Şimdi Ara

Kızlara Rezil Olduğunuz Anlar (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.268
Cevap
350
Favori
108.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen sene beden dersinde olmuştu. Öyle fazla basketbol oynamam genelde hep futbol oynarım o günde arkadaşlar ısrar etti gel oyna diye bende kabul ettim.

Bizim okulda futbol ve basketbol aynı yerde oynanıyor. en yakın arkadaşımında dersi boşmuş onlar futbol oynuyor biz basketbol.

Tabi ben artis artis hareketler yapıyorum kızlara hava atmak için bankta oturuyo (en az) 20 kız falan sonra ben aldım topu üçlüğe kalkıcam böyle slow motion yaşıyorum o anı kalktım taam topu atıcam tabi o sırada arkadaşım kaleye şut çekerken ayağının dışına gelir

üçlüğe kalkan ben + yanlış gelen futbol topu : tam benim çavuşu vurdu ben elimde topla birlikte yere kapaklandım düşerken ananı s.k..mmmmmm diye bağırdım tabi kızların dikkatini çekti hepsi birden baktı kahkalar falan

bizim erkeklerde tabi duramadılar gülmeden ahsfhasfhasf huhahah ne düştü ulan :D 10 dakika yerden kalkamamıştım o günü hiç unutmam

• benim değilde abimin başına gelen olayı anlatayım abim ile gezerken benim telde . sms hakkı vardı tabi manita olmadığı için boşuna gitmesin diye abime vermiştim oda sevgilisine canım çok sıkılıyor diye mesaj atmış.Benim telefondada mesajda ı ları i diye yazıyor yani kıza canım çok s.k.liyor diye atmış oldu kız hemen cevap verdi nasıl yani diye ama geçti bolu pazarı abim 1 hafta telefonumu vermemişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeliYangın17

Ben rezıl olmadımda kız arkadasım rezıl olmustu kız arkadasımla yuzyuze konusuyorduk ben buna komık bırsey anlattım anıden guldu gulunce sumuklerı cıktı hemen ıcıne cektı ben koptum kız aglayarak uzaklastı

• up
  • quote:

Orijinalden alıntı: Terliksi Hayvan

quote:

Orijinalden alıntı: aLcN.

quote:

Orijinalden alıntı: alprn-yldrm

Ulan bugün sevidğim kıza cok fena rezil oldum ii mi ya. Dün güldüm altıma s...na kadar burda millete başıma gelene baq. Evden çıktım gitar kursu için kursa gidiyorum neyse gitar kursundan çıktım eve gitcem otobüse bindim tıklım tıklım cebime elimi bir attım para yoq düşürmüşüm herhalde telefonun oldugu cebe koyuyorum. demekki telefonu çıkarıp saate bakarken para da düşmüş o anda neyse artık dedim abi birdaki bindiğimde vereyim düşürmüşüm kızda yanımdaymıs hey alperen dedi nbr ii derken al burdan ver dedi nasıl mahçup oldum ya. Başka zaman olsa rastlaması için neler yapmazdım bak işte aksi anda rastlıyorum.

mahçup olcak bişe değil tam tersi hatta bunu bir fırsat olarak değerlendirebilirsin

kimsede demiyorki hangi otobüste para geçiyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: MuTLu.

quote:

Orijinalden alıntı: Levopron

quote:

Orijinalden alıntı: Just In Time

quote:

Orijinalden alıntı: 1110_Engin

Yıl 2009... O zaman çalıştığım teknik servise bir yakınımız kızının dizüstü bilgisayarını getirmişti. Klasörler arasında gezinirken kızın kendi ve arkadaşlarıyla fotoğraflarını gördüm. Öyle fotolara dalmış bakarken arkamdan bir ses belirdi "sorun nedir ?" diye. O an elim ayağım birbirine dolaştı, hızlıca fotoğrafları klasörleri falan kapatmaya çalıştım, kızardım, kemküm ettim falan. Yalnız kız herhangibi birşey söylemedi. Ya fark etmedi yada onunda hoşuna gitti

bunun aynısı bana da olmuştu kız notebook u bıraktı gitti, sonra birşey söylemek için dönmüş arkamdaymış farkında değilim. üstelik tatil beldesi resimleriydi bikinili filan, o bakıyorum işinizi dikkatle yapıyorsunuz dedi kız gülerek.

bende yalan mekanizması acayip sağlamdır, hemen dosyalarda bir sıkıntı veya virüs olabilir diye kontrol ediyordum dedim ama yemedi tabii.

Ben de tanımadığım, yani pek samimi olmadığım bir komşuma gittim bilgisayardaki sorunu halletmek için. Konu açmıştım buraya, biri demiş al bunu göster, sorun çözülür. Ulan linki açmamla beraber iki karpuzları gördüm. Rezil oldum.. Vay ... diye bastım küfürü.

belde tanıdık geldi dese yırtardı belki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Okulda top oynuyorduk, bir tane kız vardı daha önce sohbetım olan beni izliyordu el falan sallamıstım sonra bana top geldi hızlandım artistlik yapıcam diye kıza bakarken topun üstüne bastım sonra yerde
  • bende anlatım barikızlara değil ama baya rezil oldugum bi konuozamanlar 17 yasındayım.sene 1997 izmir fuarının çok meşhur olduğu zamanlar.arkadaşla geziyoruz canımız sıkılıyor napalım napalım derken hade dedik fuara gidelim yeni açılmıştı.neyse geldik gircez ozamanlar iyi bir ust araması yapıp ole sokuyolardı içeri(bu arada benım saçlarda 3 numaraydı)arkadaşı ararken ben polisin yanından geçtim girdim içeri arkadaş arandıktan sonra yanıma geldi ben onla dalga geçiyordum hehe senin tip terorist tipi diye seni aradılar bana kimse bişey demedi geçtim diyeneyse tam dönüp araba standlarındaki hatunların yanına gıdıp seyretcez ordan elinde telsiz olan sivil bir polis dur dur diye bağırdı.döndük baktık bana doğru geliyor geldı yanımıza gömleğimi tutup çekiştirerek ne lan bu gömlek dedi ben sapıttım ustumde beyaz gömlek kot pantolun vardı.çıkar çıkar kimliği diye bağırdı bende gömleği anladım korkuyla gömleği cıkarmaya başladım düğmeleri açtıktan sonra adam napıyon oğlum kimliğini cıkar kimliğini dediben gömleği ilikledim sonra kimliği verdim yaşıma baktı 17 yaşındamısın dedi sonra pardon diyip verdi ve gitti arkadaş yere yattı resmen gülmekten ağlıyor fuarın kapısındakı herkes bize bakıyor öyle böyle rezil olmadım yanı ama moralim okadar çok bozulduku araba standındaki kızlar bile moralimi yerine getiremedi

• okulda bi kız vardı karşıdaki duraktan hergün otobüse binerdi bi gün karar verdim takip edim diye. ilk otobüse o bindi. ardından hemen ben. Neyse baya bi gittik tahmin ettiğim yerde indim onu görme umuduyla dolaşıyorum. bakınırken etrafıma kızı gördüm bana bakıyordu. yanına gittim. naber dememle beraber parasını düşürdü. eğilirken centilmenlik maksadıyla ''dur'' dedim. (dilimi eşek arısı sokaydıda demiyeydim ) Eğildim ve olanlar oldu. Pantolonum yırtılmıştı oysa elimdeki para onu yaptırmaya yetmiyordu zaten benim bile değildi. kız bana baktı sadece güldü sonra parasını verdim ceketi bağladım belime ve uzaklaştım

• Mesajım bulunsun, bu konu fena.
  • Lise 1 deyim arkadaşların gazı ile bizim sınıftan bi kıza çıkma teklifi ettim bunun kankasıda benim kankamın sevgilisi okul dağıldı ben kanla işte gidiyoz dedim seninkine sor kızın tepkisi nasılmıs sevgilisi olmuyacak dedi bende sınıftakilere 'kabul etmedi o........' yazdım neyse arakadaşlara yolluyayım derken heyecandan kıza yolladım
    ondan sonrasını tahmin ediyosunuzdur kız bi sövdü bi sövdü
  • Bulunsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: legen wait for it dary

quote:

Orijinalden alıntı: DeliYangın17

Ben rezıl olmadımda kız arkadasım rezıl olmustu kız arkadasımla yuzyuze konusuyorduk ben buna komık bırsey anlattım anıden guldu gulunce sumuklerı cıktı hemen ıcıne cektı ben koptum kız aglayarak uzaklastı

• Arkadaş'la kusana kadar baya bi içtikten sonra eve dönüyoruz, arkadaş; gel dedi bi markete girdik, cebinden çıkardı Magnum çubuğunu;
    Abe, abe bunlarda bedava çıkıyor mu diye sordu, sağımıza baktık deliler gibi sevdiği kız o gün bugündür toparlanamadı bu arkadaş ...
  • konu çok güzel devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anıl Özaydın

