Şimdi Ara

25 yaşında dershaneye gitmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
3.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar düşüncelerinizi merak ediyorum. Anadolu üniversitesinde iktisat okudum ama bu bölümü istemediğime karar verdiğimde son sınıftaydım bari bitireyim dedim. Şimdi psikoloji okumak istiyorum. Aslında lisedeyken de psikoloji okumak istiyordum ama daha sonra fikrim değişmişti.
    Tek başıma çalışabilirim diyordum başlamıştım da çalışmaya ama gel gör ki tıkandım yapamıyorum bişey. Sebebinin çok fena boyutlara ulaşan yalnızlığım olduğunu düşünüyorum. Bi sosyal ortam çalışmalarıma devam etmemde faydası olacak ama bu ortamın da sınav kafasında olması açısından dershaneye gitmeyi düşünüyorum. Ne dersiniz ayak uydurabilir miyim, faydası olur mu?

• Boraz zor fakat fakültemde bile 60 yaşında okuyan adam bile varsa dershanede neden 25 yaşında biri eğitim görmesin ayrıca hocam psikoloji yerine tm den girecekseniz hukuk tercih etmenizi öneririm yüksek lisans yapmadan psikolojiden birşey olacagini dusunmuyorum artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Serhtt44 S kullanıcısına yanıt
    Hukukla alakam yok ki... Gerekirse yüksek de yaparım oldu olacak napalım.
  • Psikoloji 3.sınıf öğrencisiyim, şimdiki aklım olsa 4 yıl önce asla psikoloji yazmazdım (1 yıl da hazırlık okudum). İyi düşünmeni öneriyorum. Dersler zevkli, okul zevkli fakat iş bulmak çok sıkıntı. Haddinden fazla mezun var.

• Hocam bende 25 yaşındayım aramızdaki fark ben lise mezunuyum iş hayatındayım ama istemediğim işi yapmaktansa istediğim iş için 5 sene daha heba ederim. Eğer istanbul avrupa yakasındaysanız pm atın birlikte bişeyler yaparız belki bende dersane araştırmasındayım. Birbirimize yardımcı oluruz. Bence hiç kafanıza takmayın kesinlikle 25 yaş tam orta yaş ne geç kalmışlar var 30-35 yaşlarında üni sınavına hazırlanıyorlar. Kuruntu yapmayın aynen devam..
  • 30 yaşında işsiz olmaktansa, 30 yaşında çift diplomalı iş sahibi ol. Kimseyi dinleme

• 33 yaşındayım ve 12 yıllık öğretmenim ve hâlâ tyt ayt girer eğitime heves ederim.Pes etmeyin derim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • emrey.55 kullanıcısına yanıt
    Hocam böyle Bi yoldaşlığa ihtiyacım var aslında ne güzel olurdu ama eskişehirdeyim ben. Umarım her şey istediğimiz gibi olur yolumuz açık olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: favored

Psikoloji 3.sınıf öğrencisiyim, şimdiki aklım olsa 4 yıl önce asla psikoloji yazmazdım (1 yıl da hazırlık okudum). İyi düşünmeni öneriyorum. Dersler zevkli, okul zevkli fakat iş bulmak çok sıkıntı. Haddinden fazla mezun var.
    klinik psikoloji değil de deneysel psikoloji adına yl yapan/yapmayı düşünen tanıdığınız var mı?

• Dün ben de böyle bir başlık açmıştım 24 yaşında dershane diye, hocam seninle aynı dershane de olmak vardı hem bende psikoloji istiyorum :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mezun sınıfında senin gibi olgun insanlar olur zaten, git ne olacak.
  • Evet, var. Sorunuz varsa yardımcı olabilirim.

• ahbeseyyah kullanıcısına yanıt
    Harika olurdu. açtığın konuya baktım aydında yaşıyormuşsun. Yine de haberleşebiliriz istersen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cemler -- 13 Eylül 2019; 21:18:37 >
  • Cemler C kullanıcısına yanıt
    Sen nerde yaşıyorsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben de 25 yaşındayım son 2 yıldır dershaneye gidiyorum . 19 yaşındakiler kanka diyor 😂😂 anlaşılmıyor hatta . Bu sene de yazıldım dershaneye ama tabi insan onlara bakınca kötü hissediyor kendini . Buna çare bilmiyorum sanırım bir an önce kazanıp birdaha dershane yüzü görmemek

• quote:

Orijinalden alıntı: Saranghae1

Ben de 25 yaşındayım son 2 yıldır dershaneye gidiyorum . 19 yaşındakiler kanka diyor 😂😂 anlaşılmıyor hatta . Bu sene de yazıldım dershaneye ama tabi insan onlara bakınca kötü hissediyor kendini . Buna çare bilmiyorum sanırım bir an önce kazanıp birdaha dershane yüzü görmemek
    Kazanınca da aynı problemle karşılaşacağız aslında. Sanırım bu durumun üstesinden kabullenerek geleceğim. Benim gibi birileri olduğunu görmek gerçekten biraz cesaret verdi teşekkür ederim yorumlarınız için.
  • Söylemezsen yaşını anlamıyorlar

• E sormuyorlar mı?
    O an yaşanacak hocam. 25 dediğim an ooo 25 mi tepkisi gelecek herkes dönüp bakacak eman tanrıım!
    Neyse abartıyorum galiba ya
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.