Şimdi Ara

Kızlar Paraya Önem Verir mi? Kendi Görüşüm (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
92
Cevap
0
Favori
5.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 01001101

muhtemelen benim gibi düşüneniniz pek yoktur:

bence günümüzde para=güç kanunu olması ve zengin=güçlü=önemli_kişi=göz_önünde_olan_kişi olmasından dolayı ve kızlarda hep önemli gibi olan, saygı gören, kendisinden bahsedilen, üstte olanı sevdikleri için doğal olarak parası olana gidiyolar

şimdi karşı çıkanlar vardır ama okumaya devam edin: tamam zengin olmayan kız zengin ve tipsiz kocaya gidiyo, ama hem ağlanacak güzelliğe sahip olup hemde tonla parası olan mankenler, oyuncu kadınlar da zengin,ünlü ve tipsiz kişilere gidiyo abi? örnek vermek gerekirse:

Kızlar Paraya Önem Verir mi? Kendi Görüşüm

tiger woods ve model olan eşi. şimdi bu kadın zaten ünlü bi model, para zaten var, özgürlük zaten var, e bu kadın neden gidip yakşıklı ve sıradan mesleğe sahip (sıradan meslekten kastım çöpçülük değil, mühendislik veya doktorluk gibi meslekleri kastediyom) bi adamı bulmuyo?

çünkü kadınlar için önemli olan şudur: yeterki kendi arkadaşlarıyla buluştuğunda ayy benim kocam şöyle yaptı böyle etti falan diye hava atabilsin. yani kocası önemli biri olsun.

ve bu devirde para da insanı önemli yapan en büyük etkenlerden biri olduğu için parası olana da gidiyolar işte:

çarpık anlayış mükemmel özetlenmiş.
  • Doğada hep böyle. Dişiler her zaman güçlü erkekleri seçerler. İnsanların toplumsal yaşamdaki gücü de paradır.

Erkekler de benzer mantıkla doğurgan dişileri seçer.
  • Para tabi ki bu konuda önemli bir obje, ama herşeyin para olmadığını bilen kızlarda var, eğer gerçekten seviyorsa para çok çok arka planda kalır.

Gelişen teknoloji ve sanal alem yüzünden insanlar artık ne yapacakları konusunda tereddütler yaşamakta, televizyonlarda ki gibi herşeyi toz pembe olarak gören tipler de var. Eğer kızın kafası azıcık da olsa çalışıyorsa paranın sadece bir araçtan itibaren olduğunu anlar, neyse fazla kafa şişirdim sabah sabah kusura bakmayın, iyi günler.
  • Kardeşlerimmmmm benimmmmmmm boşverin biz parasızda mutlu bir aile olabilirizzzzz

• kadınlar gücü sever, o derive göre güç olgusu ne ise ve kimin elindeyse kadınları çeker
  • Sadece kızlar mı paraya önem veriyor yapmayın ailenizde paraya önem veriyor arkadaşlarınızda hatta siz bile paraya önem veriyorsunuz
  • quote:

bence günümüzde para=güç kanunu olması ve zengin=güçlü=önemli_kişi=göz_önünde_olan_kişi olmasından dolayı ve kızlarda hep önemli gibi olan, saygı gören, kendisinden bahsedilen, üstte olanı sevdikleri için doğal olarak parası olana gidiyolar

şimdi karşı çıkanlar vardır ama okumaya devam edin: tamam zengin olmayan kız zengin ve tipsiz kocaya gidiyo, ama hem ağlanacak güzelliğe sahip olup hemde tonla parası olan mankenler, oyuncu kadınlar da zengin,ünlü ve tipsiz kişilere gidiyo abi? örnek vermek gerekirse:

tiger woods ve model olan eşi. şimdi bu kadın zaten ünlü bi model, para zaten var, özgürlük zaten var, e bu kadın neden gidip yakşıklı ve sıradan mesleğe sahip (sıradan meslekten kastım çöpçülük değil, mühendislik veya doktorluk gibi meslekleri kastediyom) bi adamı bulmuyo?

