Şimdi Ara

kızlar tipe bakıyor ha ha:-)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla öyle bir arkadaşlık sitesine çok yakışıklı bir fotoyla üye oldum kız mesaj attı tanışmak için dünden beri konuşuyoruz olay çocuk yapmaya bile geldi bulgar sonra kendi resmimi yolladım şu an konuşmuyoruz:)

• Bu Konuya Nasıl Bır Yorum Yapabılırızki Kitlendım Vallaha
  • Bulgar'ı nereye koymak istediğini şaşırdın herhalde. 5 kere okudum "bulgar bir eylem mi ne lan burada?" diye düşünüyorum.
  • Jigelo veya sevgili arkadaşlık sitelerimi bu dediğin siteler? Çünkü oralarda genelde fake insanlar oluyor.
  • fake ss koyarmısın bakalım bizden ne farkı varmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: deleteextra

fake ss koyarmısın bakalım bizden ne farkı varmış

mobildeyim,sonra:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einstein

Bulgar'ı nereye koymak istediğini şaşırdın herhalde. 5 kere okudum "bulgar bir eylem mi ne lan burada?" diye düşünüyorum.

bende anlamadım bulgar ne
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bulgaristan türkü or..:)
  • arkadaşa yazık , asosyellik neler yaptırıyor kendine güven 0
  • fake resmi koysana . merak ettim
  • Gerçek halin o fotodan yakışıklı olsa bile o kız mantıklıysa konuşmazdı.Ben güvenmezdim mesela öyle birine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackfield

Gerçek halin o fotodan yakışıklı olsa bile o kız mantıklıysa konuşmazdı.Ben güvenmezdim mesela öyle birine.

+ 1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ebuduk

quote:

Orijinalden alıntı: Blackfield

Gerçek halin o fotodan yakışıklı olsa bile o kız mantıklıysa konuşmazdı.Ben güvenmezdim mesela öyle birine.

+ 1

+1 oo yeah
  • benden sana bi tavsiye, bulgaristandaki kızlar türk erkeklerine önce internette veya telefonda sarıyolar,dertleri evlenip buraya türk vatandaşı olarak gelmek...sakın kanmayın..2 tanıdığımın başına geldi, bulgaristandan adamın cebini arıyolar,sohbet muabbet,tabii kız para falan istemeyince adam işkillenmio, temiz kız zannediyo, kız nikahtan sonra '' hadi çav''....ona göre çok dikkatli ol,bulgaristan göçmeni tanıdıkların varsa bilgi alabirsin beence...hatta bi ara bu haberlere falan da çıkmıştı...aman dikkat...
  • quote:

Orijinalden alıntı: teacher3401

benden sana bi tavsiye, bulgaristandaki kızlar türk erkeklerine önce internette veya telefonda sarıyolar,dertleri evlenip buraya türk vatandaşı olarak gelmek...sakın kanmayın..2 tanıdığımın başına geldi, bulgaristandan adamın cebini arıyolar,sohbet muabbet,tabii kız para falan istemeyince adam işkillenmio, temiz kız zannediyo, kız nikahtan sonra '' hadi çav''....ona göre çok dikkatli ol,bulgaristan göçmeni tanıdıkların varsa bilgi alabirsin beence...hatta bi ara bu haberlere falan da çıkmıştı...aman dikkat...

yanlış anlaşılmasın, senin görüştüğün bayan için söylemiyorum,sadece böyle bir olasılığı da göz önünde bulundur..neticede sanal ortam....
  • BUYRUN

• quote:

Orijinalden alıntı: Cremiesto

BUYRUN

Zenciysen zaten 1-0 önde başlıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yasin Dayıoğlu

quote:

BUYRUN

Zenciysen zaten 1-0 önde başlıyorsun.

Kamerun merkez, 25 Cm Herkes...
  • quote:

BUYRUN

güzel tuvalet kağıdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mimar SaNAN

quote:

BUYRUN

güzel tuvalet kağıdı

aynen

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.