Şimdi Ara

Kizlar neden dar pantolon giyiyor (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
7
Favori
12.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hep bu yorumu yapmak istemişimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heliosaga -- 5 Kasım 2014; 9:33:42 >
  • Buralar karismis xd isteyen istedigini giysin bu kadar buyutmeye ne gerek var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Styric

Hangisi daha hoş ?

Kizlar neden dar pantolon giyiyor Kizlar neden dar pantolon giyiyor Kizlar neden dar pantolon giyiyor

sağdaki kotların az dar paçalısı yokmu hocam? ispanyol paça kot dandik duruyor.

• İlerde çocuğumuz olmasın diye
  • Aga fennaa

• Arkadaslar kizlar adetse pol pantolon ve granny pantie giyerler

• sen onu bırak da ister miydin gerçekten öyle bolar bolar giyinip dolaşmalrını? sen onu de bana
  • Ben tayt giyenini gordum dostum haberin olsun

• ya o değil bakıncada ne bakıyosun sapık oluyosun napalım bakmayalımmı.göz bu vede erkekde olunca napalım.

• Vucutlarini sergilemek icin elbette. Sen o kiza baska pantolon versen de giymez, cunku yasadigi toplumun kizlari dar giyindiklerinden daha "guzeller", hicbir kiz bu rekabetten geri kalmak istemez. Ornegin Suudi Arabistan'da dar pantolon giyen kadin orani %30'lara gelse, toplumu tamamen kapsar tahminime gore. Erkeklerin tercihinin dar giyenlere olacagindan elbette.

Hatta bunun bir ornegi var: İsrail. İsrail'de su an 1,5 milyon musluman yasiyor, bu musluman sayisinin 900 milyonu Arap. İsrail giyim kusam konusunda ozgur bir ulke, herkes istedigi gibi giyinebiliyor. Musluman kizlar dar pantolon giyor! Orta yas ve evli olan musluman kadinlar siyah carsafli veya baska turlu kapali, fakat kizlari acik ve dar giyinimli. Cunku musluman Arap kizlar diger kizlarla rekabetten geri kalmak istemez.

Bu konu Kultur Evrimi konusuyla baglantilidir. Erkeklerin tercihi nasil bir kadin profili olursa kadinlar da ona gore davranir.

• Biraz kendini gosterme biraz da moda ile alakali.Moda normal pantalon olsa cogu normal giyer

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: straptezlo

quote:

Orijinalden alıntı: DT Swiss

Dar giyse ego tatmin etmeye çalışıyor, bol giyse bizim kızlarda hiç dişilik yok dersiniz Türk erkeğinin durumu kızlarından daha içler acısı

Bunu 16 yasinda bi cocugun soylemesi cok daha ironik. Hadi bugun din sinavin var ona calis sen

Akıl yaşta değil baştadır. Adamın yaptığı yorum fazlasıyla doğru.

Konuya dönecek olursak, sanane arkadaşım ? İsteyen istediği gibi giyinir, bir rahat verin insanlara.

• Yakıştığını kimse söylemesin, tamamen kadını cinsel bir obje olarak gösteriyor, yazın yolum İstanbul'a kısa süreliğine de olsa düştü, Kadıköy boğa heykeli civarında bir arkadaşla buluşmak için bekliyordum, aboooov, bayanlar açıklık konusunda aşmış! hele ki geldiğimde yazdı, kısa kot pantolon diyemeyeceğim -emin olun bizim boxer'lardan kısaydı boyları- pantolonlar giyiyordu çoğunluğu, hele ki ayakkabı bağlarını düzeltmek için öne eğilip de siz de o an arka projeksiyondaysanız manzara felaket. Şimdi birkaç ergen gelip de buraya yazmasın, aman efendim öyle kendimi daha rahat hissediyorum ve sıcak ve nemden daha az etkileniyorum diye; sonuç bayanları günümüzde iyice meta haline getirdiler, sağolsun bayanlarımız da ateşe körükle gitme yarışındalar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Where Dead Angels Lie

quote:

Orijinalden alıntı: Dukkha

quote:

Orijinalden alıntı: Where Dead Angels Lie

quote:

Orijinalden alıntı: xacal

ulan bol pantolon mu erkekler bile giymiyor artık bolları

Kargo pantolon diye bir şey var.Tüm pantolonlarım öyle nerdeyse

+9 asosyal padi o

Asosyal biri için ilk kural rahatlıktır

Haklısın

• quote:

Orijinalden alıntı: Means

quote:

Orijinalden alıntı: F355 Challenge

SS var mı diye konuyu taradım, bulamadım gidiyorum.

ohhh ohhh adamin mesajina bakin la

Ne varmış mesajımda?

• bir başka kız giymiş görmüşler çok hoş duruyormuş çok yakışıyormuş.
    bir başkasına yakışan ve hoş görünen şeyin kendilerinde de hoş duracağını sanıp giyiyorlar ama maalesef zeytinyağlı yaprak sarması gibi oluyorlar haberleri yok :)
    birisi de niyeti bozdu mu; "Aaaaaa sapık şey ne olcak" :) Hem gösterip adamın nefsini uyandır hem de verme olacak iş mi şimdi?:) Malım var malım var diye geziniyorlar :)
    Bi şey oldumu da; "Beni sıkıştırıp mıncıkladılar ühhüüüüü ühüüüüüü :) Verecen kamçıyı verecen kamçıyı. :)
  • Tayt pls.
  • Çizme giyerken rahat oluyor.

• Kadınların doğasından dolayı giyiyorlar ilgi çekmek odak noktası olmak hoşlarına gidiyor , aynı şekilde erkeklerde kızlar arasında popüler olmak için şekilden şekle girip kızların odak noktası olmaya çalışıyorlar.Mesele şurda birader çok az kişi karakter ve kişilikleriyle diğerlerinden ayrılır ama insan doğası gereği meyvenin içi değil dışı çekicidir.İnsanlar hep bedensel istekleri için çalışıyor keşke birazda ruhlarını doyursalar...
  • Etek bitti, şimdi sıra pantolonlara laf atmaya mı geldi? Size kalsa kara çarşafla çıksın dışarı. Konu açan arkadaşın zihniyeti bu belli ki. Adı üstünde "kız". Ne yapsın, bol pantolon giyerek rapçiler gibi mi dolaşsın?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.