çünkü kadınlar için önemli olan şudur: yeterki kendi arkadaşlarıyla buluştuğunda ayy benim kocam şöyle yaptı böyle etti falan diye hava atabilsin. yani kocası önemli biri olsun.

ve bu devirde para da insanı önemli yapan en büyük etkenlerden biri olduğu için parası olana da gidiyolar işte:

hemen sana neden sıradan meslekten kişilerle evlenmediklerini söyleyeyim.sosyal çevre meselesi sıradan meslekli insanlar onların sosyal ortamlarına giremez.
    kendimden örnek vereyim özel unide okuyorum ,kız arkadaşımda aynı okulda ekonomik durumlarıda iyi , hemen hemen bütün arkadaşlarım okulumdan veya sürekli takıldığımız mekanlardan.
    ne bilim mesela hiç kasiyer sevgilim veya arkadaşım olmadı veya mağazada çalışan satış elemanı.
    insanların ekonomik durumu neyse sosyal ortamıda onla orantılıdır dolayısıyla arkadaş ortamı da.
    davul bile dengi dengine sözü kimi zaman dogrudur.
  • kadınların paraya önem vermesi değil sorun insanların paraya önem vermesi, dünyadaki zengin erkeklerin zengin kadınlara göre çok olmasından kaynaklı zengin erkek yanındaki taş gibi hatun durumu, yoksa erkekler kadınlardan bu konuda çok farksız değil, kadın parayı gücü bu şekilde elde ediyor erkek başka şekilde

ayrıca o okul önünde senin arabaya bakan kızlar, seni sadece yolunacak kaz olarak görürler, ama diğer yanda işini bilen erkek onları 5 kuruş harcamadan elinde oynatır, yani iş parada değil güçte, güç de sadece daha güçlü cüzdan daha güçlü kollar değildir, sosyal ilişkilerde bile başarılı olmak bir güçtür, kızlar paraya bakıyor demek de kusura bakma abazan erkeğin kendini tatmin etme durumudur
  • Yine mi bu konu? Evde kalacağız !
  • quote:

Orijinalden alıntı: RecycleBin

quote:

hemen sana neden sıradan meslekten kişilerle evlenmediklerini söyleyeyim.sosyal çevre meselesi sıradan meslekli insanlar onların sosyal ortamlarına giremez.
    kendimden örnek vereyim özel unide okuyorum ,kız arkadaşımda aynı okulda ekonomik durumlarıda iyi , hemen hemen bütün arkadaşlarım okulumdan veya sürekli takıldığımız mekanlardan.
    ne bilim mesela hiç kasiyer sevgilim veya arkadaşım olmadı veya mağazada çalışan satış elemanı.
    insanların ekonomik durumu neyse sosyal ortamıda onla orantılıdır dolayısıyla arkadaş ortamı da.

hAKLISIN kardeş ben özelde okumadm hiç özel üniden kız arkadaşım olmadı ama söylediklerin mantıklı sonuç aslında para değil takıldığın sosyal ortamlar e o ortamlarada belli maddi imkanlarına göre takılabiliyorsun ve o tür kızlarla çıkıyorsun mesela mc donalds da çalışan ordaki bi kızla bi ilişki içinde olur,özel ünide okuyanda ordaki biriyle bi ilişki içinde olur ha bunun tersi varmı özelde okuyan paralı bi kız sıradan çalışan bi erkekle olurmu derseniz,olur ama çok nadir bi durumdur zaten olursada ilerde kızın ailesi seni okadar okuttuk bunamı varcan diyip tekrar ilişkiyi keserler

Aslında bu bi çok batı ülkesinde yok insanlar çalışsınlar yeter onlara göre aam biz gelişmemiş bi toplum oldugumuz için sınıf ayrımını çok fazla yapıyoruz normalde etik bi kural değil ama bi 60 70 yıl sonra böyle şeylere önem vermez kızlar.
  • Paraya önem vermeden admaın kara kaşına gözüne aşık olup peşinden koşan kız varmı şu dünyada Allah aşkına Nerde güzel bir hatun görsem hepsi lüx manyağı. Hem güzel hem mütevazı bir hatun denk gelmedi hiç. Ya bitti eskide kaldı ya da hep bana böyleleri denk geliyor. Sap geldik sap gidecez
  • quote:

Orijinalden alıntı: RecycleBin

quote:

tabiki haklısınız ama şöyle bi durum da var; ben ünlü,yakışıklı ve zengin bir erkek olsam, sırf sosyal çevreme uysun diye gidip çirkin ama zengin ve ünlü bi kızla evlenmem, hiçbir erkek yapmaz böyle bişeyi. ama bakyosunuz şöhretli, zengin ve çok güzel sürüyle bayan var gidip tipsiz ama ünlü erkeklerle evlenen. yani bakış açısı olarak yinede kız ile erkek arasında uçurum var bence
  • En önemli etken para, diğer şeyler olmasa da olur. Hatta şöyle bir söz var; "If u have a mercedes u don't need a long d.ck". Anlamı; mercedes'in varsa kız tavlamak için uzun dalga çeken radyoya ihtiyacın yoktur.
  • 01001101 senin nici bi yerden hatırlıyorum bişey için sanki sohbet etmişmiydik evet haklısın kızlar paralı olanla beraber oluyor erkekte para yedirince karşılık olarak kızın en değerli şeyini alıyor ve bi süre sonra o kız ahlaklı erkek arıyor hiç etik bi durum değil ve gerçekten tamamen acı bi durum.

