Şimdi Ara

Kızlar tarafından seçilmiş alfa erkek olmak(!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar. Hepinizin merak ettiği o alfa BENİM! Şaka lan şaka. Yani evet kızlar beni hep seçiyor da hangi anlamda? Şöyle ki instagramda her erkeğin isteğini kabul eden kızlar benim isteğimi ya siliyor ya da beni engelliyor direkt. Bakın isteği silmeyi geçtim sadece istek attım diye kaç kız tarafından engellendiğimi sayamadım. Engel listesinde bulunmadığım bir kız kalmadı. Bazen öylesine benden 1000 km ötede ki kızları takip ediyorum. Beğendim diye sadece lan takibe alıyorum. Bunlar da öyle 2 bin 3 bin takipçili kızlar. İsteği attım 10 dk geçmeden bakıyorum profil yok. Başka hesaptan bakıyorum takipçi listesine bir sürü erkeği onaylamış hiçbirini de tanımıyor. E ulan beni de tanımıyorsun niye engelledin. Az önce başıma geldi. Kendi okulumdan bir kıza attım. Benim istekten sonra kız hesabı gizliden çıkarıp herkesi onaylamış ben hariç. Nispet mi yapıyonuz oğlum bu nedir?

Şimdi sanal alemi anlattık çok üzerinde durulacak bir mevzu değil. Gel gelelim reelde tanıştığım kızlar ya ilk tanışmada ya da ikinci üçüncü karşılaşmadan sonra kesin ve net kardeş veya kanka çekiyor. Daha samimi olmadık kardeşim sizle ne kankası lan. Bir sürü kız kankam var. Neyse bunlar buluşmada hesap falan ödemeye kalkıyor daha da beteri bana ödetmiyorlar. Zorla ödüyorlar kardeşim. Şimdi bütün bunları düşününce ya çok fakir, ezik görünen biri olmalıyım ancak öyle değilim. Yani ortalama bir erkek en fazla hangi mağazalardan giyinebilir. Koton, defacto, lc vs değil mi? Çok zengin giyinen biri olamıyoruz eyvallah ama uzaktan bakınca ıyy fakir puşt denecek biri değilim. Artı olarak arabası da olan gayet ortalama bi erkeğim lan. Çok çirkinim diyeceğim benden kat kat çirkin adamlar götürüyor çatır çutur sevişiyor. Bendeki sorun ne olabilir beyler?

Bonus olarak bu kızların buluşmada benimle sohbetlerini de biraz açayım. Öncelikle çok nadir toplu buluşuyorum kızlarla. Daha çok hepsiyle ayrı ayrı tavla oynamalı buluşmalar içinde oluyorum. Bunlar bana bugüne kadar kimler onlara yürümüş, kimler sevişmek istiyormuş, bugüne kadarki ilişkileri nasılmış, hoşlandığı çocuk hakkında ne yapmalıymış tarzı tamamen kanka sohbeti. Bazı arkadaşlarım aklına girmeye çalışıyor dese dahi yüzüme net kanka diyen bir kız hakkında böyle düşünemiyorum, hadi lan ordan diyorum. Sizin düşünceleriniz nelerdir?

Edit: Ulan şu forumda bi tane yazdıklarımı anlayan çıkmamış ya hayretler içerisindeyim. İlk mesajlardan itibaren millet olayın ilginç kısmını görmedi hepsi yok şunları gözünüzde büyütmeyin, özgüvenli olun. Ben de taşak geçmeye başladım afedersin.

Benim kızlardan korktuğum çekindiğim falan yok. Ben demek istedim ki onlar bir sebepten dolayı benden çekiniyor veya itici buluyor her ne derseniz adına. Hiç görmediğim ve beni hiç görmemiş, tanımamış kızların engel listesindeyim ve ben onlara sadece bir kez istek attım. Bu durumu benden duyan herkes de hayret ediyor. Artık kızlara ulan şundan da engel yiyelim içimizde kalmasın diye istek atıyorum. Ben bunun sebebini anlamak istedim millet beni gömmeye başladı. Algılarınızda bir sorun mu oğlum sizin?

