Şimdi Ara

Kızlar neden kol kıllarını kesmez?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
4.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Böyle okulda dışarda falan görüyorum kızların bacaklar pürüssüz(onu kesmeyen de var)ama kolları fena .Neden kol kıllarını kesmiyorlar,tanıdığım en bakımlı kızların bile kolları kıllı kıllı.

• Neden bunu onlara sormuyorsun? Biz nerden bilelimki.
  • İsterse dünya güzeli olsun kıl varsa ben yokum.
  • girmez olaydım konuya bakmaz olaydım içim kalktı aynı problemın benım cevremde olduğunu da hatırladım
  • çünkü daha çok çıkıyor alınca...ben öyle biliyorum
  • kol kılları kesilirmi sen sen kaşlarını alıyormusun kızlara güzel görünmek için onlar neden erkeklere güzel görünmek için kol kıllarını kessin ondan sonra daha kalın ve çok çıkar zaten

zaten bacaklarıyla yeterince ugraşıyolar zaten insanlık hali bence kıl olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bender B. Rodriquez -- 8 Nisan 2012; 12:13:59 >
  • O kıl değil tüy. Niye kessinlerki hem? Zaten heryerlerine ağda yapıyolar bide kollarınamı yapsınlar? Onunlamı uğraşsınlar bide. Aşırı uzun olmadıkça sorun yok bence. O kadar tüy olması sorun değil

Saçma sapan konular açıyonuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 8 Nisan 2012; 12:14:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bazılarının geninde var kolların kıllı olması seninde bacakların leş gibi kıllıdır kesin kızlarda onu sevmiyor mesela sen kesiyor musun?
  • Kol fazla kıllanmadıkça kesmeye gerek yok diye düşünüyorum. Asıl bacağa önem gösterilmeli. Pürüzsüz bacak görünce kola bakmıyor zaten insan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

O kıl değil tüy. Niye kessinlerki hem? Zaten heryerlerine ağda yapıyolar bide kollarınamı yapsınlar? Onunlamı uğraşsınlar bide. Aşırı uzun olmadıkça sorun yok bence. O kadar tüy olması sorun değil

tüy değil kıl.

tüy kuşta kıl memelide olur.
  • fazla olmadıkça no problem
  • @ertzel cok guldurdun, sıkayete kalktım daha once etmısler
  • quote:

O kıl değil tüy. Niye kessinlerki hem? Zaten heryerlerine ağda yapıyolar bide kollarınamı yapsınlar? Onunlamı uğraşsınlar bide. Aşırı uzun olmadıkça sorun yok bence. O kadar tüy olması sorun değil

+1.

Neden kadınlar kıllarını aldırmak zorundayken erkekler değil onu da anlamış değilim.
  • kötü duruyor arkadaş bazılarının simsiyah. bunun azı çoğu yok. bir tek sarışın kızlarda belli olmuyor ama esmerlerde bildiğin saç gibi çıkıyor. tüm kızlar bacaklarını nasıl alıyorsa güzel görünmeleri için onları da almaları lazım.

benim kız arkadaşım alıyor. bacaklarını alırken kollarını da alıyor yani gayet şık gözüküyor.
  • harbi adam doğru diyor ama kiminde benim kolumdan fazla oluyor utanıyorum :/

bir de köseyim ülkücü bıyığı bırakan kızları görünce utanıyorum :/
  • Benim hiç kızların kol kıllarıyla ilgili problemim olmadı, olabilir insanlık hâli. Ayrıca kol kıllarını almak gibi bir anlayış yok, garip yani bunu istemek.
  • Kafayı mı yedin birader koluyla mı sevişeceksin?
  • quote:

Tüy denen şey memelilerde olmaz az biyoloji çalış
  • Zaten size kalırsa kızın boyundan altını ağda dolu bir fıçıya sokması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

Zaten size kalırsa kızın boyundan altını ağda dolu bir fıçıya sokması lazım

Aslında mantıklı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.