Şimdi Ara

Kızla Buluşucam ama Bir Sorun Var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kız buluşmayı kabul etti ama şöyle bir konuşma geçti aramızda(tam olarak böyle olmasa da buna benzer bir konuşma) cümleleri de değiştirerek yazdım, bazı cümleleri gizledim

Ben Yarın buluşalım? Sonra bir mesaj daha attım

Kız: İkinci mesaja cevap

Ben: Kızın cevabına cevap

Kız: Benim.cevabıma cevap

Ben: İlk mesajıma.cevap vermedin

Kız: Birazdan cevap vericem

Ben: Niye ki :)

10 dk sonra

Kız: Yarın 5-6 gibi sana uyar mı?

Ben: Uyar

Not: Bu kız da sadece arkadaşım ama bir yandan da merak etmedim değil neden böyle birşey yaptığını

Not2: Arifv216 ya götürmeyi düşündüğüm kız bu değil o kız başkaydı bu kız başka

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ENES BATUR FİLMİNE GÖTÜR KESİNLİKLE
  • Hocam ciddi birşey soruyoz şurda yaş olmuş 19, ifşa olma tehlikesi yüzünden bazı kısımları değiştirdim ve sansürledim velet konuşması gibi olmuş olabilir o yüzden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sensei İtachi -- 30 Ocak 2018; 1:22:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sensei İtachi

Hocam ciddi birşey soruyoz şurda yaş olmuş 19

YAŞ OLMUŞ 19

AMANDA AMAN BÜYÜMÜŞ O ABİSİİİİİİİİİİ
  • Senden önce başkasıyla buluşacak muhtemelen onunla saatleri konuştu. Ya da başka işi gücü vardır onu ayarlamıştır o arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uçamayan Pegasus -- 30 Ocak 2018; 1:24:35 >
  • Ciddi cevap vermiceksen yazma konuma

• Uçamayan Pegasus kullanıcısına yanıt
    Hocam benim de aklıma ilk o geldi ama saçma mı düşünüyorum acaba dedim içimden, bir de benle konuştuktan sonra bir süre daha çevrimiçiydi baya aklıma takıldı bu konu nedense

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bi pok anlamadım
  • Ona küçük sürprizler yap ve enes batur filmine götür

• Sanırım niçin 10 dk sonra döndüğünü sormuşsun. Birinden izin almıştır, bir işi vardır onun saatine emin olmuştur, başkasıyla buluşup oradan gelecektir vs. Çok takma.
  • Bu düşünce sistemi yanlış. Biraz rahatlamalisin yoksa kız senden uzaklaşır. Şuncacik şey seni rahatsız etmemeli.

• Sadece o değil neden 4 5 gibi gelebileceğini merak ettim, ben biriyle takılacaksam o gün başka kimseye söz vermem, aynı şeyi karşımdakinden de beklerim

• Spleace S kullanıcısına yanıt
    Peki ya nasıl düşünmeliyim, ben öyle bir insan değilim çok detaycıyım bu konularda o yüzden rahatlayamıyorum

• Sensei İtachi kullanıcısına yanıt
    Belki çoktan beri bir planı vardı. Sırf senin için bir planını iptal etti..

Çok kafaya takmayın. Git eğlen işte.

• Kafaya taktığın meseleye bak detaycısın anlıyorumda sendeki biraz fazla bence ilerde sevgilin vs olduğunda kendini çok saçma durumlara sokabilirsin ve kız senden soğuyabilir bu tarz kendi kendine kurulduğun için biraz törpüle kendini :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanguro -- 30 Ocak 2018; 6:2:20 >
  • senin mesajını dedikodu grubuna atmıştır. Aralarında güzel bir dedikodu yaptıktan sonra kabul etmiş gibi duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sensei İtachi

Hocam ciddi birşey soruyoz şurda yaş olmuş 19, ifşa olma tehlikesi yüzünden bazı kısımları değiştirdim ve sansürledim velet konuşması gibi olmuş olabilir o yüzden

"velet konuşması gibi olmuş olabilir "gibiyse demek ki oyle dir

kendi kendini ifsa etmis gibisin, neyse 13-14 yasindakiler cevaplasin bizim gibi uzmanlar icin cok hafif bir konu

• Yok hocam öyle bi kız değil o gelcekse gelirim der gelmek istemiyosa işim var der

• SkyTech74 kullanıcısına yanıt
    Ben bu açıdan hiç bakmamıştım, güzel bir bakış açısı. Her konuda böylemsiniz?

Bu arada şu avatarı gördükçe bi dal yakıyom

• Sensei İtachi kullanıcısına yanıt
    Optimist bir insan olduğun söylenebilir.

Dediğim gibi çok kafaya takmayın hocam.. Oluruna bırakın. Olacağı varsa size zaten ışık verecektir karşı taraf.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.