Şimdi Ara

Kızlar neden erkekleri sevmez? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kadınların 1900 lü yıllarda önü açılmaya başladığı için böyle olması normal,daha önce hep engellendiler,fikirlerinin bi değeri yoktu.
    Hatta belki bazılarının eserleri erkekler tarafından sahiplenilmiş bile olabilir,yada erkek ismiyle yazmışda olabilirler o dönem önemsenmek için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m4tr4k

quote:

Orijinalden alıntı: ThisisRevolution

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dtcfli

Yakışıklıları severler tipsizleri sevmezler

yalan bilgi yakışıklı olsada sakallı kıllı diye sevmiyorlar zaten

Ne alaka sakallıyı sevmezmiş. O sakalın içinde kaybolmak isteyen kızlar var hatta sakalsız erkek mi olur diyen kızlar var. Kıza göre değişiyor. Sakal daha erkeksi yapıyor nasıl büyük memeli kalçalı kızlar daha kadınsıysa bu da böyle.

Hakkaten babyface erkek erkek değildir.

Edit:imla

aynen değil o yüzden 1.000 5.000 like alan popiler var

justin bieberi saymıyorum bile al bak buna baby face ama popi

Rüzgar Ozan Dikicifacebook
    Rüzgar Ozan Dikici
    https://www.facebook.com/ruzgarozand

Muhtemelen sen de bu bieber fanboyu filansın yaşın da küçüktür şimdi senin. O yüzden uzaklaş burdan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ne alaka sakallıyı sevmezmiş. O sakalın içinde kaybolmak isteyen kızlar var hatta sakalsız erkek mi olur diyen kızlar var. Kıza göre değişiyor. Sakal daha erkeksi yapıyor nasıl büyük memeli kalçalı kızlar daha kadınsıysa bu da böyle.

Rüzgar Ozan Dikici

Muhtemelen sen de bu bieber fanboyu filansın yaşın da küçüktür şimdi senin. O yüzden uzaklaş burdan.

adam haklı acun ılıcalı için ne diyeceksin?

• quote:

Orijinalden alıntı: hawking45

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Rüzgar Ozan Dikici

adam haklı acun ılıcalı için ne diyeceksin?

Nerden nereye :D adam köse galiba hiç sakallı görmedim veya hep kesiyordur tercih meselesi.
    Mesela sevgilisi vardır seni sakalsız seviyorum diyodur o da kesiyordur yani değişir ya işin içinden çıkamayız. Acun için demedim genel olarak.

• severler anam
  • quote:

Orijinalden alıntı: o bir ARABA sever

severler anam

severlerse neden tecavüz edenlerin hepsi erkek?
    tahrik olanlar hep erkek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hawking45

quote:

Orijinalden alıntı: o bir ARABA sever

severler anam

severlerse neden tecavüz edenlerin hepsi erkek?
    tahrik olanlar hep erkek?

anlıyorum..
  • Yalan be döşü gıllı erkek seven de var pürüssüz sevende var biz nasıl kızları seçiyorsak onlarda seçiyor. Mesele lezbiyenlik değil de kızlar kendini cinsel konularda kendini erkekler gibi anlatamıyor. Yani kadın erkeğine bügün yapalım ya da şu pozisyonu daha çok seviyorum diyemiyor toplum baskısından dolayı öyle bir şey derse de yok sen bunları nerden biliyorsun kaşar mısın o.. musun diye damgalanıyor. Halbuki herkes kendini ifade etse anlayışlı hoşgörülü olsa hiçbir sorun olmayacak. Yok ayıp bilmem ne.
    Bizim sorunumuz Müslümanlıktaki birleşmeyi anlayamamak din+saçma sapan inanışları birleştirmek. Kur'an da kadınlar tarlanızdır istediğiniz gibi sürün gibi bir ayet vardır. Bunlar hareketle insanlar helalinle renkli bir hayat sürebilirler hatta kadının erkeğine cilve yapması sevaptır çünkü kadınını çekici bulan erkek kolay kolay aldatmaz başka sorunlar olmadığı sürece. Toplum bunlar bir anlasa her şey çözülecek ama.
    Bizde:

Kan verme mode on
    Boşalma 1.30 dk ya ayarlandı.
    İşlem başarısızlıkla tamamlandı.
    Kan verme mode off.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BağKurluSamuray -- 15 Mayıs 2015; 20:17:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sekizeşittirbüyükd

Tam aksine ERKEKLERDEN hoşlanırlar. Ama erkek tanımı çok değişkendir. Dişisini koruyamayan, onu sahiplenemeyen, onu sevemeyen ve en önemlisi korkak olan benim erkeklik tanımımda yer almaz mesela.

Aslınca çok ilkeller.
    İstekleri asırlardır aynı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zhang Yuan

quote:

Tam aksine ERKEKLERDEN hoşlanırlar. Ama erkek tanımı çok değişkendir. Dişisini koruyamayan, onu sahiplenemeyen, onu sevemeyen ve en önemlisi korkak olan benim erkeklik tanımımda yer almaz mesela.

Aslınca çok ilkeller.

Kendi açından bak olaya. 1 tane seçip onunla birlikte gezeceksin. Yanında durmasından gurur duyduğun yalışıklı, zengin, cesur bir erkek var diğer yanda sevdiğini 2-3 ay söyleyememiş, çirkin, kısa boylu ve tipsiz biri var.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Zhang Yuan

quote:

Aslınca çok ilkeller.

Kendi açından bak olaya. 1 tane seçip onunla birlikte gezeceksin. Yanında durmasından gurur duyduğun yalışıklı, zengin, cesur bir erkek var diğer yanda sevdiğini 2-3 ay söyleyememiş, çirkin, kısa boylu ve tipsiz biri var.

Sorun bence burda çıkıyor.
    Ben onu hakediyor muyum diye sormalı insan ?

• Erkeklere sövüyorlar evde mastürbasyon yapıyorlar

• Terkedilmekten korkarlar da ondan sevmezler. Anlasilmamaktan korkarlar ondan sevmezler. Sevmekten cok korkarlar ondan sevmezler. Bunun getirdigi duygusal yuku bilirler ondan sevmezler.
  • Forum cahil insan kaynıyo kızların aralarındaki muhabbetlerden haberiniz yok kızların sevgilisiyle arasında yaşananları bilmiyorsunuz sevgilisi olmayan insanların böyle düşünmesi normal ama kızların çoğu istekli ama size karşı değil seçtikleri erkeklere karşı istekliler

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3C120B679

Forum cahil insan kaynıyo kızların aralarındaki muhabbetlerden haberiniz yok kızların sevgilisiyle arasında yaşananları bilmiyorsunuz sevgilisi olmayan insanların böyle düşünmesi normal ama kızların çoğu istekli ama size karşı değil seçtikleri erkeklere karşı istekliler
    Yukarida birizi kizlar cinsel olarak istekli degiller demis. Kizlar da erkekler kadar azgindir hatta bence kizlar daha azgindir. Basligi 2 ye ayirmak lazim. Dugusal sevmek ve cinsel sevmek. Duygusal sevmeyi yapmaz kizlar ama cinsel olarak gayette bircok erkegi severler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: troley111

Yukarida birizi kizlar cinsel olarak istekli degiller demis. Kizlar da erkekler kadar azgindir hatta bence kizlar daha azgindir. Basligi 2 ye ayirmak lazim. Dugusal sevmek ve cinsel sevmek. Duygusal sevmeyi yapmaz kizlar ama cinsel olarak gayette bircok erkegi severler.

Alıntıları Göster
    evet hocam sadece kızlar için rekabet aşırı çok ve kızlar sadece belli erkekleri seçip onlarla bişey yaşıyo en güvendiğiyle en beğendiğiyle kızların çoğu sevişmek istiyo burdakiler bilmez ama gerçek bu
  • quote:

evet hocam sadece kızlar için rekabet aşırı çok ve kızlar sadece belli erkekleri seçip onlarla bişey yaşıyo en güvendiğiyle en beğendiğiyle kızların çoğu sevişmek istiyo burdakiler bilmez ama gerçek bu

Alıntıları Göster
    Sunu da unutmamali. Kizlar cinsellige cok kolay ulasirlar ve cinsel tecrube yasamayan kiz bulamazsiniz ama cinsel tecrube yasamayan erkek bulabilirsiniz. Simdi kizlar cinsellik istemez diyen sikmis.
  • quote:

Sunu da unutmamali. Kizlar cinsellige cok kolay ulasirlar ve cinsel tecrube yasamayan kiz bulamazsiniz ama cinsel tecrube yasamayan erkek bulabilirsiniz. Simdi kizlar cinsellik istemez diyen sikmis.

Alıntıları Göster
    tek bildiğim şey şu kızların tek düşüncesi hayallerindeki veya kafasındaki gibi bir erkek bulup ona güvenip bişeyler yaşamak idealistim şu bu diyen kızlar bile erkek arıyo sevgilisi varken bile erkek arayan kız dolu burdaki arkadaşlar ret yediği için öyle sanıyo olayı
  • quote:

tek bildiğim şey şu kızların tek düşüncesi hayallerindeki veya kafasındaki gibi bir erkek bulup ona güvenip bişeyler yaşamak idealistim şu bu diyen kızlar bile erkek arıyo sevgilisi varken bile erkek arayan kız dolu burdaki arkadaşlar ret yediği için öyle sanıyo olayı

Alıntıları Göster
    Bu gozler neler gordu haklisin. Hatta bana su an nisanli bir kiz asiliyor. Gorusmuyoruz diye trip atiyor bana. Ben mi azginim kizlar mi azgin? Bir kiz arkadasim beni evine gotururken bana yoldayken su adami keske bir eve kapatsam diyor. Zenci bir kiza asilirken bir kiz arkadas beni al evine diye tak teklif gonderiyor. Acayip bu kizlar buradakiler uyusunlar. Kimse sevgilidir evlidir takmiyor hep birilerini eve atma pesindeler.

• quote:

Bu gozler neler gordu haklisin. Hatta bana su an nisanli bir kiz asiliyor. Gorusmuyoruz diye trip atiyor bana. Ben mi azginim kizlar mi azgin? Bir kiz arkadasim beni evine gotururken bana yoldayken su adami keske bir eve kapatsam diyor. Zenci bir kiza asilirken bir kiz arkadas beni al evine diye tak teklif gonderiyor. Acayip bu kizlar buradakiler uyusunlar. Kimse sevgilidir evlidir takmiyor hep birilerini eve atma pesindeler.

Alıntıları Göster
    hocam rekabet aşırı fazla olduğu için kız bulamayan adam çok piyasada ben şöyle değenlendiriyorum çirkin kızlarında çoğu yalnız tipsiz veya tipli özgüvenli erkeklerde yalnız ülkemizde kız bulmak çok zor ama kız buldunmuda herşeyi yaşayabilirsin kızla yeterki kız istesin herşeyi yaşarsın aklına gelebilecek fakat kızlar istemiyo bu sence neden hocam

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.