Benim sosyal çevrem genelde olmuştur ama yalnız kaldığım dönemde çok oldu ve o dönemler hoşlandığım kızlar bana pas vermezlerdi,ukalalık diye anlamayın lütfen ama şimdi özel bi hastanenin yöneticisiyim ve inanın bana bana yüz vermeyen kızlardan 100 kat daha güzel kızlar kapımın önünde bekliyor beni çıkışta,çoğunada işim var şimdmi uğraşamam diyiyorum tersliyorum ama nedense vazgeçmiyorlar ben çok zengin değilim bana böyle oluyorsa bide şirket ve fabrika sahiplerini düşünsenize
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

01001101 senin nici bi yerden hatırlıyorum bişey için sanki sohbet etmişmiydik evet haklısın kızlar paralı olanla beraber oluyor erkekte para yedirince karşılık olarak kızın en değerli şeyini alıyor ve bi süre sonra o kız ahlaklı erkek arıyor hiç etik bi durum değil ve gerçekten tamamen acı bi durum.

Benim sosyal çevrem genelde olmuştur ama yalnız kaldığım dönemde çok oldu ve o dönemler hoşlandığım kızlar bana pas vermezlerdi,ukalalık diye anlamayın lütfen ama şimdi özel bi hastanenin yöneticisiyim ve inanın bana bana yüz vermeyen kızlardan 100 kat daha güzel kızlar kapımın önünde bekliyor beni çıkışta,çoğunada işim var şimdmi uğraşamam diyiyorum tersliyorum ama nedense vazgeçmiyorlar ben çok zengin değilim bana böyle oluyorsa bide şirket ve fabrika sahiplerini düşünsenize

Bizde yöneticiyiz

Vallaha dediğin durumda işin özetidir işte hocam. Yani paraya gelen kız illa yollu olmuyor normal bir kızlarda para peşinde artık. Hiç bir kızın ağzından duyuyor musunuz artık aşk sevgi kelebekler çiçek böcek önemlidir diyen Şukadar kazansın, şusu busu olsun , parası olsun vs.. Mütevazı bir hayat süreyim diyende yok. Nedir bu lüx düşkünlüğü anlamadım. Evin olmasında kirada otur yani, ben 6 senedir kirada oturuyorum bir kötülüğünü görmedim yani. Neşemde yerimde vallaha.
  • Sayfalar dolusu yazı yazmaya gerek yok.
    Para + Tanınmışlık + Çok az romantiklik + Birazda tip varsa elde edemeyeceğin kadın yoktur.
    Sadece parada yeter gerçi ama...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yasin Dayıoğlu

Babanın arabasını kaçırdın bide hava ata ata araba kiraladım diyorsun.

insan dısı varlık ordamıydın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

01001101 senin nici bi yerden hatırlıyorum bişey için sanki sohbet etmişmiydik evet haklısın kızlar paralı olanla beraber oluyor erkekte para yedirince karşılık olarak kızın en değerli şeyini alıyor ve bi süre sonra o kız ahlaklı erkek arıyor hiç etik bi durum değil ve gerçekten tamamen acı bi durum.

Bizde yöneticiyiz

Vallaha dediğin durumda işin özetidir işte hocam. Yani paraya gelen kız illa yollu olmuyor normal bir kızlarda para peşinde artık. Hiç bir kızın ağzından duyuyor musunuz artık aşk sevgi kelebekler çiçek böcek önemlidir diyen Şukadar kazansın, şusu busu olsun , parası olsun vs.. Mütevazı bir hayat süreyim diyende yok. Nedir bu lüx düşkünlüğü anlamadım. Evin olmasında kirada otur yani, ben 6 senedir kirada oturuyorum bir kötülüğünü görmedim yani. Neşemde yerimde vallaha.