Ciddi yorumlayacaklar varsa pm den profil atarım. Saçma sapan mesajlarla germeyin insanı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolf5870 -- 12 Aralık 2019; 16:14:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kızın eski sevgili muhammetini ve hoşlandığı çocukların muhabbetini dinlersen tabiki kanka moduna alınırsın. DİN-LE-ME-YE-CEK-SİN! Konuştuğunda sözünü kesecek gerekirse kızacaksın. Ben senin kız kankalarından biri değilim diyeceksin.

Kızla konuşurken geçmişteki yaşadıklarını değil, gelecekte seninle yaşayabileceği şeylerden bahsedeceksin. Ağzının suyunu akıtacaksın. Peşinde pervane olacak ama sen çok yanaşmayacaksın.

Bırak sen alfa olmayı şuan beta bile değilsin. utanmasan kızla kuaföre gidip manikür pedikür de yapacak duruma gelmişsin.

Adam olun biraz. Ayaklarınız sağlam bassın. Bakın bakalım kimse size kanka diyor mu?
    hocam senin yolun yol değil. bak bende hiç unutmam lisede bir ara böyle bir tip oluyordum az daha hatta kızlar sınıfta özel bir mesele için bütün erkeklerden uzaklaşıp bir yere oturmuşlardı ben de o sırada oturdukları yerdeydim kızlar bana bakıp git dedi sonra bu kızların ağası dedi ki " boş ver bu mal zaten " .... çok koymuştu be.
  • hocam senin yolun yol değil. bak bende hiç unutmam lisede bir ara böyle bir tip oluyordum az daha hatta kızlar sınıfta özel bir mesele için bütün erkeklerden uzaklaşıp bir yere oturmuşlardı ben de o sırada oturdukları yerdeydim kızlar bana bakıp git dedi sonra bu kızların ağası dedi ki " boş ver bu mal zaten " .... çok koymuştu be.
  • gülerek okudum hocam. sizin tercihiniz değil beta olmak yapacak birşey yok. ben ne alfalar tanıyorum golluma benziyen ama ilk tanışmanın gecesi dünya güzeli kızları goturen. çok düşünme boşver. =))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0FD1540C7

gülerek okudum hocam. sizin tercihiniz değil beta olmak yapacak birşey yok. ben ne alfalar tanıyorum golluma benziyen ama ilk tanışmanın gecesi dünya güzeli kızları goturen. çok düşünme boşver. =))
    Bende senin gibi düşünüyordum bir kaç kişi için,ulan şu tipe bak maymuna benziyor nasıl bu kadar iş yapıyor diye daha sonra bir kaç kıza göstermiştim bu herif baya tipsiz değil mi diye verdikleri cevap yoo baya iyiymiş olmuştu yani sana öyle geliyor olabilir.
  • Hocam alnımda kanka mı yazıyo acaba diye sürekli aynaya bakıyorum. Yoo yazmıyo. Neden neden? Allah beni bu kızların kankası, ilişki danışmanı olacak diye yollamış yeryüzüne. Hayır lise dönemlerini anlıyorum çok espri yapardım, güldürürdüm falan ama üniversitede hiç öyle biri olmadım. Soğuk biri de değildim çok sıcak da değildim. Ama bunlar hep benle kanka oluyor.

• Bu da çocukluk videom

• wolf5870 kullanıcısına yanıt
    yaş kaç bilmiyorum ama zamanla öğreneceksin. güçlü değilsen bile güçlü durmayı öğren. cool davran. öyle değilsen öylemiş gibi davranmayı öğren. persona konusunu bir araştır. maskeyle gezmeyi öğren.

uğraşmak istemiyorsan cebinde paran varsa gerisi kendiliğinden gelir. ama hem fakirsen hem tipsizsen hem betaysan rol yapmayı öğrenmen lazım. alfaların rol yapmasına gerek yok onlar hiç birşey yapmadan kadınları elde edebilirler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yalnız kızlarla kanka olmanın iyi tarafları da var. Haklarında her şeyi öğreniyorsun. İlişkilerini dinleye dinleye ilişki uzmanı prof. dr. oldum. Sözde alfa özde beta olduk..

