Şimdi Ara

Kızkardeşimin Sözlenmesi var haftaya.Gitmesem ayıp olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yani sonuçta düğün değil,nişan değil.Alt tarafı söz.Böyle şeyleri hiç sevmediğim gibi,sözleneceği şahısı bir kez bile yüz yüze görmesem de sevmiyorum,Sizce gitmesem ayıp olur mu.Karşı taraf umrumda değil.Bizimkilere? Zorundamıyım bu saçma sapan insanların yüzünü görmeye

• Kardeşini bu gününde yalnız bırakırsan o da seni en önemli günlerinin birinde yalnız bırakır. Aile bireyi bu boru değil. Bir zahmet git yanında ol karşı taraftan sanane sen oraya kardeşin için gideceksin.
  • olay çıkar damat adayına kafa at ssleri bekliyoruz
  • kardeş bu işlerde gidip şeklini koyacaksın,senin kız kardeşin yarın bir gün bişey olsa derler ki kimsesi yok,bu mevzularda gurur yapmak olmaz sende başkasının kardeşini alacaksın

git adam gibi takıl laubali olma,sert dur sevmesende bunu kardeşin için yapmak zorundasın

3 ay önce benim de kardeşim sözlendi geldiler söz kesmeye oturdum yanlarında 2 saat,hoşuma gitti mi tabi ki hayır düşünsenize elemanın biri geliyor kız kardeşinizi sizden alacak götürecek kendi evine,iş yaptıracak anasına babasına baktıracak ama bir abi olarak görevini yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Kardeşini bu gününde yalnız bırakırsan o da seni en önemli günlerinin birinde yalnız bırakır. Aile bireyi bu boru değil. Bir zahmet git yanında ol karşı taraftan sanane sen oraya kardeşin için gideceksin.

bu tür toplanmalrı sevmem.samimiyetsiz insnalar,sohbetler.sıkılmaktan öte midemi bulandırır.ama dediğin gibi olabilir.yani 1 saat kalır bir bahane bulur kaçarım olmadı.kardeşime gelince ben onu sevmem o da beni sevmez.yani en önemli günümde yanımda olmaması tercihim olur açıkçası
  • Hem yüz yüze görmedim diyorsun hem de nefret ediyorum diyorsun? Bence kesinlikle gitmelisin.Git tanışıp kaynaşırsın.Neden saçma sapan olsun ki.Enişten olucak yakınsa.Hem sen bu gününde yanında olursan ablanın o da güzel günde senin de yanında olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşinin ve sen gitmiyorsun. Harbi ayıp.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coldwalker

quote:

Kardeşini bu gününde yalnız bırakırsan o da seni en önemli günlerinin birinde yalnız bırakır. Aile bireyi bu boru değil. Bir zahmet git yanında ol karşı taraftan sanane sen oraya kardeşin için gideceksin.

bu tür toplanmalrı sevmem.samimiyetsiz insnalar,sohbetler.sıkılmaktan öte midemi bulandırır.ama dediğin gibi olabilir.yani 1 saat kalır bir bahane bulur kaçarım olmadı.kardeşime gelince ben onu sevmem o da beni sevmez.yani en önemli günümde yanımda olmaması tercihim olur açıkçası

Öyle deme. Cidden aradığın günler geliyor bulamıyorsun. Şimdi istemiyor olabilirsin ama yarın öbürgün şartlar değişecek. Sen onun yanında olursa elbet onun karşılığı sana geri gelecektir 1-2 saat sabrediceksin sonra bitip gidecek bu kadar büyütmeye gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: AvantiLazio

kardeş bu işlerde gidip şeklini koyacaksın,senin kız kardeşin yarın bir gün bişey olsa derler ki kimsesi yok,bu mevzularda gurur yapmak olmaz sende başkasının kardeşini alacaksın

git adam gibi takıl laubali olma,sert dur sevmesende bunu kardeşin için yapmak zorundasın

3 ay önce benim de kardeşim sözlendi geldiler söz kesmeye oturdum yanlarında 2 saat,hoşuma gitti mi tabi ki hayır düşünsenize elemanın biri geliyor kız kardeşinizi sizden alacak götürecek kendi evine,iş yaptıracak anasına babasına baktıracak ama bir abi olarak görevini yap

dediğin gibi.mecburiyetten gideceğim.zerre isteğim irademle değil.2 saat çabuk geçer heralde.fazla kalırlarsa da umrumda olmaz kalkar giderim.sen ne iş yaıyosun şu bu böyle salak muhabbetleri çekemicem.

• quote:

quote:

quote:

Öyle deme. Cidden aradığın günler geliyor bulamıyorsun. Şimdi istemiyor olabilirsin ama yarın öbürgün şartlar değişecek. Sen onun yanında olursa elbet onun karşılığı sana geri gelecektir 1-2 saat sabrediceksin sonra bitip gidecek bu kadar büyütmeye gerek yok.

mecbur sabredicem.bu saçmalık yüzünden uzun saçlarımı kestireceğim.düşün bu bile nefret etmek için sebep.umarım dediğin gibi olur fazla kalmazlar,uzatmadan giderler

• Böyle bi günde kardeşinin yanında ol hemde git bi enişte beyi gör
  • quote:

Orijinalden alıntı: gmtalha_44

Hem yüz yüze görmedim diyorsun hem de nefret ediyorum diyorsun? Bence kesinlikle gitmelisin.Git tanışıp kaynaşırsın.Neden saçma sapan olsun ki.Enişten olucak yakınsa.Hem sen bu gününde yanında olursan ablanın o da güzel günde senin de yanında olur.

benim hiçbişeyim olmayacak.ama gidicem elbette,mecburen.yani telefonda saçma sapan kavgalarına şahit oldum bi kaç kere.sevmiyorum.her ikisini de.ama söz için gideceğim
  • kızkardeşine değer veriyorsan gitmelisin.

illaki içli dışlı olmana gerek yok, standart şeyler. söz takıldığında damat adayı seve seve yanına seni öpmeye gelecektir.

benimde kız kardeşimi istemeye geldiklerinde kanım ısınmamıştı. babasına posta koymuştum. gıkını çıkaramadı. gelip bana cemaatten bilmem neyden bahsediyor. ağır akpliydi. yerin dibine gömdüm. sonrada ne bok oldukları anlaşıldı cebinde 5 kuruş yokmuş it oğlu itin, evlilikte alması gerekenleri bize yüklemeye kalktı. aralar soğudu, misafirliğe geldiler tekrar arayı ısıtmak için; evden kovdum. olay bitti.

saçlarını niye kestireceksin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvantiLazio

kardeş bu işlerde gidip şeklini koyacaksın,senin kız kardeşin yarın bir gün bişey olsa derler ki kimsesi yok,bu mevzularda gurur yapmak olmaz sende başkasının kardeşini alacaksın

Sen evlenmiycen mi birader veya evlenmedin mi? Akıllı yorum yapayım demişsin şaaptığını sıvamışsın
    blocked
  • quote:

Orijinalden alıntı: WapTRyphoon

kızkardeşine değer veriyorsan gitmelisin.

illaki içli dışlı olmana gerek yok, standart şeyler. söz takıldığında damat adayı seve seve yanına seni öpmeye gelecektir.

benimde kız kardeşimi istemeye geldiklerinde kanım ısınmamıştı. babasına posta koymuştum. gıkını çıkaramadı. gelip bana cemaatten bilmem neyden bahsediyor. ağır akpliydi. yerin dibine gömdüm. sonrada ne bok oldukları anlaşıldı cebinde 5 kuruş yokmuş it oğlu itin, evlilikte alması gerekenleri bize yüklemeye kalktı. aralar soğudu, misafirliğe geldiler tekrar arayı ısıtmak için; evden kovdum. olay bitti.

saçlarını niye kestireceksin?

şekle girmesi zor bi saçım var,dağınık,kıvırcık.bu yüzden kestirmem gerekicek.iyi yapmışsın.bana kalırsa kızkardeş sahibi olmak bi erkek için kötü bir his.ahsen erkek kardeşi tercih ederdim

• quote:

şekle girmesi zor bi saçım var,dağınık,kıvırcık.bu yüzden kestirmem gerekicek.iyi yapmışsın.bana kalırsa kızkardeş sahibi olmak bi erkek için kötü bir his.ahsen erkek kardeşi tercih ederdim

bunlar kestirmek için neden sayılmaz. baban mı kestirmeni istiyor?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

mecbur sabredicem.bu saçmalık yüzünden uzun saçlarımı kestireceğim.düşün bu bile nefret etmek için sebep.umarım dediğin gibi olur fazla kalmazlar,uzatmadan giderler

ablanı sözlemeye gelicekler seni değil hocam saçlarını niye kestiriyosun istemiyosan kestirme kim ne diyecek ?

• Git ve Damat'a patronun kim olduğunu göster

• bu kadar asosyalliğin gereği yok, git ve görün orda.
  • Mutlu gününde kardeşinin yanında olmamak seni rahatsız etmiyorsa gitme

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.