Şimdi Ara

kızlar erkekleri parmağında oynatıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

erkekler güçlü olduklarını sanıyor ama çok acizler. bir erkek olarak bu gerçeği kabul etmek gerek.

erkeklerin güçlü olabilmesi için ve kadınların oyunlarının içinde bir o yana bir bu yana kontrolsüzce savrulmaması için mecburi olarak eskorta gitmeleri gerekiyor fakat o da çözüm değil çünkü hastalık riski,para kaybı, suçluluk duygusu psikolojik çöküntü gelebilir.

şimdi 17 yaşında bir genç düşünelim. deli gibi ders çalışıyor. niye? neyi amaçlıyor? bir kadın bir araba bir statü uğruna yıllarını heba etmeye hazır ve heba eden birisi. başka nedir? döngü böyle işliyor.

aptal kız yok mu, tabiki dolu. ama işin sonunda daha çok kullanılan bence hep erkek,sen sabah 8de işe gidip akşam 17.00 a kadar işteysen izinli olmadığın temmuz ayının bir pazartesi gününde sabah bile işe gidiyorsan olay bitmiş zaten geçmiş olsun.

buna biz 250 gram uğruna harcanan hayatlar diyoruz. 2guhh yani 250 gram uğruna harcanan hayatlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam yanlışsın
    Eğer yakışıklı ya da zengin değilsen bu kız denen yaratıklar sana zulmediyor
    Eğer öyleysen koynuna girmek için can atıyorlar
    Ciğerlerini biliyorum

• yaw zenginim ve başkasıyla evlenme aşamasındaki kız benden birşeyler koparma umuduyla neler neler yaptı aklın durur. kızlık zarının fotosunu attı farklı açılardan. bende biliyorum hocam para uğruna onların da köle olduğunu...

ama olay şu ki, sana 250grama ulaşmak için para lazım.para için de didinmen lazım.

sonuç olarak 250gram için ömrünü satmış oluyorsun. gerisinin anlamı kalmıyor demek istediğim bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Insanno8693 -- 5 Eylül 2022; 7:17:0 >
  • Insanno8693 I kullanıcısına yanıt

Babadan zenginliği kast etmiştim

peder ünide altıma bmw çekseydi o kocaelide beni beğenmeyen dandik karılar bana neler yaşatırdı

• Biraz kafanızı çalıştırırsanız kucağında oynatıyorlar

• orası öyle ama o bmw nin bedelini peder öderdi yada deden. biri öder o 250gramın bedelini.

• Hocam eskorta gitmek neden suçluluk duygusu psikolojik çöküntü getirir?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yo öyle bir şey getirmiyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kezbanlarla uğrasacagima kendi paramla kendi seçtiğim kişi ile ilişki yaşamak daha rahatlatıcı

• Genetik olarak azgınsan oynatır tabi ben şanslıyım aklım ağır basıyor

• hayat 250gr uğruna yaşamayın kardeşim sizde o zaman. rtx 3090 ti var, teknoloji var, bilim var, insanoğluna fayda sağlamak varken kırın zincirlerinizi o zaman çıkın bu döngüden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZewZack -- 6 Eylül 2022; 0:40:37 >
  • Sen adım atmadiktan sonra isterse uyuşturucu parası bulamayan kız olsun genede yanına gelmez. Üniversiteye arabayla gitmiştim hic yavsayan olmadı şu an ki aklımla üniversiteye arabamla gitsem hergun bir tanesini eve atardım belki. Konuşarak... Hayattaki en büyük pişmanlığım belkide bu olacak.

• Türk kizlarini boşverin dert tasa dolu yabanciyla takilabilen takilsin.Bizimkilere ne yapsan yaranamiyorsun.Yabanci hatun sevdigini anlasin karşiligini verir her türlü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnergyHill -- 6 Eylül 2022; 6:31:25 >
  • Her yer Turkiye degil dogu avrupa ulkelerinde oyle sorunlar yok. Marketteki kasiyer cocuk bile tas gibi kizla cikiyor bizim muhabbetimiz var. Siradan maasli bir insan olarak Turkiyede unlu veya zenginlerin ulasamayacagi ortamlarim var sahsen.

Ulke degistirin is tamamdir.

• Kardeş yapacak bir şey kadınlara zafiyetimiz var ve onlara her yönden muhtacız

• ZewZack kullanıcısına yanıt

Sen çık ta görelim

• Kız işi boş iş

• Ulpro kullanıcısına yanıt

kız evi naz evi

• Penguen Gunter kullanıcısına yanıt

• Yotundaşi kullanıcısına yanıt

inş kardeşim. ona uğraşıyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.