Şimdi Ara

Kızlar neden pcden anlamaz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
1
Favori
5.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kafama takıldı bu aralar neden pcden anlayan kız yok sadece açma düğmesine basıp internet explorer'e girmeyi biliyorlar o kadar

• Çünkü senin gibi asosyal olanları çok az.
  • Öyle deme hocam. Kasa toplayıp gtx280 ile SLI yapanı bile var

• İ
  • quote:

Orijinalden alıntı: Byfe

Öyle deme hocam. Kasa toplayıp gtx280 ile SLI yapanı bile var

1.000/1 ihtimal

• Sen de bilgisayara format atmayı bilip ben bilgisayardan çok iyi anlarım diye ortalarda gezinen annesinin oğlu olsan gerek.
  • Çünki onların beyninin % 90ı ego tadmini yapmak için çalışır.

Ay durumumu kaç kişi beğenmiş acaba hemen bir baklayım derler ve saatlerce takılırlar internetin kölesi olurlar fakat bundan onlarında haberi yoktur.Bilgisayarı genelde açma kapamadan başka birşey için kullanmazlar.Ergenlik dönemlerinde derslere hiç asılmazlar.(Nedenini kimse çözemedi) Hele hele ders ingilizceyse basit bir grammarı bile yapamazlar.Milleti kullanmaya çalışırlar.Bütün dikkatleri üstlerine çekmeye çalışırlar sanki milletin işi güçü bitmiş onlarla uğraşıcak gibi.Bir olayı çok abartırlar.Bkz:Nutella ne var bunda arkadaş o kadar abartılıcak...

Herneyse ya gece gece uykusuzluk kafa yaptı bende bunu okuyan herkese iyi geceler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kızlar niye böyle?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avokado Kabuğu

Sen de bilgisayara format atmayı bilip ben bilgisayardan çok iyi anlarım diye ortalarda gezinen annesinin oğlu olsan gerek.

Hee öyle öyle...
  • quote:

Orijinalden alıntı: O Meşhur Kel Adam ;)

Çünki onların beyninin % 90ı ego tadmini yapmak için çalışır.

Ay durumumu kaç kişi beğenmiş acaba hemen bir baklayım derler ve saatlerce takılırlar internetin kölesi olurlar fakat bundan onlarında haberi yoktur.Bilgisayarı genelde açma kapamadan başka birşey için kullanmazlar.Ergenlik dönemlerinde derslere hiç asılmazlar.(Nedenini kimse çözemedi) Hele hele ders ingilizceyse basit bir grammarı bile yapamazlar.Milleti kullanmaya çalışırlar.Bütün dikkatleri üstlerine çekmeye çalışırlar sanki milletin işi güçü bitmiş onlarla uğraşıcak gibi.Bir olayı çok abartırlar.Bkz:Nutella ne var bunda arkadaş o kadar abartılıcak...

Herneyse ya gece gece uykusuzluk kafa yaptı bende bunu okuyan herkese iyi geceler

Nutella fotoğraflarını görünce sövesim geliyo sanada iyi geceler...

• Yemek tarifleri,makyaj,elbise,dedikodu bunlarla ilgilenmekten pcye zaman bulabiliyorlar mı sence?
  • işlerini bi cümleye yaptirdiklari için kafalarini boş şeylere yormuyolar.
  • masaüstünde ie yi kaldır chrome opera vs koy eminim çogu internete giremez
  • Tanıdığım kızların çoğu interneti facebook tan ibaret görüyorlar.Bir gün birisine herhangi bir forumda üyeliğin var mı diye sordum bizim şehirde forum yok dedi(forum avm sandı herhalde garibim).o andan itibaren kızla ilişiği kestim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canis_Majoris_Vy

masaüstünde ie yi kaldır chrome opera vs koy eminim çogu internete giremez

Hahahaha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah aşkına kızlar neyden anlıyor ?

bazıları çok zeki ve nasıl bu kadar zeki olduklarına şaşıyorum.

gerçi çoğu hamilelik döneminden sonra aptallaşma moduna bürünüyor iyice.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HEISENBERG

Tanıdığım kızların çoğu interneti facebook tan ibaret görüyorlar.Bir gün birisine herhangi bir forumda üyeliğin var mı diye sordum bizim şehirde forum yok dedi(forum avm sandı herhalde garibim).o andan itibaren kızla ilişiği kestim.

Yarıldım
  • sanki anlayan erkek çok var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

sanki anlayan erkek çok var

Forumda oldukça var ama anlamayanlarda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Byfe

Öyle deme hocam. Kasa toplayıp gtx280 ile SLI yapanı bile var

Aynı paraya gidip tek kart almak daha mantıklı para varken gidip iki tane sıfır GTX 280 alması saçma olmuş zaten SLI performansı %100 arttirmaz %80 - %90 arttırır.Kız kartları biliyor ama başta bi yanlis var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

Kafama takıldı bu aralar neden pcden anlayan kız yok sadece açma düğmesine basıp internet explorer'e girmeyi biliyorlar o kadar

Kızları nasıl kötüleceğini mi bulamadında bu konuyu açıyorsun? türkiyenin %70 kızı senden çok biliyordur emin ol.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.