Şimdi Ara

Kızlar için psp oyunları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
17.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Black Eye

BU LOCO ROCO OYUNU NE KOMİK BİŞEYMİŞ. MÜZİKLERİ BAĞIRMALARI FELAN HARBİ ÇOK KOMİK.

Komik olabilir ama gerçekten eğlenceli ve güzel bir oyun gerek oynayış gerek muzikler tam kız arkadaşının oynayacağı türden oyun
  • Neden haksız olayım, kaç kişinin bu muhabbetlerden rahatsız olduğunu düşünebilseniz daha duyarlı davranırsınız. Kız oyunu, erkek oyunu yoktur. Bu kadar. İstediğinizi dersiniz tabii ki ama böyle bir ayrımın var olduğunu iddia edemezsiniz, ederseniz o sizin cehaletiniz ve duyarsızlığınızdır. Uzatmayayım ben daha fazla. İyi günler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: salvo

Neden haksız olayım, kaç kişinin bu muhabbetlerden rahatsız olduğunu düşünebilseniz daha duyarlı davranırsınız. Kız oyunu, erkek oyunu yoktur. Bu kadar. İstediğinizi dersiniz tabii ki ama böyle bir ayrımın var olduğunu iddia edemezsiniz, ederseniz o sizin cehaletiniz ve duyarsızlığınızdır. Uzatmayayım ben daha fazla. İyi günler.

Peki.Sen haklısın..Killzone,half-life 2 falan indiriyorum bilgisayarına.Beyenir kesin.Nede olsa kız/erkek oyunu diye birşey yok.
  • Loco Roco, Patapon, Sims Serisi Valla birde ben ablamla karşılıklı tekken oynardım. 22 Yaşında Yani beğenebilir belki oda
  • quote:

Neden haksız olayım, kaç kişinin bu muhabbetlerden rahatsız olduğunu düşünebilseniz daha duyarlı davranırsınız. Kız oyunu, erkek oyunu yoktur. Bu kadar. İstediğinizi dersiniz tabii ki ama böyle bir ayrımın var olduğunu iddia edemezsiniz, ederseniz o sizin cehaletiniz ve duyarsızlığınızdır. Uzatmayayım ben daha fazla. İyi günler.

ama 20 yaşın üstünde bi erkeğinde psp de "winx kızlarına elbise giydirip makyaj yapmaca" oyununu oynarken yakalanması pek iç açıcı bi durum olmasa gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 15 Ağustos 2008; 2:20:14 >
  • Haklısın ya, erkekler FPS geniyle doğuyor, doğru söyledin. Hatta sırf FPS değil, action, adventure, racer, strategy genleri var erkeklerin. Bir kız nasıl sevebilir öyle oyunları... Oynasa oynasa Nintendogs oynayabilir ancak, doğru ya. Benimki de mantık işte ya, pardon. Neyse ben 15 yaşında erkek çocuklarıyla münakaşaya girmeyeli çok olmuştu, biraz daha olabilir bence. İyi günler dilerim.
  • quote:

Haklısın ya, erkekler FPS geniyle doğuyor, doğru söyledin. Hatta sırf FPS değil, action, adventure, racer, strategy genleri var erkeklerin. Bir kız nasıl sevebilir öyle oyunları... Oynasa oynasa Nintendogs oynayabilir ancak, doğru ya. Benimki de mantık işte ya, pardon. Neyse ben 15 yaşında erkek çocuklarıyla münakaşaya girmeyeli çok olmuştu, biraz daha olabilir bence. İyi günler dilerim.

Arada çok büyük bir fark yok ama ben 15 yaşında değilim.Sizin yaşınızda birinin yaş olarak daha küçük bir hanımla evlenmesi gibi.

Evlilik için daha çok küçüğüz.Örnek vermek için dedim yanlış anlamayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Genesis. -- 18 Ağustos 2008; 9:50:52 >

• :) Tamam ben konuyu kapattım, teşekkür ederim seviyeli davrandığınız için. Sadece böyle laflar bana dokunuyor biraz, fikrimi söyleme ihtiyacı duyuyorum bazen, o kadar :).
  • benim ki burnout oynuyor deli gibi.Tavsiye ederim.
  • Kız oyunları dedin de kuzenim cayır cayır Liberty City oynuyor

İstersen sen de dene, belki hoşlanabilir. Sonuçta özgür bir oyun, ister katil olursun ister şöför
  • Araba yarışlarından da hoşlanabilir.
  • valla kız arkadasa gore değişiyor bizim apartmanda kız var deli gibi god of war oynuyor...atmosferik oyun hastası...kişiye gore değişiyor yanii.artık kızlarda vurdulu kırdılı oyun isteer oldular..barby sims kesmiyor artık...
  • Benim kızarkadaşım deli gibi gece gündüz Silent Hill ve Resident Evil oynardı. lan, ben korkardım onları oynamaktan!

Birde Red Alert 2 ve Warcraft 3 te çok pis rush yapardı, elime verirdi. Ayarı
  • Benimki sizin gibi değil.Mesela geçen gün bana sarılarak ''arog'a gitcem ama korkuyorummm'' dedi.Silent hill oynarken ne yapar bilmiyorum.
  • saol kardes
  • god of war ı dene derim bi. benimki severek oynuyor. hatta psp me el koymuş durumda
  • quote:

Orjinalden alıntı: Enchanted Metal

god of war ı dene derim bi. benimki severek oynuyor. hatta psp me el koymuş durumda

aynen ben oynu bitiremedim vermiyo psp mi
  • benimkide toca race driver oynuyodu burnoutla tanısana kadar arabaların hasatı cıkıodu birz ama seviyodu yani burnoutta onun drift rekorunu geçemedim hala
  • quote:

Orjinalden alıntı: dj_shady®

quote:

Orjinalden alıntı: Enchanted Metal

god of war ı dene derim bi. benimki severek oynuyor. hatta psp me el koymuş durumda

aynen ben oynu bitiremedim vermiyo psp mi

sırf bu yüzden bir tane psp alabilirim doğum gününde. şöyle kırmızı olanından :D
  • @Enchanted Metal pembesini al ^^
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.