< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolf5870 -- 12 Aralık 2019; 16:14:6 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolf5870 -- 12 Aralık 2019; 16:14:6 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kızın eski sevgili muhammetini ve hoşlandığı çocukların muhabbetini dinlersen tabiki kanka moduna alınırsın. DİN-LE-ME-YE-CEK-SİN! Konuştuğunda sözünü kesecek gerekirse kızacaksın. Ben senin kız kankalarından biri değilim diyeceksin.
Kızla konuşurken geçmişteki yaşadıklarını değil, gelecekte seninle yaşayabileceği şeylerden bahsedeceksin. Ağzının suyunu akıtacaksın. Peşinde pervane olacak ama sen çok yanaşmayacaksın. Bırak sen alfa olmayı şuan beta bile değilsin. ![]() ![]() Adam olun biraz. Ayaklarınız sağlam bassın. Bakın bakalım kimse size kanka diyor mu? ![]() |
hocam senin yolun yol değil. bak bende hiç unutmam lisede bir ara böyle bir tip oluyordum az daha hatta kızlar sınıfta özel bir mesele için bütün erkeklerden uzaklaşıp bir yere oturmuşlardı ben de o sırada oturdukları yerdeydim kızlar bana bakıp git dedi sonra bu kızların ağası dedi ki " boş ver bu mal zaten " .... çok koymuştu be.
![]() |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eylül kabus -- 11 Aralık 2019; 23:15:57 > |
|