Şimdi Ara

KIZLAR UZUN BOYLU ERKEKLERDEN HOŞLANIRLARMI? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
1
Favori
8.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: newmonarch

Tr'de erkeklerin boy ortalaması 1.72m felan.

1.86m gerçekten uzun. Zaten şöyle sokağa, kalabalık vs. yerlere bir baktığınız zamanda bu boyda olan erkek sayısı az. Zaten 1.90m üstü çok nadir, 2m üstü ise günlük hayatta görmeniz çok ama çok zor. Milyonda bir gibi bir ihtimali vardı sanırım. Zaten 2.0m'nin üstündeyse bir insan muhtemelen hormon sorunu yaşıyordur ( Devlik )...

Nerde yasiyosun bilmiyorum ama ben izmirdeyim.Burda insanlar genellikle 185 ve ustu.Yani cogu arkadasim oyle bi kac kisi disinda 171 ortalama falan degildir kendiniizi kandirmayin ortalama 1 80 falandir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Beauty

UZUN severler

• quote:

Orijinalden alıntı: AragorN@MIK

quote:

Orijinalden alıntı: Dark Beauty

UZUN severler

Aragorn nad no ennas
  • quote:

Orijinalden alıntı: KeepOut

ne kısa, ne uzun, ne orta, insan ol yeter.

• Evvela kendi boyundan önce Türkiye'de kızların ortalama boyunu öğrenmelisin.Genelde 1,60 1,70 arası.Burada sorarsan o soruyu en az 1,85 olacaksın derler.En 1,70 ideal boydur.Devedede boy var ama işte....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hersh -- 29 Temmuz 2010; 12:04:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrAwesome

1.86 uzun boy ?

uzun diceksen 1.90 dan sonrasını sayman gerekli 1.85 ortalama bi boydur iyidir hoştur eskiden bende 1.85 tim aldı basını gitti sora

yazar bu metninde 185ten uzun oldugunu anlatıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: LimonKolonyasi

quote:

Orijinalden alıntı: MrAwesome

1.86 uzun boy ?

uzun diceksen 1.90 dan sonrasını sayman gerekli 1.85 ortalama bi boydur iyidir hoştur eskiden bende 1.85 tim aldı basını gitti sora

yazar bu metninde 185ten uzun oldugunu anlatıyor

Karşılaştırmacı anlatım.Betimlemelerden yararlanılmış
  • şunu da belirteyim 190 civarı ve ince iseniz 185lik vatandaşlardan daha çok ilk ilgiyi çekiyorsunuz bizzat şahit oldugum bi durumdur fizik önemli ama (190 değilim)
    ama 195ten sonra 2ye geldikçe de o ilgi azalır diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LimonKolonyasi -- 29 Temmuz 2010; 12:14:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LimonKolonyasi
    şunu da belirteyim 190 civarı ve ince iseniz 185lik vatandaşlardan daha çok ilk ilgiyi çekiyorsunuz bizzat şahit oldugum bi durumdur fizik önemli ama (190 değilim)
    ama 195ten sonra 2ye geldikçe de o ilgi azalır diye düşünüyorum

Yazar burda boyunun 190 dan kısa olduğunu belirtmiş :)
  • Kafaya takmaya pek gerek yok. Zaten şurada yaşayacağımız en fazla 80 sene. Cennete gidince istediğiniz boyu alırsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haplo

uzun kadın sokakta kısa kadın yatakta

Ele avuca gelecek diyosun yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

Ben 1.95'im. Hiç bir işe yaramıyor aksine kızlar yanınız da çocuğunuzmuş gibi kalıyor. Uzun boylular için tek çözüm: Rusya.

İmzan süper
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vavra22
    Evvela kendi boyundan önce Türkiye'de kızların ortalama boyunu öğrenmelisin.Genelde 1,60 1,70 arası.Burada sorarsan o soruyu en az 1,85 olacaksın derler.En 1,70 ideal boydur.Devedede boy var ama işte....

Yorumundan 1.70 ya da daha kısa oldugun anlaşılıyor.
  • Boy önemli tabi.Bir kere boyun uzun oldu mu dikkat çekersin her ortamda.
  • NAPAK
    İNANAK MI
    KANKA
  • bence en iyi boy 186 ne cok uzun ne cok kısa benim abim de 186 boyunda bence en ideal boy
  • hersey tipte biter. tipin olmasın napcan boyu ......
  • quote:

Orijinalden alıntı: KeepOut

ne kısa, ne uzun, ne orta, insan ol yeter.

+1
  • Türk kadınının boyunu göz önünde bulundurucak olursak Türk erkeğinin boyunun en fazla 1.85 olması yeterli en fazla
  • Türk kızları genelde kısa olduğu için ,,erkeklerin de çok uzun olmasına gerek yok bence. 1.75 ten fazlası toplumda çok çok uzun olarak algılanıyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.