Şimdi Ara

KIZLAR UZUN BOYLU ERKEKLERDEN HOŞLANIRLARMI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
1
Favori
8.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaşım 19 olmak üzere boyum 186. Çok aşırı olmasada uzunum yani.Bugüne kadar bikaç tane sevgilim oldu hele ilkinin boyu acayip kısaydı.Şimdi benim sevgilim oldu ama boyum biraz daha kısa olsamı daha iyi olurdu yoksa uzun olmak kızların dahamı çok hoşuna gidiyor acaba.Türk kızlarınında boyu acayip kısa zaten.

• ne kısa, ne uzun, ne orta, insan ol yeter.
  • Dedikleriniz doğru ama ben uzun boylu olması bi erkek için avantajmıdır bunu merak ediyorum
  • 1.68 im böylesi daha iyi dudakları ve gözleri her zaman benim hizamda eğilmeme gerenk falan kalmıyor
  • Aslında bunun cevabını bildiğine inanıyorum. Belki de uzun boylu olduğunu ifade etmeye çalışıyorsundur ama neyse. Tabiki her zaman uzun boylu olmak daha iyidir. Bir kız, erkekten daha kısa olmak ister. Sevdiği insanın, yapılı, uzun, güçlü olmasını onu koruyacak kapasitede olmasını ister. O yüzden kesinlikle bir avantajdır. Fakat sadece uzun boylu olmak kız bulmayı çeker mi çekmez. Eğer herşeyiniz uygun, boyunuz normalden uzunsa, size artı puan olarak döner.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barman
    Aslında bunun cevabını bildiğine inanıyorum. Belki de uzun boylu olduğunu ifade etmeye çalışıyorsundur ama neyse. Tabiki her zaman uzun boylu olmak daha iyidir. Bir kız, erkekten daha kısa olmak ister. Sevdiği insanın, yapılı, uzun, güçlü olmasını onu koruyacak kapasitede olmasını ister. O yüzden kesinlikle bir avantajdır. Fakat sadece uzun boylu olmak kız bulmayı çeker mi çekmez. Eğer herşeyiniz uygun, boyunuz normalden uzunsa, size artı puan olarak döner.

Uzun boylu olduğumu belirtmek istemedim zaten dh nin boy ortalaması 1.90. Ama istediğim böyle bir cevaptı.Kızdan uzun olmak avantajdır tabiki.Ama fark çok olunca abzürt kaçıyor.
  • 18 Yaşındayım Boyum 1.90 , Genelde Kızlar Boydan Dolayı Kendini Güvende Hissetmek İster.Yani Ortalama Boylu Birinden Bir Adım Daha Önde Oluyoruz, Aması Var Tabi.Özgüven Olmadıkça Ağzın Laf Yapmadıkça Bir İşe Yaramaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ERKEKLER ÇOK YAKIŞIKLI
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1.86 uzun boy ?

uzun diceksen 1.90 dan sonrasını sayman gerekli 1.85 ortalama bi boydur iyidir hoştur eskiden bende 1.85 tim aldı basını gitti sora
  • 1.85 ortalamamı :S

ee bizde boyumuz 1.77 1.70 ortalamasını geçtik diye boşa seviniyoruz sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: iRock

1.85 ortalamamı :S

Yok ya ne ortalaması, 1.85 bildiğin aşırı kısa.

Benimde 1.75 civarı, anne baba iyice kısa zaten. Buna şükrediyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barman -- 28 Temmuz 2010; 21:26:25 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: iRock

1.85 ortalamamı :S

Yok ya ne ortalaması, 1.85 bildiğin aşırı kısa.

Benimde 1.75 civarı, anne baba iyice kısa zaten. Buna şükrediyoruz.

yeni nesil sulak yerde büyüdü sanırm.

• quote:

Aslında bunun cevabını bildiğine inanıyorum. Belki de uzun boylu olduğunu ifade etmeye çalışıyorsundur ama neyse. Tabiki her zaman uzun boylu olmak daha iyidir. Bir kız, erkekten daha kısa olmak ister. Sevdiği insanın, yapılı, uzun, güçlü olmasını onu koruyacak kapasitede olmasını ister. O yüzden kesinlikle bir avantajdır. Fakat sadece uzun boylu olmak kız bulmayı çeker mi çekmez. Eğer herşeyiniz uygun, boyunuz normalden uzunsa, size artı puan olarak döner.

+1
  • çok tipli bir erkek tipi değilimdir. Boy 1,83 Allah vergisi boy var çok dikkat çekiyor bunun farkındayım bu bir avantaj ama karşı cinste ne kadar etkili olur yada olabilir bilemicem
  • Erkeklerin Ortalama boyu 177 falan.Bende zaten çok uzunum demedim.Fazla olmasada uzunum dedim. 186 nın uzun olduğuna inanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6B729B06B -- 28 Temmuz 2010; 21:31:45 >
  • ne dikkat çekmesi anlamıyorum zaten 18-19 yaş civarı herkes 180in üzerinde artık. mesele boy değil işlev yanlış anlaşma olmasın ağzın laf yapcak
  • uzun kadın sokakta kısa kadın yatakta
  • Bence cok uzun olması kötü kızların belli yani ben 177 kadarım %85i benden kısa bi kızın yanına minare gibi birini isteyeceğini sanmıyorum
  • kızların hoşlandğı tür

KIZLAR UZUN BOYLU ERKEKLERDEN HOŞLANIRLARMI?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KeepOut

ne kısa, ne uzun, ne orta, insan ol yeter.

neden bilmiyorum ama güldüm
  • Paran olsun yeter
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.