Şimdi Ara

Kızlar neden erkekleri sevmez? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-3C120B679

hocam rekabet aşırı fazla olduğu için kız bulamayan adam çok piyasada ben şöyle değenlendiriyorum çirkin kızlarında çoğu yalnız tipsiz veya tipli özgüvenli erkeklerde yalnız ülkemizde kız bulmak çok zor ama kız buldunmuda herşeyi yaşayabilirsin kızla yeterki kız istesin herşeyi yaşarsın aklına gelebilecek fakat kızlar istemiyo bu sence neden hocam

Alıntıları Göster
    Ben Amerikada yasiyorum. Sansliyim burada kolay bu isler. Kizlara gore goz onunde olan erkekler var. Onlarin pesinde dolasiyorlar. Diger erkekleri cok takmiyorlar benim fikrime gore. Mesela facebooktan falan bir kiz asiliyorsa adama bu onlara asiri cekici geliyor. Kizlari geri planda tutarsaniz cok cekici geliyor. Yani kizlar en iyi siken adami ariyorlar kisaca. Vucuda onem veriyorlar. Spor yapiyorsan ve hobin de varsa. Iyi bir isin paran varsa cekicisin.

• quote:

Orijinalden alıntı: troley111

Ben Amerikada yasiyorum. Sansliyim burada kolay bu isler. Kizlara gore goz onunde olan erkekler var. Onlarin pesinde dolasiyorlar. Diger erkekleri cok takmiyorlar benim fikrime gore. Mesela facebooktan falan bir kiz asiliyorsa adama bu onlara asiri cekici geliyor. Kizlari geri planda tutarsaniz cok cekici geliyor. Yani kizlar en iyi siken adami ariyorlar kisaca. Vucuda onem veriyorlar. Spor yapiyorsan ve hobin de varsa. Iyi bir isin paran varsa cekicisin.

Alıntıları Göster
    hocam emin ol türkiyede işler tam tersi spor yapan toplasan kaç adam varki türkiyede kızların yanında göbekli tipsiz adamlar dolaşıyo burda sistem çok çok farklı inanki

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3C120B679

hocam emin ol türkiyede işler tam tersi spor yapan toplasan kaç adam varki türkiyede kızların yanında göbekli tipsiz adamlar dolaşıyo burda sistem çok çok farklı inanki

Alıntıları Göster
    Para Para Para.
  • Eskiyi bilmemde artık 10 kadından en az 9 u para seviyor o kesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: redoracle

Senide .... seler sende sevmezdin,bu işler karşılıklı hep
    Biraz empati yap.
    Yok hocam yaniliyorsun. Kizlar s...i sever.

Soyle bir tabir var. Erkekler sevdigini s.....z ama kizlar s....i sever. O yuzden kizlar duygusuz barzolarin pesindedir.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.