Şimdi Ara

Kızlar neden erkekleri sevmez?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • neredeyse bütün kızlar erkekleri sevmiyor baksanıza hepsi kıllı sakallı iğrenç tipler diyorlar bu yüzden çoğu kızlar eşcinsel(lezbiyen)

• Ne alaka sakallıyı sevmezmiş. O sakalın içinde kaybolmak isteyen kızlar var hatta sakalsız erkek mi olur diyen kızlar var. Kıza göre değişiyor. Sakal daha erkeksi yapıyor nasıl büyük memeli kalçalı kızlar daha kadınsıysa bu da böyle.

Hakkaten babyface erkek erkek değildir.

Edit:imla
  • Sevmesine gerek yok zaten erkek adamın erkek sevgilisi olur
  • Erkek adam erkek g.ü s.r

Şaka maka erkek olarak lezbiyenleri daha çekici bulan bi tek ben miyim ?
  • Senide .... seler sende sevmezdin,bu işler karşılıklı hep
    Biraz empati yap.
  • Tam aksine ERKEKLERDEN hoşlanırlar. Ama erkek tanımı çok değişkendir. Dişisini koruyamayan, onu sahiplenemeyen, onu sevemeyen ve en önemlisi korkak olan benim erkeklik tanımımda yer almaz mesela.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hawking45

neredeyse bütün kızlar erkekleri sevmiyor baksanıza hepsi kıllı sakallı iğrenç tipler diyorlar bu yüzden çoğu kızlar eşcinsel(lezbiyen)

Konudan cahillik akıyor.
  • Seni sevmiyolarsa biz naapalim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Delikanlı adamım delikanlı sevgilisi olur

• Çünkü kadınların cinselliğe ihtiyaçları gram yoktur ancak cinsel zevki tatmak için arada yanaşırlar o kadar. Sevmezlerse sevmesinler zaten erkeğin kaburgasından yaratılmış mahluklar. Dünya tarihinde adları bile geçmiyor. Siz tarihte hiç ünlü kadın yazar ünlü kadın filozof hatta ünlü kadın bilim insanı duydunuz mu? Kadınların aklı fikri ilişkilerde. Farkettiyseniz filmlerde bile ilişki ögesini üstlenmek için kadınlar rol alıyor. Hemen her kült filmde kadınlar erkek başrolün ilişki yaşadığı kadın durumda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • doğru bilgi tanıştığım bütün kızlar böyle zaten sevmiyorlar erkekleri dünyadan soyunu bitirmek istiyorlar
  • Yakışıklıları severler tipsizleri sevmezler

• quote:

Orijinalden alıntı: rabbitstayla

Erkek adam erkek g.ü s.r

Şaka maka erkek olarak lezbiyenleri daha çekici bulan bi tek ben miyim ?

hocam taleworlds forum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dtcfli

Yakışıklıları severler tipsizleri sevmezler

yalan bilgi yakışıklı olsada sakallı kıllı diye sevmiyorlar zaten
  • arkadaşlar kızlar erkekleri sevmiyor bu yüzden tecavüz vakaları arttı dünyada
  • Kıllı sevenide çok ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: m4tr4k

arkadaşlar kızlar erkekleri sevmiyor bu yüzden tecavüz vakaları arttı dünyada

Sosyal medya ve kapitalizm yüzünden tecavüz vakaları arttı

• quote:

Orijinalden alıntı: KontDantes

Çünkü kadınların cinselliğe ihtiyaçları gram yoktur ancak cinsel zevki tatmak için arada yanaşırlar o kadar. Sevmezlerse sevmesinler zaten erkeğin kaburgasından yaratılmış mahluklar. Dünya tarihinde adları bile geçmiyor. Siz tarihte hiç ünlü kadın yazar ünlü kadın filozof hatta ünlü kadın bilim insanı duydunuz mu? Kadınların aklı fikri ilişkilerde. Farkettiyseniz filmlerde bile ilişki ögesini üstlenmek için kadınlar rol alıyor. Hemen her kült filmde kadınlar erkek başrolün ilişki yaşadığı kadın durumda.

Harry Potter’ın yazarı kraliçeden zengin
    arsiv.ntv.com.tr
    Harry Potter’�n yazar� krali�eden zengin
    http://arsiv.ntv.com.tr/news/212845.asp

Yazar demişken haksızlık etmemek lazım,gelmiş geçmiş en çok satan kitabın sahibi kendisi(öyle sanıyorum lord of ringsi geçmiştir).

• quote:

quote:

Ne alaka sakallıyı sevmezmiş. O sakalın içinde kaybolmak isteyen kızlar var hatta sakalsız erkek mi olur diyen kızlar var. Kıza göre değişiyor. Sakal daha erkeksi yapıyor nasıl büyük memeli kalçalı kızlar daha kadınsıysa bu da böyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C9411D68E -- 15 Mayıs 2015; 17:22:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThisisRevolution

quote:

quote:

Ne alaka sakallıyı sevmezmiş. O sakalın içinde kaybolmak isteyen kızlar var hatta sakalsız erkek mi olur diyen kızlar var. Kıza göre değişiyor. Sakal daha erkeksi yapıyor nasıl büyük memeli kalçalı kızlar daha kadınsıysa bu da böyle.

aynen değil o yüzden 1.000 5.000 like alan popiler var

justin bieberi saymıyorum bile al bak buna baby face ama popi

Rüzgar Ozan Dikicifacebook
    Rüzgar Ozan Dikici
    https://www.facebook.com/ruzgarozand

• quote:

Orijinalden alıntı: redoracle

quote:

Orijinalden alıntı: KontDantes

Çünkü kadınların cinselliğe ihtiyaçları gram yoktur ancak cinsel zevki tatmak için arada yanaşırlar o kadar. Sevmezlerse sevmesinler zaten erkeğin kaburgasından yaratılmış mahluklar. Dünya tarihinde adları bile geçmiyor. Siz tarihte hiç ünlü kadın yazar ünlü kadın filozof hatta ünlü kadın bilim insanı duydunuz mu? Kadınların aklı fikri ilişkilerde. Farkettiyseniz filmlerde bile ilişki ögesini üstlenmek için kadınlar rol alıyor. Hemen her kült filmde kadınlar erkek başrolün ilişki yaşadığı kadın durumda.

Harry Potter’ın yazarı kraliçeden zengin
    arsiv.ntv.com.tr
    Harry Potter’�n yazar� krali�eden zengin
    http://arsiv.ntv.com.tr/news/212845.asp

Yazar demişken haksızlık etmemek lazım,gelmiş geçmiş en çok satan kitabın sahibi kendisi(öyle sanıyorum lord of ringsi geçmiştir).

Bunu derken Bestseller kitap yazanları demedim, tarihte ünlü bir kadın yazar dedim mesela Dostoyevski, Tolstoy, Gogol, Turgenyev, Camus,Kafka, V.Hugo, Orwell,Zweig, Dumas, Jack London, Steinbeck, Salinger, Sheakspeare, Goethe... Ve daha şuan ismi aklıma gelmeyen nice yazar.

Sence bunların düzeyinde bir kadın yazar var mı? Varsa kaç tane var?

Bilim insanı olarak ben bi Marie Kurie yi duymuştum o kadar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.