|
Bugün 2 gibi evde bunaldığım içn evimin yakınındaki bi parka yürüyüşe çıktım. Yürüyüş yapan sadece ben ve bi kız vardı onun dışında 4 5 tane çocuklu aile vardı yani kalabalık değildi. Kızla ilk turda birbirimizi fark ettik ve aynı yönde yürüyüş yapıyorduk fakat kız baya öndeydi park da çember biçimde olduğu için bakışabiliyorduk. 2 3 tur attıktan sonra kız spor aletlerinin orada spor yapmaya başladı ve ben oradan geçerken tekrar yürümeye başladı. Ben de yan yana yürümek için tempoyu aynı ayara getirdim ve baktım kulaklığı falan takılı bende de kulaklık yoktu buradan konuşma başlatmak istedim "keşke benim de kulaklığım olsaydı" dedim. Kız ya duymadı ya duymamazlıktan geldi ama adamın biri arkadan çocuğuna bağırınca kız da kulaklığını çıkarıp arkasına falan baktı ben de tekrar konuşmak istedim aynı tempoda yürümeye devam ettik. Tam tekrar cesaretimi toplayıp "bakar mısın, ne dinliyorsun acaba merak ettim?" diyecektim fakat ailenin birinin baktığını fark ettim kız da spor aletlerine yöneldi tekrardan ben de yürüyüşe devam ettim fakat kız sonrasında çıkıp gitti. İşi elime yüzüme bulaştırıp batırdım anlayacağınız |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt