Şimdi Ara

Kızın yanına 20 lirayla gitmek zorunda kalabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
3
Favori
2.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yarın saat 1 de yalovaya geliyorum kız arkadaşımla buluşmak için ama fakirliğin gözğ kör olsun yol parası gidiş dönüş harici 20 tl param var yarın 11:45 te yenikapıdan binicem deniz otobüsüne 20 lirayla ne yapabiliriz? Hesabı ödemek isteyecektir bir yere gidince engellerim ben mal gibi ve ödeyemem kalırım yalovada nereye gidilir ucuz yollu olarak saat 1 den 19:45 e kadar kızın yanında olucam 20 lira neye yetecek

Yardımcı olun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Paran olmadigini soyleyebilirsin anlayisla karsilamiyorsa veya yardimci olmuyorsa ne yapicaksin o kizi?

• Kızın cantasından para çal.

ciddiyim.

• Ona paranin olmadigini soylemelisin

• Sen ısmarla lan bu sefer diyerek ensesine vur. Ense kızlarda erojen bölgedir.
  • Sen yine iyisin cebimde 25 lira + içinde 10 lira olan pasodan başka bir şey yok, 2 kızla buluşucam.

Edit: Kredi kartını unutmuşum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathDoctor -- 6 Nisan 2014; 1:22:23 >
  • Gitme.bi arkadaşıma acil kan vermem lazım gelememde.yalan olmamadı içinde kızılay a kan ver.biletleride açıga aldır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gece çöpe gitmek
    3 ay önce açıldı
    25 yaşında dershaneye gitmek
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Park,bahçe,yeşillik ücretsiz kamuya açık yerlerde vakit geçirmeye bak piknik yapalım vs. de oranın havası şuan nasıl bilmiyorum ama, marketten ucuz yollu atıştırmalıklara geçirirsin,çekirdek iyidir hem muhabbet ettirir hem ucuzdur hem vakit geçirir.
  • Eger kiz zaten seni seviyorsa yaninda olmasi yetecektir sen paran olmadigini soylersen o harcatmaz merak etme

• quote:

Orijinalden alıntı: DeathDoctor

Sen yine iyisin cebimde 25 lira + içinde 10 lira olan pasodan başka bir şey yok, 2 kızla buluşucam.

Cebimde 5 lira ile tekirdağa gidip 50 lira ile dönmüştüm ama o kız bana aşıktı deli gibi para verir dururdu engelledim belli bi zaman ama alışkanlık olmuştu, ama bu kızı yeni tanıyorum düşüncelerimiz fikirlerimiz aynı ama para konusunda ne yapıcam bilmiyorum acaba eski sevgilimi arayıp para istesem mi

• deniz otobüsünde martılara kendini at sende kurtul kızda kurtulsun dünya kurtulsun
  • Herkes kendi yiyip içtiğini ödesin, elbet bir gun ayrılacaksiniz boşa masraf yapma kendini düşün, tecrübeyle sabit

• yas kac kardes? kiza soyle param yok diye sakaya vurarak anlayis gosterir. gostermezse zaten napicagin belli.

• Hesabı ortaklaşa ödeyin ne var bunda

• Fakirlerle çıkan kızları anlamıyorum...
    Çok salaklar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Essentiel

Park,bahçe,yeşillik ücretsiz kamuya açık yerlerde vakit geçirmeye bak piknik yapalım vs. de oranın havası şuan nasıl bilmiyorum ama, marketten ucuz yollu atıştırmalıklara geçirirsin,çekirdek iyidir hem muhabbet ettirir hem ucuzdur hem vakit geçirir.

İyi fikir hem sigara da içmem (zaten paket bitti gibi) 35 tl var şuan 15 TL ido yol parası 20 tl yanıma kalacak aslında arabalı feribota gitsem birinden rica etsem arabada götürürmü feribotada kadar oradan da metrobüsle geçerim eve

• ''hadi bugun yine iyisin cebimde 20 lira var. cok sansli gunundesin'' diyebilirsin.
  • öğrencisin paran olmaması normal. kıza söylersin abartılcak durum yok:
  • quote:

Orijinalden alıntı: oxo arvaledze

yas kac kardes? kiza soyle param yok diye sakaya vurarak anlayis gosterir. gostermezse zaten napicagin belli.

Bugün zorlu centera gittik arkadaşla orada sömürdü beni derim artık fazla para kalmadı derim zaten ne yicezki 2 menü 15.50 idi en son (kızların yanında yemek yiyemem zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: skyforx4

''hadi bugun yine iyisin cebimde 20 lira var. cok sansli gunundesin'' diyebilirsin.

Aslında anlayışlı karşılar belki ama ben sorun yapıyorum aslında bugün gidecektim aksilikler bitmedi tam yenikapıda içeri giricem bilet bitti anonsu yaptılar gene bir şey fark etmeyecekti 30 TL olacaktı

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.