Şimdi tek yapmam gereken bana ilk görüşte kanka demeyecek bir kız bulmak

Kızın eski sevgili muhammetini ve hoşlandığı çocukların muhabbetini dinlersen tabiki kanka moduna alınırsın. DİN-LE-ME-YE-CEK-SİN! Konuştuğunda sözünü kesecek gerekirse kızacaksın. Ben senin kız kankalarından biri değilim diyeceksin.

Kızla konuşurken geçmişteki yaşadıklarını değil, gelecekte seninle yaşayabileceği şeylerden bahsedeceksin. Ağzının suyunu akıtacaksın. Peşinde pervane olacak ama sen çok yanaşmayacaksın.

Bırak sen alfa olmayı şuan beta bile değilsin. utanmasan kızla kuaföre gidip manikür pedikür de yapacak duruma gelmişsin.

Adam olun biraz. Ayaklarınız sağlam bassın. Bakın bakalım kimse size kanka diyor mu?

• Hocam acı ama kızlar bazı erkeklere kanka damgası vurmayı çok yapıyor. Eğer sana da yaklaşımları böyleyse sıkıntı sende demektir. Kızlara olan yaklaşımını değiştir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Senin sorunun , sen ve senin gibi aptal özgüvensiz insanlar yüzünden karı kız işlerinin büyütülmesi ve diğer bişeysen habersiz insanların karşı cins ilişkilerinde korkması tanrılaştırması böyle döngü olması . Lan gidin önce kendinizi eğitib özgüvensiz mahluklar . 21.yüzyılda hala ilkel varlıklar gibi bile düşünmeyip diğer insanlara bize kızla sevgili olma olayı en büyük moduna sokuyorsunuz ama aşıyoruz tabi bi süre sonra . Ölmelisiniz dostum :)

• miroglu6 M kullanıcısına yanıt
    Hocam açıkçası kanka çekenlerin hepsine ben de o gözle bakıyorum çok da kafaya taktığım bir konu değil. Bana en baştaki yaklaşımı neyse o hiç umrumda olmaz. Şuan aklımdaki soru sadece gelecekte isteyebileceğim biri olur da onunla kanka olmamak için ne yapmalıyım şeklindeydi ki dedikleriniz bir fikir verdi o açıdan

Bu iş alışkanlık haline gelmesin diye yazdım. Hoşlandığın kız olursa geri dönmesi çok zor olabilir. Veya kanka olduktan sonra hoşuna gittiyse dönüşü zordur. O yüzden kızların hiçbiriyle kanka olma. En çok arkadaş. Onda da sevgili muhabbeti dinlemek yine yok. Kendini öyle alıştırsan iyi edersin.

Bu arada kızlar eskilerinden bahsederken hiçbir zaman kendilerinin suçlu olduğundan felan bahsetmezler. Yani dinlediğin hikayelerin %90'ı kendi işlerine geldiği gibi anlattıkları hikayelerdir. Haberin olsun.
  • moltakor12 M kullanıcısına yanıt
    Böylesi bi konuya gelip bunu yazabildiğin için asıl sen ölmelisin. Ben bu konuyu gırgır olsun diye açtım üsluptan da mı anlamadın? Git o zaman kendini eğit kardeşim. Okuyun oğlum az. Artı ilginç bir noktaya değinmek istedim. Hiç tanımadığı kızlar tarafından engellenen birini gördün mü sen hiç. Ben de görmediğim için kendimle dalga geçer havada açtım bu konuyu. Kendiyle dalga geçebilen insanların da bir diğer sorunu böyle dangalaklarla karşılaşması oluyor genelde.

Flört jargonunda 'nice boy' denilen durumda kalmışsın ve bu duruma "alın yazısı" falan değil, bizzat yaptığın şeyler yol açıyor. Öneri ister misin bilmem fakat gıcık mentör olma riskini göze alarak birkaç öneri ileteyim:

"kızlarla sohbet vs için vakit geçirme"
    "kızlar bir sıkıntıları olunca seni arayıp dertlerini anlattıkları kişi olma"
    "nice boy olma!"

