Şimdi Ara

Kizlar neden dar pantolon giyiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
7
Favori
12.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Dar Pantolonlu Kızlar: Neden Dar Pantolon Giyiyorlar?

Dar pantolonlu kızlar, çeşitli nedenlerle dar pantolon giymeyi tercih ederler. İşte bu tercihlerin arkasındaki bazı yaygın nedenler:

• Şıklık: Dar pantolonlar, vücut hatlarını vurgulayarak şık ve modern bir görünüm sağlarlar.
    • Rahatlık: Esnek kumaşlardan yapılan dar pantolonlar, hareket özgürlüğü sunarak günlük aktivitelerde rahatlık sağlayabilirler.
    • Trendler: Moda trendleri, dar pantolonları son yıllarda popüler hale getirdiğinden, kızlar bu trendleri takip ederek şık görünmek isterler.
    • Vücut Tipi: Dar pantolonlar, özellikle ince ve uzun vücut tiplerine sahip kızlar için vücutlarının şeklini ön plana çıkarmanın bir yoludur.
    • Kişisel Stil: Bazı kızlar, kişisel stillerini dar pantolonlarla ifade etmeyi tercih ederler, çünkü bu pantolonlar kendilerine güvenli ve çekici hissettirir.

Bununla birlikte, dar pantolonlar herkes için uygun olmayabilir. Rahatsız edici veya vücut şekline uygun değilse, diğer seçenekleri düşünmek daha iyi olabilir.

Sonuç olarak, dar pantolonlu kızların bu tercihlerini etkileyen çeşitli nedenler vardır. Bu nedenler arasında şıklık, rahatlık, moda trendleri, vücut tipi ve kişisel stil yer alır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Senin icin

• Çünkü

• Kız arkadaşıma sormuştum genel olarak bayan pantalonları dar demişti zaten erkek pantalonları yakışmıyor

• Yakışıyor sanıyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kalçaları belli olsun diye
  • bol giydiklerinde yakışmıyor, fizik çıkmıyor ortaya, dar giydiklerinde gözleri üzerine almaları onları mutlu ediyor ve egoları hep yüksek olmasına sebep veriyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dar kot pantolon hk.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bol aliyim seneyede giyerim kavramını yıkmak için

• ulan bol pantolon mu erkekler bile giymiyor artık bolları
  • Sanane desem

• Modayı takip ediyorlar ondan

• Dar pantolon modası tarih boyunca modacıların çıkardığı tek bir halta benzeyen moda. Dar pantolon modası olmasa ne yapardık bilmiyorum.
  • Vücudunu ortaya çıkarmak,dikkat çekmek az bir kısım da herkes öyle giydiği için sanırsam.Bu dar giyenlerin bir de arka cebe note 3-s4 gibi telefonları sıkıştıran versiyonları var.Ki bir adım öteye gidip üst kısmı da çok dar giyenler var onları zaten söylemiyorum amaćları başka...

Ben dar giyenleri sevmem kız olsun erkek olsun.Çok sıskasın,zayıfsın sırf fiziğin varmış gibi görünsün diye dar giymek nedir?Üstelik onun içinde rahat da edemiyor ikide bir orasını burasını düzeltiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genelde kız pantolonları öyle ben mağazalarda hiç bol kız pantolonu görmedim tayt giymelerinden iyidir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dar giyse ego tatmin etmeye çalışıyor, bol giyse bizim kızlarda hiç dişilik yok dersiniz Türk erkeğinin durumu kızlarından daha içler acısı
  • Gözleri belli olsun diye

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunun birde erkek modası var. skinny pantolon giymiş erkekleri gör.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DT Swiss

Dar giyse ego tatmin etmeye çalışıyor, bol giyse bizim kızlarda hiç dişilik yok dersiniz Türk erkeğinin durumu kızlarından daha içler acısı

Bunu 16 yasinda bi cocugun soylemesi cok daha ironik. Hadi bugun din sinavin var ona calis sen

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.