Şimdi Ara

Kızlar ve burçlara göre kızların karakterleri Huyları,davranışları (66. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.330
Cevap
74
Favori
78.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben başağım , kız terazi . tecrübeleri olan ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burçlara inana birisi değilim fakat konuyu yıllar önce favoriye almıştım hortlayınca bi daha okudum.Bu konuyu favoriye aldigim vakitlerde ikizler burcu bir kizla takiliyordum.O zamanlar ne oldugunu falan bilmezdim ozelliklerin vs muhabbeti geciyordu kizla aramizda bu konuya baktim haketen bir cok sey tutuyordu.Ben kova burcuyum,kiz ikizler.Inanin ki hayatimda en cok anlastigim kizdi.Her gunumuz beraber geciyordu,cok egleniyorduk.Fakat aramizdaki iliskinin yakin arkadas veya seks partneri tarzinda olmasi gerekirken ben o zamanki toylugumla kiza duygularimi acikladim ve o zamandir konusmuyoruz yaklasik 3 yildir.Dedigim gibi arada ask muhabbeti olmadan devam etsek belki hala beraberdik.Cidden tanidigim en kafa kizdi.Kova erkeklerine tavsiyem ikizler burcu bir kizi sevgili degil de yakin arkadas veya fuckbuddy seklinde dusunurseniz ikinizde uzun yillar birlikte olabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Orgeneral

quote:

Orijinalden alıntı: rockonur

Yengecim her burçtan kızla ilişkim oldu soruları alıyım.

Ekstra uzmanlık alanı:

Boğa
    Yengeç
    Akrep
    Oğlak
    Yay

Boğa ile olmadı o inatçı ben inatçı
    Yengeç'ten de uzun süre kaçamadım. Nereye kadar kaçacam sıkıldım valla..
    Yeni hedef akrep. Akrep kadını için tüyolarını alabiliriz hocam.

Akrep.. Gizemli, sevimli, kıskanç ve uç noktalardaki hatun.

Akrep kızını etkilemek zor. Çok zor. Ama bi defa yakalanırsa asla bırakmaz. Dediğim gibi çok zor ama o az ihtimali de başarabilirseniz size kendiliğinden bağlanır ve bi daha da bırakmaz. Ve nasıl etkileneceğini söyliyim.
    Bakımlı olmak hoş kokmak centilmen olmak falan bunlar her kız için geçerli kurallar. Ama bi akrep kızını etkilemek isteyenler önce etrafındaki arkadaşlarını etkilesinler veya yakın olduğu akrabalarını (abla kardeş, kuzen..)

Çünkü akrep hatunları yakınındaki insanların görüşlerine önem verir. Birileri sizin hakkınızda övgü dolu konuşuyorsa akrep size yaklaşır. Sizde ''erkek gibi erkek'' olursanız %90 hatunu kaparsınız. Erkek gibi erkek olmalısınız yalnız. Yani utangaç, silik, içine kapanık, kendine güvensiz olursanız bu kızı etkileyemezsiniz.

Bu kızlar ''adam gibi adam'' lardan hoşlanır. Biraz kazak erkek olmalısınız. Kendine güvenen, Kararlarını kendi alan, kimseden akıl almayan, sözünü geçiren erkek.

Step step gidecek olursak:

Çevresinin gözünde yüksel, - kendinden övgüyle bahsettir (dersleri çok iyi, yakışıklı, kaslı, paralı v.s.) - centilmen ve kibar yaklaş, - kendine güvenini belli et (ukala olmadan) ilk 2-3 konuşmada niyetinin sadece sevgi olduğuna dair beden dili kullan (geçici gönül eğlendirme peşindeysen bunu anlar terkeder)

Akrep kızlarıyla herkes beraber olamaz. Bu kızlar adamın içini okur. Siz sevin onlar gerisini halledecektir ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: qweonr94

quote:

