Peki bu yurtdışında da mı böyle.Mesela Rus,Polonyalı,Alman,Amerikalı kızlar nasıl bu konularda..
Rusları bilemem ama, Polonyalı kızlar sırf zengin koca bulmak için Avusturyaya gidiyorlar 20 yaşından sonra hepsi değil ama çoğu
etiket ve şekile önem verirler. bu erkekler için farlı işler. biz de yanımızdaki hatun güzel olsun şekil olsun deriz. onlar da bunu para ve etiket ile yaparlar. ben çok kız arkadaşımın benim mesleğim ile okulum ile övündüğünü gördüm. bazı kızlar resmen ben avukata veriyom doktora veriyom diyebilmek için size yaklaşıyo.
tabi iş evliliğe gelince işler biraz farklı. bir arkadaş demiş tobleron çikolatayı bıraktırdı. o kız seninle ortak bir hayat düşündüğünden onu yapıyor. kız paranın kendi cebinden çıktığını düşünmeye başladığı an tutumluluk yapmaya başlar.
bunu bir testle de anlarsınız. örneğin arabanızla ilgili konuşmasında kız arabası diye arabanın size ait olduğunu mu söylüyor yoksa arabamız diyerek ikinize ait olduğunu mu söylüyor bu gibi ayrımlara dikkat edin. kız sahiplenip arabamız gibi ortak varlık olarak gördüğü noktada, araba az yaksın diye kestirmeden gitmeyi bile isteyecektir
ama o eşyaların sizin olduğu düşüncesine kapılıp geçici görürse sonuna kadar sömürmek isteyecektir. nası olsa bitecek bari dibine kadar kullanayım diyebilir. bu noktada da yaptığınızın bir alışveriş olduğunu hatırlamanız ve aldığınız ürünü tabakta bırakmamanızı tavsiye ederim
quote:
Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online
Bu saatten sonra arabayıda değiştiremeyeceğimize göre saplığa devam ozaman vw yide beğenmez bunlar
Hayatımda mütevazi bitane kız arkadaşım oldu ama iş yürümedi bitti malesef. Nerede nasıl davranacağını çok iyi bilirdi hiç para göz değildi. Bir restorant gibi yere giderdik kalabalığın içinde hiç ben ödücem sen ödeyece tartışması olmadan geride durur hesabı bana bırakırdı orada insan içinde öyle tartışma yaratmazdı lüx yerlerde. Ama atıyorum salaş yere giderdik orda hemen atlardı yaa bu sefer ben ödeyecem olmazk bak falan filan tatlı atışmalarımız olurdu. Ama ne yapar ne eder yinede öderdi parayı. Hep eşittik masraf konusunda. Hatta arabayla geziyoruz diye benzin bile koyacaktı bikere dedim olur mu ya öyle şey.
Markete gitmiştik tablorone çikolatalar vardır bilirsiniz üçgen şeklinde. Büyüklerinden alacaktım çok severdi çikolataları onu da severdi. 10 15 lira falanda büyük bişey Başkası olsa ayy çok teşekkür ederimm çok tatlısın falan filan der. Bu aldı elimden geri koydu , manyak mısın ya bi çikolataya bukadar para mı verilir dedi 2 Tane crunch aldı 2 de meyve suyu çıktık marketten :)))
Hem güzel hem mütevazi kız gördüm hayatımda yani birkerede olsa ama bidaha denk gelmedi öylesi. Benimde salaklığım yüzünden ayrıldık, gerçi hem uzak şehirlerdeydik hemde ben kızı biraz fazla sıktım biraz kaybetmemek için. Bilmiyorum ozaman yaptığım hataları yapmasaydım şimdi ne olurdu? Hayırlısı böyleymiş ne yapalım :)
Şimdi geçen gün bir kızla tanıştım pazar günü. Fotoğrafcılık üzerine konuştuk falan filan. Telefon falan istedim doğal olarak çekindi empati yapacak olursak ilk görüşmede ben olsam bende vermem telefonda. Msn ve face falan aldım. Fotoğraf çekeriz birlikte demiştim onun da merakı varmış ama sanırım erkek arkadaşı da varmış bilmiyorum. Face den öğrenince onu kendimi acayip mal gibi hissettim desem yeridir yani. Keşke istemeseydim falan dedim vallaha kendi kendime. Kızda manken gibi ya Hepte izmirli kızlarla tanışıyorum şansıma bu da izmirli çıktı. Bu gidişle izmirli bi kızla evlenecez herhalde
iyi bi kızı kaçırmışsın
bİ SEVGİLİM VARDI ÇOK mütevaziydi para harcatmazdı bana hiç ama beni kullandı attı ağzına aldı aldı aldı sonra bana ayrılalım işim bitti dedi halbuki güzel hayallerim vardı neyse
Param olduktan sonra kadınlar olmadanda mutlu olabilirim
quote:
Orijinalden alıntı: 01001101
muhtemelen benim gibi düşüneniniz pek yoktur:
bence günümüzde para=güç kanunu olması ve zengin=güçlü=önemli_kişi=göz_önünde_olan_kişi olmasından dolayı ve kızlarda hep önemli gibi olan, saygı gören, kendisinden bahsedilen, üstte olanı sevdikleri için doğal olarak parası olana gidiyolar
şimdi karşı çıkanlar vardır ama okumaya devam edin: tamam zengin olmayan kız zengin ve tipsiz kocaya gidiyo, ama hem ağlanacak güzelliğe sahip olup hemde tonla parası olan mankenler, oyuncu kadınlar da zengin,ünlü ve tipsiz kişilere gidiyo abi? örnek vermek gerekirse:
tiger woods ve model olan eşi. şimdi bu kadın zaten ünlü bi model, para zaten var, özgürlük zaten var, e bu kadın neden gidip yakşıklı ve sıradan mesleğe sahip (sıradan meslekten kastım çöpçülük değil, mühendislik veya doktorluk gibi meslekleri kastediyom) bi adamı bulmuyo?
çünkü kadınlar için önemli olan şudur: yeterki kendi arkadaşlarıyla buluştuğunda ayy benim kocam şöyle yaptı böyle etti falan diye hava atabilsin. yani kocası önemli biri olsun.
ve bu devirde para da insanı önemli yapan en büyük etkenlerden biri olduğu için parası olana da gidiyolar işte:
.
quote:
Orijinalden alıntı: Marquen
Param olduktan sonra kadınlar olmadanda mutlu olabilirim
Para olunca kadınlar gelir zaten hocam.
Bu devırde para = hersey para yok = hıc bırsey durum bu yapacak bırsey yok
quote:
Orijinalden alıntı: Utkuhan
bİ SEVGİLİM VARDI ÇOK mütevaziydi para harcatmazdı bana hiç ama beni kullandı attı ağzına aldı aldı aldı sonra bana ayrılalım işim bitti dedi halbuki güzel hayallerim vardı neyse
quote:
Orijinalden alıntı: faho
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: altotito
En önemli etken para, diğer şeyler olmasa da olur. Hatta şöyle bir söz var; "If u have a mercedes u don't need a long d.ck". Anlamı; mercedes'in varsa kız tavlamak için uzun dalga çeken radyoya ihtiyacın yoktur.
uzun dalga çeken radyoya ihtiyacın yoktur. acayip guldum burada
quote:
altıma yapıcam nedir bu arkadaş
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme