Şimdi Ara

kızlar neden çok zayıf ve ince olmak ister

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler neden böyle varmı fikri düşüncesi olan. arkadaş anlamıyorum ya iskelet gibiler kızın boyu 1 85 -1 90 ama tartsan 60 kilo gelmez. arkadaş sal gitsin ya tabi çok salmada vücut böyle sallanmaya başlasın yürürken felan böyle vücut hatları ortaya çıksın dalgalanma oluşsun işte tam o anda bırak ne zayıfla ne kilo al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oo bbwciler de geldiğine göre gece partimiz başlasın
  • Kızların fıtratı odur. Küçük hafif kırılgan duygusal olurlar. Aşırıya kaçmayacak şekilde zayıf olmak yada zayıf değilde fit dense daha doğru olur, zararsız olacağını düşünürüm. Bizde nasıl vücut tipleri varsa onlarda da var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam

Kızların fıtratı odur. Küçük hafif kırılgan duygusal olurlar. Aşırıya kaçmayacak şekilde zayıf olmak yada zayıf değilde fit dense daha doğru olur, zararsız olacağını düşünürüm. Bizde nasıl vücut tipleri varsa onlarda da var.
    Kız dediğin incecik olacak, dokunduğunda kırılacakmış gibi hissedeceksin.
    Onu pamuklara sarmak isteyeceksin ki saçının tek kılına zarar gelmesin, sevemesin senden başkası onu, dokunamasın bile yarine.

Tabi her kız için geçerli değil bu, zekasıda önemlidir bunların yanında. Fazla zeki olmaması lazım.

• quote:

Kızların fıtratı odur. Küçük hafif kırılgan duygusal olurlar. Aşırıya kaçmayacak şekilde zayıf olmak yada zayıf değilde fit dense daha doğru olur, zararsız olacağını düşünürüm. Bizde nasıl vücut tipleri varsa onlarda da var.

O öyle değil aslında. Eski çağlarda kadının da gücü güzellik simgesiyken bu şekildeki kadınlar kimsenin ilgisini çekmiyordu. Zamanla erkeklerin güzellik algısı değişince böyle oldu. İleride bir gün yine bu durum değişebilir, o zamana kadar kadınların amacı bu şekilde olmak olacak.
  • Güzel görünmek için ve erkeğin daha derinlere ulaşabilmesi için.
  • quote:

kız kıyafetleri hep zıpcıktı gibi çünkü bence kilolu kızların içine giremeyeceği şekilde tasarlamışlar.Bunlar hep kapitalizm Bir yandan yiyecek, tüketecek sonra zayıflamak için para harcayacak çünkü hazır giyim endüstrisi onu buna zorlamaktadır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MESUT52_34

Güzel görünmek için ve erkeğin daha derinlere ulaşabilmesi için.
    bazı kızlar bacaklarını alınca yolunmuş tavuk gibi oluyor sevmiyorum
  • Yapisi gereği zarif ve narindirler.Güzel görünüp erkeği çekmek için

• quote:

Orijinalden alıntı: kukaraça

Aaaaaaa olurmu la onu böyle kanepeye yatıracaksın sırtını yastıkla destekleyeceksin bacaklarını kucağına alıcaksın biraz masaj yapacaksın o pürüzsüz bacağa. Böyle öpüp koklayacaksın gerisi malum

• quote:

Orijinalden alıntı: DEVIDBEKIM

quote:

Aaaaaaa olurmu la onu böyle kanepeye yatıracaksın sırtını yastıkla destekleyeceksin bacaklarını kucağına alıcaksın biraz masaj yapacaksın o pürüzsüz bacağa. Böyle öpüp koklayacaksın gerisi malum

Ani yaşattin kardeş

• quote:

Orijinalden alıntı: Stan Marsh

quote:

quote:

Ani yaşattin kardeş

Alıntıları Göster
    barbi bebeklerdendir

işte bunlar hep sübliminal..

• bende hiç sevmem bu tip kızları kız dediğin en az 1.70 boyu olucak öyle incecik değil biraz fit olucak 55 kilo civarında olucak

• quote:

Orijinalden alıntı: keremak35

bende hiç sevmem bu tip kızları kız dediğin en az 1.70 boyu olucak öyle incecik değil biraz fit olucak 55 kilo civarında olucak

E sen Katy Perry'i tarif ediyorsun

• DEVIDBEKIM D kullanıcısına yanıt
    Evet hocam doğru bir örnek ben o tip kızlardan hoşlanırım ama daha elde edemedim

• Konu yokluktaki insanlarla dolmuş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Evet hocam doğru bir örnek ben o tip kızlardan hoşlanırım ama daha elde edemedim

BEN ETTİM

• quote:

quote:

BEN ETTİM

Alıntıları Göster
    O tipte kız kaldı mı ki?,dışarı çıkıyorum hepsi ekmeği yiyip yatmaktan yağlanmışlar iyice,
    fit kızları nadir görüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: E.R.W.

O tipte kız kaldı mı ki?,dışarı çıkıyorum hepsi ekmeği yiyip yatmaktan yağlanmışlar iyice,
    fit kızları nadir görüyorum.

Alıntıları Göster
    50 yıl önce balık etli kadınlar revaçtaymış. Şimdi de ince olmaları gerektiği dayatıldığı için öyle düşünüyorlar. Yapı ile alakası yok.
  • Ben zayıf severim katlaması daha kolay oluyor. Bir sağa bir sola. Evir çevir takıl kafana göre. Bayan dediğin yük olmayacak kolaylık sağlayacak.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.