Orijinalden alıntı: FaRaKaN

İkiz :
    Burçlar arasında Yalanına kendini de inandırmış kızdır. Yalan söyler söylediği gibi bu yalana kendide inanır.
    Karakter olarak çok yüksek derecede eğitime ihtiyaçları vardır. Hayvani özellikleri çok üst seviyededir. Bu ne demek; hırsızlık, yalan gibi özellikler doğuştan çekinik olan özelliklerdir. Yalnız İkizlerde diğer burçlara göre daha baskındır. Ve eğitim verilmediği taktirde hırsızlık yapmaktan çekinmez ve yalan söylerler.
    Beceriksizdir.
    İş yapmayı hiç sevmez.
    Genel temizlikle pek ilgilenmese de bireysel olarak çok titizdir.
    Sevgilisine çok sadıktır.
    Mantıksal zekaları duygusal zekalarının üstünde olur.
    Plansız ve anı yaşamaya yöneliktir düşüncesi.
    Çok çabuk etkilenir.
    Başına buyruktur.
    Acayip derecede özgürlüğüne düşkündür. Belkide burçlar arasında en özgür olmak isteyen kızdır.
    Sevgilisinden başka kimsenin sözünü dinlememeye ant içmiş gibidir.
    Dil yeteneği üst seviyededir. İkna kabiliyeti yüksektir. Bu iknada bile bazen yalan söylerler.
    Ailesine düşkün değildir. Fakat koruyucudur.
    Savaşçı ve mücadelecidir.
    Kendine bakmayı çok sever. Güzel görünmeyi vs.
    Borcuna sadık değildir.
    Kötü alışkanlıklara meyillidir.
    Para önemli değildir ama hayatının büyük bir kısmını para üzerine kurar. Parasız hiç bir şeydir.
    Dobradır. Lafı içine atmaz. Laps laps O an gerekiyorsa yapıştırır.

İkizlerim yalan vallaha

Yalancı olduklarını söylemiştim.
    Kendileri de inanıyorlar yalanlarına arkadaş. Ne yapayım ben:D

• Adam ikizleri çözmüş dağılın :D

• quote:

Orijinalden alıntı: vetaday

quote:

Orijinalden alıntı: Sensation +

Banada bayan balıktan biraz bigi verirmisiniz ??

Balıklar sevdiği için ölümü bile göze alır hertürlü fedakarlığı yapar ama karşısındaki kişinin de onu sevmesini bekler yoksa kılını kıpırdatmaz.
    Ayrıca hayalperesttir hayallerinde hep sıcak yuva hayal eder o hayalleri seninde kurmanı bekler
    Alıngandır her söylediğin söze dikkat etmen gerekir.SÖylediğin hiçbir sözü ve yaptığın hareketleri unutmaz hep biryerde kayıtlıdırama onu mutlu ettiğin küçücük bir an da onun yaşama sevinci olur

Burada yazan her şey kelimesine noktasına kadar doğru. Demekki hepsi aynı oluyomus çok alıngan oluyorlar ama sevince de bırakmıyorlar. En ufak bi yamugunuzu direkt belleğe alıyorlar ve beklemediğiniz bir anda küt diye karşınıza çıkartıyor.

Ve de.. saf gözükürler Ama öyle değiller yaptığınız yanlışlara sabrederler ama bir gün bi bakmışsınız ki gitmiş. Her şey çok ani olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Lenna

quote:

Orijinalden alıntı: The Silver Surfer

Kova-Balık burcu uyumu?(Kova Erkek)

uymaz...

Kova-Başak(Kova Erkek yani ben)
  • Ne olursa olsun, oğlak kadınından uzak durun

• Surfing with the Alien kullanıcısına yanıt
    kova başak sonu hep hüsran :) sen acı çekersin kardeş boşver.
  • Ben yengecim kız arkadaş akrep , sizce uyum nasıl olur ?
  • Bunlara inanıyor musunuz gerçekten

Buda bizim yorumumuz yoruma göre mükemmelliğin nirvanasındayız

https://www.yengecburcu.gen.tr/yengec-burcu-ile-basak-burcu-uyumu.htm
  • rockcash kullanıcısına yanıt
    Öyle de oldu hocam, 3. ayımızda bitirdim, kaçtım kendimi zor kurtardım.
  • Burçlar bir beni mi es geçmiş kova erkeğiyim fazla ilgiden sıkılırmış ilgi görmek istemezmiş özgür ruhluymuş yok bağlanmazmış duygusuzmuş felan ben aşırı istisnayım o zaman benim için tam tersi ilgi göstermeyi sevmeyi sözler ve şiirleri severim.Sevmek ve sevilmek isterim.Bağlanmak isterim. Bu durumu çözebilen varsa yazsın bana bana burçlar iyice saçma geliyor.
  • en iyisini yapmışsın geçmiş olsun :D sana balık, yengeç, oğlak, kova, aslan yakışır. ama yengeç ve oğlak aldatmaya yakındır. dikkatli ol :D kova bulursan hayatın çok renkli olur, aslan da öyle ama çok kavga edersiniz, bol şans :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: YardımSeverr

Ne olursa olsun, oğlak kadınından uzak durun

Neden?

Not: İkizlerim.

• Beyler ikizler burcuyum (4 haziran) ve ana özelliklerimi söylüyorum. Haraketlerim dengesizdir, aşırı kararsızımdır, çok severek başladığım işe bir anda soğuyup bırakabilirim, duygularımı dışarı yansıtmam bu yüzden duygusuz görülebilirim, aynı anda hem mutlu hem hüzünlü hem de şaşırabilirim, işi yaparken sonunu düşünmem nasıl olsa bir türlü sonu gelecek, çoğu şeyi umursamam, bazen çok konuşur bazen ağzımı bile açmam, içimi döksem sel olur, enerjiğimdir ama bazen kolumu kaldırcak gücüm yoktur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkizler burcunun özeliklerine bakmak için:www.twitter.com/@ikizlerburcusun . Diğer burclarinkine bakmak için linkteki burc ismini değiştirerek bakın.

• quote:

İkiz :
    Burçlar arasında Yalanına kendini de inandırmış kızdır. Yalan söyler söylediği gibi bu yalana kendide inanır.
    Karakter olarak çok yüksek derecede eğitime ihtiyaçları vardır. Hayvani özellikleri çok üst seviyededir. Bu ne demek; hırsızlık, yalan gibi özellikler doğuştan çekinik olan özelliklerdir. Yalnız İkizlerde diğer burçlara göre daha baskındır. Ve eğitim verilmediği taktirde hırsızlık yapmaktan çekinmez ve yalan söylerler.
    Beceriksizdir.
    İş yapmayı hiç sevmez.
    Çok çabuk etkilenir.
    Başına buyruktur.
    Acayip derecede özgürlüğüne düşkündür. Belkide burçlar arasında en özgür olmak isteyen kızdır.
    Dil yeteneği üst seviyededir. İkna kabiliyeti yüksektir. Bu iknada bile bazen yalan söylerler.
    Borcuna sadık değildir.
    Para önemli değildir ama hayatının büyük bir kısmını para üzerine kurar. Parasız hiç bir şeydir.

İkizler burcuyum %99 doğru. Tebrik ediyorum

• Arkadaşlar oğlak burcu kızlar hakkında bilgi verir misiniz?

Ben aslanım.Uyumum nasıl sizce burç olarak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Konuyu Hortlatan Adam

quote:

İkiz :
    Beceriksizdir.
    İş yapmayı hiç sevmez.
    Çok çabuk etkilenir.
    Başına buyruktur.
    Borcuna sadık değildir.

İkizler burcuyum %99 doğru. Tebrik ediyorum

'Sadakat' ile ilgili kısmı tamamen palavra.

• 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.