Şimdi Ara

KIZLAR UZUN BOYLU ERKEKLERDEN HOŞLANIRLARMI? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
1
Favori
8.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tr'de erkeklerin boy ortalaması 1.72m felan.

1.86m gerçekten uzun. Zaten şöyle sokağa, kalabalık vs. yerlere bir baktığınız zamanda bu boyda olan erkek sayısı az. Zaten 1.90m üstü çok nadir, 2m üstü ise günlük hayatta görmeniz çok ama çok zor. Milyonda bir gibi bir ihtimali vardı sanırım. Zaten 2.0m'nin üstündeyse bir insan muhtemelen hormon sorunu yaşıyordur ( Devlik )...
  • 1.86'yım inşallah daha da uzamam dayıma çektim galiba adam 2 metreye yakın 1.96 falandı galiba. Bence de uzun boylu olmak bir avantaj ancak çokta uzun iyi değil. 1.75 - 1.90 arası normaldir bana göre. Kız değilim ancak yine de bana göre kısmını ekliyim dedim
  • Anladık boyun uzun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Simon_Adebisi

1.85 aşırı kısa ? 1.70 te cüce zaten.....2.40 orta boy 4 metre de uzun boy...Aşırı uzun 12 metreden sonrası

• UZUN severler
  • quote:

Orijinalden alıntı: I can

Yaşım 19 olmak üzere boyum 186. Çok aşırı olmasada uzunum yani.Bugüne kadar bikaç tane sevgilim oldu hele ilkinin boyu acayip kısaydı.Şimdi benim sevgilim oldu ama boyum biraz daha kısa olsamı daha iyi olurdu yoksa uzun olmak kızların dahamı çok hoşuna gidiyor acaba.Türk kızlarınında boyu acayip kısa zaten.

Yurt disinda is yapar o boy. ben 176 ile kisa hissediyorum kendimi , kizlarla aramda pek fark olmayinca. gerci hovarda zamanimda gecti ama, evet kizlar uzun boylu erkeklerden hoslanirlar. zaten o tarzda sorguladigin kizlar 23 - 24 yasina kadar olan kizlardir.

24 ten sonra kizlar kendilerini tasiyacak erkek arar, erkeksi erkek. 33-34 den sonraki bayanlar ise artik daha ciddi iliski arar yani kendine saygi gosterecek erkek arar .
  • Bide kaslıysan var ya
  • Uzun veya kısa boy farketmez.Paran olsun yeter.
  • bu soruyu kızlara sorman gerek konu dışında bayan üye olmadıgı için
  • boy varsa stoper ol kızlarda kendiliginden gelir o halde

• quote:

Orijinalden alıntı: sonicstylE

quote:

Orijinalden alıntı: Simon_Adebisi

1.85 aşırı kısa ? 1.70 te cüce zaten.....2.40 orta boy 4 metre de uzun boy...Aşırı uzun 12 metreden sonrası

süper tespit terazine tıkırdattım

FORUMDA GERGİN DAKİKALAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caterina -- 29 Temmuz 2010; 2:26:24 >
  • Uzun olan herşeyden hoşlanırlar.
  • walla kızlar bi kalıp deil ki sunları sunları begenirler diyemeyiz. onun için bazılari için uzun severler bazilari için farketmez bazilarina aynı boyumda isterler vs vs. ama 1000 kıza sor bu soruyu boy önemli degil derler cünki ilk olarak etkileşim önemli derler vs vs.
    kısacasi bukadar kendini kasma
  • Herkese göre kızlar var sen boyla kalçayla onunla bununla alakası var mı dersen baştan kaybedersin.Kendine güvenmelisin 2 metre olsanda 165 olsanda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onder1911

beyler 9 yaşındayım 1.95 im uzarmıyım daha?

Anne sütü iç beyin gelişimin için gerekli mutlaka iç
  • önemli olan boyu değil işlevi
  • Rahatladım yorumları okuyunca :)
  • Uzun boy herzaman bir avatanjdır. Girilen bir ortamda direk dikkatli üzerinize çekmeye yardımcı olur.

Ayrıca kızlar yanlarında kendini güvende hissettirecek erkek isterler, boyda onları rahatlatıcaktır.

Eski kız arkadaşlarımın bir kaçı, sadece boyun için bile istediğin kızı tavlayabilirsin demişlerdi.

Ama sadece boy değil, fiziğinin de iyi olması gerekiyor, elin yüzün düzgün olması, ilk başlarda dikkat çeker.

Dilinin ve cebinin kuvvetli olması, kızı kendine bağlamana yardımcı olur.
  • Adam olacaksın önce..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.