Şimdi Ara

Kızla nasıl iletişime geçebilirim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, donanımhabere böyle bir başlık açacağım hiç aklıma gelmezdi çünkü genelde böyle şeylerde tavsiye veren taraf oluyorum. Ehliyet almak için sürücü kursuna gidiyordum teorik derslere filan hiç gitmedim bu haftanın başında direksiyon derslerim vardı. Kurs bir yer söyledi ordan alıcaklardı araba ile neyse gittim bekliyorum bir kız gördüm öyle biraz baktım o baktı filan derken benim direksiyon hocası geldi arabayla sonra arkasından yine aynı bizim sürücü kursunun bir arabası o da kızın hocasıymış şansıma aynı kurstaymışız. Hocaların ikisi de indi muhabbet filan ettiler tabi haliyle bizde tanıştık filan. 3 gün boyunca farklı arabalarda da olsak saatte bir mola verdiğimizde filan konuşuyorduk öyle havadan sudan yolda karşılaştığımızda selektör filan yaptım buna kaç kere o da karşılık verdi filan Gel gör ki dün yine gittim sürücü kursuna bugün kesin alırım numarasını diyordum çünkü son kurs günüydü ama bir baktım kız yok meğerse o benden 1 gün önce başlamış ondan perşembe günü sonmuş dersi. Neyse kızın adını filan biliyordum numarasını alamadım faceden ekleyim bari dedim ama hala kabul etmedi acaba kullanmıyor mu facesini anlamadım yoksa kabul ediceğinden hatta numarasını alıcağımdan emindim Kıza faceden mesaj atılmıyor arkadaşın arkadaş olmam gerekiyor mesaj için. Şimdi bu kız eğer facebook filan kullanmıyorsa nasıl iletişime geçicem bu kızla. Ayrıca kızın ortalama olarak nerde kaldığını da sormuştum biliyorum yani evini. Ne yapsam bilemedim

• 50 kişi okurda bir kişi yazmaz mı arkadaş ya ne yazarsanız yazın da bir şeyler yazın yeter ki şizofreniye bağlamayın beni burda Evinin yakınlarına gideyim diyorum da çokta sapık abazan olduğumu sanmasın kız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Captain

50 kişi okurda bir kişi yazmaz mı arkadaş ya ne yazarsanız yazın da bir şeyler yazın yeter ki şizofreniye bağlamayın beni burda Evinin yakınlarına gideyim diyorum da çokta sapık abazan olduğumu sanmasın kız

Hocam medyuma git mi diyelim telefon numarasını söylesin diye. Kızla tanışmışsın, 2-3 gün beraber araba sürmüşsünüz ama numarayı almamışsın. Şimdi aklıma gelen. Direksiyon sınavına o da gelecek orada yeniden bir yakınlaşma olabilir alırsan orada alırsın ama o kadar bekleyemem dersen facedende kabul etmiyorsa benim aklıma bir şey gelmiyor. Arkadaşlarının hepsini ekle birisi kabul ederse faceden msj atabilirsin. Evine gitme bence ama çaresiz kalınırsa son çare olarak gidilebilir ama bu kıza harcayacağın enerjiyi çevrendeki başka kızlara yönlendir derim son çare olarak evine gidene kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: dusau

quote:

50 kişi okurda bir kişi yazmaz mı arkadaş ya ne yazarsanız yazın da bir şeyler yazın yeter ki şizofreniye bağlamayın beni burda Evinin yakınlarına gideyim diyorum da çokta sapık abazan olduğumu sanmasın kız

Hocam medyuma git mi diyelim telefon numarasını söylesin diye. Kızla tanışmışsın, 2-3 gün beraber araba sürmüşsünüz ama numarayı almamışsın. Şimdi aklıma gelen. Direksiyon sınavına o da gelecek orada yeniden bir yakınlaşma olabilir alırsan orada alırsın ama o kadar bekleyemem dersen facedende kabul etmiyorsa benim aklıma bir şey gelmiyor. Arkadaşlarının hepsini ekle birisi kabul ederse faceden msj atabilirsin. Evine gitme bence ama çaresiz kalınırsa son çare olarak gidilebilir ama bu kıza harcayacağın enerjiyi çevrendeki başka kızlara yönlendir derim son çare olarak evine gidene kadar.

Oh be sonunda bir insan Aynen hocam bende bekleyim diyorum sınava kadar orda denk gelirsek hallederim zaten işi. Ama faceden görüpte kabul etmemiş olma ihtimali de var şimdi ama insan 2-3 gün gayet iyi sohbet muhabbet ettiği birini kabul eder diye düşünüyorum öyle kıza yavşama filan olaylarına da girmedim hiç. Başka kızlar tabi mantıklı bir seçenek çok zor bir iş değil de birini görürsün aklına takılır kalır ya öyle bir durum oluştu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Captain -- 21 Aralık 2013; 16:58:17 >

• Mr.Captain kullanıcısına yanıt
    Adresini bulabilirsen olur aslında. Kenarda çöm bekle baktın çıktı dışarı yoldan geçiyomuş gibi yap, aa falan 2 dk ayaküstü konuş numarasını iste.
  • Olur mu ki öyle ya hiç. Onu yaparsam artık son seçenek olarak yaparım yani
    Olur olur çok da güzel olur. Eğer bulabilirsen adresi yap derim. Sanaldan falan olacak iş değil, en iyisi dediğimi yap.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Welcome To Hell Bro

Olur olur çok da güzel olur. Eğer bulabilirsen adresi yap derim. Sanaldan falan olacak iş değil, en iyisi dediğimi yap.

Haftaya direksiyon sınavı var orda yakalayamazsam yapıcam hocam tamadır
    Yap yap öyle yap.
  • Eğer çok konuşmak istiyorsan gözünü karart ve git sürücü kursundan kızın numarasını iste .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rutherford45

Eğer çok konuşmak istiyorsan gözünü karart ve git sürücü kursundan kızın numarasını iste .

Öncelikle kursun verceğini sanmıyorum ayrıca hadi kurstan aldım diyelim kız numaramı nerden aldın dediğinde kurstan dersem çok komik bir durum oluşmaz mı
  • Sen kızında sana baktığını söylemiştin belki böyle olması bir durumun oluşması olayı direk ateşleyebilir ama rezil olma olasılığında var
  • Kızın teorik sınavı geçtiğinden eminsen mutlaka direksiyon sınavına da gelecektir. Hocalarına sorarsın hocam xx hangi gün girecek bilginiz var mı diye sor o gün sende gidersin izleme bahanesiyle...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reasonable

Kızın teorik sınavı geçtiğinden eminsen mutlaka direksiyon sınavına da gelecektir. Hocalarına sorarsın hocam xx hangi gün girecek bilginiz var mı diye sor o gün sende gidersin izleme bahanesiyle...

Geçmiş geçmiş konuşmuştuk onları En makul çözüm bu gibi hadi bakalım bekliyoruz o zaman direksiyon sınavını

• Kız kabul ettin bugun bir kac gundur internete giremiyormuş ondan oyle olmuş Numarasini da aldım kısaca işlem tamamdır dostlarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Kız kabul ettin bugun bir kac gundur internete giremiyormuş ondan oyle olmuş Numarasini da aldım kısaca işlem tamamdır dostlarım

O kadar kasmaya gerek yokmuş desene , adresi bulmalar felan

• quote:

Kız kabul ettin bugun bir kac gundur internete giremiyormuş ondan oyle olmuş Numarasini da aldım kısaca işlem tamamdır dostlarım

hadi yine iyisin ^^
    hayırlısı olur inş. (:

• Aynen ya ama adresini biliyordum bilmesem uğraşmazdım zaten o kadar @atilla_yasin

Sağol dostum eğer yoksa darısı başına diyim @antmusti
  • devamını da bekleriz hikayenin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaya95i

devamını da bekleriz hikayenin

Durumlar biraz karışık hocam ama ilk buluşmadan sonra buraya yazmaya devam ederim. Durumların karışıklığı da burdahttp://forum.donanimhaber.com/m_85593496/f_//tm.htm#85593657
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.