Şimdi Ara

Kızla anlar yaşarken oradan geçen türbanlı kız 'ya sabır' diye bağırdı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi geçen senelerde oldu bu olay. Kız arkadaşımla oturmuşuz yan yana bir şeyler yapıyoruz, ondan sonra arkadan türbanlı kızlar geçiyor, ne demişti tam hatırlamıyorum ama "allah ıslah etsin" veya "ya sabır" gibi bir şey demişti bağırarak. Çok garip bir durumdu. Ne vardı yani biz kötü bir şey mi yapıyorduk? Bunlar bir acayip el ele tutuşuyoruz sorun oluyor bunlara. Eminönü'nde muhtemelen evli olan çiftler oluyor onlar da el ele geziyor ne olmuş yani? Kız da demişti ki bu türbanlılar var ya daha neler yapıyorlar böyle derler ama bakma sen demişti. Orada farklı bir şey de yapmıyorduk yani normal şeyler oturmuş konuşuyorduk el ele ne olmuş yani?

• çok daha kötü şeyler olacak. okullarda karma eğitimi kaldıracaklar, türban zorunlu hale gelecek. kamuya haremlik selamlık gelecek. 2019 da erdoğan tekrar seçilirse bunların hepsi gerçekleşecek o zaman uplarım
  • Rookie PG R kullanıcısına yanıt
    Ben siyaset sevmem ama referandum sabahı şeriat geliyor demişlerdi? Sokaklarda kadınları kırbaçlayacaklardı? Her seçim aynı cümleler! Ülkede 100 yıldır ya din elden gidiyor ya laiklik. Ama ikisininde bir yere gittiği yok merak etmeyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: scuti

Ben siyaset sevmem ama referandum sabahı şeriat geliyor demişlerdi? Sokaklarda kadınları kırbaçlayacaklardı? Her seçim aynı cümleler! Ülkede 100 yıldır ya din elden gidiyor ya laiklik. Ama ikisininde bir yere gittiği yok merak etmeyin.

valla hocam ben şahsen daha önce bahsettiğiniz gibi şeyleri söylemedim ancak ülke ciddi ciddi dediğim duruma gidiyor.
    şeriat gelmez,ama gelirse sadece ismi şeriat olur;
    gösteriş falan yaparlar bolca,propaganda malzemesi olarak kullanırlar.
  • CSB.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kızla ortalık yerde yiyişmeyi laiklik sananlar var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kız size kötü bir şey demiş mi ki ?

----

Ahzâb Suresi 35. Ayet/22. Cüz

اِنَّ الْمُسْلِم۪ينَ وَالْمُسْلِمَاتِ وَالْمُؤْمِن۪ينَ وَالْمُؤْمِنَاتِ وَالْقَانِت۪ينَ وَالْقَانِتَاتِ وَالصَّادِق۪ينَ وَالصَّادِقَاتِ وَالصَّابِر۪ينَ وَالصَّابِرَاتِ وَالْخَاشِع۪ينَ وَالْخَاشِعَاتِ وَالْمُتَصَدِّق۪ينَ وَالْمُتَصَدِّقَاتِ وَالصَّٓائِم۪ينَ وَالصَّٓائِمَاتِ وَالْحَافِظ۪ينَ فُرُوجَهُمْ وَالْحَافِظَاتِ وَالذَّاكِر۪ينَ اللّٰهَ كَث۪يراً وَالذَّاكِرَاتِ اَعَدَّ اللّٰهُ لَهُمْ مَغْفِرَةً وَاَجْراً عَظ۪يماً

Müslüman erkekler, müslüman kadınlar; mümin erkekler, mümin kadınlar; ibadet ve itaat eden erkekler, ibadet ve itaat eden kadınlar; özü sözü doğru erkekler, özü sözü doğru kadınlar; sabreden erkekler, sabreden kadınlar; gönlünü ibadete vermiş erkekler, gönlünü ibadete vermiş kadınlar; yardım yapan erkekler, yardım yapan kadınlar; oruç tutan erkekler, oruç tutan kadınlar; iffetlerini koruyan erkekler, iffetlerini koruyan kadınlar; Allah’ı çokça anan erkekler, çokça anan kadınlar; işte bunlar için Allah hem bağışlama lutfu hem de büyük bir ödül hazırlamıştır.

Kur'an-ı Kerim Android Mobil
    T.C. Diyanet İşleri Başkanlığı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chepni21 -- 19 Eylül 2017; 20:37:9 >

• Canı çekmiş olabilir.

Kızla anlar yaşarken oradan geçen türbanlı kız "ya sabır" diye bağırdı

• Bence kendine diyor onu artık dayanamıyorum ya sabır diyor

ee zamanındada türbanı takmamak zorunluydu o zamanda böyle sesiniz çıkıyor muydu ?

kendin için istemediğini bir başkası için isteme
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chepni21

Kız size kötü bir şey demiş mi ki ?

Oyle de rahatsiz rahatsız ediciydi yani bize nispet yapar gibi soyledi. Allah hidayet versin mi dediydi yoksa o tur bir sey soylemisti.

• Tam tersi yaşanmış olabilir. İki tarafı dinlemeden asla gaza gelmeyin.
  • Onlar yapamadıkları icin böyle tepki veriyor veya yapiyorda yapmadiklarina inandırmak için.

• quote:

Orijinalden alıntı: QTPoison

Onlar yapamadıkları icin böyle tepki veriyor veya yapiyorda yapmadiklarina inandırmak için.

Onlar yapamadıkları için derken? Sokakta yiyişmek marifet veya laiklik mi? kafaya bak kafaya.
  • ABSOLUT. kullanıcısına yanıt
    klasik solcu kafası

solcu demeyeyim genelde 15 yaşında çocuk oluyorlar ama neyse yaşını bilmek lazım xd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerkanHur -- 19 Eylül 2017; 16:20:30 >
  • Şeriat nedir....1- hukuk sistemi, 2- dini yaşam....eğer bir insan inancını yaşayabiliyorsa zaten kendi çapında şeriatı getirmiştir...mesele hukuk sisteminde...bu konu da burada kavga çıkaracağından kısa kesiyorum...cihat tanımı yaptığımızda 3 gün ban yedik, şeriatın hukuk sistemine girersek tanımlarsak 10 yıllık üyelik sınırsız uzaklaşır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABSOLUT.

quote:

Orijinalden alıntı: QTPoison

Onlar yapamadıkları icin böyle tepki veriyor veya yapiyorda yapmadiklarina inandırmak için.

Onlar yapamadıkları için derken? Sokakta yiyişmek marifet veya laiklik mi? kafaya bak kafaya.

El ele tutuşmak ne zamandır 'yiyişmek' sayılıyor?

Bunun laiklik ile ne ilgisi var?

Güzel yıkamışlar beynini.

• Küpe takiyodum. Yanımdan geçen türbanlı "küpeli erkekler ne kadar iticiiii" demişti. Sonra yol boyunca kesismisti yollarımız selam verdim ayrıldım

• Tamam animeci çocuk.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.