16 yaşlarındayım Bi yaz günü sevdiğim bi arkadaşımla MetroCity avm ye gittik ben hayatımda içmemişim biliyorum bana dedi kanka milkshake içelim o ne lan felan derken anlattı işte soğuk buzlu vs vs dedim tamam nerden alıcaz felan derken yemek katına oturduk burgerking den alıcaz dedi bende tamam ben alırım diyince i..nelik değilmi işte kanka dedi arkadaşım onların boyları var ''BATTAL'' boy olanından alıcaksın eyw dedim gittim sıra var ama kızlar felan 15/20 kişi neyse ordan boşta olan bi kasiyere bide bağırarak ordan 2 tane ''BATTAL'' boy milkshake alabilirmiyim diye bağırdım kız da yeniymiş müdürüne döndü battal boy milkshake varmı diye sordu adam döndü benim o kızla dalga geçtiğimi düşünerek beyfendi BATTAL boy kalmadı damacanayla verelim demesinmi sırakiler koptu ben yerin dibinde

Ulan sabah sabah

• Baştan sonra okudum. Gül gül öldüm. Ben de anlatıyim bi tane. Aklıma geldikçe de yazarım. Maksat konu güncel kalsın.

8. Sınıftım yanılmıyorsam. O zamanlar şu geçici bayıltmalar modaydi. Hızlı hızlı nefes aldıktan sonra diyaframı bastırdıktan sonra kısa süreli göz kararması. Okulda herkes birbirine yapıyordu. Ben hiç yaptırmıyodum. Arkadaşlar çok ısrar etti tamam dedim en son. O zamanlar hastayim. Burnum akıyo. Sırtımı duvara dayadım. Hızlı hızlı nefes aldıktan sonra diyaframıma bastirmalarinı bekliyorum. Tabi insan yine refleks olarak sıkıyor kendini. Iki arkadaş bastırdı. Ağızım kapalıydı. Onların bastırmasıyla kendimi sıktım. Ve içerden baskı yaratan nefes birden burnumdan dışarı çıktı. Tabi çıkarken yalnız değildi. Yanında yeşil arkadaşları vardı. Hemen geri çektim ama gören gördü. Sonrası zaten malum. Sadece ordaki arkadaşlar değil. Bütün sınıf koptu. Neyseki sınıf unuttu. Ama oradaki arkadaşlar haala big bang i unutmadık deyip dalga geçerler.

Işin garip tarafı göz kararmasi bile olmadı. Keşke olsaydi. :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mavi Donum Var -- 7 Haziran 2012; 0:55:04 >

• Kız arkadaşımla Eskişehirspor maçına gitmiştik.Herneyse bende V yaka giymiştim yukardan birisi sigara mı attı ne yaptı içime girmiş benim de içimde bişeyler yanıyor ama bende çaktırmamaya çalışıyorum.En sonunda Aaaaaahhh diye bağırmıştım kız arkadaşım gülmüştü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mavi Donum Var

Baştan sonra okudum. Gül gül öldüm. Ben de anlatıyim bi tane. Aklıma geldikçe de yazarım. Maksat konu güncel kalsın.

8. Sınıftım yanılmıyorsam. O zamanlar şu geçici bayıltmalar modaydi. Hızlı hızlı nefes aldıktan sonra diyaframı bastırdıktan sonra kısa süreli göz kararması. Okulda herkes birbirine yapıyordu. Ben hiç yaptırmıyodum. Arkadaşlar çok ısrar etti tamam dedim en son. O zamanlar hastayim. Burnum akıyo. Sırtımı duvara dayadım. Hızlı hızlı nefes aldıktan sonra diyaframıma bastirmalarinı bekliyorum. Tabi insan yine refleks olarak sıkıyor kendini. Iki arkadaş bastırdı. Ağızım kapalıydı. Onların bastırmasıyla kendimi sıktım. Ve içerden baskı yaratan nefes birden burnumdan dışarı çıktı. Tabi çıkarken yalnız değildi. Yanında yeşil arkadaşları vardı. Hemen geri çektim ama gören gördü. Sonrası zaten malum. Sadece ordaki arkadaşlar değil. Bütün sınıf koptu. Neyseki sınıf unuttu. Ama oradaki arkadaşlar haala big bang i unutmadık deyip dalga geçerler.

Işin garip tarafı göz kararmasi bile olmadı. Keşke olsaydi. :(

• mesajım bulunsun yarım kaldı ya
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.