İşbu öneri erkek/kız genel arkadaşlık durumu için de geçerlidir ve daha da ötesi iş dünyasındaki durumlar için de geçerlidir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizi tanımam ama yazdıklarınızın aynısını bende yaşadım. Ben böyle mantıklı olmayan şeyler yaşadığımda kendi kendime şöyle diyorum ; Bu hiç mantıklı değil. Rüya olmasın? Yada kabus? Evet evet kabus. İşte bu kabusun ta kendi dostum diyorum kendime. Çok yakışıklısın, efendisin, sahiplenmek istiyorsun ve hiç bırakmayacaksın; ama kızlar sana böyle davranıyor. Ne diyebilirimki sözün bittiği yer. Bunları kendime söylüyorum.

Bu arada kaç yaşındasınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eylül kabus -- 11 Aralık 2019; 23:15:57 >
  • Çekici degilsin feromon sayin düşük bide agzin laf yapmiyorsa gg wp kankasi olursun başka aciklama bulamadim.

• Olm siz nasıl bir insanlarsınız la, okurken ben utandım yazıyı cringe olmamı diyorlar nedir o oldu işte.

Sen meriç olmuşsun farkına da varmamışsın.Dh meriç kardeşliği sana bu konuda yardım edebilir.

Yahu kendinizden daha az zeki olan güçsüz olan, hayat felsefesinde yıkım kaos fitneden başka bir şey olmayan varlıklardan niye korkuyorsunuz, kendinizi niye bunlardan aşağı hissediyorsunuz abicim siz problemli misiniz?

Popüler kültürün bize medya aracılığı ile pompaladığı kızlar aslında hiç bir halt değiller arkadaşım.Onlarda bakkal mehmet'in kızı, trikocu zuhal'in kızı, sümüklü orhanın ablası, fevziye hala'nın torunları.

Bak motivasyon için yazıyorum, mahallede otobüste karşılaştığın yaşlı karılara bir bak, şimdi instagramdan engel yediğin kızların yaşlı halleri o, bu tarz karılardan korkuyorsun.

Ulan hayret bir şey delirmemek elde değil, gençliğin geldiği duruma bak, 17 yaşındaki götü boklu merve'nin parmağında oyuncağı oluyorlar.Anneler bile oğullarını evlenirken uyarıyorlar "kıza fazla yüz verme oğlum" diye.

Kızlar tarafından seçilmiş alfa erkek olmak(!)

Çatır çürür s.vşiyorlae demişsin ya hani .Ayrıca hiçde taş.ag almış havan yok . Yok hepsi kankaya alıyorlar felan . Burda yazıyorsunuz reelde 0 .Kendimi kısıtlıyorsun güzel kardeşim . Yazını okumadım sıkıldım doğrudur ama biliyorum ki taş.k için yazmamışsın reel yazdıkların.İçim gücüm olmayıp senin kişisel hayatına karışmayı tercih etmemkle beraber gözlem kadarıyla genellikle senin gibi tipler dışarda bakışan çiftleri görüp hemcinsine psikolojik baskı kurmaya çalışan tipler .Bak tümden yanlış olabilir benim gözlemim sonuçta bura yerine iyi bir kg kitabı var tavsiye ederim .HAREKETE GEÇÇ !!

• Ulan şu forumda bi tane yazdıklarımı anlayan çıkmamış ya hayretler içerisindeyim. İlk mesajlardan itibaren millet olayın ilginç kısmını görmedi hepsi yok şunları gözünüzde büyütmeyin, özgüvenli olun. Ben de taşak geçmeye başladım afedersin.

Benim kızlardan korktuğum çekindiğim falan yok. Ben demek istedim ki onlar bir sebepten dolayı benden çekiniyor veya itici buluyor her ne derseniz adına. Hiç görmediğim ve beni hiç görmemiş, tanımamış kızların engel listesindeyim ve ben onlara sadece bir kez istek attım. Bu durumu benden duyan herkes de hayret ediyor. Artık kızlara ulan şundan da engel yiyelim içimizde kalmasın diye istek atıyorum. Ben bunun sebebini anlamak istedim millet beni gömmeye başladı. Algılarınızda bir sorun mu oğlum sizin?

Ciddi yorumlayacaklar varsa pm den profil atarım. Saçma sapan mesajlarla germeyin insanı.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.