sENİN şeklin yeter senin nici hep forumda görürüm karizman yeter cidiyim ama bunu hiç belli etmedim sana şimdi itiraf ediyorum insanlar çok abartıyorlar herşeyi tamam ev önemlide o kadar absartmayın ha daha iyimi hayat yaşamak istiyorlar o zaman bi kız gelsin benkle aynı yola başkoysun oda çırpınsın bu hayat için beraber kazanıp beraber yiyelim zengin buluyorlar noluyor bi kaç ay çok güzel yaşıyorlar ya sonra o zenginle evlenince neler oluyor söylüyeyim zengin adamın karısı evdeyken adam gidiyor parasıyla en kral kadınlarla yatıp kalkıyor sonra eve gelincede karıcım diyiyor bumu dürüst olan,ben kız olsam ortahalli bi erkek isterdim ne güzel işte çalışıp evimize gdiyoruz eşimizle ilgileniyoruz hayat böyle güzel,yoksa çevremde görüyorum ben bekarım ama çevremde evli ve maddi durumu harika olan çok arkadaşım var inanın eşleri evdeyken adamların yatmadığı kadın yok,basıyor 500 doları 1 geceliğine kapıyor kızı ama çok paraıs olmayan adam ne yapıyor gidiyor eşiyle ilgilenmiyor.

Kızlar sanmasınki onları prenses gibi yaşatacak zengin erkekler,heves geçtimi evlendilermi işte öyle sandıları gibi olmuyor,ben açık konuşayım evlensem ve eşim sadece benden hep para beklese öyle bi an gelirki siktiri çekerim yeter be defol deriim sonuçta param ver diye düşünürüm giderim başka kadınlarla beraber olurum,benim evlendiğim eşimde ortada kalır niye çünkü kendini hiç bi alanda yetiştirmemiş ve zengin koca beklemi hep ben para yedirirsem bunun bedelinide ödettitirim ha ben öyle siktir çekecek karakterde bi insan değilim ama çoğu erkek bunu yapıyor,forumda zengin koca arıyan kız varsa bu söylediklerimi dikkate alsın
  • Benim gözlemlerim söyle, asiri alt gelirli kısmı bilmiyorum onu bastan soyleyim. Benim kız arkadasım ve ben 1gram paraya deger vermeyiz dün hayatımda ilk defa kumar oynadım kız arkadasım trip attı biraz sonrasindada sana ders olmuş oynama artik diye yanıma geldi birazda para verdi, parasız kalıp evde makarnaya talip oldumuzda oldu, benim arabam veya onunki bozulduğunda koştura koştura arabayı ittimiz. Gerektiğinde parasızlıktan sokakta kaldımiz, maddi durumumuz ikimizinde iyi ama aileler problemli oldugundan arasira para olmuyor :))
    Şimdi para biriktirip motor alicaz, yarış filan yapmak icin ehliyet kursunada yazıldık a2 icin, bence para hic bisey 1ay 100tl ile sokaklarda idare ettimi bilirim, Bazende gözümü kırpmadan bin tl yi bosa harcadimi. Mutlu olmadıktan sonra para hic bir ise yaramaz. Sevgilim yanimdayken mutluyum ama ailemle 5dk oturmak sorun oluyor aile ile mutlum olmak icin her şeyimi veririm

Orta gelirli ailelerin kızları, paraya cok önem veriyor, eğer erkeğin gözü açık degilse ve maddi durumu iyiyse kız onu parmağında oynatır. Asiri ust gelirli istemiyorlar cunku dusunceleride farkli oluyor evv+arabası olsun yetiyor.

Ust gelirliler burdaki gruptaki kızlar paraya önem veriyorlar ama o kadar fazla değil. Her iki tarafında maddi durumu iyi oldugundan erkeğin cimri olmamasına ama parayida savurmamasi dusuncesindeler. Sonradan gormus tayfası var ise hic çekilmez bir gelir kısmı

Asiri ust gelirliler kızlar ve erkekler asiri rahat. Orta gelirli ve zengin kesim bunları pek ortamlarda istemiyor, düşünce olarak para en son sıralarda, kızları gercek sevgiyi arıyor, 18yasinda ev ve arabası olduklarından rahatlar, hosgorululer ama insanlar yanlış anlıyor. Şımarık kızları ve erkekleri vardır ama onlar bile ileride düşüncesi düzeliyor. Genelde bu simariklar sonradan görme artistlerle karıştırılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyetizma -- 16 Mayıs 2011; 13:03:17 >

• Utkuhan seni hep görüyom zaten konularda, konuştuk gibi geliyo banada ama tam çıkaramadım.

bide eşim benden hep para beklerse bi noktadan sonra **t*ri çekerim demişsin. afedersin ama n*h çekersin evlenmişsin artık abi, çekecen karı dırdırını. ha bıktınmı dırdırdan? tamam abi boşayalım sizi. kanunlar gereği bütün mal varlığının yarısına artı olarak ömür boyu da kıza maaş ödemeyi kabul ediyosan tabi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.