Bildirim
kızlar tipe bakıyor ha ha:-)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Bu Konuya Nasıl Bır Yorum Yapabılırızki Kitlendım Vallaha -
Bulgar'ı nereye koymak istediğini şaşırdın herhalde. 5 kere okudum "bulgar bir eylem mi ne lan burada?" diye düşünüyorum. -
Jigelo veya sevgili arkadaşlık sitelerimi bu dediğin siteler? Çünkü oralarda genelde fake insanlar oluyor. -
fake ss koyarmısın bakalım bizden ne farkı varmış -
quote:
Orijinalden alıntı: deleteextra
fake ss koyarmısın bakalım bizden ne farkı varmış
mobildeyim,sonra:) -
quote:
Orijinalden alıntı: Einstein
Bulgar'ı nereye koymak istediğini şaşırdın herhalde. 5 kere okudum "bulgar bir eylem mi ne lan burada?" diye düşünüyorum.
bende anlamadım bulgar ne -
bulgaristan türkü or..:) -
arkadaşa yazık , asosyellik neler yaptırıyor kendine güven 0 -
fake resmi koysana . merak ettim -
Gerçek halin o fotodan yakışıklı olsa bile o kız mantıklıysa konuşmazdı.Ben güvenmezdim mesela öyle birine. -
quote:
Orijinalden alıntı: Blackfield
Gerçek halin o fotodan yakışıklı olsa bile o kız mantıklıysa konuşmazdı.Ben güvenmezdim mesela öyle birine.
+ 1
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ebuduk
quote:
Orijinalden alıntı: Blackfield
Gerçek halin o fotodan yakışıklı olsa bile o kız mantıklıysa konuşmazdı.Ben güvenmezdim mesela öyle birine.
+ 1
+1 oo yeah -
benden sana bi tavsiye, bulgaristandaki kızlar türk erkeklerine önce internette veya telefonda sarıyolar,dertleri evlenip buraya türk vatandaşı olarak gelmek...sakın kanmayın..2 tanıdığımın başına geldi, bulgaristandan adamın cebini arıyolar,sohbet muabbet,tabii kız para falan istemeyince adam işkillenmio, temiz kız zannediyo, kız nikahtan sonra '' hadi çav''....ona göre çok dikkatli ol,bulgaristan göçmeni tanıdıkların varsa bilgi alabirsin beence...hatta bi ara bu haberlere falan da çıkmıştı...aman dikkat... -
quote:
Orijinalden alıntı: teacher3401
benden sana bi tavsiye, bulgaristandaki kızlar türk erkeklerine önce internette veya telefonda sarıyolar,dertleri evlenip buraya türk vatandaşı olarak gelmek...sakın kanmayın..2 tanıdığımın başına geldi, bulgaristandan adamın cebini arıyolar,sohbet muabbet,tabii kız para falan istemeyince adam işkillenmio, temiz kız zannediyo, kız nikahtan sonra '' hadi çav''....ona göre çok dikkatli ol,bulgaristan göçmeni tanıdıkların varsa bilgi alabirsin beence...hatta bi ara bu haberlere falan da çıkmıştı...aman dikkat...
yanlış anlaşılmasın, senin görüştüğün bayan için söylemiyorum,sadece böyle bir olasılığı da göz önünde bulundur..neticede sanal ortam.... -
BUYRUN
-
quote:
Orijinalden alıntı: Cremiesto
BUYRUN
Zenciysen zaten 1-0 önde başlıyorsun. -
quote:
Orijinalden alıntı: Yasin Dayıoğlu
quote:
BUYRUN
Zenciysen zaten 1-0 önde başlıyorsun.
Kamerun merkez, 25 Cm Herkes... -
quote:
BUYRUN
güzel tuvalet kağıdı -
quote:
Orijinalden alıntı: Mimar SaNAN
quote:
BUYRUN
güzel tuvalet kağıdı
aynen
Benzer içerikler
- telefonda küfür etti ne yapmalıyım
- yapı kredi hesap cüzdanı
- eczane şikayet
- eski dövme neden kabarır
- sevgilim bana güvenmiyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X