim de inanmış gibi yaptı o da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXUBERT -- 6 Eylül 2012; 5:37:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ithilien Rangers

quote:

Orijinalden alıntı: _Lastikteki Çivi_

camda sohbet ederken kızın işi vardı bende başka siteler takılıyodum bi ara kamerayı unutup burnumu karıştırdım sonradan dann etti ama kız bişey demedi

bu da iyiymiş

• Bende üniversite 1. sınıfta olmuştu;

Bizim arkadaşa flash diski vermiştim, ş*re*fsiz gitmiş zorno izlemiş, bu arada da benim usb ye virüs bulaşmış, flashı ne zaman pcye taksam çıplak kadın resmi çıkıyordu, format da atamıyorumdum internet kafelerde (program vardı), birgün ödev var pcden kontrol edeceğim, çıktım okulun labaratuvarına, normalde kasalar hep sağ da olur ya bizim okulda soldaydı, bende el alışkanlığıyla pcnin başına geçip flashı taktım, elim mouse da ve resim çıkınca hemen kapatacağım, tabi aradan 30-40 snye geçti hala tık yok, sonra yandaki pcnin başındaki kız seslendi ve dönüp ekrana baktığım an yerin dibine girdiğim anla aynıydı

• quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

En seviyeli şekilde anlatacağım gerçektir.

Kızın evine gittim. Bir süre sonra yatağa geçtik. Yiyişiyorduk işte sonra ben yatarken kız üstüme yani karnıma doğru bir oturdu sessizce saldım dışarı farkında olmadan ama varya kokuyu aldı mı bilmem hiçbirşey demedi. Ben koku felan almadım ilginçtir . Soğuk ter döktüm .

okurken öyle bir tepki verdim ki csb olarak veya kıskandığımdan sanırım bir küfür etmişim vay anasını be adam king
  • 4-5 ay once her hafta deneme sinavina giriyoreum.Benle beraber bir kiz da he hafta giriyor.Kiz da cok guzel,boyle tam hoslandigim masum tipten.
    Neyse bir hafta yine girdik sinava(sinifta tek ikimiz variz.Kiz yanimdayken dikkatli davraniyorum.Oyle aksirip gegirmiyorum.Sinav baslarken bir osuruk olusumu vardi vucudumun icinde.Sinav basladik 1 saat sonra kalemim yere dustu ben de almak icin egilmemle bir osur ama oyle sesli ki 2 yanda odadaki hocalar kahkaha atmaya basladi.Ben o heyecanla agzimi actim acmaz olaydim.Bir de istemsiz gegirik cikmaz mi... Tam bir sivazlama aniydi.Kiz osuruk ta bakmadi ama gegirince bakistik bir 5 sn sonra kahkaha atti bu.Ama benim yuzumde halen mazlum bir ifade var.2 dk sonra kiz burasi soguk usudum diyerek yan odaya gecti.Ben de kipkirmiziyim,gozumu kagittan ayirmiyorum.

O degil de seneye kizla ayni deshanedeyiz,nasil yuzune bakacagim onu dusunuyorum:(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya yeter tmm birkere gülündü diye herkes aynı hikayeyi yazıyor yok osurmuş yok geğirmiş sıçan yokmu arkadaşlar ? o daha çok tutulur herhalde.
  • Bir tane daha aklima geldi.Des din dersi sinifin cogu hocanin yaninda isiklar kapali.Projeksiyondan gidim isik geliyor.Sevdigim kiza bak simdi ne yapacagim dedim ve ucan sabrinin taklitini yaparak allah diye bagirdim ve kendimi havaya attim.Gurultuye guvendim ama bagirisim herkesin suskunluguna denk geldi.Hoca hemen yanima kostu.Nasil oldu dedi dedim arkadasin cantaya takildim bir seyim yok dedim.Ama olayin gecegini bilen 3-5 kisi kahkahalara boguluyor.Hocanin tokat cakmamasina sevindim:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

ya yeter tmm birkere gülündü diye herkes aynı hikayeyi yazıyor yok osurmuş yok geğirmiş sıçan yokmu arkadaşlar ? o daha çok tutulur herhalde.

O "okulda rezil oldugunuz anlar" konusunda bolca var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NK_Ultra

Memlekette ne biçim osuran insanlar var arkadaş ya!

Gülsek mi ağlasak mı bilemiyor insan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Asitliği Düzenleyici

Bende yazayım 1 tane.

Evde otur otur canım sıkıldı dedim AVM'ye gideyim.Neyse giyindim gidiyorum.Otobuse sınıf arkadaşım nilgün bindi.(Kendisinden lise hayatım boyunca hoşlanmışımdır.) Hemen beni gördü tabi.Nasılsın felan derken ben ineceğim yere geldim hop oda geldi bende burada ineceğim dedi.İndik beraber ben teknosa'ya girdim o da aynı avm de kuaföre gelmiş.Sıra varmış biraz teknosada takıldık ardından bu kuafore girdi.Bana ben x saatte çıakcağım beklersen birlikte gideriz dedi.Peki dedim.Neyse bu çıktı biraz yürüdük 1-2 takıldık felan kız da bana yanaşıyo tabi.Otobuse bindik yerlerde çukurlar var otobus zıpladıkça benim bağırsaklar harekete geçiyo.Yav resmen soğuk terler döküyorum.En son dayanamadım çukurda bi verdim abi gazı.Pat pat pat resmen otobusun motor sesini bastırdı.Yanımdaki kız hahahhaahahaha diye yarılıyo ben kıpkırmızı oldum.Benim burada inmem lazım dedim.Eve 5km var daha.İndim saldım rahatladım 5km eve kadar antalya sıcağında yürüdüm.Rezillik diz boyu okula bi anlatsak yerlerdeyiz yani.Neyse kız olur böyle şeyler dedi.Buna da açıldım ben nasıl olsa rezil olduk diye.İlk murun kırın etti sonra ayarttım bunu.Bunlar İstanbula taşındılar.Ama ben Akdeniz Tıp'ı kazandım oda kazanmış tıp'ı.Bu sayede tekrar kaynaşıp evlenmeyi düşünüyorum.Buda böyle bir anımdır

.Akdeniz tıbbı kazanmak için ne kadar çalıştınız.

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.